Twitteritter..

Mina intressanta tweets..har ni "missat" dom, hihi..
<3mme

Tisdagar-klart veckans bästa shoppingdagar!

Martin bad mig följa med till Marieberg för att handla vinterkläder, jacka och skor.


Efter 3h (att män också kan få beslutsångest över en jacka, det är nog första gången jag sett Martin så fundersam, hihi) så blev det en snygg jacka från 8848 Altitude (han dissade en Peak-jackan..för den här var skönare och snyggare!).
Sedan var det dags för skor. Kollade i 4 butiker. Hittade två som var alternativ. Provade de första. Han tyckte de var klockrena, så då köpte han utan att prova det andra skorna (här visade han sitt vanliga jag. Hittar du något som är snyggt, prova och köp. Leta inte i timtal efter snyggare, oftast finns det ändå inte). Så ett par conjacksbruna "kängor" från Björn Borg.


Jag köpte en ljusslinga till min fina plastgran, det räckte gott och väl för mig.
För tidigare idag träffade jag mamma inne på stan här i Örebro. På utförsäljning av Färg och form. I lokalen där Finrummet höll till förut. Jag köpte en lampskärm som ska bytas när julen är över till lampfoten där stjärnan nu sitter i dator/tvrummet (det glömda som inte längre är glömt). Den är i en naturfärg, typ ax, eller som mörkare sand, säckväv..ja snygg till gardinen och soffan iaf, haha.


Köpte även nya grytvantar, då de gamla gjort sitt. Samt 24 st glasunderlägg. Allt för en bra summa som 110kr, de ni! (Ljusslingan kostade 199kr och är från Rusta).


Snart dags för sängen! Helt färdig. Gick upp 4 imorse och hållt igång i princip hela dagen. Slumrade till i 20 minuter på en passresa mellan Uppsala och Stockholm, men det är allt.


Så god natt ni fina! Imorn är jag ledig, och om ni skrollar ner vet ni vad jag ska göra.... naglarna, jäij!

<3mme

Kom ihåg varför vi firar..

Helgen var toppen, mina lediga helger är underbara, alltid. Nästa lediga helg är det julbord, vi taggar på jobbet, hade så otroligt kul förra året, dansa natten lång proppad som en prinskorv!
I fredags jobbade jag sedan umgicks jag med härliga människor sent in på kvällskvisten.
I lördags stod shopping och häng med Sofia, Tina och Emma på schemat!
I söndags firades pappsen som fyllde år. God mat och fika hemma i Nordhagen. Sedan en sväng ner på stan på julskyltningen. Inhandlade en adventsljusstake. Den lyser så fint så, mycket nöjd. Billigt kom jag undan med.
Själva ljusstaken handlade jag av Susanne på Designrummet.
Hjärtarna på en annan butik som jag inte minns vad den heter. Ligger i hörnet mitt emot "puben" och "strandhugget", nere i hamnen.
Ljusen är köpta på Ullared, förra hösten om jag inte minns fel.
Ska fylla den med någonting. Nötter, polkagrisar, kolor..hm, inte bestämt mig än. Men den är fin som den är. Mossa passar inte riktigt in, iaf inte i år..
Granen är hemifrån far och mor, från Nordhagen. Tyvärr är bilden kass. Det småduggade och blåste galet mycket. Den är mycket finare irl, så att säga.
Ny ljusdekoration i centrum, det var på tiden!
Älskade Askersund!
<3mme

Dags att bli julfin!

På onsdag ska jag fixa naglarna, Emma också. Sedan ska vi luncha, hos Petra. Vilken kanondag!
På onsdag nästa vecka ska jag äntligen klippa mig!
Kommer vara riktigt julfin i år, känns toppen! Har inte fixat naglarna sen New York, det var ju i maj 2010, så verkligen dags nu. Och håret klippte jag senast i juli, så det behövs verkligen!
Älskar att ha saker att se fram emot. Och ett tips till alla. Görr saker för dig själv, stanna upp och ta hand om dig.
<3mme

Shopping på stan, Örebro


DUO (?), Åhléns, House of Örebro.
Andväntsstjärnorna är inhandlade på Ullared för minst 2 år sedan. Dock så är lamporna i dem och skracsladdar till dem inhandlade idag på självaste gubbdagis (läs Claes Ohlson).
Tackar S.Brottsjö, T.Larsson och E.Öhlund för en härlig dag på stan och lunch på Central Park.
<3mme

E-Types kväll!

