Somliga ljus brinner aldrig ut!

Så sant som det är sagt. Det finns människor som aldrig någonsin kommer svika. De vännerna är jag evigt tacksam för. Ni brinner lite starkare och för all tid.

Den här är för er:



Utan er vore jag en mindre människa.

<3mme

en helt vanlig tisdag

Vaknade 40 minuter innan första klockan skulle ringa, av ett väldans liv utanför fönster. Vi stängde aldrig fönstret i sovrummet, de är så varmt på sommaren så de bör va öppet. Men då är det inte så bra att någon börjar hamra, såga, borra, tappa något i marken som lät som stålrör och skrika till varandra. Så ska jag försöka stänga igen fönstret, drar bort gardinen och PANG! Där åkte gardinstången isär och ner på armen! Aaaaaaj! Jag gav upp. Jag sket i att stänga fönstret, gardinen ligger fortfarande kvar på golvet.. Jag tog Martins kudde istället och tröck över huvudet och somnade om.. Snoozade 50 minuter för länge. Men kom i tid iaf. Väl på tåget så är de massvis med ungar som ska till Peace and Love. Kul för dom! Men måste de ta med hela garderoben och strandstolar och skräp? Jaja, de va duktiga och la allt på rätta ställena när jag härjat lite med dom. Sen efter allt lugnat ner sig och jag hinner tänka, de blir nog en bra dag trots straten så kommer tjuvåkarmarathon! Skitungar, smakar de så kostar de. Ta taxin nästa gång och se att de inte funkar där heller! Nu är jag snart framme i Sthlm. Då blir det mat, en glass i solen och nya tag inför hemresan. Idag skulle jag helst av allt legat på stranden i Harge och badat, de får bli en annan dag. <3mme

Midsommarens planer

Nu är min vän Mikaela i Grekland. Hoppas hon och hennes karl har det riktigt gött! Själv längtar jag supermycket till min semester! 36 dagar kvar, på den tiden hinner det väl att bli sommar hoppas jag!

Sover i Muppis i natt. Hoppas jag kan koppla av snart så jag får flera timmars sömn, klockan ringer 5:30.. Men idag var jag inte nedstämd när jag kom in på rummet, jag blev glatt överraskad av att jag hade fått et nyrenoverat, ljust och fräscht rum! Så jag gick all in med ansiktsmask och kroppspeeling mm. Så nu är jag redo för Midsommar!

Imorn slutar jag 15:48, då blir de att snabba sig hem och svira om till sommaroutfit och ta med det marinerade köttet för en kväll i utkanten av Kumla, Åbytorp. I goda vänners lag, deet blir toppen.

På söndag blir det kalas för storebror Micke, han kommer nog alltid va 28 för mig, tills den dagen jag själv fyller det och inser att så inte är fallet haha! Det blir en em med familjen, hela familjen! Underbart<3

Igår fick mamma komma hem igen och hon berättade för mig att bror Marcus med blivande fru och bebis anlänt och pysslat om pärona, goa som dom är!

En tippelitopp helg på g! Love! <3mme

Segt

Ledig måndag och vad gör man?
Jo man sover till 13 och funderar på livet.

Ska hälsa på lilla mamma. Hon fick åka tillbaka till USÖ i lördags morse för hon hade ont igen. De kan inte göra någonting åt det heller. Förutom att ge henne smärtlindring. De måste läka ut självt. Frustrerande!

Vardagen snurrar på.. Tvätta och ta hand om ren tvätt. Laga lite mat och sen är det snart dags för morgondagen och arbeta igen.

Hörde en bra låt igår på radion.. här nedan är den.



<3mme

Yrke

Människor som vet vad de vill plugga/arbeta till/med imponerar på mig. Fortfarande förvirrad när det gäller den "lilla" saken i livet..

Har så många olika intressen. Spretar åt alla håll och kanter. Skulle behöva ha en "anti-frizz" för yrkesvalet.

Arkitektur
Konst
Landskap
Make up
Måla
Människor
Smycken
Skapa

En sak de har gemensamt är kreativiteten. Det svåra är att forma det till ett arbete med inkomst.

