Min vän

Min kära vän Mikaela är med i en tävling. Gå in och rösta på henne <link>http://omslagsbrud.alltombrollop.com/visa_omslag.asp?ID=467</link> Tack!
<3mme

Vinterflicka

En tjej som jobbade i Geilo när jag hade praktik där våren 2006, la upp på en dikt (?) på sin status på facebook:

Mandagsbarn får vakre øyne.
Tirsdagsbarn blir lett på tå.
Onsdagsbarn får perletårer.
Torsdagsbarn får langt å gå.
Fredagsbarn gjør alle glade.
Lørdagsbarn blir sjeldent trett.
Søndagsbarn får største gaven;
Alle dyder under ett.

Såklart var jag tvungen att titta vilken dag jag föddes på haha!
En måndag, så klart!

<3mme
 
(erkänn, du blev sugen att se vilken dag du föddes på, hahahah!)

Du gör mig galen

 
 
Denna måste jag verkligen se, tror den kommer vara grymt bra!
Så intressant med människor som beter sig utanför de sociala ramarna.
<3mme

Gnyr lite

Tentan kommer skita sig i böjen, men jag får ju en andra chans med omtenta, så på det viset är det ju inte kört. Är så anti denna kurs och den är fullkomligt värdelös, varför ska jag behöva läsa den?
Bara att bita ihop och försöka, någon gång kommer jag ju klara den. Svårt att plugga när motivationen inte är existerande.

Jaja, livet är tufft som student ibland, det finns de som har det värre, varför gnäller jag? Jo för jag behöver ventilera men jag vet också om innerst inne att det inte är speciellt synd om mig, haha.

Vill tacka mina nära och kära som är vid min sida, även om det bara är för att gny en aning, för man vill spinna igen.

Denna är för er, puss!

God natt, kämpa vidare mina vänner med era bestyr!
<3mme

don't stress, don't cry, we don't need no wings to fly

"As long as you love me;
We could be starving, we could be homeless, we could be broke.
As long as you love me;
I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold.
As long as you love me!"
<3mme
 

Stress

Längtar så till Mexico. Har så sjukt mycket att göra och då vet jag inte var jag ska börja så det blir inget med nått.
Kursen jag läser är rutten och jag har tenta på torsdag, vill kräkas för att jag inte kan någonting och jag vill verkligen inte skriva den där tentan.. usch, nu är det tungt.
Men jag biter i och kämpar vidare, måste bara göra det. Bara gör det!!

Ni andra, ni får ha en skön helg!
<3mme

Alla hjärtan..

 
 
<3mme

Naw

Be my Valentine! <3mme

Ja tack!

Det roliga med mig är att jag tycker båda är lika fina, säger allt om min inredningssmak!
 
 
<3mme

"Help me eat my feelings"

Sett avsnitt 14 av säsong 2 av Hart of Dixie, därav titeln.
Att "tröst-äta" kan ju faktiskt mildra (så länge det inte sker under en längre period, då behöver man troligtvis hjälp).
Själv så unnade jag mig schampo och balsam från Kevin Murphy, lite som att tröst-äta (fortfarande ledsen för att min mobil är ur funktion).

 
Och såhär ser jag nu ut, efter att ha klippt mig, asdålig bild (min mobil tar så mycket finare!!!) och frisyren är bättre på riktigt!
 
Starx dags för andra omgången av en scoutledarutbildning, idag ska vi vara utomhus (det är råkallt ute, sådär så fukten tränger sin in i benmärgen..) på med många lager kläder!
 
Ha en fin tisdagsem och kväll.
<3mme

Se den!

Fantastiskt! Detta är det jag ska få arbeta med när mina studier är klara. Längtar! <3mme
 

Hart of Dixie - Dig kan man lita på!

Har dejtat Wade Kinsella (Wilson Bethel) ikväll, fick mig på topphumör! Puss och godnatt! <3mme

Upp som en sol, ned som en pannkaka!

Tack Maria & Mindy för att ni piggade upp min kväll med tipset om "fis-ljuset"!

