Grattis på morsdag mamma<3

Christina Maria Johansson (f.d Karlsson) 52.02.10 Min älskade mor!
Tar hand om alla och har en kapacitet på att fixa grejer, som verkligen heter duga!
Världens bästa mamma! Vad skulle jag ha varit utan dig? Ingenting! Jag skulle inte ens finnas...
Så TACK, du underbara, som har gjort att jag lever. TACK för att du har lärt mig rätt och fel! TACK för att du alltid säger vad du tycker! TACK för att du inte alltid tycker som jag, men älskar mig oavsett! TACK för att du alltid finns vid min sida!
TACK för allt mamma<3
Jag älskar dig, din Stinabritta"alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker till
himlens alla stjärnor
sagans alla slott
allting kan jag måla mamma önska blott


jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha
"
<3mme


Take it off!

Laddar upp inför kvällen...rotar runt i garderoben för att hitta någonting fint att ha på mig, som jag inte setts i alltför många gånger with the crew...INTE lätt! Jag ger snart upp och tar nån gammal trasa...Men det spelar ju egentligen ingen roll vad man har för kläder om man är en naturlig skönhet, haha! Nej, skämtåsido, det spelar ingen roll vad man har för kläder när man är med toppentjejer och har grymt kul, less is more...take it off!

Lyssna och gör vad ni vill

Dags att städa upp min klädkaos nu! Sen in i duschen och fräscha upp mig! Ta tåget till Kumla? Ojoj, dags att hämta krafter!


ma[ke hälsar!

"du har bara blivit blessed med den bra genen"  Det tackar jag för!"Alla är vi horor. Vi säljer ju våra kroppar. Så tänk på att din kropp ska räcka hela livet för att du ska få mat på bordet. Så sälj den dyrt!" E.J

"You're the best drummer I've ever seen'!" Det snällaste som sades till mig igår!

<3mme

Ny frisyr inför sommarn?

Jag måste klippa mig, eller måste...jag behöver klippa mig! Topparna ser för illa ut och oftast använder jag mig av fingrarna istället för av borste/kam...det går inte längre...topparna blir som små tussar...Så nu måste en sax fixa detta!
   Men nu kommer jag till mitt dilemma, ska jag klippa mig hos den frisören som jag blev nöjd hos sist men tycker egentligen att det är ganska dyrt. Eller ska jag försöka hitta någon som verkar bra och som är billigare och kanske inte bli nöjd?

Det är inte ofta jag blir nöjd när jag klipper mig, för jag vet inte hur jag vill ha det innan...så jag velar och velar...då är det klart jag inte blir nöjd! Så det är nog inge fel på frisörerna jag har varit hos, utan mer min obestämda hjärna!

Idag ska jag tvätta, städa, diska och försöka springa(gjorde det igår, ca 30min...kändes skönt efteråt!) Sedan ska jag titta på bilder på frisyrer och bestämma mig om jag ska klippa lugg igen eller inte...Tycker jag får så kraftiga käkben när jag inte har lugg...ser så rund ut...Eller så har jag gått upp 10kg i vikt, vilket jag inte tror...

Ja, vem ska jag nu gå till då? Det får nog ändå bli den dyra frisören, jag blev ju faktist grymt nöjd sist! Dock ska jag inte gå på att köpa shampo därifrån! Det passade inte mitt hår...Jag köper mitt på H&M eller någon mataffär, GLISS, det bästa jag haft, billigt också, inga 300kr flaskor här inte..Nej nej! Det behövs inte!

Hur vill jag då klippa mig? Jag vill toppa mig, för jag vill ha kvar längden...ofta det jag gör fel, säger att de kan ta ca 5cm och då tar de minst 7cm, för deras ögonmått är väl som alla andras, sisodär.
   Sen vill jag nog gör lite etapp framme vid ansiktet, så jag inte ser så grov ut i käkarna...Sen var det luggen..funderar på en snelugg igen, men med lite "hackig" touch, haha!

