Kattigt!

 
Igår var vi iväg och köpte transportbur (på MAXI ICAstormarknad) en från märket Dogman. Sedan köpte vi en "katt-toalett" och sand (på Hund & Katt Specialisten på Aspholmen) från Catit och Ever Clean. Vi köpte en liten påse torrfoder också. Så nu är vi redo för att få hem kissen! Längtar så! <3mme

Han växer vår lilla ulltuss!

Fick bilder mailade till oss av uppfödaren (sen har jag pimpat dem haha).
 
Åh vad jag längtar efter dig Booboo!
<3mme
 

Nedräkningen har börjat på riktigt!

Idag är det 2 veckor kvar tills vi hämtar hem våran ulltuss till katt. Vi längtar!

Ikväll har vi beställt hem en klösmöbel, leksak i form av en vippa med en pipande mus samt två matskålar. Allt från djurmaxi.se.
Vi har även bestämt varifrån vi ska köpa transportbur och kattlåda, det kommer uppdatering om senare, hehe!

<3mme
 
 
(Bilden är ett ihopklipp från bilder på djurmaxi.se)

Kära nån..

...vad jag är glad att jag tog tag i mig själv och vågade hålla tal på min bästis bröllop. För att få höra att hon uppskattade det var det högsta pris jag kunde få och allt jag önskade och som var syftet med talet var att berätta att jag är så glad för hennes skull.

Tack älskade Mikaela för dina fina ord. Jag ska läsa dem varje gång jag känner att jag inte riktigt klarar av något. För då kan jag känna värme från en vän och det gör att man kan klara allt.

"Hon är så bra med orden min fina vän. Jag kommer ihåg den där dagen i första ring som om det vore igår. Du tog min sida när jag blev behandlad fel. Och sen den dagen har du alltid stått vid min sida vad som än hänt. Jag är så otroligt glad över att jag har en vän som är så stark som dig. Som alltid står upp för sig själv och för sina vänner. Det är en egenskap jag beundrar hos dig. Jag känner mig starkare tillsammans med dig.  Vi har varit igenom så mycket tillsammans du och jag. Så många roliga äventyr vi varit på tillsammans, så många länder vi besökt. Min kärlek till dig är för evig och jag är världens lyckligaste över att ha dig som vän." <3mme
Jag är världens lyckligaste att ha dig som min vän Mikaela!

Happy happy!

Har precis beställt en tavla med min absoluta favoritlåt. Den vackraste låttexten någonsin! Bästa KENT. Bästa Utan dina andetag.
<3mme

multitaskar

<3mme

a men typ

Vill bara hem!Missar Elin och Jennys 25-årsfest.Äe men ja ä inge bitter!
<3mme

Söndagsångest är inget nytt begrepp..men idag har jag helgångest.

Jag längtar efter min ulltuss. Vill att han ska flytta in till oss nu på en gång!
Jag hoppas verkligen han blir en goskatt, som tar hand om en när man är lite nere.
Siri är sån, hon har alltid varit den som alltid sett när något varit på tok. Då har hon lagt sig tätt, tätt intill och spunnit. Jag saknar henne ikväll. Jag har varit krasslig över en vecka nu men det börjar bli bättre. Men det som är tungt är att jag ska till jobbet imorgon. En vecka tog det tills ångesten var tillbaka. En ångest jag varit av med sen i höstas när jag började plugga.

Jag vill inte dit egentligen. Men jag biter ihop. 3 veckor sen är jag ledig i 2 och efter det 5 veckor jobb till. Sen kommer jag förhoppningsvis inte behöva jobba där mer än 2 dagar i månaden fram till nästa sommar, nästa sommar har jag drömmar om att göra något annat. Jag ska göra allt som går för att förverkliga mina drömmar!

Nu är det dags att sova. Jag kommer klara helgen genom vetakapen att jag får jobba med Emma på söndag. Mitt blåbär räddar mig denna helg!

