Råneri rånera...

Alla nyhetskanaler kör hårt på helikopterrånet som utfördes igår...jag har redan blivit trött på det nu! Och förmodligen kommer det tjatas om i veckor. Men jag vet inte om man får säga så som jag tänker skriva nu...Jag tycker det var skickligt gjort, påhittigt på något vis. Som i en film.

Nog om det!

Nu är 4 av 4 tidiga mornar avklarade! Guldstjärna till mig!

Ikväkk bär det av till Motala. Jag ska tillbringa natten hos Mikaela. Vi ska se på Twilight, har inte sett den förut. Ska bli intressant om jag gillar vampyrer eller ej.

Imorn är de Ullared för hela slanten! Som jag har längtat!

<3mme


KuckeliQ!

Uppe och väcker tuppen!

Tredje morgonen och jag är vaken!!!! One to go...

Katrineholm, Hallsberg, Stockholm, Hallsberg...Sedan hem till öret och efter de till Askersund för lite scouting!

Ha en härlig dag!

Nu ska jag sova på pasståget, skööönt!
<3mme

I wish

Det känns tomt

<3mme

 


TrettonfemtonSextontjugofem

Fantastisk sömn! Det behövde jag!

Hemkommen från en fika och lite fönstershopping med Michaela..Vi blev så tjocka så att när vi gick förbi en "scooter" började larmet tjuta, för att marken skakade så. Stackars mopeden trodde vi skulle ta'n. Hahaha!

Dags för matlåda. Inspirationslös falukorv och makaroner till morgondagen. Sedan Idol. Det är nu i början det är som roligast! Hoppas det går bra för Tom nu, så att vi får se en av Närkes stoltheter knäcka de små hubbabubba-tuggande barnen, mohaha...

Furry coat, hot or not, som de stora stylishbloggarna skulle fråga...Not på mig, hot på nån annan, blev min åsikt när jag såg BikBoks "kappa" i fönstret, uch!

<3mme

Jag vaknade iaf!

Jag är så trött! Men jag får skylla mig själv!

Hoppas Annie kom fram i tid igår med tåget, och att hon har haft en härlig natt på Arlanda! Trevlig resa sötnöt<3

Nu ska man upp till Stockholm och tillbaka...slutar vid 12, tack Gud för de!

Sååååå trött!
<3mme


Månens dag...

En tidig morgon avklarad, tre kvar-sen Ullared!

Nu är det in i duschen och lukta gott igen...för strax rullar donnan med nytt däck mot Åmmeberg med mig och Karolina, till systrarna Larsson för middag...och säga hejdå till Annie och hoppas hon får en trevlig utbildning!

Har jag sagt att jag ska till Ullared på fredag med världens bästa Mikaela???<3
<3mme

Kattliga funderingar

Blöt, som katten som försökte leka med fiskarna i dammen, och ramlade i, utan någon fångst...Så blöt blir man när man cyklar på gatorna i öret just nu...
   Var tog solen vägen? Den kanske blev trött och gick och la sig. Då fick molnen ta över..Då passade regnet på att vattna växtriket...och det är ju alltid bra, att hålla växterna vid liv.

På tal om växter så borde jag gå en rond och se över blommorna här hemma...det blir ju så dyrt i slutändan om man inte sköter dom.

Växter är som människor, de behöver kärlek och omsorg, dock i olika former. Växter behöver vatten för att skjuda av liv. Männsikor lika så. Dock behöver människor så mycket mer än vatten för att må bra, och mer än näring/föda för att vara lyckliga. Visst behöver vissa växter också näring ibland, de klart, men de kräver inte lika mycket...
   Så växter och människor är nog ändå rätt olika när man tänker efter. För människan är så komplex.

