lång väntan

Men snart är dagen här då mitt liv börjar ett nytt kapitel. Är så nervös över hur det kommer att bli. Och kommer det bli rätt? Jag är ju sån som tror på att saker händer av en anledning, så de kommer att bli bra. Det är det jag tror och hoppas på. En förändring till det bättre! Den 12 juli är dagen jag kommer vara ett nervvrak. Håll tummarna för att det blir rätt utbildning jag kommer in på.
<3mme

före o efter sommardesignnaglar

Klicka för att bläddra till nästa bild..
<3mme

in the middle

Solen skiner. Jag har införskaffat mig en fungerande mobil! I em ska jag få fina naglar. Jag är på topp!

Dock har jag kommit lite i mitten av en sak, och jag hoppas det ska lösa sig på något bra vis. Det jag har bestämt mig för är att jag respekterar de olika val de inblandade gör och jag försöker hålla mig undan då jag inte är inblandad.
Som sagt, jag hoppas de löser sig!

Nu ska jag äta lunch och plocka i ordning här hemma innan "manikyren ".
<3mme

bakom molnen skymtar mer än horisonten

Haft en bättre dag idag. Längtar så till semestern. 8 jobbpass kvar. 6 juli kl.10:21 går jag på semester. För att inte längta allt för mycket så har jag lite roligheter att distrahera mig med! Imorgon ska jag få mina naglar fina. Jag ska vara nagelmodell för jsbk.blogg.se sommardesigntävling. Ska bli riktigt roligt att se vad det blir för fint. På torsdag ska jag på Fashionpack på Strömpis, Emma frågade om jag ville med och det ser jag fram emot. Ville gå förra året men då hade jag inte möjlighet. Fredag är jag ledig och det är alltid skönt! På tisdag tänkte jag gå på Allsång på Skansen, någon som är sugen på att följa med? Annars kanske jag får ta det en tisdag under semestern och inkludera ett Gröna Lund besök, har aldrig varit där nämligen. Inte på Skansen heller. Nu är det dags att försöka somna, sover i Äckel.. oj förlåt, Eskilstuna. Innan ska jag försöka beställa en ny mobil, min nuvarande orkar inte med sms längre, det funkar inte i min vardag som är full med sms, haha! <3mme

Jag kan vika servetter

Ni får tycka att jag är larvig och bångstyrig hur mycket ni vill.
Jag får nämligen vara precis hur jag själv vill vara och tycka och göra precis vad som faller mig in. Och vad ni än säger så kommer jag aldrig vika en tum på sådana saker jag har bestämt mig för, sådan är jag! Sticker det i ögonen så är det ju ert bekymmer.
Vill jag ha ett lila linne, försök inte pracka på mig en blå långärmad tröja!
Ge upp! Låt mig vara!
<3mme

Blääää

Haft en skitdag och så loggar man in på blogg.se och ska skriva ett inlägg och då blir dagen ännu sämre. Byta design huxflux, why?
 
Migrän och regn, ingen bra kombo.
 
Dags för sängen, hoppas jag vaknar på en bra sida imorn.
 
