Balkongen

Diskmaskinen fungerar numera, den är premiärdiskad och resultatet är underbart!

Började sy gardinen igår, hann halva, sedan kom Martins kompisar och jag kände mig lite malplacerad och okoncentrerad, så jag gjorde om utseendet på bloggen istället.
   När jag var tillräckligt nöjd med utseendet på bloggen så gick jag och lämnade tillbaka plånboken till kvinnan som tappad den på tåget. Jag fick de pengarna som var i, 70kr, alltid något. Hon var mycket tacksam!
   Efter det så strosade jag på stan en sväng. Var inne på Indiska, hade sett ett par balkonglådor som jag trodde skulle passa på vår balkong, men dem kändes inte rätt när jag väl såg de i butiken. Men det blev ett "spets"hårband och ett par blomhårspännen och en blombrosh/hårspänne och 6 flytljus i form av fjärilar i rosa, grön och blå, som jag ska ha till min stora runda lykta.
   Var inne på TheBodyShop och utnytjade mitt välkomsterbjudande i deras club, tag tre varor betala för två(den billigaste på köpet) vilket klassiskt erbjudande, haha. Så det blev några riktigt bra grejer som jag provade igår och jag är nöjd med min investering, för det är dyra grejer där, uchans! Men jag är nöjd, vilket är tur!
   När mitt kort hade gjort sitt i den lilla svarta gick jag vidare till Åhléns där kortet skulle få jobba lite till. Jag köpte två balkonglådor(altså blomlådor) och tre söta budskapsstenar med texten "puss & kram"(som ligger i den runda lyktan) "vänskap" och "harmoni"(de två ligger i varsin blomlåda). Något som gjorde mig glad, men jag fick lite dåligt samvete på köpet, var att hon bara slog in den ena hållaren och två lådor. Så jag "fick" en hållare, "tjänade" 199kr på det, men hon fick skylla sig själv. Fy va dum jag är, men de va ju så dyra så(låda st.299 plus hållaren st.199=498 för EN låda)...skyller på lågkonjukturens effekt på hjärnan. Hur skulle ni ha gjort? För Åhléns är ju ett så stort företag, om det hade varit en "privat" butik hade jag tillkännagivit kassörskans fel...Jaja, jag skänker i alla fall till bättre behövande ändå, får ge lite extra till dem nu istället!
   När jag väl hade släpat hem de otypliga lådorna i den kladdiga värmen, åkte jag och handlade blommor och planterade dem. Så nu är balkongen mycket fin, ska bli ännu finare. 
   Sammanlagt så gick de fina blomlådorna på ca 665kr var! Så nu måste jag rå om blommorna så att jag slipper köpa nya, blir lite väl dyrt då!


vänskap


harmoni


Min lilla hörna


puss och kram

Ser nu väldigt mycket fram emot lördag då den ska invigas med några underbara tjejer!

<3mme

Ledig idag!

Det blir att försöka förstå mig på deklarationen, simma och sy gardiner, det får räcka för en dag, eller hur?
Eventuellt en klippning men jag vet ju inte hur jag ska klippa mig, alltid sån ångest, så kanske ska ta det en annan dag och slippa ångesten idag...

Solen skiner och vi ska ha en rörmockare hem hit och installera diskmaskinen, yes!

<3mme


Börjar andas ut

Jag börjar se ett slut på min långa överliggningstur. Bara ett tåg kvar, sen är den slut. Imorn är jag ledig, ska bli så skönt!

Imorgon ska jag lämna tillbaka en tappad plånbok, som upphittades på mitt tåg igår. Det var en kvinna i Örebro som tappat den, allt var kvar, vilken tur hon hade! Det knepigaste var att hon hade tappat sin plånbok en gång förut på ett tåg, och fått tillbaka den, med allt i: "Jag måste ha en plånboksskyddsängel" sa hon glatt, och tackade. Vilken turtjej!
   Hade tänkt försöka ta mig en simtur också, provade några bikinis igår och insåg att min kropp inte riktigt tycker om bikinisar än...på eyrabadet så är det ingen som tittar, som jag vet, så då kan jag ju passa på att "vänja" den så att den börjar gilla bikinisar lagom till sommarn. Helt ärligt, jag hatar provrumsbelysningar!!! Uch!

