29 februari

en dag som kommer vart fjärde år, mycket lustigt tycker jag!

Det sägs att det är den enda dagen som kvinnor får fria...haha, ännu lustigare!

Ha en toppendag!

<3mme

Maria-dagen!

Ja idag har alla som heter Maria namnsdag...Bland annat jag och min mor. I min familj betyder namnsdag=kladdkaka! Så när jag är klar med datorn ska jag baka en smarrig kladdkaka, mums!!

Tänkte tvätta lite innan jag åker till Martin ikväll...kan behövas, har inte gjort de nu på ett tag känns det som...Ikväll blir det att mysa med Martin och laga Kyckling!

Imorgon ska vi fira Tina som fyllde 19 i söndags! Grattis i efterskott!! Men det blir nog en tidig kväll för mig för jag ska jobba dubbelt på lördag...Först på Designrummet 10-14, sen på aspa 17-?

På söndag så blir det att klä ut sig till någonting som finns i djungeln, för jag har ställt upp på att hjälpa Tina och hennes kompisar med deras projektarbete, genom att leka med barnen i Sjöängshallen...Vad gör man inte för en vän och en god sak, pengarna går ju till ett barnhem!

Solen är framme idag, nästan så man vill ta en promenad, men det blåser endel och jag vill inte gå själv...Det får räcka med att titta ut genopm fönstret, haha, ja idag är jag lat!

Vill bara att jag ska va på den där läkarundersökningen och få den ur världen! Så att jag kan börja utbildningen och sen börja jobba på heltid! Så tråkigt att inte ha någonting att göra på dagarna!

Nepp, nu har jag slöat färdigt...dags för kladdkakan, tvätten och en dusch!

Må gott!
<3mme

"If only time flew like
A dove
We could watch it fly
And just keep lookin up"
Paramore-Hallelujah

Välkommen till Världen Svante!

I fredags, den 22 februari kl.11:15, blev jag faster till en liten Svante! Var hos honom igår och hälsade på, han är hur söt som helst!!! Dessutom skriker han bara när han ska byta blöja...annars är han tyst som en mus och sover mest. Han ser ut som en liten Ängel!
Jag lekte väldigt mycket och extremt intensivt med storebror Ville för att han inte skulle känna sig utanför när alla vill se och mysa med lilla Svante... Mycket lek och bus som sagt, med fasters solstråle!

image32
Här myser Ville med Svante! Love<3

Solen skiner och livet känns skönt!
<3mme

Askersund-Örebro 841

Sitter hemma hos Martin och är sådär lagom nyvaken, snart dax för frulla för magen skriker!
   Har gjort någe med Martins TV så den funkar inte...få försöka få igång den innan han kommer hem i alla fall, annars blir han nog kanske lite arg...Sen om jag inte får igång den så kommer han nog inte heller få igång den, för jag är den tekniska när det gäller det mesta, haha...Han är bättre på datorer, annars brukar jag fixa det mesta andra...Hihi!

Snart ska jag ut på en runda på stan, här i Örebro...Tror inte jag kommer hitta något, har inte gjort det på senaste tiden...Men jag hoppas på att det finns någon fin och färgglad topp som jag passar i, som jag kan ha på mig ikväll! Det blir dans på Klaras, hehe! Ska ut med Zeeba(en jobbarkompis) och hennes vänner, ska bli kul...Bara jag hittar en topp som sagt!

Kanske ska diska lite och damsuga tills Martin kommer hem, då blir han nog glad...brukar nämligen inte göra det, hehe...fast det är jag som stökar till...så idag kanske man ska va snäll!

