...

Nu är jag trött på allt...vad kostar ett nytt liv?

Sunk-hotell!

Först så upptäcker jag att det är silverfiskar i duschen. Sen märker jag, när jag står med ansiktet nytvättat och droppande med vatten, att det inte finns någon handduk.
   När jag har torkat mig med strävt toapapper, går jag till telefonen och ringer ner till receptionen. Då säger kärringen att hon inte "vågar" lämna receptionen för att hon är själv. Det enda som finns att stjäla är alldeles för dyrt godis, som säkert är för gammalt, för det är så dyrt att ingen vill köpa det!
   Så jag får ta på mig kläderna igen och pallra mig ner alla fem våningar...det är tur att det finns hiss! Annars hade jag torkat mig med extrakuddens örngott...eller förstört ansiktet ännu mer med det sträva toapappret!

Det enda som man kan glädjas åt med det här hotellet är att man känner sig som en modell på catwalken, när man går i korridoren till rummet...Det finns en stor spegel i slutet på korridoren nämligen...Och vem vill inte känna sig som en snygg modell för en stund? Synd att man inte får pengar för det bara, haha!

Nu är det verkligen tid att somna, får se hur det går. En sten har lättat från hjärnan nu när jag fick skriva av mig lite...Jag ska nog gå in till cheferna imorn och be dem se över om det finns något annat hotell vi kan få sova på, när vi sover i Eskilstuna.

<3mme

Denna låten har ett av de bästa introna som någonsin gjorts...rysningar följt av ett djup andetag...nu kan jag sova sött...
Gravitation-KENT

Trotsar som en 5åring!

Varför kan inte mina favoriter vara inne på msn när jag vill det? Varför har dom något bättre för sig så här dags och inte jag?

Ja, jag tycker synd om mig själv...det är ju det enda roliga med överliggningarna...att få ligga i sängen och skriva med favoriterna när man inte kan träffa dom...

Hm...besviken! Men det kasnke är lika bra att stänga ner nu...ska ju upp i ottan imorn! 04.40 ringer klockan, kan knapt berga mig!

<3mme

Seg torsdagskväll!

Sitter i sängen på hotellrummet i Eskilstuna. Äter chips och Philadephia, onyttigt men ack så gott!
   Är lite smått irriterad över att det är enbart skräå på tv, flippar mellan "Knutby" och "Plus"...Så dåligt! Visserligen är plus bra för oss medmänniskor, men det är ju grymt trist att kolla på...Knutby är bara tragiskt och ganska sjukt att man gjort en "serie" eller vad det nu är för något, kanske inte borde se? Får nog bli enbart gamle Sverker!
   Snart börjar väl något bättre hoppas jag! Men jag ska ju snart sova så jag är utvilad inför min lediga helg...Jobbar endast till 12tiden imorn sen blir det bara roligheter! Men det orkar jag inte berätta om nu, så det får bli en "clifhanger"(eller hur det nu stavas, haha)

Nu ska jag prata med Martin, för det är ingen rolig på msn...

Nattinatti!
<3mme

Down And Away

Sitter och lyssnar på brorsan (my rockstar) och de andra grabbarna i bandet. Försöker ta mig in i duschen och sen ut på stan efter presentjakt, för det gick inge bra igår när jag var på Marieberg, de hade inte det jag sökte...Eller jo en present, till Petra, hon fyllde igår. Jag ska ha en till present till en annan vän och sen till Svante-mannen som fyller 1 år på söndag! Tiden går fort när man ser de små utvecklas!

Nu ska jag lyssna lite till och bli pigg och pepp!


Down And Away

Enjoy life!
<3mme

Plugga?

För första gången på ca 20 månader, alltså sedan den dagen jag tog studenten, kände jag ett sug efter att sätta mig i skolbänken och lära mig någonting nytt! Den dagen trodde jag aldrig skulle komma, att få tillbaka längtan efter att plugga.
   Jag som har varit skoltrött så länge, jag vill hitta någonting nytt. Jag vill hitta vad det är jag ska ägna mig åt i några år framöver i alla fall, om inte hela livet (för det är ju lite tråkigt, att bara göra en sak hela livet).