Ha en fin kväll!
<3mme

St George-firande med scouterna

I onsdagskväll var jag med och var ledare på scouterna, en uppgift som jag tycker är väldigt kul, de få gångerna jag klan vara med pga mitt jobb...Det var St George-firande, scouternas skyddshelgon. Vi var vid EFS-sommarhem vid Gårsjön, bland de käraste platserna i min värld. Tidningen var där och skrev om våra olika aktiviteter, de tog även kort. De åkte hem lite tidigt så de hann inte vara med när vi släpte ballonger med budskap i, upp mot himlen, så jag tog några bilder istället, med mobilen. Det var roligt att iaf en av mina bilder kom med! Gå in och titta på bildspelet på Nerikes Allehanda, sista bilden är den jag har tagit, den är fin tycker jag själv. Roligt att få sitt namn under en bild också, haha.

Ha nu en underbar dag! Solen skiner och snart är det helg!
<3mme

Time for adventure!

Allt är packat och klart! Jag ska nu frächa upp mig och ta på mig kläder för att strax efter 11 gå mot Fredsgatan 2. Där avgår nämlgen bussen ifrån, till hamnen och färjan, 12.10.

15.30 är bussen framme. Båten går 16.45. 17.30 äter jag och Martin buffé och resten av kvällen är helt oplanerad!

Ska bli så himla skönt att komma iväg, om än för ett fåtal dagar! Bara jag och Martin...<3

Ha en skön ångestsöndag gott folk, hihi!

Dags för vårt lilla äventyr!
<3mme


Sunshine

Blir så glad när jag skriver med dig. Du har än en gång gjort min dag, tack!

<3mme

Körsbärsdalen

"Oj vad jag är fin. Men du är ännu finare. Du ser ut som en prins!" Skorpan

Ligger på hotellrummet i Karlstad och ser på Bröderna Lejonhjärta. Jag älskar Skorpan, han är så söt och oskyldig.

Tror jag ska titta in på Monki en sväng innan jag ska börja jobba, de kanske fått in något vårfint...

Ha en härlig avslutning på påsken nu!

<3mme

Uppståndelsen

Resumé:
Mikaelas vistelse blev inställd pga att Martin var dålig, tråkigt men nödvändligt. Vi ska få in en annan dag snarast!

Onsdagskvällen spenderasdes hemma hos Karolina med Tina och Sofia. Jag Karro och Tina hade planerat att ha "picknick" och överraska Sofia, men det var dåligt väder så vi tog det inomhus istället.
   Vi åt korv med bröd och som efterrätt kladdkaka med grädde, jordgubbar och vindruvor, sedan drack vi päroncider. Otroligt gott och mycket mysigt! Sofia fick även en present av oss, 3-pack med vita strumpor, haha! Hon behöver det i sina vita skor som hon har till sin kommande uniform. Sofia hade också fixat en grej till oss, varsitt påskägg med godis i, hon är för söt! Tack<3
   Och idag åker hon ut på sitt stora äventyr. Trevlig resa vännen! Du saknas redan<3 Ses i juni! Ta hand om dig tills dess och ha det underbart!!

I söndags blev det inget kalas för Ville tyvärr, för Petra hade ramlat från en stol och slagit i magen och armen så hon mådde inte alls bra, nu mår hon bättre igen, skönt! Så vi får ta en annan dag så han får sina paket.

Lördagen var, som planerat, fullt upp! Först greja här hemma sedan hem till Askersund för att fira Mathias, tillbaka till Örebro för att tjejerna skulle komma hit innan vi skulle ut på Efesos. Kvällen blev mycket lyckad med god mat och dryck och ett umgänge i världsklass!