Nu till det jag tänkte skriva från börjar...
Jag åkte buss från Askersund till Örebro igår...Förutom att det är för dyrt så brukar det vara ganska behagligt att åka direktbussen!
   Men så var icke fallet igår...Det var en gubbe i 60 års åldern som körde...Han vred på radion på max när det var nyheter och sen brydde han sig inte om att sänka igen...okej ifall det är musik, men när det är P1 så r det inge roligt!!!! Jag satt och lyssnade på musik på mobilen och blev grymt störd! Jag vände mig om och alla förutom 2 pojkar på 10 år satt med hörsnäckor!!!
   Jag bestämde mig för att höja så mycket som möjligt på min mobil..men kom igen, det är en mobil och den är inte gjord för att överrösta en radio i en buss!!! Så jag satt och tröck hörsnäckorna i örona för att slippa höra! Och det funkade hyfsat när jag blundade och tänkte på annat!
   Det som är konstigt är att, i vanliga fall hade jag gått fram och sagt till denna otroligt störande busschaufför...men med tanke på att det inte bara var väldigt högt på radion, utan att han även försökte läsa på något papper och knappa med den dära "datorprylen" som man får ut kvittot från...plus att han skulle köra stadigt samtidigt...Viölle jag inte riskera att han blev mer okoncentrerad än vad han redan var...För jag ville komma fram till Örebro och inte åka Ambulans dit!
   Blir irriterad på sådana människor som inte är fokuserade på att köra när det har ansvar för måna människors liv! Skäms på den gubben!!!

Ha en bra helg gott folk! Och var försiktiga när ni kör! Det är inte bara ni själva som kan råka illa ut!!!

<3mme

Nostalgi och glädje!

Igår tog jag bilen ner till Motala för att hälsa på underbara Mikaela! Det är alldeles för sällan vi ses, and I don't like that!
När jag kom till henne fick jag kladdkaka med grädde och jordgubbar och saft, så otroligt gott! Sedan var det i med skivan i DVDn och Grekland för hela slanten! Älskar filmen...man längtar tillbaka så otroligt mycket!!!

När filmen var slut så "gav" jag Mikaela min överraskning! Det var att åka till Vadstena för att äta på vår favoritpizzeria, Venezia! Vi delade på en St Tropez utan räkor med kebabsås och drack lite cola och pratade gamla minnen!
Efter pizzan tog vi en promenad genom stan, många känslor och minnen det väcker att åka tillbaka dit...När vi hade frysit en stund gick vi tillbaka till bilen och körde mot skolan, Mikaela skulle lämna en film till Håkan som hon lånade för ca 1 år sedan som hon inte har "hunnit" lämna tillbaka, hehe..."bittersweet" är ordet för att gå in genom entén i skolan! Det hade hänt lite saker där...Ytterdörrarna var nya och en stor fin tvskärm satt precis utanför expeditionen...Så fint var det inte för oss, hehe...men det är ju tur att skolan kan utvecklas(även om den inte gjorde det när vi gick där, haha)

Sen åkte vi tillbaka till Motala och Mikaelas lägenhet för att titta på filmen från Östersjöresan, dock så vi knappt hälften för vi blev åksjuka...Vi hade glömt hur illa Anders är på att hantera en filmkamera..det var en karusell utan dess like! Haha, andra delen av filmen får man kanske se en annan gång och skipåpa första delen, för den sög fett!
Efter den hämska upplevelsen av filmen tittade vi istället på stillbilder...alltså pappersfoton från alla resor..Mycket trevligt!

Vi spelade även spel, favoriterna från Grekland- Yatzi och Plumpen.. Och så testade vi att spela "lika par leka bäst" och vi konstaterade att vi funkar som vänner, men i ett förhållande skulle det va en katastrof HAHA!

