Vilken brud!

Jag tycker Christina Aguilera har fått fel kritik på senaste tiden. Stått i olika tidningar om att hon "kopierar" Lady Gaga. Men då tänker jag - Stop! Vänta ett tag! Christina är ju en av de artister som har gjort det möjligt att det utvecklats en artist som Lady Gaga. CA har ju alltid varit framåtsträvande! Otroligt föränderlig! Sen får man väl tycka vad man vill..
   
Huvudsaken är bra låtar, sen kommer kläder..

The voice within http://www.youtube.com/watch?v=NWixUIMTjYc
Hurt http://www.youtube.com/watch?v=Jmf807OqnmE&feature=related
Beautiful http://www.youtube.com/watch?v=-USUDzycRvM&feature=related
Candyman http://www.youtube.com/watch?v=9UMU30wHuTELady Gaga, du är fortfarande nybörjare!

<3mme

Vänner sätter guldkant på vardagen!

Sov 13h i natt, behövde tydligen det..

Haft en underbar dag! Började med Brunch på E-huset med Emma och Michaela! Vi gick på en liten shoppingtur.
   Handlade smycken på Indiska, värde 307 kronor, betalde 95 kronor. Det kallas att hitta ett presentkort i plånboken som jag inte visste om!
   Sedan köpte jag en superfin väska på Åhléns, från Wera. Den kostade 699 kronor, men jag betalde 629 kronor, för de var tydligen klubdag och 10%. Bra va!

Jag skulle egentligen handla bikini, men hittade ingen som var "den rätta".. Bara två bra alternativ om jag inte hittar någon annan..

Dagen fortsatte med sen lunch på Amuse, med Moa, Robert och Emma samt hennes vän Vava.
   Tog en liten sväng bland affärerna igen, men höll hårt i plånboken, haha.

Tränade med Mira och Hysing. Spinning PULS.. De va bra. Svettades och insåg att min maxpuls är högre än vad som är genomsnittet för min ålder.. Det är bra, tror jag, eller?

Ikväll åkte Martin och jag till Elgiganten, för de hade total utförsäljning på allt, de ska öppna ny större butik. Kön var minst 500 meter lång, så vi skippa de och åkte hem igen.

Mycket bra dag. Tvätten och dammsugaren fick vänta, de finns ju kvar imorn med!

<3mme

SATC 2

Längtar till fredag, då kommer Karolina hem från Götet. Karolina, Tina och jag ska på Sex and the City 2! Ska bli riktigt kul att ha en tjejkväll!!<3mme


A walk in the park

     


    

 

    


   I'm in love
!
<3mme


Twentysomething

"i'm still having fun and i guess that's the key, i'm a twentysomething and i'll keep being me"Citatmaskinslåt, haha!

"i go to the gym, so i don't get fat"

<3mme

"the world better prepare.."

Det är inte att de sjunger om pengar som gör att jag gillar den, utan för det är så skönt gung i och videon är grym. Någon som vill ha sommar, sol och semester nu? JA TACK!<3mme

Let's eat!

                       Arlanda, Icelandair, Just Made, Magnolia Bakery, La Boîet en Bois, T.G.I Friday's, Hard Rock Café, Giovannas

<3mme


34th Street & China Town ShoppingVictoria's secret, Forever21, Macy's, H&M & local stores in CT

<3mme


Fly away

Take me back to New York City. In Central Park, I belong.

<3mme

Äntligen hemma

13h sen till Arlanda innebar att det blev två nätter på kallt hårt golv/kalla hårda stolar.. Hemresan blev via Glasgow istället för Keflavik, på grund av askmoln från Eyjafjallajökull (eller hur stavningen nu är). Upptäckte att terminal 7 på JFK är världens sämsta flygplats! Taxfreen vcar ett skämt och allt annat var dyrt och maten ska vi inte tala om!

Jag kom hem till lägenheten 9:15 istället för 17:15 dygnet innan.. 16h sen hem alltså.. Och sängen har aldrig varit så efterlängtad och saknad som igår!

Vi hade iaf en underbar resa tills hemresan startade.. Ingen information, ingen hjälp.. men vi kom hem iaf! Tur att man är van resenär så man vet vad  man ska ta sig till när ingen berättar någonting för en..

Bilder kommer upp när jag gått igenom alla 700.. Och då kommer ett urval!

Idag är de jobb.. Men jag är ledig i helgen, längtar redan! Det är så skönt att va ledig!

<3mme

The last hours..

