Klänning!? HJÄLP!

Då har man blivit bjuden på sin kära väns 20års fest och tema på festen är "Cocktail-party"...Kul idé och roligt att ha lite finare klänning...men VAR hittar jag klänningen???

Har ni några tips på var det finns fina klänningar som är figurnära ovantill, lite mer tyg i kolen, och den ska sluta strax ovanför knät...HJÄLP!

<3mme

gyllene tider<3

-Med ögon klara som stjärnorna och doft ifrån syrenens land. 
Där i den sömn som staden sover, hon går och väntar på sin chans.

-Ensam i världen, här är jag. Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...

-En pojke reser till månen. En annan, siktar mot solen.
En tredje, kommer aldrig iväg...

-Snurra runt i en stad som glöder, som viskar:
Bli min i natt!

-Din mun tätt emot min. Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig

-När jag vaknade upp under himlen,
kände jag värmen av din kind.

-Jag faller ner på knä och ber en stilla bön.
Ber om att din kärlek ska få leva och aldrig nånsin dö...



-Tidig söndag morgon, bara tuppen var mer vaken än jag.
Där han satt på sitt torn och undra om allt var som det ska...
deras poetiska texter smälter mitt hjärta!
<3mme

så är det!

man får se till att man får de man vill, ibland tar det bara lite längre tid att komma dit

<3mme

Kundbemötande

Ja en, förhoppningsvis, givande kurs på 3 dagar har vi påbörjat idag...Gäller att ta lärdom så man verkligen gör det man säger man ska göra, i praktiken...Ett perfekt kundbemötande är målet...Ska göra så gott jag kan!

Valborg!? Vad gör man då? Förra året satt jag med Mikaela och Fia på en balkong, på vårt fina hotell på ön Ios i Grekland! Spelade kort, hade det trevligt och tittade på solnedgången..Det var underbart! Skulle göra nästan vad som helst för att få va där i år igen!
Förslag är varmt välkommna!

<3mme

Utvilad

En lugn och skön helg med kärlek! Helt underbart!

Laddad inför en ny vecka proppad till max med information! Härligt!

Valborg=?
Skulle va mysigt och grilla och umgås, eller vad tycker Ni vänner?

Ha en härligt vårig, blommande och kvittrande vecka!
<3mme

Efesos

Har nyss ätit Kycklingfilé på spett med Pommes frites och Tzatzsiki på Efesos, Örebro. Hur gott som helst! Martin bjöd mig, han är så söt! TACK älskling!
   Martin var även med mig på stan på min jakt efter ett par snygga, sköna och bra arbetsskor, dessvärre var de inga smo passa..så jakten får fortsä'tta en annan dag...

Sov underbart inatt efter den tidiga morgondagen...

Må gott i solskenet!
<3mme

Sååå trött...

Började 04.34 imorse...gick upp 03.00..Varit en toppendag på "jobbet". hur roligt och intressant som helst att få gå med och se alla uppgifter som tågvärdar gör! Fick till och med visera biljetter och klippa dem med tång, så kul!

Nu är jag hur trött som helst, hårt att gå upp så tidigt!
I helgen ska jag ta det hur lugnt som helst! Hoppas du med gör det, vila upp Dig!

Må bäst!
<3mme

Förbjud fotboll på TV på vardagar!!!

Vad gör man när man hatar att se fotboll på TV och ens pojkvän älskar det?

Jag satte med vid datorn men är klar nu efter ca 30min...varför plågas man av fotbollsmatcher på en vardagkväll??

Jaja..Utbildningen har börjat väldigt bra!Super nmöjd än så länge! Kundpsykologin igår var kanon! Idag har vi haft mycket om hur det är uppbyggt i Hallsberg och på em. hade vi Medarbetarskap..ganska intressant! Imorn kommer en man och pratar om hur det är att jobba "ombord"..ska bli kul! På fredag ska jag åka med en tågvärd och se hur en rutt kan se ut...Vi är uppdelade 2 och 2...jag kom med en jätte gullig tjej som heter Karin! Vår tågmästare som vi åker med heter Micke Ridderström tror jag..Det blir nog kanon! Vi börjar 04.34, och slutar strax innan 14...så det blir lite segt att gå upp så´tidigt men det är bra att vänja sig på en gång med konstiga tider! hellre en tidig än en sen! För tänk en Fredagkväll vid 22tiden, upp till Stockholm, de är nog egentligen ingen höjdare?

Som sagt! Har det toppen på utbildningen!