Tack för en mycket härlig dag vännen! Jag älskar dig<3image31Mikaela spatserar på standpromenaden i Vadstena



Jag fick ett telefonsamtal när jag precis hade svalt sista biten av pizzan...Det var SJ som ringde! De sa att jag skulle få komma på läkarundersökning...Och om jag minns rätt vad som sas under intervjudagen så var det att om man klarar läkarundersökningen så får man 6veckorsutbildningen och därmed jobbet!!! Och läkarundersökningen borde jag klara, har ju inte tinnitus och är inte färgbild+NO DROUGS IN MY BODY! Så jobbet är förhoppningsvis "typ" mitt! Dock vet jag inte om det är tillsvidaretjänsten eller sommarjobbet...men jag hoppas på tillsvidare och det tycker jag ni ska hålla tummarna för!!!
Än en gång, TACK till er som tror på mig och stöttar mig! Ni finns i mitt hjärta<3

I eftermiddag blir det att åka till kärleken och va kvar hos honom tills lördag...imorgon ska jag "skaka rumpa" och lördag em. jobba...

Ha en underbar helg och ett skönt lov för er som har det!

<3mme

Never stop belive in youself, one beautiful day...you live your dream!

"the big day"

Nu har jag sett hela säsong 2 av O.C! And I really LOVE it! Sista avsnittet, I cryed and I cryed, så himla bra!
Slut sceenen säsong 2 O.C

Igår(måndag) var jag med Tina i Örebro och "shoppade", vi hittade ingenting alls, men det var mycket roligt och det bästa sällskapet! Sen så gick vi till Hannah, hon hade det lite långtråkigt på salongen så vi försökte hålla henne vaken...det slutade med att jag klippte mig...Försökte behålla längden(vill verkligen ha mitt långa hår tillbaka, tar sån tid för det att växa bara...) och så klippte jag en rak lugg...Kalas!

I söndags så var jag i Hallsberg och småfirade Petra som fyllde år...blev inte så stort kalas för hon skulle ju ha fått den lilla knodden i fredgas, men den har fortfarande inte velat ploppa ut...Så spännande om det blir en pojk eller flicka! Det bjöds i alla fall på riktigt god mat och tårta! Mumsigt värre!

I lördags var det jobb på tapeten, det gick fin fint...men önskar så att jag ska få ett "fast" jobb och jobba mer än bara på helgerna...så håll tummarna vänner för mig, och om ni vet någe jobb som blir ledigt, hör av er till mig, öppen för nästan allt just nu!

Då till fredagen den 15, "the big day"...
Började med att lägga mig extremt för mycket för sent! Somnade kanske vid 0100 och sedan vaknade jag i panik 0312 av att jag trodde jag skulle upp, men det var ju drygt en "hel" timme kvar, skönt! Sedan när jag steg upp 0430 så var jag helt "mör"...Ville inget hellre än att bara skita i alltihop och bara gå och lägga mig! Men jag kämpade på i gryningen...duschade, sminkade och klädde...sedan var det i racerfart till Hallsberg(givetvis en aning sen) så det var tur att farbror polis låg och sov!!
Kom fram till Hallsberg, hämtade ut biljetten och gick på tåget...sedan var det bara att försöka sova! Men jag gav upp mina försök och bara blundade i stället...Sedan, vipps var jag i Stockholm. Då letade jag på var intervjun skulle vara och blev helt plötsligt dundernervös!
Det började med att alla satt samlade i en sal och så fick vi lyssna på en introduktion utav SJ AB... efter de hade berättat om hur bra SJ var, så var det dags för det skriftliga provet! Det var ett "Instruktionsprov" med 39 frågor och vi hade 20 min på oss...Jag tänkte "varför utsätta sig för denna tortyr så här tidigt på morgonen?"...sen så var det bara att tänka så att hjärnan knaka och skriva så att pennan brann...Jag kan ju ge er ett exempel på hur en utav de lättare frågorna i provet var...
"Sätt en 3 i rutan som är 4 från höger, om 1+1=3, annars skriv ja i ruta 3 från vänster"
Som sagt, efter några sådana här frågot blev hjärnan väldigt förvirrad och så hjälpte det inte att man hade massor av andra människor i rummet som tänkte så det knaka!!! Frågorna blev allt mer invecklade och när det var 5min kvar så meddelade dom det, och alla blev lite "smått" stressade...Ett riktigt mardrömsprov, de testade verkligen hur stresstålig man var!
Sedan var det dags för lite fika/mackor, vilket var nödvändigt!
Dagen bestod av 3 olika intervjuer...
Intervju 1: Som en vanlig arbetsintervju, frågor om ens intressen, familj, mål i livet, yrkeserfarenhet etc.
Intervju 2: Många frågor om service. Vad man har varit med om i arbetslivet inopm service och hur man löser olika situationer. Helt enkelt testa hur "servicetänkande" man är och vad som är sevice för "mig som person".
Intervju 3: Här fick man leka tågvärd och man hade ett eget tåg. Man fick olika senarier och sedan skulle man förklara och "spela" hur man skulle göra om man kom i en sådan situation. Man fick även läsa upp "Godkväll och välkomna ombord på X2000. På denna resa är det jag, Mathilda, som ska ta hand om er. Ni med 1 klass biljett får en 3-rätters middag bestående av .............." Sedan var det självklart på engelska också!

