Tomten, jag tycker jag varit snäll...


Jag önskar mig Nintendo DS i julklapp. Tror att det kan va riktigt kul och bra tidsfördirv när man har kvartstid på jobbet! Hoppas jag får denna rosa sötnos av Tomten, hihi!

<3mme

Denna gör mig på bra humör!

<3mme


Sjunde himlen är lösningen ?

"When I see their happy faces,
smilin' back at me.
I know there's no greater feelin' than the love of family
Where can you go?
When The world don't treat you right?
The answer is home!
That's the one place that you'll find,
7th heaven.
"

<3mme

Jaktlycka!

Finfina stövlar hittade jag på Jerns, här i Stockholm. Rätt färg och form, de har gjort min dag!

Och ikväll får jag äta middag med Michaela, hon sover i Sthlm och jag i Uppsala, men jag tar tåget in till "stan"...så vi slipper äta själva en fredagkväll, haha.

Mycket folk i rörelse...lön och lov är lika med arbete för en tågvärd!

Ha en mysig fredag!
<3mme

Feeling hot, hot, hot...

Då har man varit iväg på gympa, haha! De va riktigt skoj. Det var Mira som drog med mig, de tackar jag för...behöver lite knuff i baken med den där träningen, överlag.Hittade en jättefin vinterkappa förut när jag var på stan och lunchade med Mira, Robert, Emma och Hanna. Den är från H&M, 799:-. Jag fick den för 399:-, så bra kan de gå med erbjudande och värdecheckar som man får om man är stammis där, vilket jag verkligen är! Hehe.. Jag är mycket nöjd med mitt köp! Nu vill jag ha snö, så man kan använda den!

<3mme

Fegis!

Japp, jag toppade och fixade till luggen lite...frisörskan rådde mig till, att om jag inte va helt säker (med tanke på att håret är så långt) så skulle jag fundera en stund till. Så nästan gång jag kllippte mig skulle jag klippa kort. Hon sa att jag skulle passa i kort, men hon ville inte säga "gör de"...hon ville väl inte att jag skulle ångra mig.

Så till jul åker halva håret av...så nu ska jag "njuta" av att vara långhårig, sen ska de bli skönt att få en liten kort frisyr, hihi..

Så ja, little chicken I am! Men de är väl söta?

Snart lunch på stan med roliga kollegor!
<3mme

Ny frisyr?

Hur ska jag klippa mig, jag blir knäpp!

På Instyles hemsida kan du ladda upp en bild på dig själv, och se hur du passar i stjärnornas frisyrer, detta var mitt resultat, haha!

Först är det som jag ser ut idag.
Sedan är det hur jag ser ut i kort hår a la Ashley Greene.
Tredje kortet är Heidi Klums frisyr, fast omgjord till en mer "passande" färg (?). 
Sista kortet är hur jag skulle se ut som blondin (haha!) i Jennifer Anistons frisyr.

     

Vad tycks? Hihi!

Hjälp mig nu, kommentera, annars kanske det blir helt fel och ni inte vill umgås med mig längre, det vore ju illa!
<3mme


Ni fem <3

Då har jag sett alla avsnitt av Sex and the City, 6 säsonger. Och det kan nog va världens bästa serie, någonsin!
   En av slutscenerna, när Carrie kommer tillbaka från Paris och återförenas med sina tre vänner på deras stammishak, fick mig att tänka på mina vänner.
   Spridda på olika håll i Sverige, Europa, Världen... Men jag vet att de finns vid min sida, var de än är...och jag finns för dem.


När jag inte får umgås med er, saknar jag er.
Men när jag får höra från er, saknar jag er ännu mer!
När vi äntligen får ses igen, känner jag mig hel.
Av mitt hjärta har ni en stor del!

Jag älskar er
<3


  

  

<3mme


Muppis sen Hälsbörg

Underbart med riktig hotellfrukost! Längtar till morgondagen och önskar arbetsdagen fortsätter rulla på bra, för jag längtar hem nu...

Längtar så jag nästan spricker till lördag!!
 

"Tjejen med de vackraste ögonen på SJ" Man rådnar och tackar...detta gjorde min dag!

Har fixat klipptid nu, men uch vad jag ojar mig för hur...de blir säkert bara toppning, men nån gång vill man ju få en makeover, eller? Jag är väl för feg som vanligt...Men en bit måste av, inte klippt mig sen i maj! Katastrof!

<3mme


En sån vecka...

Mot Falun då...Efter fyra dagars ledighet drar man igång med en överliggningstur som nästan ger 20h...då har man gjort halva veckan på två dar då...Men icke...Men nolldag på onsdag och ledig dag på torsdag..så jag klagar inte, bara konstaterar!

På onsdag blir det lunch med Michaela, på kvällen är det dax för scouting!
På torsdag blir det lunch med Madde, Bob, Mira och Emma (Hanna?). Ska försöka klippa mig med...förslag? Funderar på kort, vad sägs om de? Jag säger bara HJÄLP MIG NÅGON!!!?
På fredag sover jga i Stockholm...
På lördag ska jag och Mikaela dansa...dansa, dansa, dansa!!!
På söndag blir det jobb igen!