Vad fick mig att känna så? Jo det var igår det började tror jag. Jag och min kära mor satt vid köksbordet, hon läste tidningen och jag tittade som vanligt, så här års, ut på fåglarna som äter upp sig vid källardörren. Då slog det mig, jag har inte ens varit intresserad av att läsa vanliga dagstidningar, se nyheterna/aktuellt/rapport, sedan jag gick i skolan. Jag har varit så mättad på att ta reda på information. För det var det enda jag gjorde i skolan, hela tiden hitta ny information. Om det så var om ett land vi skulle åka till, en författare som avlidit, ett krig som var för flera hundra år sedan, en gammal gubbe som gjorde någonting bra, första feministen - hur tänkte hon?`Och framförallt, vad har jag för tankar om allt detta?
   Jag var så mätt på att ta reda på information, sammanställa, analysera, reflektera och få fram en slutsats. Det är det som gjorde att jag inte ens ville tänka på att läsa vidare.
   Och det var även idag när jag såg en blogg på förstasidan innan man loggar in på sin blogg. Det var om att plugga rätt och få det att gå lätt. Hon tipsade om en bok "Plugga smart och lär dig mer", den ska jag nog investera i när jag hittat min utbildning.
   När jag hade läst lite i hennes blogg insåg jag att jag faktist är ganska duktig på att plugga, eller snarare var. Och om jag inte hade varit så lat/less på plugget i gymnasiet hade jag fått ännu högre betyg (men det har aldrig lockat mig, eftersom jag inte har intresset i alla ämnen man tvingades läsa...).

Nu till saken...Jag ska försöka leta lite mer seriöst efter en utbildning som intresserar mig, kan passa min person och framförallt, som i slutändan visar att mödan var värd...den ger mig ett jobb jag trivs med!

Jag har ju i och för sig en utbildning jag kan tänka mig, men den vill jag vänta med och se om det verkligen är det jag vill göra, och inte komma på i efterhand att jag slösat bort massor med pengar på något jag inte trivs med. Så jag ska alltså hitta en annan utbildning som jag med säkerhet (jag vet att man aldrig kan va säker, men man kan känna sig 100% säker till en början i alla fall) kommer att tycka är bra!

<3mme


Här är boken hon tipsade om:Och här är bloggen som inspirerade mig:
http://fager.blogg.se/

Årtiondet jag föddes

Jag sitter och letar inspiration till att ge mig ut på jakt efter kläderna till 80-tals festen...Så kollade jag lite på Youtube och hittade denna fantastiska video! Ni måste lyssna medan ni läser för att komma i rätt stämning! Så tryck på play och njut av den underbara dansen, haha!

När jag tänker 80-tal tänker jag på två olika grenar i klädstilen. Den första jag tänker på är det gammiga, med neonfärger, glitter, taights och benvärmare. Den andra är pastellfärger, blekta jeans och kavaj med uppvikta ärmar. Men det som är återkommande är i alla fall det stora våfflade håret!!
   Sen finns ju även the punkiga 80-talet, men det skippar jag...Och de fina magmodet, och stringbodysarna, Jane Fonda...Nä nu blir jag snurrig!

Dessa plagg är några få som jag har hittat på nätet, jag ska iväg nu till Marieberg och lita mera...Men det finns ju i alla fall att få tag på 80-tals grejer, eftersom vårens och sommarens mode är influerat av detta underbara men gräsliga årtionde!Lyssna nu klart på låten och var glad för att dansen utvecklas hela tiden! Så även modet, tack och lov!

Hoppas på tur nu i mitt letande...önska mig lycka till, hehe!
<3mme

Tisdagsledig!

