Paket!

Jag har inhandlat doppresent till Ruth idag. Den ska hon få den 12 november, då hon döps. Hoppas den blir bra.

Nu kommer det bästa, att få slå in den! Älskar att slå in och göra fina paket. Kan hålla på i evigheter, tills det blir perfekt (om jag har tid vill säga).

Så hem och fundera på¨vad som ska få pryda kartongen med sak. Kanske lät lite väl kryptiskt, men det är bara för jag inte vill avslöja här, då Ruths föräldrar kanske ser. Och det ska ju bli överraskning för dom också, trots allt är det ju dom som kommer få ta hand om alla paket.

<3mme

Konstig krämpa

Jag har obehagligt ont i halsen. Inte så mycket när jag sväljer, mer när jag pratar och rör på huvudet. Det känns ömt och stelt i senorna på halsen. Så det kanske är mer utanpå och inte i jag har ont.

Mycket märkligt. Trodde först det var körtlar som var svullna, men några sådana känner jag inte.. Har jag headbangat i sömnen? Lite den känslan, fast då får man ju mer ont i nacken?

Hoppas det går över snarast, för det här var inge kul alls.

Krya på mig!
<3mme


Kvällen efter..

Tiden gick fort igår. Provet gick okej för att vara första gången, tror jag. Man vet ju inte än, eftersom de beräknas på alla provresultat osv. Men när jag kollade med resultaten från i våras så låg jag över medel, det är ju positivt! På kvällen var det att träffa pinglor och dansa på Ritz! Idag har jag lunchat med Sofia och Tina och hängt med dom hemma hos T. Veckohandlat med Martin och sedan kollat på PAN AM. Härlig helg, men underbart är kort har jag hört..? Snart jobbvecka, endast ledig torsdag. Imorn har jag lång rast igen, då blir det att kolla utbildningar och sova haha. <3mme
Update 111031: Är ni nyfikna på frågorna jag fick svara på på provet, titta in på http://studera.nu/hogskoleprovet/hogskoleprovet/facitprovfragorochnormeringstabell.5.328dbf20131f69ece448000337.html

Kvällen före..

Mina ögon kliar. Min nacke bultar. Mina axlar hänger. Mitt huvud sväller.
Det jag skulle behöva är ett bubbelbad, massage och sovmorgon. Men man kan inte alltid få allt. Så det är bara att låta ögonlocken hänga tungt och trycka bort tankar och nerver, för det finns inte tid och det är onödigt att slösa energi på det.

Min kropp skriker, min hjärna håller med. Hjärtat har ingen åsikt. Men någonstans innuti mig släcks inte hoppets glöd. I morgon gäller det! Pennorna är vässade, radergummit är me. Det är även pennvässare och linjal. Proviant är inhandlat. Bära eller brista. Det är inte hela världen. När de 8h är över, då är det dags att ta igen sig. Och sedan spendera kvällen med grymma pinglor och min nya, alldeles för korta, klänning!

Sparkar mig själv i baken och hoppas att något har fastnat innanför pannbenet. God natt gott folk. <3mme

Fredag 1 dag

Vilken morgon! Jag drömde att jag försov mig och vakna i panik kl f:ym. Jag började 8 imorse så det hade jag ju inte. Gick på toa och sedan somna om. Kl 6 vaknar jag av att Martin åker till jobbet.. Skönt tänker jag, då får jag sova 30min till innan klockan ringer. Jag vaknar av att jag hör ett ljud från hallen. Det är jobbtelefonen. Jag inser då att jag har försovit mig, denna gången är det ingen dröm. Klockan var 8:10 och jag borde varit på jobbet för 10min sen, men jag låg i sängen. Pinsamt, men det löste sig. Det fanns en som satt jour. Så jag kom till jobbet till 9 i stället. Men var uppe i Stockholm endast 25min efter när jag skulle varit här.

Jag åker inte hem förns 16:37. Nästan 2h kvar.. Vad har jag gjort på min rast då? Ätit mat och sen pluggat stenhårt! Läst totalt 50 sidor i boken, har tagit mig 3h. Har avklarat 3 hela kapitel av 9. Innan jag kommer hem hoppas jag att 2 kapitel till är klara. Har nämligen 4 kapitel matte kvar, blääää! 130 sidor! Lär ta minst 5h, jag får helt enkelt prioritera vad som bör läsas och vad jag helt enkelt får strunta i..

Nu vet ni vad min fredagskväll består av. Hoppas ni har det roligare!

<3mme

Torsdag 2 dagar

Snart smäller det! Hoppas jag inte blir sjuk nu bara. Hade en tjej med igår, 4 år, som kräktes i tåget. Fick hjälpa mamman med det. Hoppas det var åksjuka och inte influensan, blä!

Blir plugga mellan biljettviseringarna, och sedan imorn på min långa rast i Stockholm och imorn kväll efter jobbet, sen finns det ingen mer tid, aaaah!

Nu ska jag äta lite, så kommer Karolina och möter upp mig! Jag är nämligen i Göteborg..