Ha en skön dag!
Sa jag att jag var LEDIG?!!!!! Så skönt!
Ska åka till Marieberg idag också, det är där frisören är "Nikita hair", om de har en tid idag vill säga..

Nu är det dags för frukost och lite nyhetsmorgon! Sen blir det som sagt att kolla bilder, vidare till Marieberg om de har tid...sen blir det nnog lite Lagerhaus och kanske en sväng in förbi Entré...

<3mme

Pirat? Inte mer än min döskallesjal!

Jag testade vilket parti jag bör rösta på i EU-valet den 7 juni. Detta är resultatet från DN's test

Det är dock konstigt att det blev Piratpartiet, eftersom jag knappa in "Ingen åsikt" när frågan om man fildelning ploppa upp.

Men men, det kändes bra att de jag hade tänkt att röst på kom högt upp. Vilka det är tänker jag inte gå ut med på bloggen, men fråga mig gärna om vi ses!

Ni som får rösta, gör det! Ta vara på den möjligheten, som vi ser som en självklarhet, men inte alls är så självklar i resterande del av världen...speciellt inte för kvinnor.


<3mme


Lönedag=Ångestdag

Ja för så fort lönen kommer in så är det räkningar som dumpar ner i brevfacket...
Men men, lite löneförhöjning hade jag fått, dock inte så mycket jag skulle ha...så imorn blir det att ringa lönekontoret och fråga vad som hänt!

Hyra betald och internet betalt-de två räkningar som jag vet alltid kommer. Sedan vet jag att det blir minst 2000kr i matkostnad och minst 2000kr i bensin!

Sen ska jag betala Gotlandsresan, men det gör jag mer än gärna, för det vet jag är värt alla pengar!!!
Sen försöker jag hitta en billig resa till Turkiet, Alanya för att hälsa på Sofia! Det är inte det lättaste...så det blir en sista minuten!

Jaja, ska inte klaga egentligen...jag har ju pengar kvar, det är inte det...Men man hinner liksom aldrig njuta av att kontot är fulladdat...utan det blir halvtomt på ett enda klick!

Ha en bra dag...och skit i utgifterna, imorgon kommer nya!
<3mme

Värk o sicken värk!

Nu är jag ledig fram till onsdag morgon kl.04.31...Jag ska rulla mot Örebro, hoppa in i duschen och slänga mig i sängen. Sedan ska jag sussa sött så länge min kropp behöver.

<3mme

Ryggen protesterar idag, jag ger igen med Ibumetin och Alvedon!

Åsbrorock 2009

Ikväll ska jag och titta på Down And Away, de spelar på Åsbrorocken(i Åsbro såklart). Det ska bli skoj! Kommer förhoppningsvis lyssna på några andra grymma band också...Så så ser min kväll ut!

Om du är i trakterna så sväng förbi vetja! Det är gratis!!! De har hållt på från kl.12.00 idag och det slutar inte förns kl.01.00

Dags att ringa runt och höra om någon mer vill med och ha en skön kväll i Närkeskogen...

<3mme

Läs mer här: http://www.asbrorock.com/

Väck inte en björn som sover!!!

Att bli väckt en timme innan man ska gå upp, gillas INTE! Det gillas ännu mindre när det är på ett lyhört hotell...och ännu mindre när det är skitfulla 30plusare som härjar i koridoren kl.05.30 en lördagmorgon i Eskilstuna!
   Sen förstår jag inte att man inte respekterar när jag kommer ut och ber dem snällt och yrvaket, att va lite tystare för jag ska upp och jobba! Klart de inte tystnar. Då ringer jag ner till reciptionen, för tålamod så tidigt...det har jag inte!
   När jag hör receptionisten tar ett snack med dem blir de tysta. Skönt att det kan respektera en kvinna i 40 års åldern i alla fall, när det inte lyssnar på en i 20 års åldern!! Blir så trött! Är så trött!!

Jaja, nu ska dagen bli bättre! Madde ska åka pass med "mitt" tåg hem. Bror Marcus ska också åka det tåget hem. Vad mer kan man begära? Inget! Detta blir bra!

