Teflonhjärna

Har pluggat hela dan och ändå har det inte fastnat. Blir så himla trött på skiten! Skulle behöva en vecka till med detta...men jag hoppas jag klarar mig ändå, även om det är med nöd och näppe...det spelar ingen roll...bara jag klarar det!

Finns bara en som kan hjälpa mig nu...

Måste få sömn så att hjärnan kan bearbeta...hoppas det fixar till alla ord som jag läst denna dag i rätt ordning så det fixar sig imorn!

Nattinatt och håll tummarna för mig, jag behöver det!
<3mme

Hero <3

Ja Charlotte kan ju inte hjälpa att det Européiska folkslaget har tvärkass musiksmak...Hon glänste, sjöng gudomligt och låten var hur bra som helst! Visst den ryska låten var helt okej...men jag höll på Perelli! Och det andra skiten dom spela vet jag inte vad det va...spannien??? Jaja...hon gjorde det kanon och mer kunde hon inte göra...som sagt, fy skämms europa för er kassa musiksmak!

Nu nalkas det god mat och paketöppning för mor...sen det fruktade provet...

Ha en solig och skön söndag och glöm inte mammsen!

<3mme

Plugg och Schlager!

Gärnvägsgeografin hade jag full pott på! Så stolt!
På de andra provet biljettkunskapen(2 prov i 1) fick jag 78,5 av 81 poäng...ca 97% rätt...gränsen för att klara sig var 75%, ca 61 poäng...och det var ju "no probs"..känns så skönt!

Nu är det bara det sista och viktigaste provet kvar...SÄOn..suckar! Försöker plugga men det är så mycke och inte så intressant...men nu ska jag vara duktig en timme till och så får jag en belöning...schlager för hela slanten!!! Me looove!

Imorn är det mors dag! Handlat lite fina saker till mammsen från mig och världens 3 bästaste bröder! Tror hon blir glad! Så blir det lite plugg imorn med...sluttampen..för på måndag smäller det! då är det "vinna eller försvinna"..kanske inte riktigt så hårt men nästan!

Igår var det partaj med Sofia, Annie och Hannah...Först va vi hos Hannah, sen bar det av till Klaras och efter det till Kåren(???) Men det var roligt! Tack för gårdagen tjejer!!!<3

Har myst med Martin en stund idag, innan jag började plugga...hoppas han kommer och ser schlager med mig, kan dock inte hoppas för mycket...han gillar ju inte direkt den genren, hehe...

Men nu har jag bara en sak att säga:

Visa vilket land som är kunligt i schlager!!!!

"Go Perelli, You know it, You can do it! Go HERO!!!"
image60

Do it like you did it in 1999!
image59

4 prov

Denna vecka är det stenhårt pluggande som gäller!
Men det har man ju klarat av förut så varför skulle man inte palla nu..jag klarade ju förra våren och tog studneten så detta är en piss i havet (intalar jag mig själv för att orka iaf)

På fredag har vi prov i järnvägsgeografi, biljettkunskap och handdatorn...ganska väsentliga delar i en tågvärds arbetsdag! Sen har vi SÄO-prov ~ "säkerhetsprov" på måndag...och de är ganska stor och viktig del det med..om man inte klarar det får man inte börja jobba...

Så nu gäller det att gnugga geniknölarna och fokusera till max!!! Så kan jag ta det lugnt om 1 vecka igen!

Ser fram emot helgen med att umgås med Martin och vännerna...men lite plugg måste som sagt tyvärr in också, men de löser sig...

Håll tummarna för mig nu!

Nattinatt!
<3mme

Utmattad

En lååång dag, med mycket innehållsrik information!
Vi hade vagnteknik loktåg idag på Hagalund i Stockholm...Gick upp 03.30 så jag är så trött så ögona ramlar ihop, kan inte hålla dom öppna...Jag ska gå och lägga mig nu men måste bara berätta en sak...

Stockholmare kan säkert vara trevliga men det är många som motbevisar det...Attityden är ju helt otroligt chockerande ibland!
   Köpte mat på McD på Centralstation, som vanligt tar jag "endast ost" på min hamburgare och får vänta några minuter på att de gör iordning den, men det har jag absolut ingenting emot! Jag får ju alltid nystekt hamburgare, det är kalas!
   Jag gick och satte mig hos mina arbetskamrater och väntade några minuter...sen gick jag fram till kassan igen för att hämta min hamburgare som jag beställt och betalat för! om man får vänta på sin mat och bara ska hämta den får man smita före i kön, för det tar max 10sekunder för kassörmänniskan att ge mig den, istället för att ställa sig i en kö på 10pers som tar kanske 7min+att hamburgaren är kall och ofräsch då...så det gör jag absolut INTE!
   I alla fall så släppte de förbi mig i kön utan sura miner...Men när jag kommit fram och väntar på att hon ska hjälpa klart den som hon tar beställning av, för att sedan ge mig min burgare, får jag en obehaglig knackning på min högra överarm...
   Då är det en liten tant som vill någonting..Hon säger med en stöddig röst "Jag ska bara hämta min mat"...Då sa jag tillbaka i normal röst att "Det ska jag med göra"...Då säger hon "Men jag har redan beställt!"...Då säger jag "Det har jag också gjort"(nu börjar jag bli irriterad!) Då svarar hon med en riktigt störig attityd "Hö, det tror jag inte på! Jag var här för 5 minuter sen och beställde min mat" Då säger jag med en dryg röst tillbaka(för om man är dryg mot mig så får man skylla sig själv när det gäller sånna här saker när jag har rätt, dessutom är svinhungrig!) "Ja men jag var också här tidigare och jag skall också bara hämta min hamburgare den är redan betald!dessutom ser jag den ligga där, så du får vänta"  Då fnyser bara f*ttkärringen!
   Och jag ställer mig med mina spetsiga armbågar utåt för att hon inte ska tränga sig, för jag var där före henne och jag stod före henne i kön! Så dagens ris till den otroligt dryga överklasskärringen!!! Uch för henne! Bara för att hon är gammal så betyder inte det att hon har nån företrädesrätt, nähe...hon får allt vänta, precis som alla andra...Först till kvar, eller!?