<3mme

16 november kommer bli succé

Igår fixades och trixades så vi skulle få biljetter till premiärdagen för Twilight: Braking Dawn part 1.
Vi lyckades! Och vi är så himla glada för det! Innan blir det finmiddag någonstans i Örebro, får se vad vi väljer.

Brudarna jag ska gå med är mina fina svägerska Petra, hennes vänner Stina och Annika. Så har vi kollegorna Yani, Karin, Jana, Emmelie, Christine. Sedan ska Mira med och Emma förstås (både vän och kollega!). Vi kommer bli som 15 åringar allihopa under filmen haha, skoj oj!

Längtar massor!
<3mme

Hoppsan

Klickade nyss hem två klänningar från Nelly.com, hoppas de passar, så tråkigt att skicka tillbaka..

Hittat ett fint rött nagellack idag. Nu har jag 4 röda lack, varav ett kommer användas haha. Rosa lack har jag väl 10 st.. Totalt är det säkert 100 flaskor, haha. Kanske får rensa snart? Jaja, fint med färg!

Kollade runt idag på rasten i Stockholm, men byxorna jag ville ha hade inte den färg jag trott och sömmar här och var som inte var smickrande. Så inga byxor. Tittade även på en tröja jag sett i en tidning. Visade sig vara magkort, funkar inte för mig, synd. De va då jag tappade lusten och började "porrsurfa" (SOM EN KOLLEGA SA TILL MIG) på klädsidorna på nätet.

<3mme

Måndag 5 dagar

Om en timme sitter den nya lönen fint inne på kontot, härligt. Då kan jag bränna den på nya vinterdäck, vad kul det ska bli! (läs:bajs, vad dåligt!)
Haft en skön ledig dag som spenderats bland annat med Michaela med kunch på Gröna grodan och fika på Vasa konditoriet. Badminton med Martin. Te- och soffhäng med Emma (fick en fin blomring i present från det stora landet i väst, man får niga och tacka) och beställning från Victoria's Secret, yäj!
Imorn har jag drygt 5h rast i hufvudstaden. Då får jag hänga lite mer med Michaela som också har rast. Ska handla byxor förhoppningsvis. Assnygga från MQ!
På torsdag jobbar jag till baksidan/framsidan? Och får träffa underbara Karolina. I helgen får jag förhoppningsvis träffa fina Brottsjö och TinaSöt!
Och så det dära provet.. Plugga plugga, går ju sådär.. Blir väl som alltid annars, som under hela min skoltid.. Kvällen innan. Och med de betyg jag fick så funkar det uppenbarligen, men hur mycket som fastnat kan man kanske ifrågasätta. Men det väljer jag att inte göra, haha!
Sov sött! Och jag hoppas ni drömmer fint, och även jag. För de sista 5 nätterna har jag drömt stressdrömmar om jobbet, dom slipper jag gärna!
<3mme

Lördag 7 dagar

Mitt lilla blåbär kom hem brun och fin. Fick se henne en stund i Sthlm, innan hon fick åka hem till Öret och sussa..
Hon berättade en hel del om USA-trippen, men hoppas hon har lite bilder man kan få se, och en modevisning med kanske, haha!

Banarbete hela helgen, men än ("peppar peppar") så har iaf jag lyckats bra..

Ikväll ska jag hem till Askersund och hälsa på familjen, alla är samlade! Föräldrar, barn, barnbarn och respektive, love em!

1 vecka till högskoleprovet, kallelsen är utskriven, nu är det bara att hinna läsa ut tjocka boken, går sådär måste jag säga..inte van att plugga.

Nu ska jag på lunchjakt, slutar väl som vanligt med en tråkig, dyr och halvsunkig macka, bättre mat hos mammsen sen iaf, mums!

<3mme

Overall

Bara att börja spara då..
<3mme

Buckle up, adventure calls!

Den lilla flickan som drömmer om vad hon vill bli när hon blir stor, kommer tillbaka till mig. Visst jag ville bli mycket, frisör bland annat haha.. Men drömmen om att bli flygvärdinna är nog den som fortfarande hänger med som "vuxen", men realisten i mig sätter stopp gång på gång.
Ikväll är det premiär på 3an kl.21 för  PAN AM, som jag väntat! Hoppas serien är så bra som jag önskar att den ska vara! Så där löjligt romantiserande..
Kommer sitta som klistrad, så stör mig inte då, haha!
<3mme

My Burtons <3

Längtar efter semester, för då mår jag som allra bäst. När man har tid med det man verkligen vill göra. Blev otroligt glad när jag fick reda på att mamma fixat stuga i Funäsdalen, Härjedalen v.9. Och när jag fick ledighet beviljad! Äntligen lite frihetskänsla på min älskade bräda! Senast var 09, för länge sedan helt enkelt!! Mina Burtons<3 Min skidjacka är sliten, så jag ska köpa ny.. Ska börja spana redan nu, så får man sspara ihop till en man verkligen vill ha, weii! Längtar! Men snön kan vänta till december åtminstonde.. Måste köpa nya vinterdäck, billigt.. Nej.