Idag ska mammi och pappi komma som sagt. Skönt att få upp några av lamporna! Först ska de köpa skinnställ åt mammi så hon kan åka säkrare på hojjen!

Ikväll får jag se vad som händer...Tina och Tomas kanske kommer hem till mig och Martin ikväll, men jag funderar på Åsbrorocken där bror och hans band spelar, DownAndAway och några fler band, dock vet jag inte vilka fler...Men jag tycker det kan va kul och hör lite punk en lördagskväll! jaja, vi får se vad som blir...

Hoppas ni har en skön helg!
<3mme

some are a melody and some are the beat

Har varit ledig idag, så skönt! Sov till kl 13, fantastiskt!!! Nu ikväll har jag umgåtts med Tina, Karro och Annie, vi skulle grilla men det blev godis på bryggan istället. Funkade minst lika bra! Tack för ikväll<3

Och tack för gårdagskvällen T,K,A,Sara och Cissi! Att vi inte gör det oftare? Så himla gott på Jensen's! Mums! Njuta hade också godsaker!

Imorn blir det jobb, sover i Eckeltuna, men men, de funkar ju...
   På lördag efter jobbet kommer mamma och pappa hit. Pappsen ska jälpa oss sätta upp lampor(han gör det så snyggt med sladden, annars hade vi ju kunnat klåpa själva, men man vill ju ha ett proffs!)

Nu är det dags för att steka den där korven som skulle ha blitt grillad förut...Sen är det sängdax som väntar...

<3mme

and diamonds are forever...

Ett djupt andetag med frisk luft!

Ska strax åka hem med 625. Slutar 10.31, kan det bli bättre?

Idag ska jag plocka i lägenheten, eftersom jag har grejer överallt, stackars Martin! Men när han kommer hem idag vid halv fem tiden, då är det rent och fint!

Annars ska jag ta det lugnt idag, kanske ska måla? Det va väldigt längesen jag gjorde det...

Måste se till att få en stor fin tavla till vardagsrummet, som ska hänga över soffan...sen ska jag hitta två lister/hyllor, så är det bara lampor kvar i kök/vardagsrum...sen är allt där, skönt! Får bli projektet för denna månad (förra månaden var ju balkongen, den blev ju fin!Dock går det alltid göra mer...)

Frisk luft ute idag, skönt! Hoppas det är uppehåll idag, så de som jobbar ute slipper frysa så.

Imorn hoppas jag på en trevlig kväll med Karolina, Tina och Annie!

<3mme

Ta ett djupt andetag, andas in...andas ut...slapna av i axlarna...Så nu går allt lite lättare.

"varje vattenpuss är din och min"

Scoutavslutning, VårRuset 37min, After-work Njuta, Bilmek och schlager (fel låt vann som vanligt) samt natt i Askersund, Mammas mat och åktur med pappas hoj samt bokning av Gotlandsresa.

Nu är ni uppdaterade av de jag gjort sen jag skrev sist, bra va?!

Sitter i Karlstad, fick nyss ett sms av Karolina där hon skrev att resan är ombokad, kalasbra! Vi bokade från Oskarshamn först, för därifrån brukar jag alltid åka...Men Karolina, smart som hon är, kom på att det är närmre till Nynäshamn från Örebro. Så hon fixa till det idag!
   Så den 20 juni (hennes födelsedag) åker vi till älskade Gotland för att stanna fram till 27 juni, alltså lördag till lördag "v.26". Perfekt start på semestern!

Nu ska jag bara bestämma mig när jag ska åka till Turkiet, för de andra tjejerna åker förmodligen till hösten, och då kan inte jag. Så jag tror det får blir att åka 29 eller 30 juni, till Sofia, om hon kan ta emot mig då vill säga...och sen stanna en vecka...Sen ha sista dagarna hemma och förhoppningsvis några dagar i Harge!

Längtar verkligen till sommaren nu! Den är ju snart här dessutom! Imorn är det bara en månad kvar till Midsommar! Var tog våren vägen? Snabbt som blixten har den svischat förbi och gjort Sverige vackert och färgglatt!