Ikväll är det härliga eurodisco E-Type på Så Mycket Bättre!
Spännande hur hans låtar ska tolkas..
Snart kommer bilder på mina julinköp för dagen..
<3mme

Härdad

Ett år sedan en av mina värsta dagar utspelades.. Det sägs att det som inte dödar, det härdar. Idag är jag hel. Idag mår jag så otroligt bra. Idag är vi rädda om varandra. Idag är kärleken till dig starkare än någonsin. Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag. <3mme

Dina tårar är mer än jag klarar..

"Det är så tomt nu för tiden. Hösten har varit så otroligt lång. Det har varit så tomt. Jag vet inte hur länge vi orkar. Det känns för stort. Alltid något som skall göras."


Det bränner till i strupen. Svider i ögonen. Hjärtat slår tunga slag. Jag ser dina tårar, när dem kommer rinnande likt en stilla bäck, då börjar mina rinna också.


"Vem ska ta över? Vem vill? Är det någon? Annars får vi ju fundera på att sälja..."


Jag visste att dagen skulle komma. Jag vet att åren går. Att jag inte riktigt fattar att jag faktiskt är så vuxen som jag är. Framtiden är nu. Det är dags för beslut. Det är dags att hoppa. Får panik, då jag inte vet vad som händer när jag väl har hoppat, när jag faller. Vad kommer jag att landa på?

Jag ser i dina ögon, att du saknar den tid som var. Att du minns alla glada dagar. Jag ser hur du lyser upp när vi kommer på besök. Hur mysigt och roligt du tycker det är med barnbarnen. Jag vet att du är stolt över oss alla. Vi är så älskade.

Du ska veta att Du också är älskad, lilla Pappsen. Och Mamma. Jag är så tacksam för allt ni gjort!

..jag kan inte hålla mina tillbaka, oavsett varför dina kommer.
<3mme

When you wish upon a star

Tjuvstartat en aning. Men det är för att jag var tvungen att testa stjärnlampan, för den är nyinköpt för dagen. 69:- på ICA Jouren i Askersund, bra pris i bra stad.
Skulle stanna för att köpa med Hammars julmust, det blev tre enlitersflaskor och en adventsstjärna! Fint blev det, tyckte även Martin, vilken tur..



<3mme

Snart är det jul igen

Snart bara en månad till jul.. Och jag längtar faktiskt. Snö vill jag ha såklart, en vit jul, men bara så det döljer marken lite, kanske 5-10cm (för annars blir det tungt att jobba). Den kan komma vid Lucia och ligga kvar till min födelsedag. Sen kan snön hålla sig i fjällen tycker jag. Kan komma lite vid sportlovet, för barnens skull..men annars räcker det. Har fått nog av vinterns vita diamanter..
Inköp för två veckor sen, tyder på att jag längtar en aning..
Julkalendern "Tjuvarnas jul", kan jag tänka mig blir bra. Förväntar mig nästan att det ska va så bra som "Greveholm" var!
Men först ska vi fira advent och några födelsedagar och lucia, innan det blir jul..
<3mme

Blue Minerals Party

Nu ni, dags för ny hudvård. Närmare bestämt från Israel och självaste Döda havet.
Eftersom jag har slut på mina tidigare produkter så passar det utmärkt att testa nytt, då jag inte är nöjd med det jag har nu.
Rengöring och ansiktskräm plus en hudlotion (som tydligen utför mirakel, haha..nä men den ska vara riktigt bra!)
90 dagars ångerrätt om man inte är nöjd.
Det är bara att hoppas att det funkar bra för mig. Provade handskrubb och handkräm, mina händer är lena som silke!
Så var det tävling/lottning. Jag vann! Salt från Döda havet, som man kan använda till fötter, händer, kropp..ja det mesta helt enkelt för en djuprengöring. Fick intstruktionsblad med som jag får kolla igenom innan jag testar.
Så blir det party hos mig i januari! Så är ni intresserade, hojta så bjuder jag in er, när jag bestämt datum.
Kan knappt bärga mig innan jag får hem det nya, vill ju testa nu, nu, NU!
<3mme