Jag har precis ätit mat som mor har lagat, så gott så! Känns lyxigt att få färdiglagad mat så här en vardag...
   Är ledig idag och mår så gott av det. Jag har kollat runt lite på nätet, beställt en klänning från H&M som jag blev tokkär i när jag såg den! När jag kan andända den är en annan fråga, men jag är bara tvungen att ha den!
   Nu ska jag sy lite, håller på med en sittpall, låter konstigt om jag beskriver hur den ska se ut, vad den är gjord av osv. så ni får vänta och se den när den blivit klar! Kommer att stå bredvid min soffa i det andra rummet i den nya lägenheten.
   Jag köpte två gamla fina trälådor som jag ska ha som soffbort, låter också knepigt men jag tror på min instinkt, det kommer bli orginellt a la Mathilda och kalasfint! Och ingen annan kan få exakt likadant, det gör det lite roligare!  
   Bland det bästa jag vet är när jag får knostiga idéer om inredning...och det bästa nu är, stackars Martin, att jag kan testa allt på en gång och behöver inte vänta! Hehe!

Snart ska jag fixa i ordning mig för att åka till Marieberg, spana lite och handla en sak för mors räkning. Kollade på deras hemsida när Lagerhaus öppnar, det är den 26 februari! Alltså nästa torsdag!! Jag måste dit! Det är min favoritbutik! Kan gå där i timmar och titta på alla fina, roliga och fula saker de har...Och det är billigt, så man blir inte ruinerad när man går ut från butiken heller, perfekt!
   Jag måste hitta en 80-tals outfit till Miccos party också! Men det har blivit ändrat till den 14mars, min namnsdag btw...det blev bättre så, hoppas vi!
   Jag ska även spana in en present åt en vem, viken vän? Det säger jag inte, hihi!

Innan jag styr mot Örebro ska jag packa inför morgondagen och torsdag, sover i Eskilstuna då...Sedan måste jag se till att ha allt som har med jobbet att göra, så jag slipper åka hem imorn innan jag börjar.

Jag börjar få folk som kan hjälpa mig flytta den 7/3, härligt!! Så den 9 mars har jag ingen ursäkt längre, då blir det träningskort som gäller, vare sig jag har motivation eller inte...Jag har ju faktist hela tre veckors ledighet i sommar! Då hade jag ju tänkt ha på min bikini så mycket som möjligt, och det blir ju roligare om man är nöjd med kroppen så man bara behöver bekymmra sig över hur blek man är, än att gå och känna sig blek OCH ful, haha!

Ha en bra eftermiddag och kväll!

<3mme


Lasse Lindh & Bandet

Gillar den mycket, den va söt på något vis! Så bra att jag skrev av texten när jag lyssnade på den, så reserverar mig för eventuella fel...

"Idag ska bli dagen när jag fångar dig.
Idag ska bli dagen när du, du blir min.
Du tror ingen ser men jag har sett det jag vet att du längtar bort.
Och jag må vara luggsliten och skev, aldrig fel.

Jag ska slåss i dina kvarter.
Dansa gata upp, gata ner.
Jag ska skrika ut ditt namn, så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter.
Dansa gata upp gata ner.
Jag ska bygga oss en sol.
I luften och i dina drömmar ska jag bo.

I dag ska bli dagen när jag välter dig.
I dag ska bli dagen när du kysser mig.
Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer.
Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Jag ska slåss i dina kvarter.
Dansa gata upp, gata ner.
Jag ska skrika ut ditt namn, så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter.
Dansa gata upp, gata ner.
Jag ska bygga oss en sol.
I luften och i dina drömmar ska jag bo.

Kom som du är.
Kom vackra!
Kom, kom som du är.
Kom vackra!
Kom, kom som du är.
Kom vackra!
Kom.

Jag ska slåss i dina kvarter
Dansa gata upp, gata ner.
Jag ska skrika ut ditt namn, så alla vet.

Jag ska slåss i dina kvarter.
Dansa gata upp, gata ner.
Jag ska bygga oss en sol.
I luften och i dina drömmar ska jag bo!"Härligt drag i! Blir riktigt pepp! Skön musik, underbar gitarr!
   Om det fanns en "gilla"-funktion på bloggen skulle jag definitivt klicka på den, haha!Jag vill ha den som min ringsignal! Så skön är den!