Musikalen var toppen! Riktigt bra! Roligt att ha sett den pa Braodway, riktigt tufft! Innan var vi pa Coney Island, de var en lang fin strand, men tivolit var inte oppet.. vi tog nagra roliga bilder nere vid vattnet, och sa at vi "cotton candy", och efter det akte vi och shoppade lite.. Nagra fler fina trojor blev det och sen var det musikal pa kvallen.. innan musikalen at vi pa "Hard Rock Cafe" smarrigt varre, kan saga att deras varma broanie med fudgesas, glass, gradde och notter var en riktig njutning for gommen, sa otroligt god!

I fredags hade Mikaela insjuknat i forkylning ocksa, typiskt attr jag smittat henne, men de kanns som en omojlighet att inte bli sjuk nar man sover och umgas sa tatt inpa.. Men jag delade gladeligen med mig av mitt lilla apotek, sa vi akte och shoppade lite till.. Vi at pa TGIF (Thank God It's Friday) passande dag va, hehe!
Pa kvallen fixade vi naglarna.. vi blev lite lurade med priset tror jag, men naglarna ar mycket fina, sa det var de anda vart, haha!

I gar besokte vi "China town" och "Little Italy". Vi at en god lasagne pa en italiensk restaurang med rodvitrutiga dukar. Handlade morsdag present, det ar mors dag har idag. Sedan sa hittade jag antligen ett par coola solglasogon, som jag letat!  Kopte aven nagat litet till sotaste brorsbarnen! Hittade min parfym, Diesel-Fuel for life, pa en liten affar i china town, 30$ for 75ml-BILLIGT! Vill nog inte veta hur den kan va sa billig..
Sedan akte vi till 34th Street, den basta shoppinggatan vi hittade, handlade i princip allt pa den gatan..En tripp till in till Victoria's Secret, kopte en jattefin och skon BH och sedan kroppsglitter, sa jag kom upp till summan sa man fick med ett paraply.. men de ar for langt sa de gar inte ner i resvaskan, sa far se om de fastnar i tullen.. ska forsoka checkain de ocksa om man inte far ta de som handbagage.. hall tummarna for de, for paraplyt ar finfint!

Idag har vi atit var sista creamcheesebagel tillo frukost, nu sitter vi pa TLC-The Little Choice, glassbar och internetcafe.. Vi far se hur vi ska spendera de sista timmarna innan vi ska borja var resa hem..

14:30 hamtar vi vaskorna pa hotellet, sedan ska vi ga tre kvarter (lycka till!) sa vi kommer till ratt tunnelbana. Vi ska aka tunnelbana till JFK for att det ar MYCKET billigare! Taxin fran flyget till hotellet nar vi kom hit kostade drygt 50$.. Nu betalar vi 2;25$ for tunnelbanan och sedan 5$ for ett tag som gar till ratt terminal pa flygplatsen.. STOR skillnad!

Det blir nog lunch innan vi hamtar vaskorna.. Vi landar 12:45 pa Arlanda imorn.. Flyget lyfter 20:35 fran JFK ikvall.. Allt i lokala tider..

Snart hemma igen alltsa, det kanns som man nyss kom hit, de har gatt otroligt fort, men det kanns anda som vi hunnit allt vi vill utan att behova stressa.. Resan kunde inte ha vart battre!

Tack Mikaela for du forgyllde resan <3

<3mme

psst! Gomde saga att vi var pa Times Square nar de utrymde de, for de hade hittat en pase de trodde de va en bomb i.. snacka om effektiva poliser.. tog nog bara 5 min och tomma hela TS! Men tror inte de var nagon bomb, bara en gron liten plastpase som nagon glomt..

The Boathouse

En bra start pa dagen var den maktiga brunchen jag och Mikaela tryckte i oss! Amerikanska pannkakor med sirap, bagels och bacon och agg smorgas! Sedan var det bara att ga in i Central Park for att leta reda pa "The Lake".
Efter minst 20 minuters promenad hittade "The Mall", den langa stigen med bankar pa bada sidor, som visas i manga filmer och serier.. sedan kom vi fram till statyn dar ganget i "Vanner" leker i introt.. och dar var aven sjon..
Vi hyrde en bat fran "The Boathouse", och rodde ut pa sjon.. Vi stekte oss ordentligt, for de va stralande sol och klarbla himmel samt sa var klockan 12.. inte sa smart utan solskydd, men de ska vi strax inforskaffa oss.. Riktigt harligt, val vart varenda $! 12$ for 1h.. Jag rodde mestadels medan Mikaela kunde slappa i solen och branna pa, haha! Jag imponerade pa uthyrningskillen, for jag var sa duktig pa att ro och styra.. I know, I'm good!

Efter vi hade svettats och stekt sonder oss gick vi till tunnelbanan for att aka och se pa "High Line", den gamla hoghojdsjarnvagen.. tyvarr var det bara ca 300m oppet, resten var stangt for upprustning, men de va fin utsikt iaf..