fredag-lördag

Min kärlek kom hem från jobbgrejen, med sig hade han en present. En parfym som jag sagt att jag tycker luktar gott. Diesel, Lovedose. Han är ju så fin! Skönt att ha honom hemma igen.

Idag har jag slappat. Kollat på tv och läst lite bok. Enda vettiga jag gjort var att görra en tacopaj, den uppskattar Martin väldigt mycket, tror nog det kan vara hans favorit, och plättar såklart haha!
Så imorn blir det arbete. Byta till vinterdäck och städa, men jag får något efter en heldag med slit. Lite trevligt häng hos Madde med ett gäng jobbarkompisar. Sjunga singstar, det var inte igår. Men jag ska briljera, som alltid, haha!

Dags att nanna kudde.. God natt mina fina! <3mme

Gör mig frisk!

"Hjärnan värker. Hjärtat värker. Skulle jag bli hel igen?"

Hör ingenting, lock för öronen. Min hals är svullen. Det rinner ur ögonen. Näsan är ur funktion. Det gör ont att hosta. Smärtar i bröstet. Varför blir jag inte frisk? Någon snäll människa som kan hjälpa mig? Detta knäcker mig snart. <3mme

Breaking Dawn

Del 1 var vacker, men det hände inte så mycket. Mycket från fjärde boken är borttaget, men man förstår ändå.. Längtar efter sista filmen nu.. Kanske ska ta och läsa om böckerna tills dess, för att slippa abstinens, haha.. Fast då på engelska, så kan man öva på det samtidigt.. Men nu får Twilight vila lite..efter nyår kanske.

Åt som sagt på Grekiska kolgrillsbaren, så himla gott! Hade det hur trevligt och kul som helst! Vilket härligt tjejhäng det blev.

Nu dags för sängen.. Ligger här ensaö. Martin är i väg med jobbet på konferansresa på Finlandsbåten, kommer hem fredag em. Gillar inte att sova själv. På överliggningar på jobbet går det väl an..men här hemma..han fattas mig. Kanske är töntigt, men är man inte van så blir man väldigt ensam väldigt fort. Får försöka sova.. Tråkigaste turen imorn, önskar att jag hade tjännstledigt med betalning just nu, inte alls sugen, inte alls....

Sweet dreams.. <3mme

Doesn't he own a shirt?

Ruths dop var fint. Kakorna blev goda. Maskerad, återanvände Snövit, snygg! Hamnade i en hästhage och sov hos fam.L i Åmmeberg, det var inte igår, men tack och god frukost!Farsdagsfirande och sen var helgen slut.
Idag har jag tittar på Twilight, New moon och Eclipse. Imorn blir det Braking dawn del 1, som jag längtat tills imorn..vi ska ju äta gott innan också, blir så kul!
Nu ska jag försöka sova några timmar, 5h om jag har tur..är i Sthlm på hotellet, sover så äckligt dåligt här jämt! Jaja strunt i det, imorn händer det, weiiii!<3mme

Kakbak

Lovat att göra kakor till dopet på lördag. Det blir Ryttarkakor och Chokladkolakakor (Twixkakor).

Har börjat med det sistnämnda, för dom har jag aldrig gjort förut. Just nu kokar kolasåsen, kakan är klar så den väntar bara på såsen och sedan smält choklad, mums!

Hoppas kolasåsen blir bra nu.. för den tar väldans lång tid på sig..



<3mme

Min Martin

10 år sedan du gav mig min första kyss. Jag minns det som igår. Kärleken till dig blir bara starkare. <3mme

Härliga tisdag!

