Vanliga torsdagar är fina fisken!

Blev väckt idag av att min telefon ringde. Förstod inte riktigt vart jag var, jobbade sent i natt så hade inte sovit många timmar. Det var min frisör Sandra, från EGO.
Jag ringde förra veckan för att se om de hade tid. Fick tid 24 april, över en månad var hon helt fullbokad. Men hon skrev upp om det kom in något återbud att hon skulle kolla med mig.
Och det var de som hade hänt. Och jag tackar denna person som gör det möjligt för mig att klippa mig imorn kl 10!
Så det gjorde ingenting att bli väckt, haha.
Jag har pluggat matte idag med. Vill bara få det där jobbiga provet gjort. Egentligen är jag så emot hela idén med provet. Men som en klok kvinna sa till mig, det gäller att utnyttja systemet så långt det går, eftersom det är möjligt. Så då får jag väl göra det helt enkelt. Tyvärr tror jag systemet utnyttjar mig istället, haha! Just nu känns det lite hopplöst.
Men man ska aldrig tappa hoppet, för det finns alltid en chans!
Jag drog med mig MIra och Tina på lite utförsäljning på Röhnisch, som en liten rast. Det visade sig att Mira skrev hemtenta och Tina hade skrivit tenta redan. Så det var vi väl värda.
Hem kom jag med nya snabbyxor! (löpartajts) ett linne, en mjukis/överdragströja och ett par minimala springshorts (som förmodligen kommer användas till att strosa runt hemma i istället haha!).
Jobb 16-00:15. Vilket betyder att jag slutar om ca 20 min, weiihoo!
Under raster och nu på kvällståget hem mellan stationerna och biljettviseringen, har jag fortsatt med matten. Okej, jag tog en liten paus och chatta med Annie i skåneland också, men det fick jag!
En helt vanlig torsdag, eller?
Ändå skönt att dagen är slut. Imorn blir det frisörbesök och mitt största problem just nu är min obeslutsamhet om jag ska klippa lugg igen, om den ska vara rak. Eller om jag ska ha en snelugg.. eller ingen alls. Känns bra att det är det största problemet just nu, då kan jag skatta mig väldigt lycklig!
<3mme

Lägenhetsbyte

Ja ska vi gå runt i höst när jag ska studera så får vi nog ta och flytta.
Här är vår lägenhetsannons på blocket.se
Här är vår lägenhetsannons på lägenhetsbyte.se
Vi trivs bra i vår lägenhet men den blir för dyr om inte båda arbetar tyvärr.
<3mme

MMXII

Sitter och pluggar matte inför Högskoleprovet på lördag. En kollega tipsade om en internetsida där du kan läsa matte från åk7-9, matte 1 (fd A), matte 2 (fd B), matte C, D, E. Samt NOG/DTK. Den heter matteboken.se.
Jag började med matte 1 (fd A) och har kommit till "tal - talsystem". Därav rubriken. Den är inte allt för svår, haha. Men frågan är om jag kommer ihåg allt till lördag?
Det flyter på. Jag förstår. Men på något vis känns det för enkelt. Dock har jag ju inte gått igenom matte 2 (fd B) än, där det fördjupas mer.
Så kul har jag det idag. Har suttit i snart 3h. Ska sitta i ca 2h till. Sedan är det dags för jobb, 18-01..
Imorn ska jag börja dagen ännu tidigare, för att gå igenom den matten jag inte hinner idag. Sen får det bära eller brista på lördag.
<3mme

Bröllopsgäst

Säger bara bymalina.com!
Vore rena rama drömmen. Jag älskar tygerna!
<3mme

Paisley I <3 you!

<3mme

I will tell your story and keep you alive

Denna snurrar runt, runt, runt i huvudet. Det jobbiga är att jag inte kan texten, men de gör inget, den är så fin! Får se till att lära mig texten helt enkelt.