Ta hand om varandra. Visst kan vatten och mat bota det mesta, men inte i längden. Var uppriktiga, för det är alltid bäst i längden.
   Jag är inte Guds bästa barn, men jag försöker ändå att alltid vara uppriktig i slutändan...Alla drar vi vita lögner för att slippa sanningen, eller slippa såra...Men tänk på vad den kan ha för konsekvens. Och kan du dra en vit liten, och en till, och en till...så kan nog de små lögnerna snart göra ditt liv till en enda stor lögn. Du har plötsligt tappat bort dig själv...

Katten kämpar för sitt liv upp ur dammen, fortare än kvickt är den uppe...inser sitt misstag och kommer förmodligen inte att simma i den dammen något mer.
   Lär du av dina misstag? Det hoppas jag. Men jag hoppas att vi alla kan lära oss av andras misstag också...För "livet är för kort för att hinna göra alla misstag själv".

Vad är det jag svamlar om? Var ärlig, det är det vinnande konceptet.

Jag gör mitt bästa...för jag vill inte vakna upp en dag och inse att jag har tappat bort mig själv, svikit alla jag känner och leva i en lögn...

"Det är bättre att bli sårad av sanningen än att vara lycklig i en lögn. Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare..."

Katter är kloka, dom tar jag lärdom av..kalla mig knäpp, men jag vill inte famla runt i en damm som stinker fisk!
<3mme


Solens dag!

Har ätit en god, stor och lugn frukost. Nu sitter, nej jag ska rätta mig själv, ligger jag, i soffan och glor på Idolrepriserna..

Senare blir det lite matshopping inför veckan. Börjar tidigt fyra dagar i rad, men sen är jag ledig i 10 dagar, så jag kan inte klaga, sweet life!

Tackar Tina för en mysig gårdagskväll<3

Jag hoppas på en söndagspromenad i septembersolen med min kärlek i eftermiddag..
<3mme


Sweet saturday

Då är jag nyss hemkommen från en match i att kasta plast minst gånger. Jag var bättre denna gången med ca 5 kast, vilket är som en bana mindre (18 banor är en runda). Det var bror Marcus som ringde och sa att han var i Örebro och undrade om jag ville med. Själv hade man nyss ätit frulla och glodde på nyhetsmorgon. Så jag hade liksom ingen ursäkt, sen så slipper jag ju ut och gå senare. Plus att det är alltid skoj att umgås med Marcus, han bor ju i Stockholm så det är inte så ofta man har tid till att umgås...

En bra start på denna lediga lördag med andra ord! Trots att jag fick ner i äckelån och hämta en disc och att jag fick häva mig in i hallonsnår och andra taggiga saker, som exempelvis brännässlor, men jag kan ju inte visa mig svag när det står 10 karlar och glor, så jag biter ihop som ingenting och fortsätter att svettas och kasta fel med håret på ända, haha!

Nu ska jag och Martin "göra" lasagne, den är färdig, hihi..bara att slänga in i ugnen...orkar inte göra någonting annat nu, bättre än vanlig "snabbmat" iaf.

Senare ska Tina komma in till öret och ha kul! Bar vi två hemma i trkterna denna helg, men det är inte så "bara" de inte...

Ska hinna plocka i ordning lite här med...

Strolande sol ute, idag är en lycklig dag!
<3mme

Fredag-mör

Nyss ätit kvällsmat och massa choklad, hihi.

Nu är det Idol och ledig helg<3

Imorn blir det bio förhoppningsvis, med Martin och Tina!

Må gott och ha en skojig helg!
<3mme


Filosoferar, som min morfar skulle ha sagt...

Hon har så rätt min kära vän, och jag känner precis samma sak...Jag har inte missat ett skit!

Sitter i Karlstad och är nöjd över att jag motstod frestelsen att köpa en fin burk inne på en av mina favoritbutiker här. Mikaela och jag ska ju till Ullared nästa vecka och det är då jag ska shoppa, inte nu...Så jag får hålla mig till tåls, hihi.