<3mme

ensam

Jag ligger här på hotellrummet i Karlstad och önskade att jag var någon helt annan stans...eller i alla fall på ett annat hotell i ett annat land med någon mer än mig själv.
   För jag ligger här och känner mig ensam. Det hela blir inte bättre av att det är ett dubbelrum, därmed dubbelsäng. Min första reaktion var: LYXIGT! och efter 5 minuter blev det: DET SAKNAS NÅGOT!
   Japp, jag saknar någon, märklig känsla.
   Men som jag har sagt förut så saknar jag alltid någon eller något. Inte för att jag aldrig blir nöjd, utan mer för att jag har många fina människor, platser och saker att längta till. Därmed sakna dem/det när jag inte får tillbringa all den tid jag vill, med dem/det/den.

Just nu saknar jag allt och alla känns det som. Jobbig känsla, men det ordnar sig när jag får komma hem imorn...eller det brukar det göra åtminstonde.

Förresten vilket hem ska jag till imorn? Blir det hem hem eller blir det hem martins hem? Eller är jag bara glad att komma hem till hemstationen Hallsberg?
   Snart vet jag viket mitt vardagliga hem är i alla fall. Det ska bli skönt ,att äntligen få ett fast hem!
   Känns som jag har levt i en resväska sen jag började på gymnasiet...så det är i 4½år. Verkligen hög tid att packa upp resväskan, istället för att packa i/packa ur... (Hjälp! man börjar bli gammal när man kan säga så! Uch! Det glömmer vi va? Snabbt som tusan så jag slipper få ångest över vad jag ska göra av mitt UNGA liv!)
   Jag älskar ju att resa, men måste erkänna att det kommer bli skönt att slippa byta "hem"  varje dag!

Nu saknar jag nog Martin allra mest, med all rätt!
   Han är en så fin människa, helt underbar! Ska nog ta och ringa honom en stund, så att jag inte känner mig lika ensam längre...

Hoppas ni har en fin helg, själv vill jag att det blir tisdag...är ledig då, och ni alla borde veta vid detta laget att jag älskar att vara ledig!

<3mme

Glad alla hjärtans dag!


See this eCard !


Försökte få detta eCard på bloggen, men jag är oteknisk när det gäller HTML-koder, så gå in och titta vad som är till Er!
Hoppas ni får ett leende på läpparna!


<3mme

Day off!

Dagen har varit till för att koppla av..tog mig en tur i stan, Askersund alltså! Och kände ett lyckorus när jag gick där på bakgatorna...Jag bara älskar min underbara stad!
   Måste ju säga att jag köpte två fina igår..en handväska från Lacoste och en week-end bag från Guess. De var faktist på 50% rea, så jag är inte helt tokig, men de var lite charmigt dyra så det räckte ändå! Så fina så! Får lägga upp bild på dem...eller så kanske du ser mig strosa runt med dom någonstans, hoppas det, hehe..

Måste bara säga att det är underbart skönt att vara ledig!
   Börjar inte förns 17.09 imorn "kväll"...Slutar dock mitt i natten, men det blir ju som man är ledig två dagar i rad, eller man kan inbilla sig det, hehe..
   Helgen kommer att spenderas på tåget och i Karlstad, precis som för två helger sedan...roligt med variation, eller?
   Så ingen alla hjärtans dag för mig inte, fast det gör mig ingenting. Det är en överskattad skitdag! Får bara folk att må dåligt...och de som inte mår dåligt får en halvtaskig present...Bättre att få den en annan dag som är helt oväntat istället! Men ni får ändå ha en fin alla hjärtans dag, den borde tillägnas vänner istället för kärlekspar...För vänner behöver mycket kärlek dom med! Speciellt dem som inte har någon, för just denna dag är kass för dem... Så min alla hjästans dag är till Er, mina underbaraste vänner! Tack för att ni finns och all kärlek till Er!

