Höstfrisyr!

 
Bara att vänja sig vid lugg nu! Känns ovant!
 
5 år yngre blev jag nog också, haha! Som sagt, inte riktigt kompisar än..
 
<3mme

Ocean Coral Turquesa, Riviera Maya, Mexico

Jag, min fästman Martin, Johan och Lena, har reserverat resa till detta fantastiskt fina ställe. 7-22 mars 2013, om allt går som vi vill! Verkligen något att se fram emot! (och spara till!) Ikväll drömmer vi om våren, Mexico och det ljuva livet!
 
 
 
Klicka på någon av bilderna för att komma till fritidsresor.se, där jag har lånat bilderna ifrån!
 
Inatt drömmer jag om ett land på andra sidan jorden, härligt! Vilken dröm!
<3mme

Lika som bär?

Jag får ofta höra att jag är lik olika kändisar. Jag tar det som en komplimang då de nämner människor som jag tycker är snygga! Nyss på P3 var de två kvinnliga programledare som pratade om Zooey Dechanel. Då sa den ena att ZD, Katy Perry och Jessie J är som kopior i utseendet. Jag log för mig själv, då dessa tre snygga tjejer ofta är dem som jag sägs vara lik. Väldigt kul, dock ser jag själv inte riktigt likheten haha! Ha en fin onsdag alla snyggingar!!!! <3mme

en psalm

<3mme

lycklig i själen

 
<3mme

tro inte att du känner mig

Semestern är slut. Har haft det så himla skönt! 4 år till nästa betalda sommarsemester.. Jobbar augusti ut. Sen blir det 10% ca 2 dagar/månad. 100% plugg! Känns overkligt men riktigt bra. Snart ska jag se vad jag går för. Hoppas innerligt att det här är rätt för mig! Funkade bra att jobba idag. Fick en kommentar av en kollega från en annan stationeringsort "du kommer sakna det här så mycket tror jag, men jag hoppas för din skull att plugget går bra. Men tror du kommer tillbaka för du passar här." Till henne ville jag säga "du är ju helt rubbad, jag kommer njuta varje minut jag är härifrån!". Men väluppfostrad som man är svarade jag "vissa kollegor kommer jag sakna, men jobbet i sig är jag så trött på. Det här är den bästa vägen för mig att gå". Uppenbarligen känner hon inte mig alls. Hon har inte hängt med de 2 sista åren.. och jag kommer inte sakna henne..
Jag är glad för detta. Glad in i benmärgen!!! Mitt nya kapitel ska bli så spännande och roligt! Tack alla ni som tror på mig och stöttar, ni är de som betyder något. <3mme

Lilla svalan, du är så vacker!

Jag ser svalorna flyga högt, högt i skyn. Jag önskar jag kunde släppa allt och flyga som dem, vissa stunder. Jag är ämnad att gå på jorden, så då får jag försöka göra det bästa av det.

"Konsten är inte att flyga eller gå på vatten. Konsten är att vandra på denna jord."

Bara liiiiiite jobbångest och en aningens, men bara en aningens, panik över att jag inte kommer ha semester på 4 år igen... glöm det! VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ? Jag som är så bra på att ha semester!
<3mme

RSS 2.0