Suger på karamellen om utbildningen, tror faktist det skulle funka att jobba kvar på SJ 75% och plugga samtidigt, skulle vara toppen! Eftersom man inte får något studiestöd så är det ju klar fördel att ha ett jobb, vad skulle man göra annars? Kommer inte på tal, enda lösningen är jobb, haha.
   Men nu är frågan om man ska söka till våren, så att man börjar i maj. Eller om man ska vänta över sommaren och sen söka till nästa höst, och då börja i oktober?

Maj är ju ganska snart känns det som. Men ändå inte. Det är ju ett halvt år dit, och så gammal har jag inte blivit än så att jag tycker det är en droppe i havet...
   Oktober då? Orkar jag leva samma liv som nu så länge till? För JA, det tär på mig så som jag lever nu, tyvärr. 

Jag kanske ska söka till maj ändå, och se vad som händer...hm. Måste prata med Martin först. Och vännerna. Samt familjen. Dock är det i slutändan alltid jag som bestämmer över mina val. Men det är alltid skönt med råd. Dock tror jag att jag kommer få mothugg, men det är bara av ren kärlek, så de vet att jag verkligen vill detta...

Och är det nu detta jag vill?
   Jag tror det. Men tror måste ändras till vill...

Nu ska jag lägga mig i hotellsängen, slå på tvn, öppna mina purfärska ELLE och njuta av fritiden. Sen fundera på om jag skulle kunna tänka mig att byta ut tvn och tidningen mot en dator. Innehållandes program för en ny värld med nya kunskaper...

<3mme


Framgång i sökandet

Jag har hittat en utbildning jag gärna kan tänka mig. Det känns som den skulle funka för mig och att det skulle ta mig en liten bit framåt i "karriären" (som det så vackert heter).
   Det enda jag ska göra nu är att granska utbildningen så att den är helt rätt för mig och att jag har pengarna som behövs för den. Sedan ska jag även luska ut om det kan ge bra betalt, åtminstone samma lön som jag har nu, annars är det ingen idé, haha.

Vad är det då för utbildning? En distansutbildning, så att man kan jobba under tiden. Passar mig utmärkt! Mer än så tänker jag inte säga nu, hihi.

Jag måste ju ta mig för någoting nytt, annars kommer jag bli gammal och bitter på nolltid....

<3mme

New York, New York!Har länge funderar på en resa till New York, någon som är sugen på att följa med?
   Kan inte sätta fingret på vad som lockar så...men jag vill åka nu, pronto!

<3mme

tråkig, ful och trött"Det finns så mycket att förlora, dina drömmar är så stora
Här är gatorna alldeles för små
Här sitter alla på kafé och säger: "Ingen idé, det är för sent ändå"
Dina chanser blir allt färre, och ditt tvivel bara värre
På kafé finns ingen hjälp att få
Klådan bygger bo och du får ingen lugn och ro, här ser du tågen komma och gå
Och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
Det isar och det bränns
Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet
hur det känns
---
Hon har börjat på en ny roman
Det är morgon snart igen, lycka till kära vän, skriv om drömmar Hjärter Dam"

<3mme

Let it shine!

Solen skiner och jag njuter av att sitta och slöa framför tvn inomhus. Men jag tänker ta mig en promenad senare och eventuellt ta med kameran, så jag kan fota lite höstbilder. Kanske kan få lite inspiration till en header och överlag ett nytt utseende på bloggen, nu när hösten är på gång.

Ska slänga in en tvätt nu och njuta av ledigheten...

<3mme

You're the past, don't like the look...


Ont, det gör ont...

Här sitter jag i Västerås och har ont. I ryggen, i axeln, i nacken, i vaderna, i knäna och i fötterna. Vad är det för fel på mig?

Imorn ska jag beställa tid hos någon som kan hjälpa mig med min rygg och axlar. Har haft ont i 2 veckor nu, och det blir inte bättre. Och stackars Martin får bara skäll när han försöker hjälpa mig genom lite massage, jag blir aldrig nöjd. Dumma mig!
   Men måste få en tid nu i veckan, för nu har jag ju fått ont i nacken med, fattas bara att man får nackspärr eller ryggskott, uch..."Peppar, peppar"

Vi blev 28 minuter sena till Stockholm förut, inte illa de inte. Lokskada från start, vad gör man? Ler!