Nu är det dags för en dusch och läsning i min deckare, innan min långa kvartstid är slut, då jag åker till Stockholm för att sedan sova i Uppsala...

Idag har Martin börjat jobba igen, känns kanon! Kommer dock va ovant att han inte är hemma varje gång jag kommer hem från jobbet...har ju varit lite bortskämd nu, dags för den riktiga vardagen att formas...det går nog också bra.

<3mme

De regn som stilla faller, från den ljusgrå himlen, får mig att känna ro. Det gör mig gott.

Kom igen nu Malena!

Hur har det gått med träningen idag då?
   Jag hade ju tänkt mig vattengympa, så blev det inte...Det har blivit en lååång promenad med Martin och sedan städning, haha. Har faktist haft lite träningsverk i den nedre delen av magen, och nej, det är inte för att jag är hungrig...
   Kanske blir ett kort pass med yoga innan jag ska sova...får se..

Ska sova tidigt idag, ska upp i ottan imorn, uch. Men jag slutar strax innan två, så då får de gå!
   Imorn ska jag hem till Askersund. Ska sova hos mor och far tror jag, så jag hinner greja klart i flickrummet någon gång, så de slipper tjata om det! På kvällen ska jag va med på scoutavslutning, kul! Innan den hade jag försökt hinna gå "Askersund runt", så jag är förberedd dör torsdagens upplevelse!

Nu är det bara att hålla tummarna för Malena ikväll! Hinner nog inte se de, måste ju sova...hm, hoppas hon kommer vidare så det är någon idé att försöka se det på lördag...

Godkväll!
<3mme

Designrummet-viken guldgruva!

Spana in de supersöta bakformarna! De är från Designrummet. Jag hittade inte dem på internetshopen men de finns i butiken i Askersund. Väl värt att titta in i butiken, superfina saker har hon, till rimliga priser!  Dessa bakformar kostar 39 sek, rekomenderat pris för dom är 46sek (så hon är bra i pris!)


Foto: Susanne Karlsson

För mer fina grejer gå in på Designrummet.se eller besök butiken! Här nedan är en karta över Askersunds centrum, butiken ligger där den rosa pricken är.Ni kommer inte ångra ett besök hos Susanne på Designrummet, de kan jag lova, finns något för alla!

<3mme

ÖSK-HIF

När jag var på väg hem från mataffären, med två jättetunga kassar, hör jag något oljud. Ju närmare hemmet jag kom, ju högre lät det. Sedan ser jag ett tiotal killar mellan 20-30 som går och skriker. Med Hammarbyflaggan viftandes, och lagets tröjor på sig: "Hata, hata, HATA Örebro",om och om igen...Vilka mongon tänkte jag...sedan ropar de: "Hammarby, Hammarby i från Södermalm!!!" Då tänkte jag, pinsamt att bo på Södermalm idag, haha...

Vad jag vill ha sagt är att jag tycker de är larvigt att gå runt på Örebros gator och skrika att man hatar Örebro...ÅK HEM DÅ!!!! Kom inte ens hit! Se matchen på tv istället...

Jag ska nog hålla mig inne tills matchen är slut...blir tokig på gaphalsar...De kan väl ta det lite lugnt? De behöver väl inte reta upp folk på trotoaren. För riktigt irriterad blev jag...släpa på två stora matkassar så träffar man sånna mongon, som om det inte va tungt innan...Ville bara springa fram och smälla dem på käften! Men sån är ju inte jag...så jag glodde surt på dem istället, haha!

Jag är verkligen inte intresserad av fotboll, men när man bor precis bredvid Behrn arena (Eyravallen, hehe), så blir man ju påverkad.

Hoppas Ösk vinner ikväll, så det blir tyst på de stackras gröna fulingarna!

<3mme

"Å Örebro, gamla fina Örebro. Kex och skor finns inte kvar, men fotbollen är underbar!"Ösk vann med 2-0, det va ju för skönt!