Vi har gatt och gatt och gatt idag, sa fotterna bloder nastan.. Men jag lovar, allt ar underbart och fotterna far garna bloda nar man kommer hem efter en lang dag av upptackter, det ar vart det!

Just de, igar akte vi in till "Tima Square".. vilken upplevelse! Neon, ja Lena ska vi dansa sa ar det har man ska gora det! Vi gick in pa "Hard Rock Cafe", vilka fina saker alla artister skankt! Riktigt tufft!

Imorn ska vi till "Coney Island" och sedan sa ska vi ju pa den efterlangtade musikalen!

Dagarna gar fort, men dom ar anda langa.. man somnar i samma sekund som man slacker lyset, haha! Vilka intryck och vilken stad!

Living my dream, it's awsome!
<3mme

Strawberry milkshake

Sitter nu pa en glassbar och dricker en stor strawberry milkshake och svalkar mig. Vi har nyss atit kvallsmat pa en japansk restaurang i kvarteret dar vi bor.

Idag har vi akt Staten Island ferry, forbi Frihetsgudinnan. Tagit massor av kort, hoppas nagot blev bra. Vi har aven varit uppe i Empire State building. Vilken utsikt! Sa maktigt, man fattar inte riktigt att man ar sa hogt upp! 68:de vaningen, tur att det fanns hiss.. Den gick OTROLIGT fort! 10 vaningar i taget pa ca 15 sekunder, sa man var lagom skakis i knana nar man kom upp for att se pa utsikten. Sa haftigt att se Manhattan fran ovan!
Idag har vi aven akt hast och vagn i Central Park, de va mysigt, en del av Mikaelas fodelsedagspressent fran igar..

Igar pa Mikaelas fodelsedag borjade dagen med sporegn, men det var omtyckt av oss, for det ar sa hog luftfuktighet har, i sondags, forsta dagen vi var har sa holl vi pa att smalta bort! Over 30 grader i skuggan! Skillnad mot de knappa 15 grader som de var nar vi akte hemifran..
Dagen borjade med att jag smet ut i regnet for att kopa pressent till Mikaela och frukost och overraska henne.. Det blev chokladmunkar a la USA! Haha!!! Sedan tog vi tunnelbanan in till 34th Street for shopping!
Pa Macy's kopte jag en sportBH fran Nike, pa Forever21 kopte jag tva t-shirts och ett linne och pa Victoria's Secret kopte jag 5 trosor och ett linne.. kanske inte later sa mycket, men det ar en bit att ga mellan affarerna och det finns sa mycket sa man blir overvaldigad over var man ska borja! Sa vill man valja ut det absolut basta som finns! Mer shopping blir det senare i veckan.. maste vila fotterna emellanat, for man gar otroligt mycket, borde ha en stegraknare..
Pa kvallen skulle vi ga och ata fodelsedagsmiddag pa en restaurang i Central Park, The tavern of Green Garden.. men den hade stangt for byte av agare, sa istallet hittade vi en sot liten gubbe som tipsade oss om en liten fransk restaurang, sa dit gick vi! Sa otroligt god mat! Basta pa bra lange! Klart basta maten vi atit pa resan!

I sondags borjade vi dagen med att kopa frukost, bagel och juice samt en muffin fran Magnolia bakery (kant fran bla Sex & the City). Dessa godsaker tog vi med oss till Central Park och satte oss pa graset i solen med utsikt over "the Pond".. Vi satt dar lange och njot av den stekande varmen, av alla hundagare som var ute pa sondagspromenad, barn som lekte och skrattade, hurtbullar som joggade och utovade lite morgonyoga, sa skon kansla av frihet och lycka! Det var forsta gangen jag sa " I LOVE Central Park!" For da hade vi annu inte sett sa pass mycket sa man kande, "I <3 NY..
Efter frukosten sa gick vi pa MoMA, Museum of Modern Art, konstigaste pa lange kan jag saga, forlat Mikaela for att jag slapa dig med dit, men vi har nagot att skratta at iaf!!! <3

Vi har upptackt att det finns mycket lustigt folk i denna stad, haha! Och att de ater konstiga kombinationer av smaker nar det kommer till mat, och ALLT ar stort! Maten ar dock ratt dyr tyvarr, men de ar val for att man ater i narheten av sevardheterna, lite langre bort sjunker priserna genast med nagra dollar..
Vi har det underbart, tar dagarna som dom kommer, stressar inte for fem ore, njuter till fullo av var semester!

Om ni aker hit, ta med minst 2 skona skor, for vad man an har pa sig far man kramp och skav, sa bra att byta sa de atminstonde skaver pa olika stallen, haha!

