På lördag smäller det!


Fisen och Micco


Dildo längtar efter er!

<3mme

Snabbvisit 18-19 mars <3

Bästaste vänner!!!!Kom hem snart igen min vän!

<3mme

t v å v e c k o r<3mme


Underbara kärlek

Martin, min kärlek - vad jag är glad att jag får vara din!
Tack för att du tröstar när jag mår skit och gör så att livet blir enklare. Det bästa jag vet är när du och jag skrattar med varann. Finns ingen som du<3<3<3

<3mme

Get out of here, stupid cold!

Ja nu vill jag ha vår och förkylningen måste bort!

Den 7 april ska jag till min frisör Sandra på EGO. Hon ska färga och klippa. Den 9 april så ska jag fotas för hennes räkning, och fler med mig.
   Bilderna ska användas vid tillfälle, vissa kommer upp i salongen, andra på hemsidan och annan reklam.
   Ska bli så kul! Men är nervös, har aldrig färgat mitt hår. Okej, 6 st slingor i mörklila, det var toning och jag gick i hm..fyran? Och en blekt hårslinga i underhåret på skoj, när jag var 15 och på konfaläger - rebell hahaha!

Men jag längtar tills dessa två datum, kommer bli så kul och spännande!

Semestern är klar för sommaren, 31-34.. Det får gå.
   Vecka 31 ska jag vara ledare på ett riksomfattande scoutläger. Jag ska ju va för mina scouter. Inte varit på läger på 6 år, men jag älskade det då och så jag kommer garanterat tycka det är barnslig kul nu med! Bygga spis, matplats etc. Bo i tält och gå på äventyr, de ni! Åh, lägerbålen, de får inte glömmas..

Eventuellt blir det Gotland vecka 32, får se.. Sen är det TVÅ veckor till! Underbart. Den ena ska definitivt gå till att bara slappa och ta dagen som den kommer.

Räningarna betalda och nu ser jag vad som finns att göra av med i London! En onödig en på 1500 för fortkörning, I'm a bad ass, riktig brottsling. Nu är det farthållaren som får bestämma, för jag kollar aldrig hastighetsmätaren, jag kör den hastighet jag tycker passar.. Inte bra, I know! Men det fick jag smaska i mig nu.
   Den 14 april åker vi äntligen, efterlängtade weekend!

April kommer bli grym!
   Startar 1 april med bästa duon från Linköping, dom är så välkomna<3
   Tina (och Tomas) blir Örebroare!!
   7 och 9 april hårgrej.
   14-17 april London med Michaela och Emma
   Annie kommer hem i mitten av april..
   20 april Ritzkonsert!

Ge mig vår, ge mig hälsa och ge mig april!
<3mme


Välkommen hem min vän

Sitter i Stockholm. Känns som tiden står still. Tårarna rinner. Inte av jobbet denna gången, nej nu är jag stark. (Jag skänker inte en enda droppe till för detta företag! Jag är hård som sten och vill bara ge det en stenhård höger.)
   Nej tårarna rinner för min vän. En vän som är grymt duktig. Hon har klättrat uppåt i hirarkin och kommit väldigt långt på kort tid. Där uppe blåser vinden hårdare, även fast grunden är stadig. Det är människorna runt om en som spelar roll. Och det är svårt att vara borta helt själv, utan sin familj, sin kärlek och sina riktiga vänner. Tro mig, jag vet. Självklart kan jag inte känna exakt likadant, och jag vet inte exakt hur det känns för henne. Men jag förstår ändå. Och jag lyssnar gärna.

Sen får jag en krypande ångest, över att vara otillräcklig. Men eftersom hösten och vintern varit hård, och jag inte vetat om hur min vän har mått, så är det som det är. Det kommer bara bli bättre.

Snart får jag hålla om henne, stryka henne i håret och säga att allt blir bra.
   Så fort jag ser henne kommer jag börja gråta. Gråta av lycka! Som jag har saknat henne! Min älskade, underbara, unika, sanna vän - Annie

<3mme

 


Styrka och strid

Undrar om mor och far visste betydelsen för namnet de gav mig? Jag tror aldrig de räknade med att det skulle spegla min personlighet genom livet. Jag är tacksam för namnet, har aldrig drömt om att få byta. Det är fint, vanligt men ändå inte. I helgen blir det att baka en kladdkaka, det var så vi firade namnsdagar när vi växte upp, varför bryta en god tradition, dumt haha! God natt säger jag, Machthild. Macht - forntyskt för styrka, Hild - fornnordiskt för strid
<3mme

Tack för att ni är ni

Den glömda trädgården - Kate Morton. En sån där bok man hela tiden vill veta vad som händer näst. Innehöll allt. Kärlek, vänskap, sorg, glädje - livets gång.
"Man skapar sitt liv av vad man har, inte av vad man saknar."