<3mme

Utbildningsdag 1

Ja då har man börjat på SJ idag då, känns skitbra! Är verkligen förundrad över hur många pärmar med information vi ska kunna om 1månad...Fick hem en ryggsäck med 4 pärmar och massa andra lösblad plus en mapp, de vägde la en 10kg eller nått...kanske inte 10 men iaf 5!
   Verkar vara helt okej folk! Några människor gillar jag mer än andra, men så är det ju alltid...och över lag verkar alla toppen.
   Vad gjorde vi då idag? Vi fick tonvis med information inprentat om SJ AB som företag...Allt från uniformsreglementet till säkerhetspolesy och företagets mål i en härlig kompott! Har tagit in så mycket information så jag nästan glömt vad vi pratat om, hehe, kanske inte så bra men jag tror det kommer tillbaka när det sjunkit in medan jag sover...

Imorn är det om kundbemötande om jag inte minns helt fel...ska bli riktigt intressant!

Det bästa med dagen var att vi fick ett schema för hela teoriutbildningen, dag för dag! Helt underbart att veta det mesta ifrån att varit ett vandrande ? och inte riktigt insett vad man gett sig in på...

Detta är ett äventyr som jag nog sent kommer att glömma, mina förväntningar på denna utbildning är enormt hög nu när jag fått veta vad den innehåller...en riktigt bra merit till senare, om man ska söka sig vidare i turism- och servicebranschen!

Slutsats för denna dag: Intressant, spännande, nya trevliga människor, lite långt och extremt trött är jag nu! inte van vid tidiga mornar och "skolbänken" längre...men det är bara att vänja sig!

Idag höll vi på från 08.30-16.00(skulle vart 16.30, men vi hann allt innan så vi fick sluta lite tidigare, grymt skönt!) Imorn är det 08.00!!uch! till 16.00...

Efter utbildningen svängde jag förbi Micke och Petra, ville och Svante för att berätta lite om dagen...Ville va riktigt busig och tjatig! haha..och Svante var tyst och söt som en liten mus..I love<3

Imorn kanske det blir att göra Örebro med Mikaela, vi får se om vi orkar, hehe..

Nattinatt!
<3mme

While I'm still young, I dream my days away

Där dansar vågor, valsar vind. Och snön som föll i fjol, virvlar där. Där går ett brus igenom park och sal, och sommarmorgonen står ljus och södergöken gal

Det är så jag vill ha det nu. Det är så det ska vara, som en perfekt och underbar lag...som jag

När vi växte upp lekte livet, vi var evighetens hopp. Det var helt självklart att vår framtid skulle bli oförbrukat fri...

När natten kommer finns en chans, du har vingar...alla andra vet ditt namn. Och för din skull gör jag allt jag kan, allt jag säger är sant

En gång i livet vinner du allt, när ingenting går fel i hjärtats röda spel

Du, jag tror vi flyr rakt in i solen. Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig

Sluta drömma om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det. Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

but I still dream...
<3mme

Svenska manliga stjärnor, när deras texter är som vackrast...
*Dream my days away-Broder Daniel*Dans på Sunnanö-Evert Taube*Gravitation-KENT*Himlen är oskyldigt blå-Ted Gärdestad*Jag tror du bär på en stor hemlighet-Per Gessle*Det är blommor som har fångat dig-Gyllene Tider*Jag ger dig min morgon-Fred Åkerström*Kom igen Lena-Håkan Hellström*

Belåten

Sitter här och mår prima! Har nyss ätit mat med mor och far...Mamma hade gjort "Mosters", en jättegod köttgryta med äpple, tomat och smak av curry till ris och en mycket god sallad! I love mammies food!

Vad har då hänt i min vardag sen förra inlägget? Jo jag åkte ner till Motala i torsdags för att umgås med Mikaela, som sagt. Vi åkte en sväng till stan och sen när vi kom hem till henne så fixade vi lunch! Det blev "hemmagjord" pizza. Mikaela hade hittat en superbra "uppfinning" inom matväg, nämligen pizzadeg på burk och även tomatsås..Det var bara att rulla ut degen på plåten, stryka ut tomatsås över degen och sen börja garnera med det man ville ha! Vi hade ost och annanas, Mikaela hade paprika också...In i ugnen i 20min och sen var den färdig att äta! Hur god som helst! Riktigt smidigt att fixa..tog sammanlagt 30min! Snabbmat hemma, och billigare äb att köpa pizza från en pizzeria!
Efter vi hade ätit så spelade vo kort! Först var det Spansk skitgubbe och efter det så lärde jag Mikaela spela Chicago, bästa pokervarianten som finns, enligt mig!
Sen var det dags för en "pulver"latte på balkongen, mycket trevligt! Det blev även en hel del tjejsnack, som alltid! Vi kan prata i timmar oavbrutet, alltid lika roligt! TACK! för en mysig dag lovely!