Jaja, tågresan hem var rolig...så jag glömde bort kärringen! Vi var verkligen trötta, så vi skratta åt allting! Haha, kom på massor av internskämt..så himla goa kollegor kommer jag få!

Sov gott och ha en underbar dag imorn!
<3mme

Kanon helg!

Scouthajken var toppen! Vi hade underbart väder och barnen var på glatt humör...sen att de inte vill sova på kvällen och vaknar tidigt på morgonen är ju en anna sak, hehe...men de är ju spännande att va på hajk så man har väl inte tid att sova kanske!?

Igårkväll bar det av till Motala för cocktailpartyt! Mikaela va så söt i sin klänning och de andra pumorna var också riktigt fina! Vi fick god mat och gott sällskap! Mycket roliga lekar och efter det blev det att dkaka sina lurviga på Harrys! Vi va lätt finast klädda där! Hihi!
   En mycket lyckad kväll!
I morse åkte jag hem igen till Askersund...Väl hemma somna jag på soffan, för de senaste 3 nätterna har jag bara sovit 5h...och det tär när man har fullt upp på dagarna då med...så det var riktigt skönt! Annars brukar jag tycka det är piss att sova på dan, men denna sömn behövdes verkligen, så jag kommer lätt att kunna somna ikväll!

Helgen har varit toppen verkligen! Bästa helgen på länge!

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen...ska ta tåget 06.48 från Hallsberg till Mjölby, vi ska ha brand och evakuering..så det ska bli riktigt kul!
   På tisdag ska vi till Solna/Sthlm för att ha vagnteknik loktåg. nice!
   På onsdag ska vi till Eskilstuna på vagnteknik X-50, spännande!
   På Torsdag ska jag åka tåg igen, alltså lite "praktik"...Ska åka själv denna gång med en man som heter Jörgen, så det bli nog skoj..vi ska åka till Göteborg och hem, kul kul!!
   på fredag är det i hallsberg igen...

Mycket tåg denna veckan alltså, ska resa halva Sverige, ROLIGT!

Hoppas Din helg har varit härlig i det underbara vädret!

Ha en trevlig vecka
<3mme

ps. en sak jag saknat denna helgen är Martin...men får se till att träffa honom snarast, my love<3...han har varit i göteborg med grabbarna för at hälsa på Johan och Jossan...skulle också följt med men denna helgen var fullspäckad som det var ändå, får bli en annan gång...kanske i sommar så att man kan ta sig en tur på Liseberg!

Lång dag

Måndag-Utbildning, Scoutplanering inför hajk, laga mat

Tisdag-upp vid 7, utbildning 9-16, Aspa 18-22, laga mat 22.30-23.30, dator 23.30-24.00
GODNATT!!!!

Onsdag-Utbildning, Martin<3
Torsdag-Utbildning, Tvätta, Packa för helgen
Fredag-Utbildning....På kvällen ska jag vara scoutledare på en hajk
Lördag-Hajk....Kvällen blir festlig värre!Cocktailparty hos Mikaela, Motala
Söndag-VILA!

Ser verkligen fram emot helgen! Mikaelas cocktailparty! Igår hittade jag en supersöt kjol med hög midja med rosett i midjan...den är skiftande i mörk olivgrön/guld/svart/? hur fin som helst! Till den blir det en enkel topp, i svart så att kjolen får tala och glänsa för sig själv! ILOVE IT! Den är från French Connection och kostade 1.100, men jag köpte den på 70% rea (smart som man är...) så gav inte mer än 330kr...Hur nöjd som helst...kommer nog upp en bild på den inom kort!

GE MIG HELG NU!

Ta de lugnt men lev livet!
<3mme

GRATTIS MIKAELA!

Idag fyller min underbara 20 år!
Nästa helg ska hon firas med Cocktailparty, ser verkligen fram emot det!

Ha en underbar dag hjärtat<3

GRATTIS än en gång! Du är BÄST!
image58
Denna söta bild är tagen för exakt 1år sedan! På Mikaelas 19 årsdag när vi var på Francos på Santorini, Greece!

<3mme

Första Maj Välkommen!

NU ÄR DET VÅR! UNDERBART HÄRLIGT!

Gårdagen var toppen! TACK min kära vänner, ni är bäst!<3

Först så var det grillning hos Markus med ett gäng härliga människor, i like! Hade hur roligt som helst! Såg även motorcyklarna<3
Lite senare bar det av ner till stan...Följde med när Sofia skjutsade på lite folk och fick se en riktigt fin valborgsmässobål! Även mycket vackra fyrverkerier!
Sedan var det en liten sväng till Emil och sen hemmåt...

Min Valborg var nog den bästa på länge...
Vänner
Grillning
Motorcyklar
Brasa
Fyrverkeri
Kunde inte ha varit bättre!

Idag har jag myst med Martin...Jag gjorde mat till oss...hur gott som helst blev det! Helstekt fläskfilé med äpplen, potatismos spritsad och skjuts in i ugnen, och en otroligt god sås på spat från äpplena och köttet! Som efterrätt var det årets första  Jordgubbar med perfekt vispad grädde<3

Ikväll blir det att dega hemma själv i soffan...och imorn är det skola igen och på kvällen blir det att jobba, även lördag jobbar jag...

Hoppas Ni mår bra!
<3mme

RSS 2.0