Nu har jag gjort halva turen, så snart är det tillbaka till Stockholm för att snabbvända hemåt. Skönt. Längtar verkligen tills jag är hemma...vill inget annat än hem nu. NU!

Iband har man sånna dagar, man vill inte ens kliva upp ur sängen. Och om man gjorde det, så vill man tillbaka dit, fortare än kvickt!

Hur startade din vecka?
<3mme

 


En dålig start på veckan...

Det börjar med att Martin nästan försover sig, han härjar runt och försvinner ut vid 05.40 och lämnar lysena på.
   Sedan ringer min klocka vid 06.30, alldeles för tidigt enligt mig! Och jag ignorerar den till 07.10 och får självklart skynda mig som en tok. Men jag hinner med frukost, annars hade detta aldrig gått.

Jag börjar inse nu att ett nytt cordsläpp är på gång på höger fram, inge fler utgifter för bilen denna månad...snart får den gå på ångorna av gammal bensin...

Väl på jobbet kronglar det att logga in i Megadiscen (datorn vi säljer från i bistron). När jag har fått i ordning på den, då vill inte Handdatorn logga in (den vi säljer biljetter från ombord). Jag är tvungen att byta lösenord för 20:e gången på ett år (hårslit, svettningar och irritation uppstår!). Nytt lösenord, ny inloggning, vill ändå inte!
   Till slut när jag kommit in i datorn, har all information ändå inte laddats ned...trött man blir!!!

Väl ute på perrongen...38 minuter sent tåg, avgång beräknad till 09.00 istället för 08.28 (alltså kommer de bli ännu senare avgångstid med lite enkel skolmatte...)

Så här sitter jag, irriterad, trött och uppgiven och bara önskar att denna dag ska gå fort så jag får komma hem. Få en kram av min kärlek och invänta den lediga morgondagen...

<3mme

Chokladsalong och tjejmys

Nu har jag handlat choklad för 255kr, detta ska bli gott!

Fika på Tutingen, så himla gott. Sandra bjöd på en liten chokladbit, så god. Tack söta du!

Nu är jag i Åmmeberg och blir bjuden på grillat hos familjen Larsson, så gulliga

Senare blir det tjejsnack och smink mm inne i Annies lilla "hus"...Vad man har längtat efter att bara vara, ska bli så mysigt. Ska sova över också...kan det bli bättre? Tror inte de!

Hoppas ni har en skön lördagkväll.

Imorn blir det en snabbvisit hemma hos mamma, sedan jobb 13-21. Tycker det är fantastiskt hur mycket man kan hinna med på en helg!

<3mme

Skänker en tanke åt de som var med om hemskheterna igår..finns om ni vill prata<3

Mys med T!

Morgonsolen skiner så vackert utanför fönstrena och själv ska man strax in i duschen och få en god doft igen, haha!

Sedan blir det smink och kläder för att se representabel ut. Ska träffa Tina<3 Då kan man inte ut som en sunkbulle inte! För hon är så söt, så man får ju försöka att komma upp i samma söthetsgrad...får nog ta några teskedar socker om det ska inträffa, hihi.

Jag ska defenitivt ta med presentkort från Entré som jag fick i 21 års present(I JANUARI!) som jag inte använt än...sedan har jag två checkar från hm(shopoholic där..) och även en från bodyshop...Så får vi se vad som blir...Ingenting utöver de checkarna skulle mitt bankkonto säga, haha.

Hoppas på en god fika...

Nej, skynda, skynda...nu ska jag bli fin!

<3mme

2 veckor-> 14 dagar ->336 timmar

Om två veckor smäller det! Vid denna tid är jag då på väg ner mot Småland och Ullared, med bästa Mikaela<3
   Ser fram emot våran roadtrip, alltid lika kul att vara ute på äventyr med dig gumman.