Dagen har varit toppen, först min första blodgivning och sedan iväg till Köping för tantfika och lite 1 årsfirande.

Em och kväll har varit skräp då min mobil gått och hängt sig, ja precis så illa är det.
Jag är förkrossad över alla bilder som troligtvis kommer vara borta om jag får tillbaka mobilen. Kan ju ev. få en helt ny och då är det verkligen kört. Fick en lånemobil och nytt simkort, katastrof, alla nummer är borta!

Visst är det ingen riktig katastrof, men för mig är det faktiskt riktigt jobbigt att förlora alla kontakter och alla bilder, hoppas de flesta är sparade i dropbox, men tror den är full så de senaste 3 månaderna är nog bilderna borta. Alla kort från jul och 25årsfirande..jo för mig är det som en mindre katastrof just nu.
Hoppas på det bästa att allt finns kvar och jag får min telefon tillbaka. De sa 2 veckor, risken är stor att det dröjer längre, så jag kanske inte hinner få den innan Mexico, buhu!

Skitkväll!

Nu flera avsnitt av Heart of Dixie så jag slipper tänka på det!

<3mme

Tjejkväll i Mjölby och Linköping

När jag kom hem till Mikaela fick jag paket! De kunde inte vara med på 25-årsfesten, så jag fick presenter igår ist. Jättefina saker, tack snälla! Efter god mat hos Mikaela i Linköping åkte vi till Fia i Mjölby för tjejhäng. Sedan tillbaka till Linkan för dans på Harrys. Tipptoppen lördag, tack alla inblandade! <3mme

Blomsteräng vid vattnet..

..ungefär så luktar jag just nu. Mycket gott och friskt vill säga, haha.
Jag har haft "hemma-spa", det var välbehövligt, känner mig som en ny människa! 8h sömn på detta så är jag ungdomen själv, hahaha!
Så skönt när man tar sig tiden att skrubba hela kroppen, ha ansiktsmask och smörja in sig från topp till tå med 5 olika "salvor" avsedda för olika kroppsdelar, ja helt enkelt vårda den vintersköra huden. Len som en barnrumpa sägs det att man kan va, jag är nog bra nära.
Fick superduperbra schampo- och balsamprover i födelsedagspresent som medföljde presentkortet på klippningen på EGO. Det luktar så gott om mitt hår och det är så mjukt.

Jag sammanfattar hela detta inlägg med att säga att vardagslyx är verkligen lyxigt när man får pyssla om sig själv.
<3mme

Les Misérables

Varit på bio med M.B. och E.Ö. Vi såg på en musikalfilm, fantastiskt bra. Grät en mindre flod. Helt tagen. Blev lugn på något vis samtidigt som jag vill vara med och göra revolution, haha! Här är några av mina absoluta favoritgodisar! Natti! <3mme

längtar såååååå!

Puerto Morelos, vi ses snart! <3mme

Water marbel nail art

Ja det är den teknik jag försökte mig på ikväll. Tidskrävande och extremt tålamodsprövande, men skam den som ger sig - som det heter. Ska testa någon mer gång såklart, övning ger färdighet - som det heter. Haha! Då med andra färger... Nattinatti <3mme

Schlager

Ja deltävling 1 var inget att ha enligt mig, hoppas på bättre bidrag framöver. Dock så hade jag ordnat så hela soffbordet var fyllt till bredden med gotterier och sällskapet var toppen så kvällen var kanon ändå. Veckan som kommer väntar 3 föreläsningar á 4h med statistik, oj så skoj (försöker övertala mig själv att hålla modet uppe). På tisdag är det ledarutbildning på onsdag är det scouterna på torsdag är det biotime. Så lite skoj ska jag ha. Lördag är det dags för tjejkväll i Östergötland och på söndag fyller kära mor år så då blir det Askersund. Ha en fin vecka! <3mme

Götebort

På räls till Götet, jobbar 6:15-14:45. Egentligen en ledig helg, men vad gör det när jag kan bestämma vilka dagar själv. Jag har frukostklubb i bakhytten för mig själv. Sjukt trött! <3mme

RSS 2.0