Nu till helgens aktiviteter:
Långfredag Tvättar för tillfället, betalat Helsingforsresan och snart dags för frukost. Sedan blir det att åka till Askersund för att hälsa på mor och far. I eftermiddag åker jag och Martin ner till Motalatrakten för att grilla hos hans mor med sambo och hans systers familj.
   Så jag har en trevlig dag framför mig.
Påskafton Jobbar 7-14. Efter det blir det påskmat hemma hos mor och far. På kvällen kommer förmodligen (som det ser ut just nu) lite trevligt folk hem till oss, för att sedan eventuellt gå ut en sväng.
   Trevlig dag med storhelgsob, nytta med nöje kallas det, haha.
Påskdagen Jobbar 15-23 och sover i Karlstad.
Annandagpåsk Börjar inte förns 14 och slutar runt 22.
   Hit med stålarna, härligt härligt!

Glad Påsk önskar jag er alla! Och glöm inte varför vi firar Påsk!!



<3mme

My baby is back home!

Martin har fått komma hem och utan något snitt i buken.

Åkte och hämtade honom vid tolvsnåret. Känns skönt att han mår bättre nu. Han slipper sova på sjukhuset i natt och jag slipper sova själv, alltid positivt!

Om han får ont igen ska han åka in, men vi hoppas på det bästa, att det går över helt och inte kommer tillbaka alls!

<3mme

Min älskling är sjuk...

Fick ett sms från martin i morse, han har åkt till akuten. Han hade jätte ont i magen hela dagen igår, så både jag och hans mamma tyckte att han borde kolla upp det idag om det inte gick över. Så det hade han gjort, troligtvis blindtarmen. Så är det de så blir han kvar över natten, det blir ju skoj. Och stackr'n får varken äta eller dricka nu, fy vad jag tycker synd om honom!
   Ska in förbi och se om jag får träffa honom, så han kan få kalsonger, strumpor och tandborste m.m. Det får bli efter jobbet, slutar vid fyratiden...känns så tråkigt att man inte kan hjälpa honom...

Uch, hoppas att han blir bra snart i alla fall, läskigt sånt där tycker jag!

Krya på dig älskling<3

<3mme

Jag vill ha "Pimkie" till Sverige!

Varför finns inte Pimkie i Sverige? Jag har då inte hittat de någonstans..? Tycker de borde öppnas här också, fina kläder till bra priser, vem gillar inte det? Det var nästan det bästa med shoppingen på Europaresan jag gjorde med skolan för 3 år sen (uch det går fort...) Pimkie butikerna fanns nästan i varje stad vi var och de hade olika utbud överallt.
   Jaja, jag får väl resa i Europa snart, så jag får några fina godingar ändå. Det bästa är ju att ingen annan har dem i och för sig...


<3mme

Sömnig

Så otroligt sömning, hade så svårt att sova. Vaknade flera gånger, och vred och vände...kroppen är i alla fall pigg från gårdagen, vattengympa är nog bra grejer det!

Ha en skön dag! Jag hoppas solen vaknar snart och tittar fram en stund, ikväll i alla fall...

<3mme

Så många "måsten"

Nej jag har inte hunnit med allt jag skulle göra idag, det är sällan jag gör det, för jag är tidsoptimist...det har jag varit sen barnsben, svårt att lära om. Men jag försöker i alla fall, och mer kan jag inte göra.
   Jag hade tänkt tvätta, men Martin ville tvätta så jag sa: varsågod, då slipper jag det idag.
   Jag hade tänkt sy gardiner, som jag skrivit att jag har tänkt göra så många andra dagar, men det är en syssla som är lätt att skjuta på...Jag gjorde mat istället, "hemgjord" pizza(degen och såsen är klara, jag "toppar" den), så det blev en Tacco variant-mycket god!
   Så hade jag tänkt plocka lite, för Mikaela kommer på torsdag, så hon måste ju få se lägenheten från den rättvisa sidan, men jag satte mig vid datorn och började titta runt lite. Då kom tankarna på vilket gym jag ska välja...Så jag blev sugen på att simma idag. Så jag frågade Karolina om hon ville med, de ville hon gärna. Sen såg jag att de hade vattengymnastik! Då frågade jag vad hon tyckte om det...och de tyckte hon lät som en bra idé!
   Så vi bestämde oss för att gå på ett pass ikväll. Jag frågade Tina med, men hon kunde inte, och jag antog(ajaj) att Sofia hade annat att styra med..?