Nu är det verkligen tid att sova...sleep tight, good night!

"Now it's time to say good night
Good night sleep tight
Now the sun turn out his light
Good night sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Close your eyes and I close mine
Good night sleep tight
Now the moon begins to shine
Good night sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you"


<3mme

<3 av snö - LW

"Min älskling har ett hjärta av snö
så skört och vasst som skaren
och det smälter lika lätt som isen i
drinken i glaset som hon lämnat i baren

Vintern ligger hård över sjön
och ljuset varar bara några timmar
jag ser ut över den vita snön
där månen och stjärnorna glimmar

Hennes gröna ögon gör mig matt
hon säger: "ta aldrig nånting för givet"
och vi pratar om vart vi ska just inatt
men jag antar att vi menar hela livet

Min älskling har ett hjärta av snö
som nysnön yr när det blåser
som ett täcke som far och sliter
och rycker och vrider mig i neuroser

Om våren så talar hon om höst
hon ser molnen som väntar bakom skogen
och sen pratar hon med annan röst
om att alltid vara konsten trogen

O inatt vill hon falla fritt
vi tar en runda till, och jag bjuder
min älskling har ett hjärta av snö
så vitt som renaste, lenaste puder
och nu vill hon falla fritt

Min älskling har ett hjärta av snö
så vitt som renaste, lenaste puder
och nu vill hon falla fritt"

<3mme

The Beatles - Yesterday

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Now I need a place to hide away

I said something wrong, now I long for yesterday
<3mme

Fjäriln

"So I write your name in my breath on the window
Sit and watch as it fades away
The painful memories
Of the tears of yesterday

The deafening sound of rain
Its not enough to drown my thoughts to ease the pain
So instead I'll soak it in
While I stare outside again

The sun just won't seem to come out
Not since you walked away
Now I cannot escape
I cannot escape the rain"

<3mme

flyg fina fjäril flyg, och den fina fjäriln flög..

En härlig helg hos Annie!

Branäs har varit en skön resa med tjejerna där vi har vilat upp oss från all vardagsstress och bara umgåtts och haft kul! En resa som var välbehövlig, i alla fall för mig..
   Nu är det dags för oss att krypa ner i våra sovsäckar för en sista natt hemma hos Annie och hennes härliga huskamrater, som har stått ut med oss 8 tjejer, sen i torsdagskväll. Riktigt trevliga människor hon bor med, det lilla vi hunnit träffat dom.
   Igår var det backen som var höjdpunkten, testade mina nya snowboardkänger, de var riktigt bra! Bästa inköpet denna månad. Efter backen blev det After-Ski med livemusik spelad av "Farmor", två sköna "gubbar" i 35års åldern, från Götet. Och det har blivit en tradition för mig att höra Ebba Gröns låtar live, här i Branäs. De spelade EG låtar förra nyår och det spelade dem igår också...Jag får världens lyckorus när jag hör deras låtar, det är riktig kultpunk! Vissa texter kanske jag inte håller med om, men det finns många sköna låtar som melodin är så grymt bra!
   Efter Afer-Skin var det dags för mat "hemma". Det blev Kyckling och potatisgratäng..vi lyckades spilla lite kycklingspad i ugnen när vi tog ut plåten, så en otrevlig bränd lukt framkom och det blev en tjock dimma över köket..Men gott var det, lite hårda potatisar, hehe..men vad är inte gott när man har spenderat dagen i backen och är vrålhungrig?
   Sedan bar det av till Idrottshallen för att duscha och fixa oss för kvällens bravader. Förpärla i "tempo" hos Annies kompisar och sedan vidare till krogen, "Brant's". Där blev det lite till livemusik och lte shake.
   Sen var det nattinatti...