Igår fick jag frågan om "vi tjejer" ska hitta på någonting den 29.. Och jag sa att jag vet att jag har någonting då, så jag va tvungen att säga att jag återkommer..men jag kunde inte komma på vad det var.. Men imorse insåg jag att jag hade förträngt datumet för provet haha! Hoppsan! Så det är bara att öppna den tjocka boken och plugga lite tror jag minsann, haha!

Ha en fin söndag alla vänner! <3mme

H.M.O.E

quod oscula aestatis calido odor florum aura potest nec quantum ad amorem ut odor diffunditur <3mme

Varje barn är unikt

Annie frågade mig om jag ville hjälpa henne och hennes "team" med deras bloggdesign. Jag kan ju bara grunderna och inte något "overthetop", men jag tycker det är kul så självklart hjälper jag min vän!

Här är resultatet!

Välgörenhet i sitt bästa slag är vad de håller på med. Och det bästa är att man vet att hjälpen kommer fram! Gå in och titta vetja!

<3mme

Härliga höstdag

Nya Konditoriet i Köping var en riktig hit! Dumlemuffin och en Beskvi och Hallonsoda! Innan det hade jag ock Michaela strosat runt i Köping och kollat i affärer och njutit av det härliga höstvädret.
Resan till Köping var en upplevelse i sig.. Det brann i Enköping så tågen skulle ta en annan väg, så jag åkte Örebro-Arboga. Sen var det ersättningsbuss, men jag orkade inte vänta när jag såg en lokalbuss som skulle åka till Köping. Så efter 25 min var jag framme på stationen där Michaela mötte upp mig. Jag har inte åkt buss på evigheter och så fick man se lite av av landsbygden, trevlans haha!



Ikväll har jag varit i Askersund och ledare för scouterna. De är för goa. Fredag-Lördag blir det "hajk" på Skrekarhyttan, lite reunion från P-riks. Då är tonårstjejerna med, jag skrattar så mycket med dom, så mycket härlig energi har dom, underbart!

Bara två dagar sen ledighelg, grymt bra känsla.

<3mme

Idolcirkusen..



Helt klart årets favorit!

<3mme

Roadtrip Ullared, Ge-Kå's 111007

Fynden..



Hade en toppendag med finaste Micco. Skojigaste hösttraditionen!

<3mme

<3 ecco



Mina nya sköna jobbskor, gillar dom skarpt! Hoppas de godkänns så jag får skobidrag nu, håll tummarna..
(Kommer förmodligen bäras endel mellan jobbpassen också, så länge jag lyckas hålla dom fräscha.)

<3mme

Pluggar




342 sidor kunskap.. 19 dagar kvar, kör ba kör!

<3mme

350kr + 399kr = mycket pengar för att skriva ett prov!

Överliggning Stockholm. Gick upp 4:30. Började 5:26. Knaprade i mig en torr brödbit. Hann till frukostbuffén som stänger 9:30. Blev proppmätt.
   Vilat i sängen i 1h, eller ja, surfat runt på nätet med Eftertio i bakgrunden. Tåget hem går 13:02.
   Nu ska jag bege mig till Akademibokhandeln. Ringde precis dit och la undan en bok. Vad har jag gett mig in i? Ska i vilket fall knata iväg och köpa en bok för 399 kronor. Måtte det gå bra på det där provet nu..

"Den kompletta guiden till Högskoleprovet"

Jag förvånar mig själv emellanåt, kul!

<3mme

Inte glömt längre..

     

     





  



Det artar sig.. och jag är nöjd och Martin är nöjd. Bara småfix kvar.. (Ja jag struntade att sy gardinen idag, hade inte nålar så att det räckte, så jag hängde upp den bara för att se ungefär hur det kommer att se ut.. Jag städade resten av lägenheten istället för att åka och köpa nålar..tänkte låna av kära mor ist, tyckte jag var ett bra alternativ.)

Tog förövrigt 1h att byta överdraget på soffan, piskade alla kuddar, dammsög hela soffan och att kränga på det nya tyget på soffan var rena träningspasset. Men snyggt blev det som ni ser, eller hur!

<3mme


PAKET!

Martin och jag började möblera om i slutet av förra veckan.. I söndags fixade jag med taklampan som hängt i 1 år utan att ha kopplats in..så jag köpte sladd och stickpropp, ringde far och fråga så det blev rätt. När jag var klar och lampan funkade, skickade jag en bild till pappa och som svar fick jag "Kunde inte gjort det bättre själv". Bästa betyg med andra ord, av en som varit elektriker i hela sitt vuxna liv..



Dåligt ljus, men blev för mycket motljus från fönstret. Datorn och skrivbord står numer direkt till höger innanför dörren.. tvbänken som står mitt i rummet ska slängas..

Nu ska jag iväg och köpa gardinstång och sedan börja sy gardinen. Fick nyss ett sms att jag fick hämta det nya sofföverdraget efter 17:00! Ska bli riktigt kul att se hur det kommer se ut när det är på.

Det som sedan är kvar att göra är att hitta en ny matta och en ny golvlampa, eventuellt en liten fönsterlampa med..

Härligt att se förändring! Det glömda rummet från start..

Nu får jag sätta igång om jag ska hinna innan jobbet kl 18..

<3mme

RSS 2.0