Ta tag i det!

Då var jag klar med yougan, känns riktigt bra! Tänkte ju fortsätta med pilatesbollen, men det visade sig att den har jag inte fått med i flytten...den är hemma i Askersund hos mor och far, så det blev ju lite svårt.
   Istället för pilets får jag ta mig en promenad i eftermiddag, hoppas det inte börjar regna bara, ser lite grått ut.

Nu ska jag äta lite, får se vad som finns i kylen och skafferiet, blir nog nudlar nu och något bättre till kvällsmat.

Känner att jag faktist kan få den kropp jag en gång hade, som jag vill ha tillbaka, och kanske till och med lite starkare/spänstigare...bara jag tar tag i det! Dags att sluta att vara lat och komma igång! Man mår ju faktist så mycket bätter när man tränar, man blir piggare och gladare!

<3mme

Work it!

Då är man ledig i två dagar. Vad ska göras under dessa dagar? Har faktist inte planerat något men jag vet några saker som alltid finns att göra... Städa, tvätta med mera(så att säga). Men jag börjar med att slappa medan Martin är och tränar, haha!

Nej men helt ärligt så måste jag ta tag i min träning, detta funkar inte. När man ser dubbelhakan börjar komma så är det ju ett tecken...och skyndar man sig inte att göra någonting åt det kan det ju barka utför fortare än kvickt!
   Så jag ska faktist sätta i min yoga-dvd som jag fått från special-K för ca 3 år sen...ta fram min matta och sätta igång! Efter ett pass av hemmayoga så får det bli lite pilatesboll med hantlar!
   Sedan tänkte jag ut och gå, eller eventuellt testa mig på lite joggning(trots jag hatar skiten!)

I morgon tänkte jag få med mig någon på vattengympa, sista gången för den här våren...Om jag inte får det så blir det till att simma länge och sola.

Onsdag, om jag inte har för mycket träningsverk, får jag ge mig ut och springa...känna hur formen är inför VårRuset på torsdag...Jag kommer dö, har så dålig kondition så det är pinsamt! Får ju flås bara av att gå upp och ner i x-40, haha!

Nej nu ska jag inte sitta här och skjuta upp min yoga, det är bara att bita tag i det och så vet jag att jag kommer va stolt efteråt. Sedan kommer jag överraska Martin, då kanske han blir glad och gör maten idag, hihi!

<3mme

Bara att sätta igång då...!

Drottningen, Drottningen!!!

Det är helt underbart att man har så grymt sköna kollegor! Igår spenderades kvällen/natten först en kort sväng hos Emma, med Emelie och Hanna sedan gjorde vi en matpaus på Sibylla, på väg till Robert och hans Mira.
   När vi väl var framme, så var Danne där, även fler människor, nya ansikten-alltid trevligt! Återigen upptäckte jag att världen är liten...efter en stund kom jag och en kille på att han kände min bror Marcus, genom deras musik..haha skoj skoj!
   Efter många trevliga timmar bestämde några av oss att dra vidare ut. Vi sikta in oss på Björnstugan. På vägen dit såg vi en gul stor cheva(eller något liknande). Ur den dundrade musiken. En kille stod i dörren och dansa och jag och Emelie digga lite med honom och gick förbi lite snabbt. Emelie säger "Ska vi inte be dom skjutsa oss eftersom vi inte fick tag på taxi?" Varpå jag svarar "Nej, uch! De där skulle jag inte våga åka med, haha!" Sen skriker killen, som står och dansar till musiken som skränar ut , "Mathilda! MATHILDA!!!" Mina tankar snurrade snabbt och jag tänkte, va pinsamt, känner jag dom? Haha!
   Det visade sig vara gamla goa Askersundare, bland annat(killen som dansade) Rikard Tamminen, även Markus "Pekka" Persson, David Ludvigsson, någon av tvillingarna Wikvist samt ytterligare tre. De va riktigt glada och tyckte definitivt att jag och E skulle åka med, hahaha! Det gjorde vi inte! Vi gick istället, mycket bättre!
 