Det var allt for nu, jag har glomt massor, det vet jag, for vi gor sa mycket hela tiden.. vi somnar som stockar sa fort vi lagger oss, de ar tur, for hotellet ar inte dirket det finaste jag sovit pa, men de funkar.. Mikaela har lite jobbigare, jag tanker bara pa att de inte ar varre an att sova i talt i en vecka utan dusch i kokheta juli och laga mat over oppen eld, haha! Galler att se de positiva!

Det ar varmt och skont, aven fast de regnade igar, de var skont.. for idag ar luften sa mycket friskare! Underbart att ga i sommarklader, de hade jag inte forvantat mig..

Imorn ska vi forsoka hitta "High Line", de ar den gamla hogbanan som inte ar i bruk langre, som ar en promenadstrecka numer.. de sags att de ska va fin utsikt och vissa foremal att som ar sevarda, sa de hoppas vi pa.. sedan ska vi kolla in lite olika kvarter, bla "Little Italy", "TriBeCa" och "China town" mfl.
Pa torsdag ska vi pa var efterlangtade musikal, West Side Story!
Fredag blir det formodligen shopping igen.. sen ska vi aven hinna med att se den norra delen av Central Park, ta en tur med roddbat och se dar manga flera kanda filmer och serier ar inspelade..

Vi har fullt upp som ni kan lasa, men vi mar sa himla bra, kan verkligen gora precis som vi vill!

Ta hand om er dar hemma! Vi tar hand om varandra och lever livet!
<3mme

ps. det enda som ar jobbigt ar alla bilar som har otaliga forare som tutar hela tiden och alla ytryckningssignaler, men de borjar man vanja sig med nu, haha!

Äventyret har börjat!

Gick upp när klockan ringde 02:00! Tjohoo, vilket skämt! Kunde ju inte somna igår kväll, så jag sov endast två timmar..

Det var bara att stiga upp på en gång. Tvätta sig, klä på sig och sminket hoppar man dagar som denna! Äta lite frukost, se till att det viktigaste finns med;
PASS, INTRESETILLSTÅND, DOLLAR, VISA-kort - check! Och sen all medicin som det på något konstigt vis blev?

03:28 åkte jag hissen ner (en våning, haha, men min väska är tung, rädd att det redan är mer än 20kg, jag är sämst på att känna vikt!) när jag kom utanför dörren ochs tällde mig där taxin brukar komma, vad ser jag då? Jo, två lysen och taxin kom samma sekund som jag ställde mig till rätta.. vilken tajming! Prick 03:30 rullade jag mot Resecentrum..

03:50 avgick bussen, helt enligt tidtabell. Stannade i Västerås, vi avgick 05:00. 06:05 ankom jag tillö Citytreminalen, 25minuter för tidigt! Inte så skoj när man har så lång väntan, kunde gärna suttit den knappa halvtimmen på bussen.. men men.. bättre för tidigt än försent dagar som denna!

Gick raka vägen till närmsta "näringsbutik", Pressbyrån var den enda som öppnat.. Köpte en äcklig ost- och skinksmörgås, Vitamin well-Defence, en banan, kexchoklad, gott&blandat och två menthisrullar. 109 pix, som hittat!

Sedan har jag häckat i lokalen i Stockholm framför tvn.. Fått ett samtal från Mikaela att hon var på väg mot Arlanda och att vi ska ses runt 09:30.. så nu är det inte långt tid kvar tills jag äntligen får ansluta mig till min resekompanjon!

Ska inhandla vettig frukost på E-huset nu när de har öppnat, en god smörgås med en god stor varm choklad med marschmallows och grädde samt apelsinjuice- DET kallar jag FRUKOST!

Dagen har startat bra! Men seg imkolan är jag, deluxe! Men de löser sig, sa han som sket i badkaret.

Vet inte om jag har tjatat hål i huvudet på er om resan, men min blogg är till stor del till för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad jag haft för mig.. och då måste denna stora resa vara välomskriven.. för så mycket känslor den för med sig..kan jag inte göra rättvisa men jag försöker iaf..

14:10 lyfter planet från Arlanda, mellanlandar på Keflavik, Island. Ankommer JFK, NY 19:00, lokal tid (01 svensk tid?)
Om jag inte kan uppdatera medan vi är over there, så kommer vi hem den 10 maj 12:45 till Arlanda. Tåget vidare hem går 15:07 och jag är hemma i lägenheten runt 17:45, hoppas jag!

Jag och Mikaela har längtat så otroligt mycket och äntligen är dagen här, nu när vi ska skriva historia i våra livs böcker! Vilket kapitel, jag känner på mig att det kommer bli bra!

Bon vouage, Auf widersehen och Hello äpplet glad att ha mig här va? HAHA!
<3mme

Jag litar på att ni håller ställningarna här hemma! Have fun! De ska jag ha!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0