Ego girl

Jag trodde aldrig att jag skulle sträckläsa en bok i hela mitt iv!
Men Carolina Gynnings bok "Ego girl" var så himla intressant, rörig och rolig...så jag var bara tvungen att fortsätta läsa om hennes liv i den sjukt vridna modellvärlden och "jakten" på att bli känd! Verkligen en fängslande bok på ett riktigt skönt sätt...Det hon berättar om hennes liv är mycket intressant och hon är verkligen uppriktig och osecurerad, och det är grymt roligt att läsa om! Boken är visserligen lite ledsam och allvarlig emellanåt, det gör den bara snäppet bättre! Kombinationen av alla möjliga kännslor som väcks i en när man läser boken, gör att den blir hur bra som helst! Och att det är lite hoppigt är bara charmigt! Jag gillar defenitivt Gynningbruden mer nu än innan...Visst är hon kanske lite mycket ibland, men hon håller i alla fall fast vid sin personlighet! Och det är starkt!

Hade inga speciella förväntningar på boken när jag köpte den, tänkte att det bara var en kul grej. Det enda jag hoppades på var att den skulle vara värd de 65 kronorna som jag betalade för boken, och de var den redan efter första kapitlet!

"Go girl!"

image43

"Hur kan man tro att man är en ängel.När ondskan har kapat ens vingar och smutsat ner ens vita särk. Kanske för att man en gång kunde flyga."
Carolina Gynning 2004

Riktigt imponerad av boken! Hoppas på en bok till från henne om 10 år. Där hon berättar vad som har hänt i hennes liv sen sista sidan i denna boken skrevs.

Om ni inte läst den, ge den en chans! Good shit, så att säga!
<3mme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0