Var är beslutsamheten som var min trogna vän en gång i tiden? Den försvann någonstans mellan Gymnasieålder fram till nu..eller ja för två år sen.

<3mme

den man Älskar

Riktigt bra bok. Precis läst ut den. Man tror man vet, men det gör man inte. Gillar den skarpt! <3mme

vem vad hur vart när

Varje litet ljud från telefonerna gör mig nervös. Vad ska de stå i smset. Vem är det som ringer, om vad? Oro hela tiden. Jag vill att alla ska må bra, nu på en gång. Så otroligt jobbigt. Vill kräkas, kvävs av oron. Snälla, låt allt läka. <3mme

Christina

JMamma är du ledsen, varför ler du ej? Vill du jag ska måla någonting åt dig?
Många vackra färger har jag ännu kvar. Gråt ej lilla mamma, allt ska bli så bra.

Jag ska måla hela världen lilla mamma, full av solsken varje dag.
Att det regnar och är grått, det gör detsamma. Du ska solsken i ditt fönster ändå ha.

Alla blommorna du gärna ville köpa, jag ska måla dem till dig.
Jag ska måla hela världen lilla mamma. Allt ska bli så ljust och glatt till dig.

Önska lilla mamma, önska vad du vill. Färgerna är många och de räcker till.
Himlens alla stjärnor, sagans alla slott. Allting kan jag måla, mamma önska blott.

<3mme

Längtar

till sommaren..



<3mme

Sommar sommar sommar (?!)

Vädret stämmer med mitt sinne idag. Rätt skönt med samstämdhet. Lyssnar på lite Kent, tar lite biljetter och försöker bara flyta med och skynda på dagen så det blir i morgon eftermiddag, så jag får sluta och hem och ta hand om mig själv och Martin.

Idag får lilla mor bli utskriven från sjukhuset, de känns bra. Hoppas hon är hel nu igen.

Längtar till semester och sommarvärme, bara 42 dagar kvar haha! Och då SKA de va varmt och skönt!<3mme

Mina fina

Mor lilla mår bättre. Det är skönt. Hon ska vila sig frisk<3 Hon är kvar på sjukhuset, får se när hon mår så bra så hon slipper ligga i den tråkiga miljön. Men hon är i trygga händer, de känns mycket bra!

Martin plutten blev opererad i natt. Han är öm säger han. Skönt att de äntligen tagit bort blindtarmen, eftersom detta var tredje gången han var inne för samma besvär. Jag får ge mig till tåls i väntan på när jag får hämta honom. Så länge ska jag göra fint här hemma, så han blir glad när han väl kommer hem!

Igår hade min morbror fått åkt till akuten också, han hade klippt sig i fingret med en häcksax och fick sy 4 stygn.. Men nu tycker jag de räcker med skador!
Emma har pajat foten också, i måndags. Så hon haltar och har ont. Stackars snutttan! Hoppas VC tar emot henne idag, de är värdelösa!

Ha en fin dag! <3mme

Hjärta, smärta och buk

Mamma är under uppsikt, hemflugen från Gotland med helikopter till USÖ. Skönt att få krama om henne. Men nu återstår väntan och tillfriskning.

Inte nog med mor. Fick skjutsa iväg kärleken till akuten, ännu en gång för magen. Hoppas de tar bort blindtarmen denna gång.

Vilken skräpdag! Men mina bästa är starka. Så det kommer bli bra. <3mme

Jobbigt besked

Lilla mamma. Du är stark! Försvinn inte från oss. Känner mig så hjälplös när du är så långt ifrån. Du måste klara dig. Du är i goda händer. Jag älskar dig så! <3mme

Godnatt

Inte haft så mycket skrivlust.. Eller läslust för den delen. Ska jag skylla på vädret, som alla andra? Eller är det bara så att jag är sån? Spelar inte så stor roll.

Jag upptäckte nyss att det är massor med paraben i mina ansiktsprodukter från Mary Kay. Vad är det för nått? Ja det finns 5st olika, berättade min kollega Aida för mig idag. Vi pratade om hudvård. Och hon nämnde att man ska se till att det inte är sånt i, för de ämnet kan kopplas till cancer, vilken form kommer jag inte ihåg, hud kanske? Det är ändå snart slut, jag har använt de i 2 månader nu. Känner mig lite lurad. Jag ska ringa min försäljare och säga att jag inte kommer handla det mer.
Förhoppningsvis så har produkterna inte gjort någon skada på den korta tiden. Men nu kvarstår det faktum att jag ännu en gång måste på jakt efter produkter som funkar. Blir så trött!