Inne på Björnstugan var det sjukt mycket folk, vi försökte dansa men gav upp efter en låt. Det luktade t.svett, prutt, tacco och vitlök om vartannat, och alla stod som packade sillar... Dock gjorde vi oss ett eget dansgolv inne i ett annat rum...Mycket bättre! Bara hon och jag som dansade, tror bartendern gilla det iaf, haha!

När det var dags för hemgång blev det mat igen, återigen på Sibylla, mums! Där träffa vi många sköna pajasar. Sedan var det att få tag i taxi hem. Det blev en New York så att säga...Ut i vägen och stoppa första bästa!
   En otroligt rolig kväll helt enkelt!

"New York, New York! Drottningen! Drottningen!!"

Låten är tillägnad Emma Öhlund, njut!


<3mme

til the club close<3mme

Orebro by night baby!

Saturday night, going to E and H probebly forward to R..

Have fun!
<3mme

40min tågåk kvar..

Då har jag endast ett tåg kvar till Uppsala, sedan är min arbetsdag slut och det är dags för sängen i Uppsala.
   Det har gått bra att jobba idag, har haft så sköna arbetskamprater...tack för det säger jag, dem gör det lättare att jobba!

Nu är det dags för mat igen, vitamindryck och ost/skinkmacka, de blir bra de!

Snart är det morgon och då är det inte lång tid förns jag är hemma igen och är ledig några timmar...

STOR kram!
<3mme

I huvudstaden

Har nyss ätit mina goda varmamackor som jag hade i matlåda. Sitter i Stockholm, har rast i ca 1½h till. Sedan börjar mina vändor på Uppsala...Men jag känner mig ändå på bra humör. jag är mätt, det är fint väder och det märks på människor att det närmar sig helg. Så det bådar gott. Så jag går in med en positiv inställning nu, så får vi se. Snäll och glad, men hård och rättvis-det är mitt arbetssätt, om de nu går att kombinera, haha. Kan ju tänka att det ska va så, så blir det nog till det bästa...

Hörde av mig till min bror, Marcus, och hans sambo, Camilla. De bor ju här i Stockholm och ibland har man tur att de kan ses, men icke idag tyvärr. Så jag får fortsätta roa mig med datorn. Kanske ska gå ut i det fina vädret och sätta mig och läsa min bok, kanske en glass kan slinka ner?

<3mme

Rise and shine

Jag sov väldigt gott och hade ingen som helst lust att kliva ur den varma, mjuka sängen alls. Men jag kom upp i alla fall. Sitter och äter frukost framför tvn, Nyhetsmorgon som går i bakgrunden. Snart dags för duschen och sen i uniformen och iväg till Hallsberg.

Det ser riktigt friskt ut utomhus. Solen börjar värma. Känns skönt att det ser ut som det blir fint väder idag, skönt med tanke på att det går lättare att jobba när resenärerna är glada. Och jag upplever det som att de blir gladare när de slipper regn och rusk. Dock blåser det nog endel förtfarande, tyvärr. Men man kan väl inte få allt? Inte på en och samma gång i alla fall.


Ha en härlig fredag! Trevlig helg.

<3mme


Vill inte alls!

Jag vill inte gå och lägga mig, även fast jag redan borde sova. Varför? Jo för jag vet vad som väntar mig i morgon när jag vaknar, och den turen jag ska ha är nog den värsta jag sett. Så enformig att jag tror att det kommer kännas som om dagen aldrig tar slut. Jag ska åka ett tåg upp till Stockholm, inga problem, gör jag ju i stort sett varje jobbdag...Men det är de 5 tågen jag ska åha mellan Stockholm och Uppsala som inte lockar mig alls, dessutom vid den tiden folk åker hem från jobbet...5 tåg med de bittra "uppsala-pendlarna", uch!
   Sedan ska jag sova i Uppsala med...Och på lördag morgon ska jag åka 3 tåg mellan Uppsala och Stockholm...Sedan ett tåg hem via Västerås...men det är ett bra tåg, jag får åka pass, med all rätt!