Fredagen bestod av att tvätta min Pärla, den blev riktigt fräsch! Sen skulle jag byta däck på mammas bil, men eftersom vi har så många däck till olika bilar så fatta jag aldrig vilka som skulle till mammas bil...så det bidde inget däckbyte(det ska jag göra ikväll, när någon har tid att visa mig vilka däck det är, hehe)
På eftermiddagen bar det av till Marieberg. Jag skulle nämligen på H&M för det var jag "10%-dag", och det får man ju inte m issa! Asbra när man behöver fylla på alla basic plagg och smink, shampo etc. Så lite sådant blev inhandlat. Vidare till Örebro för att hämta Martin...Så åkte vi till Lager 157;RAW ...Där hittade vi båda lite smått och gott!
Vid 19.00 skulle vi va hos Hannah och Chrille för att se på tv och käka! Det var hela gänget! Hur trevligt som helst! Hannah & Chrille(såklart), Martin & Jag, Tina & Tomas, Annie, Karolina och Sofia. Vi åt pizza, några åt plankstek, på en restaurang precis över gatan vid Hannah och Chrille..Riktigt smarrigt! Men servitören tyckte vi va lite krongliga när vi beställde vår "special"mat..den pizzan, utan det men med det och kan jag få sås till? Dessutom ville vi att de satte på Talang på tvn istället för ishockeyn, och de gjorde dom! Asbra!
När vi hade ätit upp gick vi hem till H och C igen och kollade klart på Talang. När de hade slutat så spelade vi tjejer spel, Rappakalja..riktigt roligt! Medan killarna kollad epå resterande del av hockeymatchen!
Efter det bar det av hemåt till sängen!

I lördags morde hade vi besämt att vi skulle äta "frukost" på Tutingen, Annie, Tina, Sofia, Karolina och jag...kl.10.30, för jag började jobba 12.00 på Aspa...Riktigt smarrig varm smörgås med latte och efter det en passionsfruktstårta med lösmaräng och en päron festis, bestod min "frukost" av..Den stog jag mig på hela dagen, kvällen men sen när jag kom hem från Aspa så var jag så hungrig att jag fixade potatisgratäng och bacon, mums!
Frukost"träffen" var mysig och görs gärna om...Tack tjejer<3

hur arbetsdagen var på Aspa har jag ingen lust att beskriva i detalj..men jag hade hand om ett litet bröllop på 15personer, det gick riktigt bra...men innan jag hade listat ut vilka som var brudparet var jag grymt nervös och chockad! Ni kanske det låter konstigt, men bruden hade ingen vanlig vit klänning på sig, och alla va lite halvt finklädda men inget speciellt...så jag var riktigt förvirrad av att jag inte visste vilka brudparet var..och tokigt nog var det INGEN i personalen som visste det! Asskumt...sen följde kvällen med en hel del diskning och trött och utmattad kropp..blev inget 12h pass, skönt! Bara 11½h, uch! Men de kunde vart värre...

Idag har jag fixat min deklaration, över internet! Hur smidigt som helst! Sen har jag fixat med massa papper och anställningsbevis och sånt...Har även använt min lilla "betalningsapparat" från Nordea för att logga in och föra över pengar och sånt...det gick riktigt smidigt! Så jag börjar känna mig vuxen nu! Deklaration och betala räkningar, sånt som hör vuxenlivet till..tråkigt men sant!

Solen skiner och det är jättevarmt ute! Och skämmes Mathilda, jag har inte varit utanför dörren 1min idag ens, uch! I detta fina vädret...men jag ska ju ut nu ikväll och byta däck, så lite frisk luft får jag, men jag har ju gått miste om solen, men den kommer ju tillbaka nån dag hoppas jag!

Imorn börjar min utbildning till Tågvärd på SJ! Ska bli skoj! Har inte riktigt koll på vad det är vi ska göra, men det får jag ju reda på imorn, hoppas jag! Det blir nog bra! Så nu får man vänja sig med att gå upp tidigt till "skolan" igen, och de ska väl inte va omöjligt men kommer nog va ganska seg tror jag!

Hoppas er helg har varit till belåtenhet! Ha en skön söndagskväll!
<3mme

ps.inlägget blev ganska långt, välj själv hur mycket som orkar läsas!

en strålande dag i Motala

japp det är förväntan...nu ska jag alldeles strax åka till min älskade vän Micco!

Jag bjuder på denna!

image57

Jag och Mikaela i Moseldalen på Europaresan våren 2006

<3mme

m y . l o v e

J A G . Ä L S K A R . D I G . M A R T I N < 3
image56
önskar att jag fick va med dig varje dag...då skulle jag aldrig behöva vara ensam och jag skulle aldrig behöva bli förvirrad
det är du som gör min dag, varför ska de va så komplicerat att få va i din närhet varje dag? vill ju att du och jag är för evigt! och det ska ja se till så att det blir...för det står skrivet i stjärnorna, det vet jag.
kom till mig och vi behöver inte tänka på allt annat, bara vi två som håller om varandra och känner kärleken!
jag saknar dig min älskade...2 dar tills vi ses är alldeles för långt, ska försöka göra det till 1 dag...
vill inte bara höra din röst, vill ju känna dina andetag när du säger orden till mig, inte bara genom telefon, på riktigt!