Hur gick då dessa intervjuer?
1: Visst finns det alltid saker som man kommer på att man skulle ha sagt men så är det ju...Den gick helt okej faktist, inget att klaga på.
2: Denna var den bästa för mig, mycket trevliga kvinnor som intervjade mig! Kunde inte gjort bättre så, upp till dom opm jag passar så att säga.
3: Kunde ha gått bättre, men det går ju inte att göra om..helt klart plågsamt var det men jag klarade upp det på slutet...Så, den va hemsk men jag överlevde!

Efter intervjuerna var det fika, en riktigt smarrig cheescake liknande grej livade upp mitt blodsocker! Efter det var det dags för "frågestund och utvärdering". En del frågor kom upp, jag satt knäpptyst, var för trött för att tänka...Sedan fick vi tillbaka provresultatet...Och efter det var det Tack och hej, lycka till! och en 3h väntetid på tåget hem...vilket jag fördrivde med att 1h gå på Åhléns City med en som också hade varit på intervjun, 1h käka på Mc D med bror Marcus(som är i Sthlm på praktik, mycket bra!) och 1h läsa H&M Magazine och äta banan!

Hur gick då provet?
Det gick, trot eller ej, alla tiders!
Medelresultatet var mellan 20,9 och 24,3 (någonting sånt) beroende på ålder.(sedan fick man inte veta vad åldern va för olika medelvärden, men det är okej...) Jag fick 29! och jag hade ca. 8 frågor kvar...och det innebär att jag i princip hade rätt på alla frågor som jag svarade på! Så himla glad! Fick beröm av en kvinna som delade ut resultatet hon kom fram till mig och sa att jag skulle vara riktigt nöjd! Och det är jag verkligen!
Det kommer att ta ca 2veckor innan man får reda på om man har fått det...så en lång väntan nu...

Så vare sig jag får jobbet eller inte så har jag ändå gjort mitt bästa, mer kan jag inte göra!
Fortsätt håll tummarna och Tack till er som tror på mig!!!

Idag ska jag inte göra så mycket, kanske fixa rummet och ta en promenad...sedan ska jag kolla lite på jobb, för man måste ju ha ögonen öppna och en annan plan om det inte går som jag vill med SJ.

Imorgon ska jag till Motala och träffa min underbara Mikaela! Det ksa bli en riktig nostalgidag med Greklandsfilmen, Östersjöfilmen, kort från alla resor, sen har jag en liten överraskning till henne och jag hoppas det ska liva upp henne! Men jag kan ju inte skriva än vad det är, för hon kan ju läsa detta innan, man vet ju aldrig...

Ha en underbar vecka! Ta hand om er!!!

<3mme

måste bara ha med texten till en riktigt skön låt, som ibland spelas i O.C...riktigt bra...
"Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.

Hide and seek.
Trains and sewing machines.
All those years they were here first.

Oily marks appear on walls
Where pleasure moments hung before.
The takeover, the sweeping insensitivity of this
still life.