Vi kanske svänger förbi Lager 157 denna gången med?

Längtar till den 25, då det är lön och shopping-för hela slanten!

<3mme

Förra årets skörd

Choklad

Bacon- och svampsås med pasta blir det till matlåda imorn, smaskens!

Innan jobbet ska Tina komma in en sväng till Örebro, då ska vi försöka hinna ses en sväng. Sedan iväg till Karolinas jobb och göra ett byte på klädesplagg, haha...vidare mot Hallsberg och järnvägen.

I Stockholm efter jobbet blir det kvällsmat med Emma, förmodligen hos "dansken"(Jensen's böfhus) Så gott!

Lördag har bra förutsättningar. Åker pass med Madde och Moa. Slutar 13:48 i Hallsberg, då blir det raka vägen "hem" till älskade Askersund. Där blir det Chokladsalongen för hela slanten med bästa systrarna Larsson<3
   Ska bli så gott med chokolääääde på lördag, lite filmmys med kanske?

Söndagen blir en sväng till Göteborg...

Fullbokad helg med andra ord, som alltid.

<3mme


Hallon och blåbär

Nu har denna lediga dag nått kvällen, och vad har jag då gjort med den?

Jag sov till 11, vaknade av ett sms där det stod "Paj!" i, och insåg då att det var dags att gå upp och äta frukost. Sedan skcikade jag runt inbjudan att komma och äta paj hos mig. Ledsen om du inte fick ett sms om det, livet är hårt, kommer fler gånger, haha.

Jag plockade lite, sen handlade och efter det var det dags att laga paj.
   Hallon- och blåbärspaj förtärdes med vaniljsås och vaniljglass tillsammans med några av de bästa kollegorna...Michaela, Emma och Bob!
   Mycket trevlig och gott, såklart!

Sedan har jag glott på tv och ätit nudlar...

Nu är det dags för en uppfräschning och sedan ska jag följa med Michaela...

Sen blir det att göra matlåda för morgondagen, då sover jag i Stockholm...Men tyck inte synd om mig...Emma sover också där, så vi får slå ihjäl några timmar ihop, nice.

Auf wiedersehen

<3mme


Frukost i tre städer

En snabb smörgås och ett glas juice, var allt jag hann med innan jobbet imorse. Fastnade i duschen och somnade nästan...Skrattretande tidigt med att mobilen ringer 02.45 och det är dags att gå upp.

Visste ni förresten att det är timmen mellan 3 och 4 som är den viktigaste att sova, speciellt för kvinnor? det fick jag lära mig av Håkan, och jag önskar nästan att han inte hade pratat om det. För varje gång jag inte får sova just den timman, undrar jag vad som blir fel i mitt system. Det lär väl framtiden utvisa..haha..

Två medhavda smörgåsar och Brämhults färskpressade apelsinjuice, var frukost nummer två. Den förtärdes i Eskilstuna. Hade blivit riktigt hungrig då, så det behövdes...Jag gillar dessutom känslan man får när man äter ostmacka som man haft med sig. Lite svettig ost, ljummen macka...får mig att minnas det ljuvliga utflykter man var med om som barn...Bara O'boyen som fattas.

Men det redde ut sig när jag kom till Stockholm. För då var det dags för den tredje fukosten. McD, behöver jag säga mer?
   Två toast och en äpplejuice-standard! Men numera har de någon "kampanj" så man får med kaffe/te/choklad, när man handlar en toast. Så där fick jag min O'boy!

Nu får jag alldeles strax åka till Hallsberg igen. Efter jobbet väntar tvätten...

<3mme


Tom Nordahl i Idol!

Jag hoppas och tror på Tom Nordahl! Såg honom i slutsekvensen av Idol...Han bor i Askersund, var med i Sikta mot stjärnorna för x-antal år sen, han har även varit med i Melodifestivalen...Han är grymt bra på att sjunga!!!!