Idag sov vi länge, skönt. Sedan konstaterade vi att det inte skulle bli någon dag i backen..kändes inte alls bra, men det vräkte ner med snö och va disigt...så dålig sikt och "bubbliga" backar pallade varken våra ögon eller knän och lår..
   Så det blev en promenad till affären..sedan sällskapsspel och efter det åkte vi till After-skin för att träffa människor och lyssna på "farmor" igen. Och självklart spelade de min lyckomusik...EB som sista låt...de va för härligt, gjorde min kväll!
   Tillbaka till huset för mat och Melodifestival. Taccos blev det och lite chips och godis.
   Jag höll på låt 1, lite rock/pop, hon gick ju inte vidare tyvärr...Men jag höll även på låt 6, Alcazar, och som tur var gick det till final! Härligt!
   Kvällen har avslutats med lite kortspel och prat...härliga minnen och nya händelser...det är underbart att få sitta och bara umgås! Det gör man allt för sällan...

Nu som sagt är det dags för sovsäcken, för Annie ska ha uppåk imorn så hon måste sova...och vi måste sova för att kunna orka köra hem imorn, vi ska ta det väldigt lugnt så vi kommer hem säkert.

Tack för en härlig helg tjejer! Ni är bara för bäst!

Här kommer en låt, som är en del av min "lycka", som gjorde min kväll...enjoy!<3mme

Invarderat Branäs!

Nu är det dags att sova!
   Vi är äntligen framme i Branäs...Vi tog den lilla omvägen på 1h, för vi älskar ju att se den värmländska skogen när det är nattsvart!

Men som sagt, nu ska vi sova...så vi orkar åka bräda och skidor...

Sweet dreams!
Jag kommer drömma om Pandora figurerna, haha

<3mme

För mig är du värdefull, jag finns här för din skull

Det gör så ont att se vänner lida
Det gör så ont att se dem glida
Glida in i ensamhet

Det gör ont att se dem sluta söka
Det gör ont att se dem försöka
Försöka le när de bara vill gråta

Det gör att jag vill se
Det gör att jag vill ge
Ge dem lugn när det stormar

Kom, jag vill va dig nära
Kom, jag vill dig bära
Bära dig när du inte orkar gå

Du behöver inte försvara
Du behöver inte försöka vara
Vara någon du inte är

Låt det bara komma
Låt det bara blomma
Blomma som en vårdag vi minns

Minnen finns alltid kvar
Minnen som vi alltid spar
Spar för att se tillbaka på det vackra

Glöm aldrig att se
Glöm aldrig att be
Be om hjälp när det är svårt<3mme

"Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv"                             KENT-Järnspöken

A night in Uppsala

Nu sitter jag i Stockholm och väntar på tåget som skall ta mig till Uppsala, jag ska bara åka pass..riktigt soft. Så det blir alltså en natt i Uppsala.

Turen jag har är väldigt bra, lagom långa raster opch ingen kvartstid, perfekt! Men dage har ändå känts rätt seg...varför, det vet jag inte.

Igår var jag och shoppade lite. det blec ett par Snowboardkängor, svarta med vita detaljer från Burton(me love), dock tror jag att jag ska byta till en halvstorlek större, men det fixar jag imorn när jag slutat. Sedan blev det ett par fina skidglasögon, vita och bruna från Dr. Zipe, tydligen ett svenskt märke, de hade många fina och bra goggels, hehe.
   Jag kunde inte hjälpa att köpa ett par snygga jeans från Cubus, de går att ha både taight och baggy-låter det knepigt? Det funkar iaf.. Sedan blev det en titt på VeroModa, missade tydligen Emma precis, hon hade slutat för dagen..Därifrån blev det ett linne, en kofta och ett par svartspetsiga strumpbyxor.
   Så nu är det sluthandlat med kläder för ett bra tag framöver! Nu är alla pengar som blir över, ägnade åt den nya lägenheten!
   Jag hittade två olika outfits till 80-talsfesten också, nu är det bara att bestämma vilken jag vill gå in för och sedan inhandla den..ska nog vänta någon vecka, och spana lite till.

Imorgon åker vi till Branäs! Jag är så exalterad så jag håller på att spricka! Har varit helt rastlös hela dagen idag, för jag vill bara att det ska bli imorgon kväll, så jag får åka och hälsa på Annie!! Känner mig som ett litet barn, haha...härlig känsla!