Tackar underbara Michaela och Emma för att de drog med mig på årets första "Trapphäng". Ni är så himla bra!

Imorn åker bästa Micco till Thailand, 2 veckor semester. Det är hon värd. Njut vännen, njut! Längtar tills du är hemma igen, så jag äntligen får umgås en stund med dig, och Fisen!
Måste också säga att jag är kär. Jag är så himla glad för att jag har världens bästa kärlek, min Martin. Bara min!<3mme

Helgen

Bästa jobbarhelgen ever, haha! Igår var jag ledig och fredags med. Idag jobbar jag 18-0037.. Men jag har verkligen ingenting att klaga på. Sköna jobbarkompisar får ja jobba med också!
/Lite smådepp för den sumpiga andraplatsen för Danny igår. Så besviken! Men men, han är vinnaren för mig iaf!
Kvällen på tåget blandar jag upp biljettvisering med den braiga boken "Den glömda trädgården".
Hade en himla rolig kväll igår hos Johan och Lena med Martin och Robin. Spel och Melodifestival, helt i min smak!<3mme

Schlagerfinal!

Ikväll kl.20:00 är lördagkvällen jag väntat på! Final i Melodifestivalen! "Rätt låt måste vinna" Ja nu är det ju så att Europa och jag nästan aldrig har samma musiksmak så det kommer ju inte hända.. Men rätt svenska bidrag kan man ju alltid hoppas på. Men i år känner jag mer, vem som helst utom Saade, så kan jag leva med det.. Men självklart har jag en favorit, och det finns flera bra! Nedan är startordningen och sedan hur jag vill att resultaten blir ikväll..

Startnummer
 1. Danny Saucedo - In The Club
 2. Swingfly - Me And My Drum
 3. Sanna Nielsen - I'm In Love
 4. Brolle - 7 Days And 7 Nights
 5. Eric Saade - Popular
 6. The Playtones - The King
 7. Linda Bengtzing - E det fel på mej
 8. Nicke Borg - Leaving Home
 9. The Moniker - Oh My God!
 10. Sara Varga - Spring för live

Så här vill jag ha det!
 1. Danny Saucedo - In The Club
 2. Linda Bengtzing - E det fel på mej
 3. Nicke Borg - Leaving Home
 4. Sanna Nielsen - I'm In Love
 5. Swingfly - Me And My Drum
 6. The Playtones - The King
 7. The Moniker - Oh My God!
 8. Sara Varga - Spring för livet
 9. Brolle - 7 Days And 7 Nights
 10. Eric Saade - Popular
Dannieboy, you can do it <3
Top 5 av mina hoppas jag verkligen på!


(Dessvärre tror jag att "Popular" går hem hos alla åldersgrupper hos kvinnorna, men why? I really don't get it! Men jag hoppas verkligen männen tar upp sina telefoner och röstar ikväll, så vi slipper denna katastroflåt!)


Kommer sitta klistrad ikväll!
<3mme

London, jag kommer snaaaart!

Igår var det 5 veckor tills vi åker till London. Som jag längtar!

Jag längtar efter NYC också.. Vill dit i vår igen! Jag får hålla mig tillgodo med filmer och serier som utspelar sig där. Och alla härliga kort från resan förra våren med Micco<3

Men London kommer bli grymt! Och jag ska se till att det stillar min storstadshunger! Lääääängtar!
<3mme

Vårluften tränger sig förhoppningsvis djupare ner i lungorna än vinterns har gjort..

Ibland känns det som om jag inte kan andas. Beslutsamheten är som bortblåst och det har många gånger varit mitt syre. Inte konstigt när man inte kan bestämma vilken väg man ska ta. Står där i vägskälet och är obeslutsam. Ingen luft..

Ser på mina närmsta älskade vänner, som jag inte kommer släppa ur siktet i första taget, hur de väljer sina val. Jag ser på min familj och kärlek. Jag observerar och funderar. Snart är det min tur. Man får bara vänta in rätt tid och plats.