Karolina kom till mig strax innan 18.30. Jag plockade i ordning mina saker och så gick vi till Eyrabadet. Där betalade vi 65kr och gick in för att svira om till bikini.
   Det var vi två och ca 10 tanter som var redo för att ta sig an utmaningen. De verkade ha gjort detta innan...de sjöng med i låtarna, framförallt "vi har're bra, vi här bak i bilen å vill ej va mä om nån krock! Dam bi do bi dam, bi do bi dam dam..." Ni fattar! Haha, så himla sköna!
   Träningen var grymt bra, helt slut efter ca 35min i högt tempo måste jag säga! Sedan var det stretching, det behövdes! Men jag förväntar mig, och jag blir besviken om jag inte får, träningsverk! Vill gärna ha lite i alla fall, så man vet hur duktig man har varit, haha.

Detta ska göras om, en gång i veckan nu...kanske inte alltid blir tisdagar, men vi ska försöka att få till en gång i veckan i vilket fall. Så Tina, nästa gång ska du med, du kommer inte bli besviken! Kanske hinner sola lite innan också, vore skönt.

Så denna dagen skulle jag ha gjort så mycket annat, men jag har skjutit lite på det, men jag skämms inte alls för det...för jag har tränat! Så jag är stolt och glad! Nu är det bara att fortsätta!

Sov sött mina vänner!
Själv är jag så fylld med endorfiner så jag ser fram emot att gå upp kl.04:00 imorn, haha, nästan...
<3mme

Vilken kalas-helg!

Då har man jobbat på tåget upp till Stockholm, nu har jag rast en stund. Ska äta lite lunch tänkte jag, sen funderar jag på att slå till med en glass i vårsolen!
   Efter rasten åker jag tillbaka till Hallsberg för att ännu en gång åka upp till Stockholm för att sova. Och imorgon är det bara ett tåg hem, så slutar 09.48 innan ledig helg, kan inte bli bättre!

Imorgon blir det även att plcoka det sista i lägenheten och sy gardiner!! På lördag så blir det kalas för bror Mathias som fyller 24. Och sedan blir det fort hem till Örebro, för det ska bli "hej då-middag" för Sofia, Sara och Carro, och innan vi beger oss till Efesos så tror jag att vi ska va en sväng uppe i lägenheten, om de inte kommit på något bättre, hehe.

bara drygt en vecka tills Sofia åker till Turkiet, känns roligt för henne, men lite sorgligt för oss som får stranna hemma...Men som sagt, det blir en vecka i Turkiet i juni tack vare henne, inte helt fel!

På söndag blir det kalas igen. denna gången i Hallsberg. För världens bästa Ville fyllde 4år i måndags, så han ska firas med tårta, ballonger och paket!

Så jag har, som ni nyss har läst, en kanon helg att se fram emot, fylld med släkt och vänner...Livet känns så underbart!

Ha en underbar dag i den härliga solen!

<3mme

En vårdag i Helsingfors

Då har jag precis bokat en Helsingforskryssning för mig och Martin, vi åker 19-21 april. Det ska bli skönt att bara komma bort en stund, även om det är en "finlandsbåt". Det är två kvällar ombord plus en dag i Helsingfors, där har jag varit två gånger tidigare och det är en superfin stad!
   Så nu har jag någonting att se fram emot, det ska bli skönt! Och hur vi kom på detta? Fick hem ett erbjudande från Åhlénsklubben om att man fick en kryssning(dock utan mat) i C-hytt...Och när det var under de dagarna jag är ledig tänkte jag, varför inte och Martin tyckte det lät som en bra idé! Vi löste upp oss till en B-hytt för C-hytterna var slut, men det kostade endast 156kr, det äär de ju verkligen värt! Det är ju inga lyxhytter direkt, men det är ju inte där man spenderar hela resan...Billigaste minisemestern någonsin, me like!

Nu ska jag strax till jobbet, det känns ganska lätt idag, för solen skiner och jag får snart åka iväg en sväng!

Ha en underbar dag!
<3mme


RSS 2.0