D U . G Ö R . M I G . S T A R K
D U . G Ö R . M I G . HEL

<3mme

Ons 19 apr 2006 18:11

"BardølaFjærilens saga:

Hon var en Fjæril som fløg in en dag.

Hon var till stort vælbehag.

Skratta, Log och var Fin,

endel ville ha henne till "sin".

Sedan fløg hon bort igen...

men innan hon reste fick hon en stor Klem!

Ønskar att hon træffa Den igen...

den andra Søta Fjærilen.
"

En dikt som jag skrev en av de sista dagarna när jag var i Geilo/Norge på praktik...den väcker minnen av xxxxxxx...
I miss that night S!

image55
<3mme

Klänning

Håller på att fixa en superfin klänning som jag ska ha på Mikaelas 20års fest, tema "Cocktailparty". Det är två tjejer, Jacqueline & Nataly, som ska sy den till mig! De har en blogg, där lägger dom upp olika modeller på klänningar och lite accosearer som de gör själva...de är jätteduktiga! Kolla in deras verk vetjá!



<3mme

Nytt kapitel tar form

Då har man kommit hem efter 1½h ute i friska luften. Har varit scoutledare...idag var vi på Borgmästareholmen och identifierade olika träslag, de ni! hehe..

Jag glömde ju att berätta förut att jag hjälpte Mathias igår...som betalning för att han fixade ljudet i pärlan! Jag var hans "matare", haha..han högg ved i en sån där vedklyv...och de va jag som fick släpa fram alla stora stockar till klyven...sen fick jag se till så att vedbitarna gick isär och blev klabbar som går att använda i en vanlig vedspis! Kan säga att jag var rätt muck i kroppen efteråt, men jag är så himla glad över att jag faktist inte har träningsverk idag, skönt!

Idag var jag som sagt på Turistbyrån och jobbade...förmodligen var det sista gången någonsin som jag var där och jobbade...känns lite sorgligt fast samtidigt riktigt bra! Det känns som ett nytt kapitel ska ta form i mitt liv just nu...och det är skönt att gå vidare!

Är ganska trött i kroppen just nu, eftersom vi "lekt" ute nu i em/kväll...men jag känner mig riktigt nyttig som har varit ute i friska luften så länge, både idag och igårkväll med vedklyven...
   Ett sundare och friskare kapitel, samt nytt jobb (och efter sommaren ny bostad?) !!! Så skööönt! Underbart att ha familj och vänner som stöttar en när man ger sig in i nya äventyr! TACK FÖR ATT NI FINNS <3

Nu måste jag nog ta mig en bit mat..sen hoppas jag att min vän från Danmark ska logga in på msn och skriva med mig, det är alltid så roligt och uppiggande!

Imorn får jag träffa min Skatt! Ser VERKLIGEN fram emot det!!!

Håller tummarna för fint väder imorn med, så kanske jag och Mikaela kan äta lite mjukglass, hihi!
<3mme 

Latte & Biskvi=oslagbart!

I morse skulle jag gått upp kl.0800..men eftersom jag älskar att ligga och dra mig(även fast jag vet hur farligt det är) så gjorde jag detta även imorse...Det resulterade i att min "snooze" trycktes av av mig när jag hade somnat om, därför ringde det inte igen efter 10min..Jag vaknade 09.06 och tänkte, borde inte klockan ringa nu...tittar på mobilen..Oopss! Jag har försovit mig!!! Skulle vara ner på Turistbyrån kl.09.30..så det var bara att fräscha upp sig så snabbt som möjligt och kasta i sig frukosten, slänga sig in i bilen och köra som en galning(ajabaja!) ner till stan..var 10min sen, men det gjorde ju inget för jag skulle inte öppna upp förns kl.10.00 så det var ju lugnt..
   Men dan blir aldrig riktigt riktig när man försover sig...Man blir helt vimmelkantig och hänger inte med alls..Nu börjar det orna till sig så här efter lunch, tack vare min Latte och Biskvi..den kombinationen är oslagbar när man behöver komma på fötter igen!


image52image53

Solen skiner! Underbart! Blev ingen mjukglass idag, för jag kunde inte hålla mig igår så jag åt en liten bägare efter jobbet! Mums vad god den va!