Hoppas!Hoppas!Hoppas! att han går hela vägen så att man kan ringa och rösta på honom, så att han kan vinna och äntligen få bli stjärna på riktigt!

Se hans audition!

Vad glad jag blir!

<3mme

Sweet dreams..klockan ringer 02.45, ljuvligt!

lockar dig att gråta eller jubla

Jag är helt enkelt förälskad i den svenska texten av "Hallelujah"

Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav
så vi kan våga ropa hallelujah

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt hallelujah

<3mme

Tv3s nya logga

Någon mer än jag som tycker tv3:s nya logga och design är sämre än den de hade innan? Tycker den ser så simpel ut. Stör mig riktigt mycket på den. Visst kan enkelhet vara otroligt snyggt ibland, men inte detta!
   Jag brukar vara för förnyelse, men inte denna gången. Ta bort, gör om, gör rätt! Det är min åsikt...


Vad tycker ni?

<3mme


Spana i Googles enorma värld?

Ikväll är det säsongstart för Idol! Jag ska självklart titta. För det är ju nu i början man kan få sig riktigt många skratt, och som det sägs "Ett gott skratt förlänger livet"...
   Start kl.20.00...på tv4, såklart!

Imorn blir det upp och väcka tuppen! Klockan ringer 02.45, uch! Men jag har lyckats hålla mig vaken idag efter jobbet, så jag ska kunna lägga mig tidigt. För imorn behöver jag vara utvilad, ska ju ha en servicecoatch med mig(alla ska genomgå denna...fas?) Så det kan ju vara bra om man är utvilad så man kan ge all service som är möjligt, och vara trevlig mot allt och alla.

Mat är ju också en förutsättning för att vara trevlig och ha ork...så jag ska laga ihop någon god matlåda senare...om jag orkar, haha...

Ska bli skönt när arbetsdagen är slut imorn vid 13.45, för då är jag ledig fram till fredag förmiddag, underbart!

Ska spana på google efter utbildningar som kan vara "de rätta" för att ta mig dit jag vill i livet, vart det nu än må vara? Hm...

Har blivit bjuden på våffelmys på söndag hos Emelie, hoppas verkligen jag kan komma den tid hon tänkt och så att jag inte jobbar just då!

<3mme

Godis som gör gott!

Nu när hösten har kommit med små steg så är det ju "snart" oktober, vilket är "bröstcancermånaden". Då lanserar företag produkter där (allt som oftast) 10% av försäljningen går till Bröstcancerfonden.

Igår när jag gick från tåget till hotellet i Uppsala, tog jag en sväng in i godisbutiken som ligger längs vägen. Då hittade jag denna påse och var bara tvungen att köpa den, för den går ju till en bra sak! (Och jag var sötsugen såklart!) 

Denna höst har Ahlgrens bilar dragit sitt strå till stacken, när det gäller att bekämpa bröstcancer. 
   Rosa Rattar är nykomlingen i "bilfamiljen". De har samma goda smak som de rosa bilarna men är utformade som rattar. Tycker det är väldigt roligt/fyndigt namn!
   10% av överskottet från försäljningen går till kampen mot bröstcancer.
(Om du inte vill bidra med att köpa godis i förmån för Bröstcancerfonden, kan du alltid köpa Rosabandet eller skänka en slant. Läs mer på Rosabandets hemsida.)

<3mme

Välkomna in i värmen...

gamla som nya ting...


Tvålkopp från Miljögården, inhandlad på Noll54 interiör i Karlstad
Tvål från BRUKA design, inhandlad på rum & kök i Karlstad
Vita krukor med fat från Silkflower (18 års present)
Ljushållare och ljus från Silkflower (18 års present)
Bokstäver inhandlade på Panduro i Marieberg/Örebro, guldsprayfärg inhandlat på Färg & tradition i Askersund
Molnservetter från FÄRG & FORM, inhandlat på rum & kök i Karlstad
Vit möbel, ärvd från mormor och morfar, Visby


<3mme

Kvartstid i Ks

4h i Karlstad är nu slut. Har roat mig med tv-tittande, lunch och småshopping, samt fört över 801 bilder till datorn(finns 500st till kavr, tokigt!) och pratat med bästa Micco.

