En fredag

Jag borde plugga men min hjärna fattar ingenting just nu och jag blir bara frustretad! Jag får läsa lite imorn och massor på söndag så kanske jag kan svara påde frågor jag fått och ska skriva en läslogg av.
 
 
Det jag nyss har gjort som avkoppling är att måla naglarna och lyssnat på kärleksballader. Låtar som alltid spelades på discon när det var dags för tryckare. Typ Bryan Adams, Toni Braxton och Céline Dion. Färgen är nr 404 L'Oréal Paris Color Riche Scarlet Vamp.
 
 
Nu ska jag ge mig iväg till en affär för att köpa lite chips och så ska jag och Martin kolla på något avsnitt av en serie vi plöjer igenom, "The Wire".
 
Imorn blir det lite jobb, till Göteborg och hem. På kvällen blir det kalas! Söndag är oskriven (läs: pluggdag!)
 
Trevlig helg!
<3mme

Från kallt och mörkt till varmt och ljust!

Min fina vän Tina skickade några låtar som hon kallade för "Örongodis" och jag fortsatte på den listan. Nu har jag gjort en låtlista på min Spotify som heter "Autum 2012", där ligger alla de låtarna (de står nedan i alfabetisk ordning efter artiste/ns/rnas namn). Min förhoppning är att listan ska fyllas på under den kalla, regninga och mörka höst vi har framför oss. Listan ska ge värme, ljus och hopp! Varsågod att börja förtära örongodiset, haha!
 
 • Alicia Keys ft. Nicki Minaj - Girl On Fire
 •  
 • Calvin Harris - We'll Be Coming Back
 •  
 • Ellie Goulding - Anything Could Happen
 •  
 • Emeli Sandé - Read All About It
 •  
 • Example - Changed The Way You Kiss Me
 •  
 • Example - Stay Awake 
 • Flo Rida - I Cry
 •  
 • Gnucci - Goodah 
 •  
 • Olly Murs - I Need You Now
 •  
 • Otto Knows - Million Voices
 •  
 • Petra Marklund - Händerna Mot Himlen
 •  
 • Sbtrkt - Wildfire
 •  
 • Swedish House Mafia - Don't You Worry Child
 •  
 • Tyga - Rack City
 •  
 • Urban Cone - Kings & Queens
 •  
 • Will.i.am, Eva Simons - This Is Love
 
 
 
 
 
 
Tycker du någon låt saknas som jag bör lyssna på och kanske lägga till på min höstlista får du gärna vara så söt och kommentera!
 
<3mme

Massage, plugg, fika

Solen skiner. Jag ska till SPA-huset och få en 60 minuters helkroppsmassage. Har äntligen hittat en tid som passar. Fick presentkort av Martin där i julklapp och först nu kan jag utnyttja det. Kommer kunna få en 45 minuters halvkroppsmassage också, den måste jag boka in snart, presentkortet är bara giltigt 1 år och snart är det jul!
 
 
Sen blir det plugg, massor med text att läsa. Har klämt in en kvällsfika på Fröken Brogrens med några vänninor..lite pause måste man få, och socker!
 
 
Ingen scouting idag, men de klarar sig utan mig för dagens aktiviteter. Nästa onsdag är jag ledrae Mathilda igen!
Flera har frågat mig varför? Jag säger varför inte? Jag får så mycket och kan ge endel, fantastiskt att se människor utvecklas! Så mer scouting för mig, tack!
 
Trevlig em/kväll på er!
 
<3mme

Full fart framåt

Nu känns det som man börjar lära sig någonting. Jag har känt att jag sitter fast i en vagn som inte rullar. Där hjulen rostat fast. Nu har mågon kommit och smörjy loss dem. Det går sakta framåt och jag vill bara hjälpa till att snurra dem fortare! Jag hoppas detta sug efter information håller i sig!
 
Fått en ny uppgift som är i tre delar. Den ska vi ha redovisning på i ett seminarium om en vecka. Så imorn fram till 12 har vi lektion, sedan fredag, måndag och tisdag är det "självstudier" och på onsdag är det detta seminarium. Mycket muntligt. Känns sådär, gillar bättre skriftligt, men man ska väl vara glad för att det är en lite lättare start. Tror att jag kommer längta tillbaka till tiden då vi hade gruppredovisning i muntlig form. Så nu får jag njuta av det enkla. Som förmodligen inte kommer kännas så enkelt när jag är mitt uppe i uppgiften.
 
Jag tror på mig själv. Jag vet att jag kan. Det här kommer att gå bra!
Med rätt inställning ordnar det sig. Och jag ska försöka komma ihåg det även när hjulen skenar och tanken inte riktigt hänger med.
 