Min bror Mathias hjälpte mig med högtalarna i min pärla..fick köpa nya för orginalhögtalarna hade den förra ägaren plockat ut(blev riktigt snopen måste jag säga!) Så Nu är det musik i min bil..låter bra för att vara så små högtalare! Perfekt att han kunde hjälpa mig denna vecka för imorn bär det av ner till Motala för att hälsa på Mikaela! och då kan de va skönt att ha lite musik när man kör så långt! sen på fredag ska jag ju till Martin och då är det okså bra med musik, för då går körningen bättre och det känns som tiden går fortare!

Ser fram emot imorgon när jag får träffa min klippa, Mikaela! Vi ska göra lunch hemma hos henne och sen kanske hitta på nått mer spännande, vi får se..Alltid roligt när hon och jag umgås!

Ha en underbar dag!
<3mme

Tisdagfemtondeapriltvåtusenåtta

Sitter på Turistbyrån och har det lite långt..Hade nyss lunch, men den var bara 30min kort så det var bara att äta..skulle viljat tagit mig en mjukglass och satt mig nere i hamnen och njutit av solen! Men det kanske jag kan göra efter jobbet? Hm, får se, annars har jag ju chansen imorgon om jag snabbar mig lite med maten så kanske jag hinner...bara det inte regnar då..
   Men är ju jättesugen på en just nu, får väl begärska mig och tänka på någonting annat...

I eftermiddag ska förhoppningsvis min kära bror Mathias hjälpa mig med att fixa högtalarna i min lilla pärla...så att jag kan lyssna på musik...de var nått vajsing med kablarna, därför den inte funkar..men han är duktig så han fixar nog det åt mig...

Imorn blir det att jobba här igen som sagt, sen på kvällen ska jag vara med scouterna på Borgmästareholmen och titta på olika träslag+grilla och fika, träden kan jag va utan med alltid mysigt med föda i naturen...som sagt, hoppas att det inte regnar imorn!!

Ha en härlig dag!
<3mme

Sänder en tanke till Engla med familj

Hemma i Nordhagen tände vi ljusen i fönstret, kl.21.00 som jag fick så många sms om. Varför? För att sända en tanke till Engla och hennes familj.

Helt ofattbart att detta ska ske! Varför? är frågan som man kanske aldrig får svar på..men jag önskar allt gott till hennes familj nu, även fast detta förändrar deras liv radikalt!

Vila i frid Engla!
image51

<3mme

Workout, the summer is soon here!

Nu är det dags att börja träna igen känner jag! Även om jag blir förkyld igen så ska jag fortsätta, för så länge man inte har feber så är det väl inge farligt, right?

Tänkte börja med att träna lite hemma igen, har inte råd med gymkort denna månad...
Så idag får det bli lite Pilates, med min boll, matta och mina hantlar! Kanske blir en promenad till brevlådan också?(min brevlåda är inte utanför husknuten...det är 700m till den + 700m hem igen, så nästan 1½km promenad blir det i så fall...)
Jag får se hur mycket blodad tand jag får efter Pilatesen...

Efter träning och lite mat, samt en lång dusch så ska jag ner till turistbyrån för att se om det är någonting "nytt" jag behöver veta...Ska jobba Tisdag och Onsdag på turistbyrån nämligen, alltid ett kärt återseende, hehe!

Solen skiner idag med! Det gör mig glad!

Nepp nu får jag sätta planerna i verk! Dags för lite workout!

Oh boy!
Vilket vackert väder, solen skiner idag.
Oh boy!
Inga tunga kläder behövs, och det gillar jag.
Så upp och hoppa, det är sol idag,
och en så'n dag kan man inte ligga och dra.
Nej, lämna idet och häng med mig ut
då sommar'n kommer, nu e vintern slut.
Oh boy!
Hör på fåglasången, de sjunger så man blir yr.

Oh boy!
Här på trädgårdsgången, går vägen till ett äventyr.
Ja, tänk ändå att man kan bli så glad
av markens blommor och av gröna blad.
Och barnet i en kommer hem igen
till glömda drömmar och till sommaren.
Oh Boy!

Oh boy!
Vilka glada toner, de rycker och spritter i mig.
Oh boy!
Tusen millioner kramar vill jag ge dig.
Ja, tänk att det kan va' så lätt ibland.
Så enkelt som att sträcka ut en hand,
och torka gruset av en barnakind,
och känna värmen från en sommarvind.
Oh boy!
Sicken skänk från ovan de e å leva ida.

Oh boy!
Rena gudagåvan, är det konstigt att jag är glad?
För solen skiner ju, och du är här,
och jorden spinner i sin himlasfär.
Och faktiskt när man mår på detta vis,
är världen nära på ett paradis.
Peps Persson-Oh Boy



<3mme

Vårpromenad

Nu ska jag ut på en vårpromenad i solskenet, med mor och far! Ska bli trevligt...

Har nyss ätit jättegod mat som mamma lagade! Fläskfilé och klyftpotatis med en jättegod sås, morötter och grönsaker var också på tallriken...sen var de glass och frukt till efterrätt, så gott! Så en promenad sitter nog fint, hehe!

