Lillen

Är helt kär och galen i min nya lilla älskling! SonyEricsson Xperia x-10 mini pro, kärt bar har långa namn?På fredag går mitt Comviq "kontantkort Poppis" över till Telia "Max25 Mobilsurf", då kan jag fixa ännumer med lillen! (Behåller mitt nummer)

<3mme

Life is no Nintendo game

Repeat!"It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though"<3mme

Free fallin'

Lite skön nattmusik att rensa tankarna till..Igår när jag kom till Örebro central och hoppade av mitt tåg, gick jag ner i gångtunneln under spåren. Där satt en kille runt 25 och spelade gitarr och sjöng.. Jag tänkte "ännu en gatumusikant".. Men så kom refrängen och han sjöng som en kvittrande näktergal! Så jag började rota i min kavaj efter den där tjugan som blev över av hundralappen jag betalade lunchen med.. Och fick tag i den, vände och gick tillbaka till killen och la min lapp på hans gitarrfodral. Den låg där helt ensam just då, men jag hoppas att någon mer hittade några överblivna lappar och mynt från lunchpengarna.. För jag tror han behövde dom. Troligtvis väntade han på studiestödet att klirra på hans konto.. 
   Hans ansikte sken upp när jag tvärstannade och vände tillbaka till honom för att ge mitt lilla bidrag.. och jag fick dagens största leende. De va en skön känsla, att göra någon glad. De är nog den bästa känsla som finns, att ge och det gör någon gott! 

<3mme

I colour my art, black for my heart

På något vis så gör det ont i min själ när jag hör din röst. Men jag vill höra varje ord som kommer ur din mun, så jag lyssnar och känner smärtan. För det är värt att ha lite ont under en kort stund, bara för att få veta hur du mår. Jag vet att smärtan gör mig gott. Det är ingen fysisk smärta men de gör ändå väldigt ont. Det är ingen farlig känsla, den är fantastisk! För din röst får mig att veta att du fortfarande är en del i mitt liv. Smärtan jag känner är saknad. Saknad av en vän som jag älskar av hela mitt hjärta.

<3mme


Nya fina pärlor <3


<3mme

Fredagsfix

Nu ska jag in i duschen efter en relativt kort men jäktig arbetsdag..
 Sen bär de av till Askersund, där ska jag hjälpa min bror Mathias att måla enda kortsidan av huset..

Kl.16 slutar pappa jobba och då ska vi hämta mina nya bil! Min lilla silvriga söta Golf, ska äntligen få komma hem till sin nya parkering!

Kvällen är oplanerad.. Helgen i övrigt är löst planerad.. Martin ska firas någon av dagarna, han fyller 23 på måndag. Jag köpte pressent åt honom igår.. Den var dyr, så hoppas han blir nöjd, annars är de ju bara att byta iofs.

Ska bli så skönt att va ledig! Bara få slappa, längtat hela veckan efter helgen!

Jag borde nog fixa med semesterbilderna i  helgen.. då kanske jag kan få upp några på bloggen.. och min lilla bil måste jag ju visa!

Trevlig helg ni söta
<3mme


Magiska helg

Mina tre favoriter från konserten med Winnerbäck.. Så glad att jag fick ledigt och kunde gå!
Tack Mikaela för en helg som hålls varmt i hjärtat!<3mme

Dagens sötaste citat

"Fan va söt du är... Sanslöst! Glöm aldrig bort de, och ta vara på dig."

<3mme

Skiss

<3mme


Winnerbäck

Igårkväll träffades fina vänner på Bishan och snackade strunt och mådde gott! Tack för en härlig kväll!

Idag har jag haft en fantastiskt underbar dag!
   Började med att äta frukostbuffé på Java med Michaela och Emma. Sedan tvättade och diskade jag lite.
   Efter de bar de av till Askersund för att kolla på bil. Lurade med Michaela som stöd. Köpte bilen, en silvrig Golf, bild kommer senare.. någon dag när jag ksa ta tag i min kamera med alla semesterbilder...
   Innan vi åkte från älskade Askersund, gick vi in på 7eleven och där fanns de varsin kaka som bara ropade våra namn! Amerikanskäppelkaka, så god! Sedan bar de av hemåt med en avstickare till Zinkgruvan för att dumpa Martins vinterdäck hos hans far.

Väl hemma igen var de mer disk och mer tvätt.. Sedan blev de pajbakning..
   Blåbärspaj med vaniljvisp och bästaste Tina på min balkong förgyllde kvällen! Lärde mig göra fiskbensfläta, inte illa de inte!

Nu är jag redo för sängen, men vill egentligen att vi hoppar över morgondagen och kommer direkt till lördag klockan 16.34, då jag slutar min Karlstad överliggning och får träffa bästis! Vi ska till Klara i Åbytorp på partaj på lördagkväll.. Och på söndag blir de konsert! Och som jag har kämpat för att få ledigt, så jag ska njuta varenda minut av den dagen!<3mme

Bästa jag vet

Dålig uppdatering och de beror på att jag inte hinner!

Gotland var toppen, två dar av 6.. en lång historia, min bil är kvar och jag försöker hitta en ny liten pärla att brumma runt i..

Första jobbarveckan är avklarad.. Ledighet, är det bästa jag vet!

Annie och jag har bestämt att vi ska köpa en stor fin herrgård tillsammans, med Tina, Sofia och Karolina och allas respektive och kommande får gärna flytta med in, men inredning väljer vi och karlarna fixar biffen så att säga..
Annie får bestämma golv, jag bestämmer att de är högt i tak! Ni andra får ochså bestämma varsin grej.. och resten lottar vi om, haha!

Älskar mina vänner, och saknar dem hela tiden när de inte är här!
(De inkluderar även vänner som inte är namngivna)

Ja bilder ja, vi får se när de kommer..
<3mme

RSS 2.0