Världsklass på denna lediga dag! Tina och jag fyndade på Marieberg. Jag köpte 50julgranskulor och en klänning jag tänkte ha på lördag. Sen köpte vii båda varsin gran. Så nu är vi redo, vi skrev historia idag. Våra första julgranar! Ikväll har jag fikat och uppdaterat med Mira. Ska undersöka lite utbildningar , fick lite tips från coachen haha! Tack för idag tjejer! <3mme

Tisdagsledighet

Två dagar utan halsont, det var allt. Nu är det tillbaka igen, blir så trött. Blir ledsen faktiskt. Finns inget att göra förutom att vänta. Men jag är trött på det nu. Väntat över 3 månader på att bli helt bra! Någon som vill byta hals med mig, skulle uppskattas otroligt mycket!

Idag ska jag och Tina hänga och luncha och snacka massor. Och ikväll ska jag fika med Mira, och snacka massor. Underbart! Kanske kan snacka bort ondheten? Testar det idag..

Längtar så till helgen! Dop och hela familjen, så fint och mysigt!

<3mme

För alltid

En liten bit av mig dog när du gick bort. Men du kommer för alltid leva kvar inom mig. <3mme

tweet

<3mme

Så Mycket Bättre

Snart ska jag se på "Så Mycket Bättre". En av mina favoritartister är ju med, Martin E-Type Eriksson (som förövrigt har samma namn som min sambo).

Älskar hans relativt meningslösa dunkadunka låtar. Men för mig är dom inte meningslösa för dom gör mig alltid på bra humör!

Underbart!!!! Nostalgi!
<3mme

Bästa tävlingen jag skådat på bra länge!

Vinnaren får 20 000 kr att shoppa för, vem kan motstå?
Klicka på bilden, så kommer ni till tävlingen.
<3mme

Twiddeviddevitt!

Då har jag skaffat Twitter och blivit en i mängden. Varför gjorde jag nu det? Helt ärligt? Jag vill vinna en tävling, hahaha!
Visserlingen har jag funderat över Twitter länge, men tänkt: äh, jag har ju bloggen.
Men nu får jag väl "microblogga" lite emellanåt också då.
Så om ni inte får nog av mig, haha! Så finns jag nu på Twitter.
<3mme

Allahelgona

En tid att minnas de som inte går på denna jord längre. Och jag minns, med glädje men det gör också ont. För jag saknar er, morfar Sture och mormor Eva och farmor Rut. För det är ni som har lämnat detta jordeliv, som jag känner. Jag har så många minnen, så rädd om dom. För jag vill aldrig glömma er. Era skratt, era röster, eran lukt och era kramar, era råd och era bus. Jag älskar er och saknar er så mycket. Kan inte rå för att tårarna rinner, men det är saknaden. Jag vet att ni har det gott nu där ni är. Tack för allt det ni gjorde för mig under min uppväxt. Ni betyder så mycket, ni finns långt inne i mitt hjärta och kommer alltid att stanna där. <3mme

mitt hjärta i din hand

tända ljus i lyktorna
kent strömmar ur högtalarna
tankarna far runt runt
då är det höst


när jag blir grå när jag faller orkar du för två när idag blir igår kommer du att älska mig ändå

du doftar svagt av våta vita rosor gammal jord

allt jag ville säga glömde jag ikväll allt jag ville vara behöll jag alltid för mig själv

ett under att du ser mig som någon som kan ge dig nånting som får dig att vilja vara min

tänk på att du lärt mig allt var stolt över ditt verk och spela en sång för oss för gamla tiders skull

du sa gör ditt val ta ett självständigt beslut

mellan äkta och falsk mellan sanning och lögn vi är idioter

en stadig puls över broar genom städer och för din skull så reser vi igen

berg och dalvana berlin 10 minuter önskar att någon glasäpplen du var min armé idioter ff



<3mme

Sjukling

Feber och skärande ont i halsen. Förkyld konstant i 3 månader. Kan ju hoppas att efter denna insjukning, att skiten försvinner för gott. Måste till vårdcentralen, men har så extremt dålig erfarenhet av dom, så har inte kommit iväg. Men nu är det väl dags då?
<3mme

RSS 2.0