På tal om trött. Sov bara 3h i natt. Ingen speciell anledning mer än att jag inte var trött när jag borde sova, och skulle upp på tok för tidigt. När jag kom hem tänkte jag, jag behöver en powernap. Borde dock vid detta laget lärt mig att det näst intill aldrig funkar för mig. Men jag la mig, och tvärslockna! Vakna till i någon sekund av att Martin kom hem. Sedan vaknade jag 1 minut av att mor ringde. Men somnade om båda gångerna på stört. Sov mellan 15-20. Nu är problemet att jag ska upp vid 3:45. Och jag är pigg! Men jag vet hur jag ska göra mig trött. Jag ska plocka upp röran jag ordnade till imorse när jag inte hittade min bilnyckel! Fick efter 10mins letade väcka stackars älskling och fråga lite snällt om jag kunde ta hans bil. Han mumlade något, och jag tänkte "Jag hör: självklart älskling, visst var det de han sa? Japp! Det var det garanterat!" haha.
Jag har äntligen hittat bilnyckeln, så jag slipper samma panik imornbitti. Efter 30 min kom jag på att jag hade ju haft väska igår när jag var på stan med Michaela och med Tina till Marieberg. Kan jag varit så duktig att jag lagt den i väskan? Jo mycket riktigt låg den lilla rackarn där, puuh!

Nu ska jag kladda på massa olika produkter med PARABEN så mitt ansikte blir rent från smink och andra orenheter som finns i luften. Frågan är bara, vad får jag för annat skräp i min hud? Men jag får ju ta slut på skiten när det kostade en halv förmögenhet, haha! Har ni tips på bra hudvårdprodukter utan konstiga ämnen i, tar jag tacksamt emot det.

Godmorgon! <3mme

9132

Så många dagar har min härliga vän Emma levt idag. GRATTIS! Du ser inte en dag äldre ut än vad du känner dig! Puss på dig mitt Blåbär! <3mme

Lång fredag

Äntligen är denna dagen slut. Brukar inte känna så med lediga dagar, men denna var bara en seg och oduglig en.. Jag önskar självklart att jag var ledig i helgen, men så är inte fallet. Man måste hålla igång samhället.. Så god natt mina kära och ni andra anonyma läsare. Morgondagen är en annan dag. <3mme

Life as we know it

Är inte samstämd med vädret, så jag håller mig inne trots den fina vädret. Ligger i min sommarklänning i soffan och har precis sett filmen som rubriken har. Den gjorde mig lugn. Tog mig tillbaka i fas igen. Det var skönt. Skrattat och störbölat, jag blir bara blödigare för varje år..när jag va liten och i tonåren så va jag inte alls sån här..haha! Filmen va grym iaf! Nu ska jag nog äta lite och se om jag kan hitta en till bra film, för alla måsten skiter jag i idag. Dagen kom liksom i otakt redan från start så lika bra att låta de va bara. Hoppas ni fina har en skön långhelg! Själv är det jobb hela helgen. Men jag fick ju vara ledig två dagar i rad så jag har ju i princiip haft min helg. <3mme

Ruth

Hon är fjunig och len, så himla söt, fasters hjärta tog du på en gång fina du! Så stolt över min bror Marcus och hans käresta Rebecka. Vill traffa dom alla tre snart igen.

Får snart sluta och då ska jag åka till min andra brors barn, tuffingarna Ville och Svante. Självklart får jag hänga lite med Micke och Petra, de blir toppen det! Ska följa med en sväng på Villes fotbollsträning, de blir spännande!
Underbara brorsbarn har jag, fler tack, hehe!
<3mme

Morgonstund..

Äckligt trött! Sitter och mumsar frulle, Uppsalapendeln i några timmar, behöver all energi jag kan få! Vid 10 måste jag vara pigg, så sötan får ett bra intryck av faster.. <3mme

RSS 2.0