Time to hit the rail...sover i Uppsala i natt...

Hoppas alla har en bra dag!
<3mme

God kväll

5 min kvar tills kladdkakan är klar...Innan ska jag fixa i ordning mig, eller ja ta på mig myskläder. Sedan ska jag gå till Ekershallen för att vara där kl.19 för inhandling till taccon. Blir Mbt-skorna, så jag får lite träning också, bra va?!

Jag ska erkänna att jag fastnade framför skärmen, ännu en gång...Så har inte gjort så mycket som jag tänkt inför morgondagen, men det hinns, för de kommer kl.16, så jag får gå upp lite tidigare än tänkt...Och ärligt talat så "jobbar" jag bättre under tidspress, har alltid gjort de, får inte ha för mycket tid på mig...Knasig som alltid, men det är ju så jag är funtad, av någon anledning.

<3mme

Ett hopplöst fall...

I min värld gäller mina ord och stavningar, så rätta mig hur mycket ni vill och har energi till...men jag är ett hopplöst fall och det gillar jag att vara!<3mme

Lögardagen

Nyduschad och fräch, redo att göra något vettigt av dagen...

Ska ringa Sofia strax och säga "Hej då", och önska henne en trevlig resa. Så kul att träffa henne, nu dröjer det nog ett bra tag igen tyvärr...

Onsdagen var det utgång på Strömpis med tjejerna, mycket rolig kväll! Taxikvinnan var dock smått störd, åkt med henne förut, hon verkar ha psykiska problem, bäst att det var sista gången hon körde mig hem...

Torsdag och fredag har endast bestått av jobb.
   Igår jobbade jag med Michaela hem. Klockrent! Vi åt godis och härjade fritt i x-40:n...Så borde större delen a arbetet utföras, haha!

Idag ska jag städa och plocka lite här hemma, imorn kommer la familia och ska fika. Ska bli mysigt!
   Senare är jag bjuden på tacco hemma hos Bob och hans "fru" Mira, mycket trevligt kommer det bli. Förmodligen blir det mysbrallor som klädkod-det gillas! Jag ska ta med mig glass och en kladdkaka, haha...Jag gillar kladdkaka, you can't judge me, hihi!

Har för en liten stund sen sprayat mina bokstäver i guld. Nu ska jag försöka sätta dit någon form av upphägningsdetalj...De blev snygga iaf!

GRATTIS ANNIE! Jag håller tummarna för rätt destination nu också! Gonna miss you<3

Tänker på vad som är mitt nästa steg...
<3mme

genomskinligt grå, utan dina andetag...

Så vackert att det gör ont (synd att inte hela låten är med...) Lyssna och njuuuut!<3mme

Inne i nionde månaden...

Har nyss tagit ut kladdkakan ur ugnen, och plommonpajen är färdig sedan en timme tillbaka. Tänkte ge mig på bullar, men insåg att när två efterrätter har blivit bra (och goda, var tvungen att smaka, hihi) så kanske man ska lägga av. Nu är det bara vaniljsås som ska inhandlas och kanske glass, men det tar jag senare. 
  
När ska dessa två goda "kakor" förtäras då? Ikväll förstås! Jag har bakat dem till mina älsklingar. Vi ska ha myskväll i Åmmeberg, Sofia, Tina, Annie, Karolina och jag. Sofia är ju hemma denna veckan på semester, så kul att se henne i söndags! Och ikväll ska det bli hur mysigt som helst, alla samlade för enbart mys!

Nu ska det tvättas och sedan får det bli duschen. Kanske ska försöka mig på en springtur i mina MBT, nu när skavsåren har läkt. Kan behövas om jag ska svulla ikväll, hehe!

Ha en fin dag och - Välkommen september!

<3mme

RSS 2.0