Hide and seek.
Trains and sewing machines. (Oh, you won't catch me around here)
Blood and tears,
They were here first.

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it?s just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I dont believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit.
You don't care a bit. "
http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc

Våren kan ju inte komma än!

Lite tvätt och lite O.C sen bär det av på cykel ner till stan för att hjälpa till lite på www.designrummet.se mellan 15 och 18...sen blir det mer tvätt, rolig dag? Nja..men lite att pyssla med och inte bara att sitta och glo i ensamheten...

Fick vårkänslor förut när jag tittade ut genom fönstert...solen sken och fåglarna kvittra...härligt men sen tänkte jag...tänk om det blir snö i april/maj och höst i sommar och hela årstiderna blir förändrade...Skrämmande med vart Världen är på väg, uch! Därför som sagt, tar jag cykeln ner till stan, bra va!

Ha en härlig dag i solen!

<3mme
"There comes a time when we heed a certain call
When the world must come together as one
There are people dying
and its time to lend a hand to life
There greatest gift of all

We cant go on pretending day by day
That someone, somewhere will soon make a change
We are all a part of Gods great big family
And the truth, you know,
Love is all we need"
image30

Spidermankiss

Ytterligare 5 helt fantastiska avsnitt av O.C! Nu är det bara 8kvar...
Äntligen har jag sett det avsnittet där Seth hänger upp och ned med spiderman masken och Summer kysser honom!
Började nästan gråta...I LOVE THE O.C!

image29

Soo hot!

<3mme

Familj, vänner och kärlek!

Fredagens shoppingrunda resulterade i en ny sminkväska(äntligen!), en ny väska(ville ha mörkbrun men orkade inte leta längre så det blev en svart iaf...men den är jättefin!) och en svindyr "concealer" från Make up Store(men den var asbra!)
   Dessvärre hittade jag ingenting som jag ville köpa och ha på mig till intervjun...så jag får hitta något här hemma ändå. Fast ska iofs ner till stan, kan ju alltid kika på Letex, kan ju finnas något där!
   Jag har bestämt mig för mörka jeans, en finare t-shirt och någon slags cardigan...skorna är fortfarande panikfrågan..men men, de löser sig nog...får lägga på min charm så lägger dom inte märke till kläderna (I wish, hehe)

Fredagkvällen spenderades i soffan med Martin, vi käka pizza och tittade på film, riktigt mysigt!

Lördagens förmiddag gjorde jag så lite som möjligt, på kvällen var det jobb för hela slaten men kom hem hyfsat tidigt ändå...

Söndagens kalas var riktigt trevligt! Mammsen lagade supergod mat! Först var det någon nötstek med klyftpotatis och en jättegod sås+tzatziki och sallad...efterätt var Marängsviss(så himla gott!!!!) Sedan var det fika med tårta och bullar...Alla var så mätta att vi låg utslagna i soffan efteråt, men det brukar bli så när mamma fixar kalas(Me like, me LOVE!)
   Tyvärr blev inte Ville speciellt trött, så faster fick leka med honom, för alla andra var för trötta...Så jag tänkte att det är lika bra att gå ut(för man blir ju trött av friskluft, iaf jag) och så letade vi efter en boll...Så kastade han den ner för berget här utanför huset och sa...Thilda du kan hämta den! Haha, vilken unge! Vet verkligen hur man kör med folk...Sen sa jag att han fick hämta den, och det gjorde han, men när han kommit 3m ifrån mig sa han, Du får följa med!
   Så faster fick rejält med motion när hon sprang upp och ner för berget efter en boll, men vad gör man inte för en sån solstråle?!