Ha en stressfri söndag och njut av våren!
<3mme
17:37

Nu har jag promenerat i 1½ h med mamma och pappa! Riktigt härligt! Vi har kollat på var det nya bostadsområdet ska börja ta form om ett år eller så...Det blir nog bra...

Känner mig riktigt nyttig efter promenixen! Så ikväll blir det TV/film och lite snacks kanske, hihi..

Må gott! Imorn börjar en ny spännande vecka, tjoo!
<3mme

kan man få somna om igen?

Så trött! Men nu är det in i duschen, iväg till Karro och hämta lite grejer sen gårdagen, åka hem och byta till arbetskläder och iväg till Aspa Herrgård för att arbeta..Inte sugen alls på det just nu!

Det var superkul igår! TACK tjejer! Och TACK Hannah som fixade Taccos och så på Klaras innan!

Ha en skön dag i regnet!
Jag ska försöka bli lite piggare i duschen!

<3mme

Friends, Love, Shopping, Party!

Härligt, idag blev jag väckt av att en gubbe gick i trappuppgången och vissla..de va helt okej, men sen satte han igång nån maskin...och det gillade jag mindre! Det låter som hela huset ska falla ihop, hehe..Men de håller ju på med renoveringar i hela Martins trappuppgång så det får man la ta..Lite tråkigt att bli väckt bara, hehe!

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite frukost..Efter det bär det av i min lilla pärla till Marieberg för lite shopping med Annie och eventuellt Sofia! Vi ska köpa något bra till Hannah.
   Ikväll blir det ju stor fest, ser verkligen fram emot det! Få träffa alla vänner och så! Och bäst av allt är att vi ALLA tjejer träffas för första gången allihopa på 7½ månader!!! Ska bli så kul! Både Sofia OCH Annie är ju hemma nu, känns riktigt skoj!

Nepp duschen va det va!? Haha..Ska för övrigt hitta en top till i kväll, för jag har än så länge bara byxor och skor...och bara BH till vill man ju inte ha, hehe! Så får hoppas på god shoppingdag helt enkelt!

I morgon ska jag jobba på kvällen, ute på Aspa...uch, vill inte alls det! Skulle helst bara gosa med Martin hela dan! Men man måste ju ha pengar, tyvärr...
   På söndag blir det nog att bara slappa tror jag, ska bli skönt!

Ha en härlig dag! Och ha en trevlig helg!
<3mme

image48

Min pärla!

Taget med min mobil, så inte hösta kvalité, men man ser vilken fin racerbil den är!
Se upp nu på vägarna, för nu ska jag bege mig till Örebro, hihi!

image47
Anna
hade en vän med en bil, och vi åkte långt bort,
vi kanske tillochmed lämnade Sverige!? HH

<3mme


wake up! it's a beautiful day!

Har sovit riktigt gott inatt..bara positiva saker runt om mig just nu, känns så skönt..dock blir man lite smårädd för att något negativt kommer hända när allt är så bra..men den tanken viftar jag bort...Nu ska jag NJUTA av att allt är en dans på rosor och för en gångs skull så är taggarna borta!

Solen skiner ute och livet leker! Kan man må bättre än så här? Det spelar de ingen roll om man kan, för jag är lycklig! Dom där rosa molnen är tillbaka, det var längesen de tittade förbi..
Det hörs ett namn över vitklädda landskap
Det hörs en röst som är saknad
Det bultar till i ett flämtande hjärta
Det piper till i telefon
Det är visst nån som är tillbaka

Inte varmt men nästan vår
Ingen lösning men ett spår
Inga planer men ett steg
Inte där än men på väg

image46
Lev livet!
<3mme

shake that ass for me

En underbar dag behöver en underbar natt, dags för sängen nu!

Måste bara säga att Madonna och Justins låt, 4 minutes, är grym på att ta fram partylusten i lilla Mathilda! Därför längtar jag tills Hannahs 20-års fest på fredag, på Klara's...Då kan jag "skaka rumpa" med my ladies!

image44image45

Nattinatt
<3mme

SAAB 900I och post = lycklig!

Jag köpte bilen som jag och pappa var och tittade på!
Den går som en dans!

Snart är man helt vuxen!

Fyllt 20 - V
Skaffat jobb - V
Köpt bil - V

Flytta hemifrån(på riktigt) -

Idag kom det massa post till mig också! Så kul!
   Deklarationen - och man får 4000 tillbaka, tjohooo!!! Kan behövas nu när jag har bil! Trodde jag skulle få restskatt på flera tusen, skönt att det inte blev så!
   Inbjudan - till Mikaelas 20-ärs fest, längtar redan!
   SJ - information om utbildningen till tågvärd! Nu vet jag Var, När och Hur! Fast dock har jag en hel del obesvarade frågor..men det löser sig nog när jag väl börjar...21 april kl.08.30 på Hotel Stinsen i Hallsberg är min första dag på utbildningen!