<3mme

spring för livet

Vad jag håller dem kär! Cyklade till Karlslundspåret i morse för att heja på när två utav mina brorsbarn sprang tävling. Galet taggade med morgonfrippor var de beredda! När faster (jag) hälsade på dem sken dom upp, gullungar! På målrakan ser jag Ville (7år) kämpa, han ser lite trött ut. Men när han hör sin mamma vråla "du är snart framme, heja, kom igen nu sista biten, heja Ville!!!" så ler han och ökar tempot. Faster får inte fram ett ljud, hon är rörd. Men när han är 1m ifrån henne vrålar hon med "Ville du är så duktig, heja Ville, hejahejaheja!!!!!!" Hon känner en kram, och då vet hon att det syns att hon är rörd och stolt! Efter några minuter kommer nästa kämpe! Jag vrålar allt jag kan "Svanteeeeee, du är snart framme. Springspringspring! Heja Svante du är bäst!" Brännande tår är åter ett faktum. Vi kramar om dom i mål. Vilka kämpar! Sånt ska uppmuntras! Idag var jag så glad för att jag tog mig dit och såg mina gosungar! Jag är så stolt över dem! Svante 4år och kämpar igenom ett 1,2km långt lopp. Bra jobbat minst sagt! Det här kommer jag leva på hela veckan. <3mme

"There is no elevator to success. You have to take the stairs."

Idag ska jag ha roligt men också göra några måsten. Först ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Sedan börjar det roliga. Ska till Askersund för att gå på Chokladsalongen med mamma. Innan det svänger jag in i Hallsberg för ett litet besök hos min äldsta bror med familj. Ville säljer jultidningar, såklart faster ställer upp! I eftermiddag när jag är klar med chokladen börjar måstena. Jag ska städa bilen och tvätta den, så jag kan sälja den. Vill egentligen inte men har inte råd som student att ha den kvar. När jag är hemma i Örebro igen så ska jag tvätta mitt Mount Everest, haha! Ikväll blir det nog slapp i soffan, tror jag kommer vara rätt trött! En bra dag ska jag ha och det tycker jag ni ska ha också, oavsett vilka måsten ni har. <3mme

Från mysbyxa till eld i baken!

I morgon är det examinationsseminarium 1, för den kurs vi påbörjade i måndags. Lugn start, nu fullt ös, 4 dagar senare!
Jag längtar tills morgondagens prestation är över. Det är ett grupparbete som ska redovisas, ungefär som ett inslag i något morgonprogram, ska vi redovisa. Om arbetsterapins framväxt i Sverige. Det kändes riktigt bra i fm, när jag gick hem i em från skolan kände jag första stressen. Suttit 4h med det här. Känner mig inte redo, men jag intalar mig själv att det är precis samma sak för mina 45 klasskamrater med. Då mår jag aningens bättre.
Man kan inte kunna allt alltid. Men jag hoppas vi har förstått uppgiften rätt, så vi inte blir helt bortgjorda.
 
Får se om jag får någon sömn i natt, eller om det bara blir tusens tankars dans i huvudet!?
 
Nej, jag får ge mig med det här "trycka ner sig själv" och "tänk om det går åt skogen". En andra chans finns alltid, och nu är det dags att tro på sig själv. Annars kommer det bli 3 tuffa år!
 
Så heja mig! Jag kan klara det! God natt!!!
<3mme

Skolstart!

 Klicka på bilderna för "källa". Beställt på adlibris.com
Tips är att om du registrerar dig som student får du 5% på första beställningen(dock är de endast, som jag förstår, på de böcker som har en "röd lapp" där det står "studentrabatt", alltid något!)
 
Första dagen gick bra. Mjukstart. Blev indelade i grupper som vi ska "jobba" med denna och nästa vecka. Så vi fick starta lite lätt idag med arbetet, vilket resulterade i en "läxa" tills imorgon. att läsa denna bok nedan. 16 sidor text, lite lagom!
 
Ja och den andra skolrelaterade uppgiften för dagen var att beställa böcker.
Slutsats: VG för första skoldagen, haha!
 
<3mme
 

Coldplay 30 augusti 2012 Stockholm Stadion
Konserten var grymt bra! Vilken show de bjöd på! Även fast jag inte är ett dedikerat Coldplay-fan så älskade jag det! Tack för en oförglömlig konsert/show!
Förband 1: Charli XCX får "A for effort", inte min kopp så att säga.
Förband 2: Marina and the diamonds henne gillar jag skarpt, vilken fantastisk personlighet! Toppen!
<3mme

ps.Åkte med Palm & Gyll buss fram och tillbaka, busschauffören var så söt och så rolig! Verkligen serviceminded! Gillarn skarpt!

RSS 2.0