Tävling

Jag är med i en tävling på jobbet, SJ. Intersport Challenge heter den och vi ska samla in pengar till Barncancerfonden. I mitt lag är vi 7 personer, 5 kvinnliga ombordare och 2 manliga lokförare. Vi heter Teeming team och vårt primära mål är att slå laget Sekten som också tävlar för Hallsberg. Tävlingen håller på i 6 veckor, jag tror att detta kommer hjälpa mig att komma igång med träningen igen. Mitt personliga mål är att samla poäng varje dag. Så minst en promenad om dagen alltså. Jag hoppas komma igång på gym också. Idag körde jag en morgon pw. Gick 6km på 54m och 34sek. Jag var helt slut när jag kom hem för jag gick så fort som det bara gick. Hoppas kunna förbättra tiden på sträckan med, det kan man säga är ett delmål jag har.
<3mme

Fånga hösten!

Häromdagen blev jag så glad över att en komplettering blev godkänd. I fas igen med plugget. Det var precis den energin jag behövde nu. Att visa mig själv att jag kan. Just nu är det så mycket i skolan och runt ikring det. En snart överfylld kalender gör mig lite stressad men har en hel del roligt att se fram emot även fast det blir fullt ös.
Vissa dagar plockar jag fram fina lappar som jag fått genom åren och idag blev det denna, som jag fick för ca 1 månad sen av min vän Tina.
 
För att få extra energi när jag helst bara skulle vilja dra täcket över huvudet och sova. Jag har så fina vänner, en underbar familj och mitt livs kärlek. Välsignad. Tacksam. Stolt. <3mme

Val 2014

Imorgon måste jag ha bestämt mig. Jag är så kluven inför det här valet att jag idag har lekt med tanken att rösta blankt. Lugn, det kommer jag inte göra men troligtvis kommer jag komma in i vallokalen imorgon och ta flera olika valsedlar (som sig bör) och inne i båset kommer jag bestämma mig.
Det är viktigt att gå och rösta. Det är vår skyldighet, anser jag. Ligg inte på sofflocket, gå och rösta!
 
KENTs låt Innan himmelen faller har så klok text. Han är grym på att skriva texter Jocke Berg 😍
<3mme

Fira 10 år

Hotell och restaurang är bokat till Stockholms-helg med min kärlek, längtar!

Sjukt

Att jag tyckte att jag var stor då är för mig idag en gåta. Dags att bli en 38a igen. Jag kan om jag vill. Jag har bestämt mig.
<3mme
 

RSS 2.0