Nepp, dags för att dra sig mot tåget..längtar till frukosten imorn...Våfflor, mums!
Trevlig kväll!
<3mme

"Dansa! Så att fötterna värker och är ditt enda problem!"

"Klockan är ju bara tio över två?! Ja, vi kan väl vänta till kvart över då.."

Har haft en toppendag med världen bästa Mikaela!
   Vi har gått runt och spanat in vad de har för fint i butikerna, så vi vet vad vi vill ha när lönen komma om dryga veckan, haha!
   Sedan har vi ätit lunch och fikat på Bara Vara, himelskt god pannacotta!!!!
   Mikaela åkte hem med en kökslampa, matskål till katten och en läslampa man sätter på sin bok (riktigt fiffigt!). Jag lät några fina lyktor följa med mig hem, de är röda och nästa vecka ska jag köpa gardiner som matchar, ska smyg-julpynta i år, hihi!
   Vi tittade även på Tjenare Kungen, klockren film, man blir lite lycklig av den!

Nu ligger jag och njuter av dagens händelser och ser på mina fina lyktor...

Tack min bästis, du är bäst!


<3mme

Sluta åka bil!

Kärringar borde inte göra bil! Uch vad arg jag är! Och så ska man försöka vara trevlig ända fram till midnatt...Mot Göteborg då!

<3mme

You shine brightest of them all*

Mitt hjärta gör ont när jag hör hur din röst brister emellanåt, när du berättar om hur förvirrande livet kan vara. Hur svårt det kan vara att ta beslut och hur man ska veta att man gör rätt. Och om man inte tar rätt beslut, vad händer då?

Det enda jag vet är att, om man inte gör någonting åt att man inte riktigt är nöjd med sin situation, så kommer man med stor sannorlikhet, bli "gammal och bitter" på nolltid. Vem vill de? Och du är alldeles för bra för att bli det!

Jag finns när som, det vet du..Du kommer alltid att ha mig<3 Men just det här vågar jag inte bestämma åt dig..

"I decided long ago
Never to walk in anyone's shadow
If I fail, if I succeed
At least I live as I believed
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
---
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself,
It is the greatest love of all

And if by chance that special place
That you've been dreaming of
Leads you to a lonely place
Find your strength in love.
"

Du är min stjärna*, du får inte sluta lysa! De ska jag se till!
<3mmeHöstsemester<3

Fredag den tjugofemte september. Första dagen på semestern åkte jag och Mikaela till Ullared för att spendera lönen på GeKås. Självklart stämmer inte Eniros vägbeskrivning så vi kör fel, men smart nog hade vi med en karta så vi kommer fram ändå. Vi kör alltid fel när vi ska någonstans, men vi hittar alltid rätt, haha!
   

Det var sjukt mycket folk, löning ska man inte åka, aldrig mer! Men det var bara att ta ett djupt andetag och shoppa loss!
   Till mig själv köpte jag bland annat en Yantramatta (spikmatta), OC säsong 4, SATC-boxen, Arn-filmerna, träningskläder, julpynt, ljus, målarmaterial, massvis med hygienartiklar så som tandborstar, schampo, tops etc. även diskmedel m.m.
   Mitt bästa köp är definitivt en filt. Den är så mjuk och go, jag bara älskar den!
   Till Martin köpte jag bland annat kalsonger, strumpor och hygienartiklar.
   Sedan hade jag inköpslista från övriga familjen. Mamma ville ha underkläder och mintkakor (de var tydligen slut sen  länge tillbaka, så inga minisar...). Pappa ville ha en kavaj och shampo (resultatet av kavajen nedan). Michael och Petra ville ha massvis med Lego till barnen i julklapp, mysbyxor till barnen och även en jacka till Micke (sen där lite gummiaktig) och den passade också, skoj! Mathias och Johanna ville ha diskmedel. Marcus ville inte ha någonting alls, haha.


"Du kunde inte ha gjort det bättre själv." Mammas reaktion på kavajen.

Sju pappåsar senare och dryga sjutusen kronor fattigare, var jag nöjd. Och Mikaela lika så. Vi orkade inte gå i några andra butiker, så trötta i fötterna. Vi åkte hem igen, rätt väg, och inser att Eniro hade glömt att skriva med en sväng, så det var faktist inte vårat fel!

Jag började köra hem, vilket var tur/skönt, med tanke på vad som hände på hemresan...
   Strax innan Motala säger Mikaela "Jag släpper bilen framför, de är så mycket djur som är ute och springer så här dax". (Bilen framför körde i mindre hastighet än tillåtet, därför ville Mikaela åka om, men skippade alltså detta).
   Knappt en minut efter hon sagt detta ser vi bilen framför oss bromsa lite, men den kör på, och sen tvärnit! Mikaela tvärnitar också! Det skrapar under bilen och jag halvskriker "kör, kör!!!" Mikaela drar i väg på ettan och det bara dånar...
   Vi har just varit andra bilen att köra över ett litet rådjur.
   Vi går ut ur bilen, vi är chockade. Vi ser rådjurets dödsryckningar och känner en lukt. Vi börjar fnissa, lite smått hysteriska. Vad var det som hände?
   Vi får vänta i 20 minuter i telefonen för att få prata med polisen. Under tiden kontrollerar vi så att inte fronten är sönder. Både Mikaelas bil och den bilen som först körde på rådjuret är helt skadda fram.
   Två bilar stannade som åkte efter oss, det tackar vi för. För en av förarna, en man, går fram till rådjuret och slungar det av vägen, ner i diket. TACK, TACK, TACK! för jag hade aldrig gjort det!