Hade varit skönt med en kisse som spann mig till sömns.

Det är ingen fara med mig. Behövde få ur detta från hjärnan min. Jag tänker inte bli nere för detta. Jag låter mig inte dras ner. Jag ska hålla humöret och modet uppe!


Jag är stark och jag klarar allt jag vill!

God natt och trevlig helg, njut av ledigheten ni som har förmånen till det!
<3mme

Två ynkliga stackare

Ja det är jag och Martin just nu.
Jag åkte på en förkylning i fredags, den satte tänderna i mig på riktigt i söndags, jag kämpade mig till jobbet i måndags och igår låg jag utslagen efter jag kämpat mig till och från universitetet, fick lite energi på kvällen och vi åkte och spanade in några djuraffärer och deras utbud och kom hem med utemöbler haha. Martin kände sig hängig på kvällen och imorse när hans klocka ringde sa han att han var sjuk. Jag är något bättre idag, skönt det, så jag kan jobba. Ska jobba från imorgon fram till tisdag, då vill man vara pigg och kry!
Martin har sovit nästan hela dagen, stackarn är helt utslagen. Jag har inte gjort många knop heller.
Hoppas förkylningen snart är över, dock brukar min hänga i tre-sex veckor!

Hoppas Martins förkylning också går över snarast, killar och förkylningar, ja det är enligt mig en sann fördom!

<3mme

Äntligen bestämde vi oss!

Sett samma bord i tre olika butiker och det var nu ikväll vi hittade det i den tredje.
 
Mio har det men med lite silvrigt och liknande stolar men nästan dubbelt så dyrt!
Plantagen har det med lite grönt inslag och det är istället fåtöljer till, de var sköna men jag tyckte inte riktigt de passade med bordet. Dessutom kostar det 1500:- mer!
Det vi köpte är från Blomsterlandet och de hade kampanj, 999:- bra pris när man jämför med de andra!
 
Vi är nöjda! Nu är det lite blomster som ska dit sen så ska vi nog ha många härliga stunder där ute!
 
<3mme 

Booboo

Vi har "tingat" honom nu, vår lilla ulltuss! Längtar SÅ mycket tills han flyttar in till oss, det är drygt en
 
månad dit och under tiden ska vi se till att allt finns för hans behov.
Hur söt får man bli? Gose!
<3mme
(bilden längst ned till vänster är lånad av uppfödaren, de andra är från Martins "mobilkamera")

Benny

Idag har vi hälsat på en ulltuss på 7 veckor. Jag blev störtförälskad! Han heter Benny och är av rasen Ragdoll. Han är brun tabby och så himla fin!
 
Jag vill köpa honom och Martin med, så vi blir nog äntligen med katt! Som jag har längtat!
Saknar min Siri väldigt ofta men henne går det inte stänga in på 58kvm när hon varit utekatt i 17 år! Hade det gått hade hon gärna fått bo hos mig. Men hon är en Bondkatt/Norsk skogskatt och en riktig jägare, hon skulle klösa sönder allt som fanns och inte alls må bra.
 
Men däremot Benny, han skulle nog stormtrivas hos oss. Det är ju en ras som är väldigt bekväma med att vara innekatter, Sedan har vi ju balkong som ska nätas in så småningom.
 
Jag ville ta med honom hem direkt, så himla go!
 
Nu har jag suttit och surfat runt på tillbehör som är nödvändiga när man ska ha katt inomhus, sandlåda att göra sina behöv i!
 
(Bilderna är från djurmaxi.se, klicka på bilden för att komma dit!)
 

Min fråga är nu till ALLA som har erfarenhet av kattsand, vad är den bästa sorten? Vi vill att den inte ska lukta någonting, inte bajs/kiss och inte någon konstgjord parfym.. Tips och råd om detta mottages tacksamt!
 
Trevlig kväll!
<3mme

RSS 2.0