Grattis min Micco!

Helgen i Göteborg var tipptopp och svettig! Lördag Liseberg och kvällen partaj hos Johanna, söndagen shopping!

Igår fick Mikaela reda på att hon får tillsvidare! GRATTIS gumman, du är BÄST!
Jag får dock vänta några veckor innan jag vet hur min framtid kommer se ut...

Varför är man uppe så här tidigt då? Jo, man har haft överliggning i Stickholm och ska ha morgontåget till Karlstad. Vem åker med morgontåget till Karlstad då? Bra fråga, jag skulle aldrig åka så tidigt! Haha!

Ha en toppendag! För det tänkte jag ha!

<3mme

Weekend i GBG

Hm...de verkar vara nån som inte vill att jag och Mikaela ska komma iväg till Göteborg imorn...

Först fick jag reda på att mina framhjul på bilen var kass pga att framvagnsinställningen var helt åt skogen..Då fixade jag "nya" hjul, pappas gamla däck och Marcus gamla fälgar+en framvagnsinställning...Då va de kirrat...Redy to drive!

Sen så ändra dom på Mikaelas jobbpass så hon slutar 20 istället för 15..Jaja, vi får helt enkelt komma fram mitt i natten, bättre än att gå upp i ottan, enligt oss!

Sen imorse så ser jag att de ena "nya" däcket är helt platt! Blev riktight irriterad!!! Men jag har lämnat in det igen så ska de fixa sig tills morgondagen..Men nu är jag trött på domma hära småsakerna som sabbar ens humör! Nu får de va bra!

Så jag ser fram mot en toppenhelg utan bekymmer!!!

Grymt väder ute! Riktigt gött!

Skulle helst vilja va med Martin och hans kompisar, de är i Harge och sen ska de ut med Mannes båt och ha skoj, VILL OCKSÅ! Men en annan måste jobba tyvärr...

Må gott och drick mycke vätska så du inte kolarvippar!

<3mme

long time, no written

Sitter i Stockholm och har kvartstid...börjar om ca 2h igen..då är det hem till Hallsberg och så får jag slutat...Sovit i Karlstad i natt..är dundertrött! skulle upp så tidigt, kvart i 5...men det blev kvart över och så fick jag stressa..inte nyttigt för nån!
men imorn är jag ledig, ska bli såååå skönt!

På fredag em så drar jag och Mikaela ner till Götet för att hälsa på Johanna..åker hem igen på söndag...vi ks atill liseberg och sen har jag hört att det är massa roliga saker nu i helgen i gbg...

Må gott i oskvärmen, hoppas solen kommer och att det blir friskare luft, för de här kladdet vill jag INTE va med om!

Just de ja...Vecka 32 får jag äntligen besöka mitt underbara Gotland<3<3 Ska bli så skönt!

<3mme

Kärlek

Jag älskar Dig Martin av hela mitt hjärta!

<3mme

RSS 2.0