Vi hade änglavakt!
   Först och främst att jag började köra (inge kul att köra på något med någon annans nya bil, även om det inte hade varit mitt fel).
   Sen att Mikaela släpper bilen framför, längre avstånd=längre bromssträcka. För om hon inte gjort det, så hade vi plockat ett rådjur och den andra bilen det andra, eller så hade vi åkt rätt in i baken på bilen framför, uch!
   Så det var tur i oturen. Kunde ha gått så illa!!! Men det gick så himla bra!

Jag tackar Mikaela för en underbar dag!!!!<3Lördag den tjugosjätte september. Jag bara slappar på dagen och myser med Martin. På kvällen äter jag mat hos Robert och Mira, mycket gott!

Söndag den tjugosjunde september. Är hemma och njuter av att Martin och jag är lediga samtidigt. Vi åker en sväng till Marieberg och på kvällen kollar vi på den första Arn filmen.

Måndag den tjugoåttonde september. Jag tvättar, ser på SATC-boxen, lunchar på stan med Emma, Robert och Mira. Köper ett fint armband från Pilgrim och ett grönt (då menar jag grönt!) nagellack från Viva la diva (som för övrigt missfärgade mina naglar så att de såg ut som jag hade gulsot..underlack kanske?)

Tisdag den tjugonionde september. Jag och Michaela åker till Vingåker för att se vad Factory Outlet har att erbjuda. Det visade sig att det inte föll oss alls i smaken. Vi åkte till Katrineholm för att äta på Sultan, och fika såklart! 

  

Vi åkte även förbi Lågprismagasinet för Michaela skulle införskaffa sig i ett fint "skivställshylla".

Många skratt och proppmätta, var resultatet av denna dag. Underbart!

Onsdag den trettionde september. Åkte till Hallsberg och badade med Ville, Svante och Micke. De är så söta de där ungarna!! Ville älskar att hoppa, han vågar hoppa från trean, han är bara 4½ och kan faktist simma utan puffar på grundare vatten och med vuxenuppsikt, så duktig! Svante är inte lika mycket för att hoppa, men gillar barnpoolen, han är ju bara 1½, han blir nog också en hejare på att simma om några år.
   Efter badet åkte jag med dem hem. Petra hade gjort god mat, lyx! Sedan busade jag lite med barnen och pärlade pärlplatta. Det var riktigt lugnande, rena terapin. Så när de skulle iväg på barngympa så åkte jag till MArieberg och införskaffade mig i pärlor och plattor, haha! Köpte även en tavla som ska sitta över soffan i vardagsrummet, skyline av Manhattan från 1949, snygg!

Torsdag den första oktober. Tvätta, tvätta, tvätta! Och kollade på SATC-boxen. Sedan lite shopping med Karolina. Clubdag på hm...Restulterade i lite underkläder och ett par riktigt schysta jeans.

Fredag den andra oktober. Slappade på förmiddagen. Och på eftermiddagen kom Martin hem. Så vi åt på Jensens och sedan på kvällen blev det bio "Flickan som lekte med elden", han bjöd, vilken lyx! Tack älsklingen.
   Jag tror nästan jag tyckte den första va bättre, för den var lite "gladare" på något vis. Denna va så "mörk" rakt igenom. Men den var riktigt bra! Om den första får 5 av 5, får denna 4½ av 5!

Lördag den tredje oktober. Åkte hem till Askersund för att plocka i mitt "flickrum". Denna gången fick jag massvis gjort, dock blev jag inte klar. Det tar lång tid för man hittar gamla papper och dikter och sånt, så läser man dom, skrattar och minns. Sånt tar tid.
   Mat denna dagen var pizza på dan som pappa bjöd på och på kvällen var det pepparsås och ris hos Mathias och Johanna. Så lyxigt när man slipper laga själv, haha!
   När jag åkte hem till Örebro igen så gjorde jag ett stopp i Kumla. Gick en sväng med Tina i blåsten och mörkret. Sedan gick vi in i "hennes" lägenhet och pratade mer. Mycket mysigt! Haha Kom dit nån gång vid 23 och åkte kanske runt 01.30.


Söndag den fjärde oktober. Gjorde så lite som möjligt på min sista semesterdag. Bara hade det lugnt och skönt!


Som ni märker, om ni har orkat läst allt, så har jag haft en välbehövlig semester, som har varit lugn och rolig. Kärlek, vänskap och familj, innehållit allt! Så underbart!

<3mme

Semester kallas det...

men den är nu slut...uppdaterar någon dag då det faller mig in...nu mot en natt i Karlstad

<3mme

RSS 2.0