En helt fantastiskt dag! Så himla glad! Fler sånna TACK!

[Kelis:]
There is nothing special about me
I am just a little star
If it seems like I'm shining
It's probably a reflection of something you already are
I forget about myself sometime when there's so many others around
When deep inside you feels darkest, that is where I can always be found
That is where I can always be found
That is where I can always be found

[Cee-Lo:]
Just keep trying and trying
It's just a matter of timing
Though the grinding is tiring
Don't let it stop you from smiling
Just keep trying and trying
Sooner or later you'll find it
It's surprising how inspiring
It is to see you shining
'Cause in the dark of the night you're all I can see
And you sure look like a star to me

[Kelis:]
There is nothing special about me
I am just a little star
If you try to reach out and touch me
You'll see that I'm not really that far
Oh, I may not be the brightest, nor am I the last one you'll see
But as long as you notice, that's just fine with me
Everything's just fine with me
Everything's just fine with me

[Cee-Lo:]
Just keep trying and trying
It's just a matter of timing
Though the grinding is tiring
Don't let it stop you from smiling
Just keep trying and trying
Sooner or later you'll find it
It's surprising how inspiring
It is to see you shining
'Cause in the dark of the night you're all I can see
And you sure look like a star to me

[Kelis:]
There is nothing special about me
I am just a little star
I've been running and jumping
But barely getting, getting over the bar
I plan on being much more than I am but that's in do time
But until then I'm guilty, and being human's my crime
Being human that is my crime
Being human that is my crime

[Cee-Lo:]
Just keep trying and trying
It's just a matter of timing
Though the grinding is tiring
Don't let it stop you from smiling
Just keep trying and trying
Sooner or later you'll find it
It's surprising how inspiring
It is to see you shining
'Cause in the dark of the night you're all I can see
And you sure look like a star to me
Kelis (feat. Cee-Lo) - Lil' Star

Puss och Godkväll
<3mme

Bilköp?

Om en liten stund ska jag och min kära far åka och kolla på en liten bil till mig...får se hur det går:D

<3mme

Ego girl

Jag trodde aldrig att jag skulle sträckläsa en bok i hela mitt iv!
Men Carolina Gynnings bok "Ego girl" var så himla intressant, rörig och rolig...så jag var bara tvungen att fortsätta läsa om hennes liv i den sjukt vridna modellvärlden och "jakten" på att bli känd! Verkligen en fängslande bok på ett riktigt skönt sätt...Det hon berättar om hennes liv är mycket intressant och hon är verkligen uppriktig och osecurerad, och det är grymt roligt att läsa om! Boken är visserligen lite ledsam och allvarlig emellanåt, det gör den bara snäppet bättre! Kombinationen av alla möjliga kännslor som väcks i en när man läser boken, gör att den blir hur bra som helst! Och att det är lite hoppigt är bara charmigt! Jag gillar defenitivt Gynningbruden mer nu än innan...Visst är hon kanske lite mycket ibland, men hon håller i alla fall fast vid sin personlighet! Och det är starkt!

Hade inga speciella förväntningar på boken när jag köpte den, tänkte att det bara var en kul grej. Det enda jag hoppades på var att den skulle vara värd de 65 kronorna som jag betalade för boken, och de var den redan efter första kapitlet!

"Go girl!"

image43

"Hur kan man tro att man är en ängel.När ondskan har kapat ens vingar och smutsat ner ens vita särk. Kanske för att man en gång kunde flyga."
Carolina Gynning 2004

Riktigt imponerad av boken! Hoppas på en bok till från henne om 10 år. Där hon berättar vad som har hänt i hennes liv sen sista sidan i denna boken skrevs.

Om ni inte läst den, ge den en chans! Good shit, så att säga!
<3mme

pengarnas makt över människan

Att pengar kan styra så mycket är ju helt sjukt. Allt kretsar kring pengar i denna Världen, varför då? Är det så himla bra? Jag tycker det är riktigt skrämmande! Att pengarna har tagit över makten över människan är ju riktigt skumt! Det är ju människan som hittat på pengarna!
   Själv har jag märkt på sista tiden vad jag kan göra bara om jag får pengar! Det är pengarna som driver en om man vill jobba...bara om man får tillräckligt mycket plus lite till är man helt nöjd...Alla program om pengar är ju också så knasigt! Svara på massa frågor om en själv som kan förstöra sin familj, vänskapskretsen osv. bara för att man är så girig och vill ha pengar! Är det värt det?