Idag är en sådan dag jag känner mig riktigt lycklig, det är så härligt!

<3mme

Lagom mycket att göra

Då ska jag bara sminka mig, sen ska jag åka iväg till Marieberg.
   Vad ska jag göra där då, ja ni jag ska:
1. Spana efter presenter, det är 4st som fyller i februari som skall uppvaktas...
2. Leta kläder till Mikaelas 80-tals fest som äger rum den 27 februari!
3. Kika in i den nya VeroModa butiken, Emma kanske jobbar idag?
4. H&M, in my heart. Är alltid värt ett besök! Måste se om de har fått in en klänning jag så gärna vill ha,
    åtminstonde prova och se om den passar...
5. Se om det finns någon snygg, skön och prisvärd mössa.

När jag har brännt tillräckligt med pengar ska jag köra hem. Där är det den eviga tvätten som ska tas itu med och även massa papper...vet inte vart alla brev och papperslappar kommer ifrån? Jag får ju aldrig post! Jaja...

Ikväll hoppas jag att Tina kunde komma in till Askersund för att följa med mig till Sofia S:s  föräldrar och kika om man kan sätta på takbox på deras bil...För vi ska ju till Branäs på torsdagkväll!!!! Och då måste allt vara klart!

Jag längtar så jag nästan spricker! Ska bli så kul att träffa älskade Annie och se hur hon har det i år, hur hon bor och hur hon trivs...Och så kommer snowboardåkningen som en enda stor bonus...Annie, jag måste få se dig åka bräda, hihi!

Ha en skön dag! Det tänkte jag nämligen ha, för jag är ju sååå ledig!

<3mme

tack

Det är skönt att det finns vänner som förstår sig på en, när man knappt gör det själv...

http://www.youtube.com/watch?v=uhVfeOAgmAw

Älskar denna låten, den får en sten att falla från hjärtat, så att tankarna flyter mer i lugna vatten...

finns för Dig...
<3mme


En natt i Karlstad..

..får mig att tänka och vilja skriva lite.

Ganska ofta när jag jobbar säger människor lustiga, kloka, dumma och snälla saker till mig...varje gång någon påverkar mig tänker jag "Det här ska jag skriva om i min blogg". Sen när jag väl sitter här och skriver, så har jag glömt det.
   Det tyder kanske på att mitt jobb rinner av mig när jag tar av mig uniformen, vilket är bra! För man vill inte ha med det hem, men ibland blir jag irriterad på mig själv när jag inte kommer ihåg...för om jag skulle kunna komma ihåg alla citat som jag vill skriva, skulle detta vara en högst intressant och uppskattad blogg..nu är det "bara" en blogg "för mig själv".

Jag läste nyss "statusen" på fb på en kollega...Hon skrev att det är tur att hon inte har en blogg och skriva av sig i...Då blev jag förvirrad. Men efter en stund kom jag på, hur jag tror hon menar med det. Att det är tur att hon inte kan skriva av sig där andra människor kan läsa det, för att hon är så arg att de saker hon skulle kunna skriva av sig i sin blogg om, skulle vara knepig för andra människor att förstå och hon skulle ha stor risk för att bli misstolkad.
   Jag ser inte på min blogg på det viset. För jag kan skriva mina innersta tankar utan att någon förstår. Och om det är någon som skulle förstå, vad gör det? Det är ju den personen jag är, inget att hymla med.

Man ska sluta försöka vara en annan människa än den man är, för det funkar inte. Det syns alltid igenom till slut!

Vad försöker jag då säga? Bra fråga. Detta säger en person en sak, en annan person en annan sak...det är det som är charmen med oss människor, vi är alla olika.

Så:
jag vill komma ihåg fler meningar helt okända människor säger till mig för att skriva intressanta inlägg,
jag vill vara mig själv och
jag älskar att alla är olika!

<3mme


RSS 2.0