Åh! Ibland får man lite smått ångest...Hoppas jag somnar snabbt och att jag känner mig utvilad imorn kl.06.00...

God natt! Sweet dreams..
<3mme

Jag känner en tjuv

Man blir ledsen när man upptäcker att någon som man känner stjäl från en...Om du som tagit en av våra skedar, som är ett hjärta längst ner och skaftet kan man ha som sugrör, snälla lämna tillbaka den. Den kostade inte många kronor men vi vill ha den tillbaka ändå.
   Vill inte anklaga någon men vad ska man göra? Är verkligen ledsen och grymt besviken! Det är ju trots allt inte många vi känner som varit här när vi tror den blev tagen...Skämmes! Du borde veta bättre! Och om du av någon anledning "råkat" få med dig den av misstag...lämna ändå tillbaka den!

<3mme

Bra att lägga på minnet:

"Det munnen talar är hjärtat fyllt utav" Bästa citatet på länge må jag säga! Tack för det Michaela Backman, min härliga jobbarkompis.

<3mme

"Det är för sinnessjukt"

Man kanske ska damma av sin gamla tvärflöjt och försöka sig på detta, nedan. Såg klippet på Facebook, en vän som lagt upp, han tyckte "Det är för sinnessjukt"  Det väckte mitt intresse och jag kollade på hela klippet...18minuter senare skriver jag detta inlägg, haha. Grymma grabs, lyssna vetja!<3mme

Longing for my summer..Tänk om man kunde ha det lika skönt som det ser ut som de har det i videon ovan, en hel sommar. Underbart hade det varit, eller hur!

Min lediga dag sitter jag inne och mystråkar, för de regnar och är grått ute. Dock har Martin och jag varit på Marieberg. Jag köpte gardiner till köksfönstret och till balkongdörren, blev helt okej. Måste bara ta ner dem och stryka dem, haha. Även lägga upp den till balkongdörren, den är 10cm för lång och släpar i golvet, inte snyggt..
   Jag tog med Martin till min favoritklädbutik, H&M. Där fick jag också kolla på kläder åt honom, tyckte det va hur kul som helst! Han köpte en skjorta, två t-shirts, två långärmade tröjor och 4par strumpor. Allt detta fick jag poäng på mitt H&M-kort för, man tackar, thihi!

Tror jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok, nice shit!
<3mme

De va tider de

Gick in på min gamla gymnasieskolas hemsida och skulle se när studenten var, för funderar på att pka dit i år och träffa folk från ens egen årgång...då var jag bara tvungen att kolla om de hade tagit bort med halvfula guidebild. Men den fanns kvar där, det är ganska kul ändå, haha...visserligen borde de förnya sig men, äh..kul att få va med en stund till, haha.
Gå in och kika på den grymma skolan jag gått på(tyvärr inte så proffsig hemsida, men utbildningen är oslagbar, har inte ångrat en sekund att jag gick den!) Vadstenagymasiet Klicka på Utbildningar(i vänstra hörnet) och sedan på Samhällsvetenskaps- programmet med branschanknuten turismutbildning och gå ner lite, där är jag, på en buss uppe i norraste Norrland för dryga 4 år sen, de ni!Man kanske ska åka ner fredag den 5 juni och träffa kära gamla ansikten...hm..bara man är ledig, jag är nog på Micco!

<3mme

You shine brightest of them all!