Igår så tittade jag på 11avsnitt av O.C säsong 2...så nu är det bara 13 kvar! Det är ju så bra så att man inte kan sluta titta! När jag har sett slut på denna säsong kommer jag att vilja köpa säsong 3...hoppas den går ner i pris tills dess...
   På kvällen/natten slog jag en plingeling till USA! I andra änden svarade Sofia! Så himla glad blir man att prata med henne, det är så roligt att höra vad hon pysslar med...Känns som vardagen här hemma står stilla när hon frågar om det har hänt någonting...för oftast händer det inte så mycket här omkring...Men hon skulle iaf hålla tummarna för mig på fredag, och det tycker jag att du också ska göra!
   Hon mådde iaf bra och så skulle hon till L.A över helgen, intealls avis, hehe! Snart(om 1månad) kommer hon hem igen, känns som hon varit borta väldigt länge fast samtidigt har det gått väldigt fort, märkligt...Saknar henne i alla fall!

Sen så saknar jag Annie, trots att det inte var så länge sen jag träffade henne...Men när tjejerna träffas och alla inte är med, så känns det verkligen tomt!

Måste snart hitta på något med tjejerna här hemma! Känns även de som det var evigheter sen!

Och min älskade vän Mikaela...Saknar att inte kunna träffa dig varje dag och gå till skolan och snacka skit om allt och inget...och själklart Rix Morgonzoo!!

När man slutar skolan så blir det en stor omställning. Plötsligt så har alla sitt eget och plötsligt blir allt så komplicerat och krongligt att ses...Det gillar jag INTE!

Försvinn inte, var kvar hos mig! Låt det inte dröja veckor, månader, år innan man hörs och ses, så får det inte bli!

Med kärlek
<3mme

image28

ps. Glömde nästan att berätta helgens stora nyhet! Min bror Mathias och hans flickvän Johanna har förlovat sig! Grattis och all lycka till dom!!!Så glad för er skull!

Vad ska man ha på sig?

Idag ska jag ut på stan...är hos Martin just nu och ska strax klä på mig...
   Vad ska jag då göra på stan? Jo, först och främst ska jag byta mina vinglas till några som ser ut som de andra istället...Sedan ska jag köpa glasögon åt pappsen, hehe...Efter de kommer det svåra...
   Jag ska leta efter ett par nya jeans, funderar på gråa, svarta eller mörkblå(skulle vilja ha ett par kornblå, men har inte sett det hos någon denna vår, inte än iaf). Varför ska jag då ha nya jeans? Jo, jag ska ju på den där intervjun och då tänkte jag ha ett par snygga, sköna jeans som sitter bra hela dagen! Och de jeansen jag har nu är jag så trött på, och självklart behöver man inte så stor anledning att köpa ett par nya jeans, för de går alltid att använda!

Men sen blir det knivigare...vad ska jag ha för topp/tröja/shorta?? på mig till jeansen på intervjun? Och vad ska jag ha för skor?

Ska försöka hitta något som är komfortabelt en hel dag. något som man kan reglera om man blir för varm/kall, och så måste det vara stilrent! Vill ju verkligen ha det här jobbet!

Suck, alltid lite jobbigt att shoppa när man "måste"...och så ska jag gå runt själv också och det är aldrig roligt...
Men det blir nog bra...återkommer med vad det blir för "out-fit" på intervjun...

Ikväll ska jag mysa med Martin, det Älskar jag!

Imorgon blir det jobb och söndag, som sagt...Mammis birthday! Längtar till tårtan, haha!

Ha en underbar och stressfri helg!

<3mme

Grekland-så underbart!

Igårkväll tittade jag på våran film från Greklandsresan...Den blir man så glad av!
Vilka minnen den väckte...Det var en så rolig, skön och underbar resa!
Längtar verkligen tillbaka, framförallt till det lilla matstället inne bland gränderna i Parikia. Paros är ett riktigt paradis!
Skulle vilja åka nu på en gång, fast det kanske är lite kallt så här års? Ska i vilket fall som helst återvända dit en ljuvlig dag i mitt liv...bara för att äta den goda maten på vår favorit restaurang!