För tillfället försöker jag hitta syret igen.<3mme

Sugarjunkie!

För en vecka sen så började jag med att inte äta godis och fikabröd annat än lördag, som när man var liten. Jag förnyade mitt träningskort på Friskis.. Hela förra veckan var jag superduktig! Igår däremot gjorde jag något, som jag gjort så många gånger förr..stoppa saker i munnen utan att tänka mig för(de lät skumt men..) Jag åt kex som blev kvar sen i lördags, och inte förns efter 4st kom jag på att jag inte får äta! Jag skrattade åt mig själv. Jag är en obotlig sugarjunkie! Och idag har jag mage att fundera på om jag får smaska i mig en semla. Självklart får jag det! För de va inte bara lördagar utan även kalas och speciella tillfällen. Och jag vill ha och jag får för mig själv. Nu är jag övertygad, sen ska jag gymma innan jobbet. Men jag har ju iaf inte brytit mot godiset än haha. Kämpar vidare! Solen skiner idag med, våren är på väg och vad jag är glad för det! Nu blir det lunch, sen beger jag mig ner till konditoriet för semla! Ha en bra en, semlan alltså! <3mme

Glada freda!

Bara vänliga leenden och trevliga människor på tåget idag, så skönt. Det tackar jag verkligen för! Sen att jag fick höra av en pendlare: "-Cool frisyr", ja det gjorde denna resa ännu bättre. (Han var 30-35 år, hade långt blont hår uppsatt med tofs.. Men bara för att jag tycker hans frisyr inte är den snyggaste eller modernaste jag sett, så spelar det ingen roll. För en komplimang är en komplimang, och sådana tar jag emot med öppna armar och välkomnar varmt.) Tack snälla lilla rocker för dina sköna ord!
Är snart uppe i Stockholm, mitt andra hem är Klarabergsviadukten 49.. Idag ska jag äta frukost med underbara Michaela Backman. Och lagom till matlådan ska fram kommer även SötEmma upp och har lunchdejt med oss. 13:07 fnissar jag och Michaela hem i samma tåg, de blir bra!
I em ska jag hem en sväng till Askersund, hinner träffa mor och far innan jag ska på årsmöte.. Ikväll blir det soffpotatis!
"Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör, och det är de som susen gör!" Jag skiner med solen idag, har haft en bra vecka hittills och denna dag blir inte sämre den heller..<3mme

En vecka är ingenting längre..

Nej så är det. Veckorna rusar iväg numer.
När jag var liten så kändes timmar ganska långa, dagar väldigt långa. Veckor, ja de gick ändå att greppa. Månader var svårt att förstå. Och år, ja de va ju hur länge som helst!!!
Men det är inte fallet längre. Timmar slår jag ihjäl på en pissekvar. Dagarna går bara fortare ocg fortare, vad hinner man på en dag? Nästan ingenting känns de som. En vecka är mer som en dag var förut. Men en månad, det går väldans fort. Det kan iofs vara skönt, speciellt när man längtar till någonting. Men det är rätt skrämmande emellanåt. Förra året usade förbi, och det var ett av mina tuffaste år här i livet, så det var skönt att de nu känns som det gick fort. Jag lämnar 2010 bakom mig med både glädje och sorg, och det är ju livets gång.
Nu funderar säkert någon över varför jag tänker på 2010 vi är redan inne i den tredje månaden på 2011, exakt - tiden går så fort! Så jag har inte riktigt fattat att mitt tunga år är över och ett nytt omålat kommit hit.
Jag tror att detta året rullat på så extremt fort, just för att jag har det bra. För det sägs att det går fort när man har roligt. Och då vill man ju inte ha tråkigt bara för att tiden ska gå saktare. Nej de får gå hur fort det nu vill, detta liv. Men bara jag hinner stanna upp emellanåt och reflektera vart jag är på väg, vad jag varit med om och vart jag vill - då har jag gärna roliggt så tiden flyger iväg.
Kvällar flyger iväg också.. Och jag har än en gång insett att jag är sämst på att somna ensam på hotell när jag "jobbar", helt värdelös! Men nu gör jag ett 5e(?) försök att blunda och drömma.. Sweet dreams for the good ones and the bad
<3mme

RSS 2.0