Skämms över mig själv att jag är så fixerad av att få så mycket pengar som möjligt...och då är ändå inte jag speciellt "girig"...jag är nog en människa som egentligen inte bryr mig så mycket om pengar men samhället runt om mig gör så att jag också får begäret efter dessa metallbitar och allra helst papperslappar!

Hm..vad vill jag säga med detta inlägg då? Jo, att jag tycker att vi behöver tänka oss för så att inte pengarna tar över våra liv och styr vad vi vill åstadkomma...

Gokväll!
<3mme

försent för Edelweiss

När Håkan Hellström blev känd för, jag vet inte hur många år sen? Då tyckte jag hans musik var riktigt kass! Att han sjöng falskt och att hans texter var bara blaj!
Men ska jag vara ärlig så tror jag att jag bara ville vara emot mängden som älskade honom, sen tror jag inte att jag förstod innebörden i hans musik...det gör man ju inte helt och hållet nu heller..men det är väl det han vill, att man ska tänka själv och filosofera!
I dagens läge så tycker jag Håkan Hellström är en stjärna, han sjunger falskt men på ett skönt sätt, skriver texten som får en att bli glad när man är ledsen, och livet känns smått hopplöst men man vet att det inte alltid kommer att vara så..

Ser fram emot att lyssna på de nya låtarna som kommer? har kommit? I vilket fall som helst så är "För en lång lång tid" en riktigt sjön låt! Håller ni inte med?

image42

<3mme

Paisleymönstrad vår och sommar?

Hittat en sjal som jag verkligen vill ha, så nu är det ut på jakt i veckan!
   Visserligen är jag ingen sjalmänniska egentligen, men den är så himla fin! Sen är den tänkt mer för håret tror jag än runt halsen, för som sagt är inte det riktigt min grej...

image41Sjalen är från H&M och borde väl hittas ganska lätt hoppas jag...


Har även en favorit tunika i Paisleymönster, den köpte jag för 3 somrar sen på Gina och den är guld att ha till och från stranden en het sommardag! Den blir garanterat framplockad till denna sommar med!

Jag gillar Paisleymönstrat i rätt färg och i rätt mängd, kan lätt bli förmycket tyvärr...sen, om man har otur kan man se ut som en hippie-för mig hörde dom hemma på 60/70-talet, right?















Ha en skön och slapp söndagseftermiddag!

<3mme

ps.idag ska jag fira Mathias lite för han fyllde i fredags, men jag har inte hunnit gjort det innan...så idag blir det tårta, tjoo!

i mina tankar

En klok ung man sa till mig att ta med dessa ord i mina tankar...

"Every story has an End, but in life every End is just a New Beginning."

Och det tänker jag göra, för det fanns en mening i den meningen...


nattinatt
<3mme

Det finaste någon kan få

Otroligt vacker och sann!
Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få

Molly Sandén

<3mme

inte bara "ännu en text"

A wakeup call for the girl 
Who has everything
The morning sun
Has a special meaning
She lives a dream that will end
When the sun goes down

She'll be alone, feeling lost
Thinking she's unknown

Down on the street
She's expecting a limousine
But it's a one way ride tonight
She'll say goodbye with a smile
Without shedding a tear

And when it ends
She'll remember her long lost friends

A final bow, a final curtain call
A graceful gesture that will fool them all
But I will make you smile again
Don't give it up for any of them
I will be there next to you
When it's over, over, I'll be there

Tell me why you're crying Miss America
Tell me why you're sad
Tell me what's hurting you so bad
I will never leave you Miss America
In your deepest despair, I'm there

I will never leave you
I will never leave you

<3mme

jobbjobbjobbjobbjobb

vakna 07.00
åt frukost och duscha m.m
jobba för pappa från 08.00-15.30
hjälpte boror byta däck på bilen
scouterna 17.30-18.45
jobba på aspa 19.30-23.20

en slitsam dag, minst sagt...stel som en gammal tant. Imorn lär det inte va bättre.
00.20-DAGS ATT SOVA KANSKE?

Morgondagen består av sova fram till lunch och sen jobba på designrummet. På kvällen åker jag förhoppningsvis till Martin<3

Såg en lite smålustig sak idag, utanför fönstret. En hare kom i full fräs, studsande över bakgården, med en räv hack i häl ,flåsandes...men som tur var för mitt djurvänssinne så var haren snabbare...helt plötsligt så tvärvände räven!? Och jakten var över! Skönt slut på denna upplevelsen...om jag hade sett räven fått tag i haren hade jag nog sprungit ut och skrikit! Visst naturen har sin gång, men sånt kan jag inte se live och veta att jag inte hjälpte den stackars haren...
   Men som sagt så klara den sig bra och jag kan sova gott och drömma söta drömmar, skönt!

Natinatt..
<3mme

image39

Men bara om min älskade väntar

"Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår"

Nationalteatern



<3mme

RSS 2.0