Tyvärr är det massor med andra saker mitt lilla huvud ska lära sig. Nu närmar sig Högskoleprovet med stormsteg! HJÄLP! Sitter och trälar matte i hopp om att det ska fastna! Jag har haft lätt för matte, men har aldrig tyckt det varit speciellt roligt. Det märks att det är 6 år sedan jag läste Matte B! Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man var ett geni och älskade alla ämnen i skolan så att man hade fått högsta betyg i allt. Då hade man sluppit att skriva detta träliga prov för att eventuellt komma in.
Jag har inte dåliga betyg. Jag har bra betyg. Men jag hade för lätt för mig och var för ointresserade. Så jag lyssnade på lektionerna, pluggas kvällen innan till proven och skrev VG. Hade jag fått kämpat lite hade det kanske gått ännu bättre? Å andra sidan så är jag en typisk "medel". I allt jag tar mig för nästan.. Klassiska lagom. Japp, väldigt svensk. Jaja,, nu måste jag återgå till böckerna, annars fastnar jag här och då fastnar inte alla bråktal och x oxh y osv osv.
Lyssna och njut!
<3mme

My fairytale of Love

Den 29 februari, självaste skottdagen, friade jag till Martin. Efter 7 år och 5 månader tillsammans. Han sa JA!
I onsdags, den 14 mars, på Mathilda-dagen, hämtade Martin ut ringarna. I torsdags fick jag äntligen trä ringen på mitt finger.
Nu är det på riktigt! Det finns ingen annan för mig. Han är mitt livs kärlek. Finns ingen som honom. Han är världens finaste man och jag älskar honom så mycket! Och han älskar mig, det har han visat så många gånger, ja vareviga dag!
LYCKA! KÄRLEK!
Sedan första gången jag såg honom har jag vetat att han SKA bli min! (Det är snart 12 år sedan!)
<3mme

Ljusnedal, Funäsdalen, Ramundberget, Tänndalen, Röros

Skid- och snowboardåkning Pimpling Röros,Norge Gruvmuséum Längdskidor Samemarknad Bastu Vila Frieri
25 februari - 3 mars
<3mme

Ansökt!

Då har jag fyllt i och skickat in vilka utbildningar jag söker till hösten.
Jag måste skicka in mina betyg eftersom min gymnasieskola inte anslöt sig till "betygdatabasen" förns 2009, och jag tog studenten 2007.

Skönt att jag redan har kopior på mina betyg och slipper att krångla med det. Bara lägga dom i ett kuvert och skriva adress och sätta frimärke och skicka in!


Smidigast hade ju varit om de hade anslutit sig tidigare, men man kan inte få allt serverat.

Så det blir en av dagens "att göra".

Sedan en lång väntan för svar.


Idag blir det att plugga inför Högskoleprovet! Matte står på schemat. Synd att man inte kommer ihåg allt ändå, haha! Men det är bara att ta tag i det!


<3mme

Ansökning

Jag är rolig..Ansökan öppnar ju inte förns 15 mars! Jag trodde den stängde då, men det var tydligen sommarkurserna som stängde då.
Har iaf bestämt mig. Sjukgymnast kommer på plats 1, måste verkligen göra bra ifrån mig på högskoleprovet om jag ska lyckas att komma in. Arbetsterapeut på plats 2, där har jag betyg så att jag bör komma in. Turismutvecklare på plats 3, där är jag garanterad en plats.
Så var det med de. Bara att sätta sig på torsdag istället och söka, haha!
Bättre att va ute för tidigt än för sent när det gäller sånt här!
<3mme

Beslut

Fått en klump i halsen och tryck över bröstet.
Nej jag är inte sjuk, jag har bara beslutsångest. Varje gång jag ska gå in och fylla i vad jag ska söka för utbildningar till hösten - ändrar jag mig!
Jag har iaf bestämt att Turismutvecklare kommer på tredejeplats, men så såg jag Jurist idag..Nej, jurist ska jag nog inte bli, eller ska jag det? Jag har ju funderat på det förut.

Så är det Sjukgymnast, som jag tänkte jag skulle bli redan när jag var 16 år och sökte gymnasieutbildning. Och den sista är Arbetsterapeut. Vilken ska jag söka först. Vilken ska jag lägga som nummer 1?

Jag tror jag har störst chans att komma in på Arbetsterapeut av dessa två. Men vill jag det mest? Sjukgymnast har funnits i tankarna så länge, men det är svårare att komme in på.
Jag har fått råden att det blir nog rätt vad jag än söker. Att jag ska följa mitt hjärta och hjärna. Men när allt ändras från dag till dag, vad ska jag göra då?

Fick tjänstledigheten beviljad iaf. Det är ett steg i rätt riktning åtminstonde. Men det är bara 5 dagar kvar, jag ska bestämma mig senast söndag. Det har jag iaf bestämt mig för.


Jag ber om tecken. Tecken som ska visa mig vilken väg som är rätt för mig. Jag hoppas jag får något svar, innan söndag.

<3mme

RSS 2.0