Tack för att denna dagen är slut. God natt!
<3mme

Jag lär mig leva mitt liv

Det svider, det bränner och drar sugande framifrån bak mot ryggen. Att få in luft igenom näsan ner i halsen hjälper föga. Jag känner igen det så väl. Jag har haft det så många gånger förr. Denna känsla, denna smärta. Den kryper sig på när man minst anar. När man är som starkast och drar en ner igen, för stark vill den inte att man är. Den kommer när man som minst vill ha den. Och håller ett hårt grepp, sätter klorna stenhårt i och vill inte lossa.
Det är min stressmage. Den som alltid gör sig påmind när jag inte har full koll. Första gången den kom var i ddecember 2006. Min mormor gick bort och min värld rasade samman. Hon var ju så pigg för sin ålder. Det var så oväntad. Och mamma, älskade lilla mamma blev helt förkrossad.
Jag reagerade som jag alltid gör i lägen när sorgenn kommer. Bryter ihop men kommer igen fort. För det är aldrig jag som mår dåligast. Jag måste se till att alla mår så bra dom kan. Intalar mig själv att allt kommer bli bra. Allt måste bli bra!
Så utvecklade jag mitt kontrollbehov. Jag vill så väl, men ibland så säger kroppen ifrån. Och den skriker högre för varje gång, för minsta lilla. Jag känner min kropp väl. Jag vet vad den säger, men det är inte alltid jag vill lyssna. För det måste ju bli så bra som möjligt och alla mååste ju må bra!
Det är när jag inser att jag inte kan göra någonting, för det handlar inte om mig, som jag får panik. "Va, kan jag inte fixa det? Katastrof!"
Jag vet, det är inte katastrof. Ja, jag vet att jag inte har makt att lösa världens alla problem. Eller för den delen, mina vänners. För när jag vet att en vän mår dåligt, så mår jag så otroligt dåligt. Men jag vet att livet har upp- och nedgångar. Att man lär sig av allt man är med om även fast man inte alltid märker det just då. Man lever livet och lär.
Men jag vill så gärna att allt ska vara gott. Att alla i min närhet ska må bra! Tids nog kommer de som har det svårt att få det bättre. Jag har bara svårt att acceptera det. Jag vill att det ska vara nu, bums, på momangen!
Jag vill ha min vilja igenom. Jag har kämpat för min vilja, att just jag ska ha rätt, i hela mitt liv. Det är en drift jag har som lillasyster. Det jag har accepterat är att det inte alltid blir som man tänkt sig. Att man inte kan få allt man pekar på. Det har min familj lärt mig, det är jag så tacksam för!
Just ikväll kom min stressmage. Egentligen helt i onödan, för det löser sig (sa han som sket i badkaret). Efter några tårar och djupa andetag samt en lång radda med ord för att få ur mig tankar, så mår jag bättre än innnan, fast det fortsätter att svida i mellangärdet. Men med lite sömn så är det ssnart en ny vecka och jag jobbar 1,5 dag bara. Sen är det bara massa roligheter!
Om du orkat läsa dig igenom alla ord, tack och bli inte rädd, jag mår bra när jag får ventilera. Det var trots allt därför jag startade min blogg för 100 år sedan (hösten 2007). God natt mina fina!
<3mme. Psst, ursäkta stavfelen, man skriver fort och med mobil, då kan deet bli lite hopp och ihop här o där.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

<3mme

Mer film!

Jag såg Prometheus med Martin, den var faktiskt väldigt bra gjord och Noomi var grym! Även fast det inte är riktigt min genre.
Imorn ska jag och Blåbäret gå på Snow white and the Huntsman, trailern gör mig nästan lite rädd, haha. Denna ser jag verkligen fram emot att se, har höga förväntningar så jag hoppas de infrias!
<3mme

25h i København <3

<3mme

Anledningen..

..till att jag inte skriver så mycket på min kära blogg är för att jag twittrar på tok för mycket trams istället, haha!
Sedan är jag irriterad på blogg.se att de inte fixat någon app för androider, riktigt illa! (Och skriv inte skaffa iPhone, den kan ni köra upp på lämpligt ställePUNKT)
Men ikväll ska jag göra ett ryck och kanske till och med lägga upp bilder från helgen!
<3mme

Prometheus

Noomi tar filmvärlden med storm, häftigt! Hon är grymt bra tycker jag! Svinalägorna och "Stig Larsson Triologin" gör hon så bra. Ska bli kul att se hur hon lyckas i denna. Dock är det inte riktigt min typ av film, men tror det är en "måste-se-den-film".
imdb.com
<3mme

Film

"Fredagsmys" med en mage som slog bakut igår, såg vi Tinker Tailor Soldier Spy på Telia-boxen, bästa med att kunna hyra direkt i tvn!
Jag måste nog se den en gång till.. Fattade ingenting tillslut.. Vad handlade den egentligen om? Det kommer nog ta ett tag innan jag ser om den dock, så otroligt seeeeeeg!
<3mme

RSS 2.0