Ja då är det en stund sen Mikaela åkte tillbaka mot Motala, hon är troligtvis hemma för någon timma sedan..Så himla skönt att umgås med henne! Va alldeles för länge sen sist...Hoppas vi kan ses snart, saknar min "shooting star"<3
   När hon kom hit fick vi en inflyttningspresent av henne, det var en jättefin blom/ljus-grej, kanske kan få upp någon bild vid senare tillfälle, om inte annat får ni hälsa på mig och se hur fin den va. Murgröna(får mig att tänka på Gotland, de hade hon med tänkt på, hihi. Sedan var de rosa pärlor, en vit och en rosa blomma plus ett vitt ljus. Tack älskade vän! Ska hitta en bra plats för den.
   Mikaela har som bekant fyllt år, i söndags. Så jag hade köpt present till henne. Först hade jag inhandlat sockervadd på burk, som jag vet hon älskar,hihi. Den huvudsakliga presenten var ett tårtfat från Nachtmann, som man även kan vända uppochned, då blir det en dipskål och fat för grönsker eller plockmat. Tyckte det va bra att man kunde använda det mer än bara till tårtor. Hoppas och tror(verkade så iaf) att hon tyckte om det. Bjöd även henne på mat på en av favorit restaurangerna, Jensen's Bøfhus, mums!
   Vi strosade en sväng på stan och hade det mysigt. Blev sugna på att göra slag i saken, att tatuera oss, så vi gick in till det enda tatueringsstället jag har sett i Örebro(säker på att det finns fler) och tittade lite. Vi bestämde oss för att fundera en stund till och förmodligen ta en annan tatuerare, haha!

Nu ligger jag i sängen och känner mig glad och lugnt, alltid så befriande att treäffa dig Mikaela, bara få va du och jag en stund, så som det var varje dag förut, saknar dig så mycket! Funderar på en sån stjärna som jag gjort nedan, men du kanske vill ha en vanlig "jämn" stjärna?

Klockan börjar bli en del, funderar på att ta en tidig kväll och läsa lite i min kriminalroman, den är spännande! Eller så blir det lite tv-mys...

<3mme


"Är ni två ett par kanske?" Haha!far away..

"Du och jag i solnedgången, i en hängmatta mellan två palmer..ensamna på stranden i månskenet."

<3mme


"Come away with me and we'll kiss
On a mountain top
Come away with me
And I'll never stop loving you

I wanna wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night"

Jag smakar på ett regn..

Ja idag regnar det. Kan faktist inte komma ihåg när det gjorde de sist? Så det behövs nog. Dock hoppas jag det har regnat klart till imorgon, för då ska jag och Mikaela ta en sväng på stan, då vill vi inte bli blöta, men sol är kanske mycket att begära, men uppehåll iaf.

Idag är en dag jag bara vill krypa ner i sängen igen och mysa. Har ingen som helst lust att fixa i ordning mig för jobbet och än mindre lust att plocka i ordning så det är någorlunda städat för Mikaela. Men hon är värd att se lägenheten från dess bästa sidda, så det är bara ta tag i det. Tur att det inte är så mycket att fixa med. Bädda sängen(som Martin ändå stökar till i natt när jag sover i Uppsala) sen plocka in ren "tvätt" i garderben och plocka i ordning, rent allmänt.

Det är bara att sätta i gång, ska försöka att hinna till Marieberg och köpa en grej som jag behöver imorn, och vad det är får ni kanske reda på imorgon eller om någon dag, spännande va, haha.

Ha nu en bra dag, och deppa inte för regnet, gläds med att det gör så att allt blir grönt och fint istället.
<3mme

I guess i'll remain the same..<3mme

Emma-Lee


Måste ju erkänna att denna låten är rätt skön! Och han har fått en mörkare röst sen i höstas, han blir nog ännu bättre, får vi hoppas. Jag gillar låten i alla fall och videon är kanon, lite småtöntig-precis som han, haha.

<3mme

090503-Mikaela 21 år!

GRATTIS! till världens bästa<3Älskar dig vännen!
På onsdag får vi äntligen ha en vår dag! Ser så otroligt mycket fram emot att träffa dig!
Du är värld det bästa!

<3mme

Vi var barn som ingen ondska kunde nå, himlen var så blå

Like a TEDdybear-ger kärlek när det behövs som mest...Ted Gärdestad-Himlen är oskyldigt blå

"mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?"

Ibland känns det som hur lycklig man än är, så gnager något bakom nästa krök-varför är det så?

<3mme
"Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för. Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns. Fast tiden har jagat, oss in i en vrå. Är himlen så oskyldigt blå."

RSS 2.0