Några bilder från min bästa utomlandsresa hittils...

image22
En gränd på Mykanos

image23
Jag och Mikaela på stranden i Parikia-Paros

image24
Utsikt från hotellet på Ios

image25
Den lilla segelbåten till höger tog oss till Vulkanön utanför Santorini

image26
Måste även ha en bild på trappan nerför stupet som tar en till den gamla hamnen på Santorini

image27
Superfin solnedgång, från balkongen på hotellet på Ios



Förstår ni varför jag vill tillbaka?



"-How are you beautiful girls doing tonight?
-We're fine, thank you!"

<3mme

What a handsome face

Idag skulle vi åka pulka på scouterna...men så blir det nog inte, för det finns ju ingen snö...Tråkigt tycker jag, såg ju fram emot att hitta "barnet i mig själv" igen..HAHA, de får bli en annan gång...

Jag blir så trött på att vara förkyld...varför drabbas man om och om igen av denna sega "sjukdom"...Hann träna en gång innan jag åkte på skiten igen, inge bra alls! VILL VA FRISK!!! Någon som har en bra kur så tipsa gärna!

Vad händer denna vecka då?
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och gotta mig, ikväll blir det lekledare med scouterna. Sen så blir det nog min älskade TV för hela slanten tror jag.
I   morgon så har jag inga planer än...förhoppningsvis ska jag till Martin och mysa...och om jag åker till honom imorn så blir det shopping på fredag...Någon som vill bränna lite pengar med mig? Hör gärna av er, roligare att ha sällskap!
   På fredagkväll blir det defenitivt mys  med Martin!
   Lördag ska jag jobba, fick jag reda på igår...tråkigt att behöva jobba på helger jämt, men så är det...får ta det som finns som sagt...
   På söndag så fyller min kära mor 56! Då blir det kalas med familjen...älskar kalas med familjen!

Snart ska jag bli faster igen, är så förväntansfull! Vad tror ni det blir? Pojk eller flicka? De flesta tror på en liten pojk till...Jag trodde tjej från början men nu tror jag kille...Men det spelar ju ingen roll vad det blir för knodd, så länge den och mamman mår bra!!!



Serverade ett gäng förfriskade människor igårkväll...Hur roliga som helst, skratta så jag kikna!
Två av de skämten som de drog kommer nedan, skratta åt dom hela kvällen...

"En engelsk man säger till en skånsk kvinna:
-What a handsome face!
Kvinna svarar då, med sin breda skånska dialekt:
-Nej, det var hon..."

Så bra!!!!

När jag skulle pressentera det röda vinet som de skulle dricka till varmrätten..
"Jag- Ni ska få dricka ett rött vin som heter 'Château de Campuget' och kommer från Frankrike.
En klippsk man- 'Château de Lavemang!"

Hoppas det blir finare väder, gillar inte när det är regn och dis!

<3mme

Hard working woman

Idag och imorgon ska jag vara en "hard working woman".
Sitter just nu på det första jobbet för dagen, nämligen turistbyrån i stan. Har jobbat från halv 10 och ska jobba till 16.00. Sedan ska jag åka ut till Aspa Herrgård för att få ihop några slantar till, mellan 17.00 och kanske 23.00(man vet aldrig när man slutar där...)
   Och imorgon är det likadant. Först turistbyrån sen servera. Så man får ta de jobb som kommer och kan man klämma in dom på samma dag så är det ju bra, eller kanske inte...men så kan det va ibland.

Sitter här och har det ganska segt och tråkigt! Händer inte så mycket i Askersund så här års så det är inte så många som besöker mig, telefonen och mailen är rätt döda dom med...

Ikväll blir det mer för mig att göra, så det är kanske bra att det är lite lugnt nu på dagen...fast jag blir ganska dåsig i huvudet av att bara sitta och stirra...jaja, denna dag går också till ända om några timmar...

Har fixat med alla pappren som jag ska ha med mig till intervjun med SJ, det är en hel del måste jag säga...Sen har jag pratat med två referenser, och jag hoppas dom säger bra och sanna saker om mig! Men det tror jag att dom gör, om jag inte får jobbet så får dom skäll, haha...nä det får dom inte men man kan ju försöka skylla på någon annan än sig själv, fast det är ju inte så snällt...värst vad jag skriver "babbligt"...

Nu får jag göra någonting annat...köpte Atonbladet och bilagan "Sofis mode"...de skulle ha med lite om väskor, och jag letar ju efter en snygg, bra och praktisk väska så de kanske finns någon där i som kan falla mig i smaken...

Just nu vill jag bara hem och inte alls jobba en minut till...vill bara ligga i soffan med mitt täcke och se på film eller någon bra serie...ska införskaffa mig OC säsong 2, så har jag någe att pyssla med när jag inte är lika hårt arbetande...

Ha en härlig vecka!

<3mme

"Ett annat ord för 'socken'...åh jag har det på tungan...Mathilda, vet du vad det heter, hjälp mig...men snälla vad är det de heter...Stift kanske?...Neje det är större...Kommun då?...Nej, de har med kyrkan att göra...Ja, just det...församling...det är bra att veta när man släktforskar!Det ska du komma ihåg..."
En rolig filur vid namn Rolf, kom inte på det ord han sökte och jag förstod inte vad han ville få fram utav det överhuvudtaget, hehe... 

Superfina ting!

Tjolahopp, vad gör jag uppe nu?

Jag åkte till Tina vid 19 tiden för att se på film. Vi åkte och hämtade Annie i Örebro vid 20.45, dock var hennes buss från Karlstad försenad pga en trafikolycka (uch, inge roligt). Så medan jag och Tina väntade på att bussen skulle komma fram åkte vi och "våldgästade" Hannah och hennes "man".
Sedan hämtade vi upp Annie och Tina rullade mot Åmmeberg. Framme i deras lilla favoritsamhälle gav jag Annie en 20 års pressent, som jag tror och hoppas att hon blev glad över. Klart man blir glad när man får något från Designrummet! De har superfina grejer!
image21
Sedan blev det mycket prat med "The L sisters" men någon film hann vi aldrig med, men det gör inget va så trevligt med att bara prata!
Åkte hem vid 00 tiden.

Väl hemma började jag göra mig i ordning för sängen när min kära far frågade om jag ville hjälpa honom att bränna ut bilder som en pressent till hans kusin som fyller 60 år imorgon. Och jag tänkte, självklart kan jag det.
När bilderna var inprentade på en CD så tänkte jag kolla min mail...och vipps så blev jag fast vid datorn som vanligt...så går det när man hittar massor av spännande ting!

Nu ska jag krypa till kojs och imorn blir det att jobba från 1700 till natta.

Ha en bra helg!

<3mme

Glöm inte att kika in här --> www.designrummet.se <--så fina ting!

Lyckotjut!

Ja ni må tro att jag var deppig när jag skrev det förra inlägget...Och nu är jag så grymt lycklig!

SJ ringde!!! När jag satt i bilen och körde mot Aspa för ett kvällspass så börjar telefonen ringa...jag gillar inte att prata i mobilen när jag kör, men eftersom jag har väntat på detta samtal så länge så har jag hållt mobilen över uppsikt den senaste veckan och haft med den överallt. Så jag svarade...Då var det en trevlig kille i andra sidan av luren som sa att jag hade gjort bra ifrån mig på servicetestet och att jag skulle få komma på intervju och lite tester...

Så den 15 februari (om två veckor) så ska jag åka tåg(så klart...) upp till Stockholm och spendera en hel dag med att försöka göra mitt bästa i alla tester, och jag ska ta hem detta jobb nu! Jag ska vara där kl.0900 och så får jag lämna (senast) kl.1800...så det blir nog en tuff men lärorik dag!
Så håll tummarna för mig nu massor!!!

Den lilla bönen hjälpte nog...och TACK! till er som tror på mig, så glad för att det finns så underbara människor som stöttar i vått och torrt!

Sov sött!

<3mme


RSS 2.0