behov

Did you ever catch a sunset
right across the ocean?
The universe revealed,
and it didn't make sense at all.
When you came into my world,
causing quite a commotion.
I could have sworn I've met you,
many times before.

Cos there's something in your eyes,
that links us together.
Something 'bout your face, your lips,
your smile looks so alone.
Have you ever been in love,
and thought it'd last forever?
Well, then you know,
no one makes it on her own.

<3mme

Straight up



<3mme

Festligheter gånger turtalet

Himlen är klarblå, de ser jag fast jag är kvar i sängen. Solen strålar, det vet jag för den reflekteras i något på arenan så det blänker väldigt starkt i mina nyvakna ögon. Jag är utvilad igen. Så skönt med lediga dagar. Suger i mig all skön känsla så jag kan behålla den under jobbveckan sen.. I em bär det iväg till Linköping. Jag och Martin ska fira Valborg hos Mikaela och Robert. Dom har nyss flyttat så det blir inflyttningsfest också. Sedqan fyller M 23 den 3 maj, så lite födelsedagsfest blir det också. Så toppar vi det med att få de andra två brudarna, med karlar, att vara med, så Vadstena reunion får avsluta. Detta kan bara sluta på ett sätt.. Succé! Nu skriker magen efter frulla. Sen blir det småfix och så rullar vi med ett litet stopp i Askersund, ner till Linköping. Trevlig Valborg och f*ck you vintern, håll dig borta haha! <3mme

Happyhappyhappy!

Det bästa jag vet är när jag är så här himla glad och studsar runt som en annan duracellkanin! Allt är på topp! Just nu känner jag bara kärlek. Tack alla fina sköna underbara människor som är en del i mitt liv. Ja jag är galet uppåt idag! Puss eller nått! <3mme

"be true to your heart"



"Baby, I knew at once that
you were meant for me
Deep in my soul I know
that I'm your destiny
Though you're unsure
Why fight the tide
Don't think so much
Let your heart decide

Baby, I see your future
and it's tied to mine
I look in your eyes and see
you searching for a sign
But you'll never fall
Till you let go
Don't be scared
Of what you don't know"


<3mme

Sötebrödsdagar

Pallrade mig upp strax innan 4 imorse. Så dags går det bara på rutin allting, helt plötsligt sitter man där i bilen och undrade hur man kom dit haha.
   Jobbade till 14-tiden. Då åkte jag hem, svira om till min nya supersöta och sköna klänning, och åkte till Röda korset och lämnade iväg Martins gamla soffbord och min ärvda telefonpall. Bord har vi ju nytt sen ett tag tillbaka och "bänk" i hallen fixade vi häromdagen. Så blev det ju lite blommor till balkongen då med. Vi letade efter utemöbler med ju, hittade några vi är intresserade av men vi ska spana vidare..

     
*Ny hallbänk                         *Den ena balkonglådan            *Alternativt utemöbelset

Idag har jag deklarerat. Om det stämmer ska jag få tillbaka 5771kr, tackar tackar! Det kändes bättre att betala räkningarna då, haha! Även fast man inte får några pengar än på ett bra tag, men jag ser ljuset hihi!

Shoppade en del kläder i helgen, Hoppsan Kerstin!

Igår gjorde jag så fint här hemma. Nu är det bara garderoben kvar. Eller ja garderoberna, 3st! De måste rensas rejält! Vet knappt vad jag har för kläder, och det är ädå ingenting jag vill ha på mig så.. Får ta tag i det, men det får bli tidigast imorn, orkar inte nu. Fick bara 4h sömn i natt.. Tvättade bilen i mörkret, men nu i dagsljus så är den godkänt ren iaf.  


Hungrig är jag nu efter mitt bloggande! Har lite ångest, borde tränat igår.. Och idag skulle jag springa med Martin, men han bangade så nu har jag ingen lust längre. Men jag booooorde ju. Vet att jag mår så mycket bättre av det!
Imorn blir det hårdträning med Mira iaf. Vet inte vad hon hittat på, men det ryktas om intervaller i backe, hjälp!

Längtar till min lediga helg! Den kommer spenderas i Linköping hos Mikaela och Robert med Fia och Daniel och eventuellt Klara och Markus. Vadstenareunion, I like!

Mat var det ja.. Pusskalas!
<3mme

s e p t e m b e r - 11.04.20







Hon dansade hela tiden, riktigt duktig på det med, så gick inte få någon bra skärpa.. Hon var så grym!
<3mme

roxette charm school

Grymt bra skiva! Har den på repeat.. Mysfavortiter!

  1. No one makes it on her own
  2. Speak to me
  3. I'm glad you called








<3mme


Rut

Det gör lite ont att se någon som liknar någon som inte finns längre. För en millisekund tror man det är sant, man ler för att sen upptäcka att det inte är på riktigt. Då kommer smärtan. <3mme

Lediga dagen är fullspäckad

Såg 2 minuter av slutet på "Vakna med The Voice" på Kanal 5.. Då såg jag snyggingen Josefin Crafoord. Och vad var det med henne då. Jo hon hade ny frisyr (för mig, sen jag såg henne sist). Det var en frisyr som är som min, fast längre lugg.. De va lite kul!

Inget springade idag, vi var för trötta, sömn är viktigt! Dessutom är min hals och spökar igen och mitt högra knä är paj..

Nu ska jag röja här hemma. Belöning blir lunch med Petra på Java! Let's städ!
Marken i Askersund i em, biltvätt och scouting ikväll..
<3mme

Som jag hoppas..

Jag knäpper mina händer och ber en liten bön. Att ett annat företag ska stå för min lön.

Så sjukt trött hela tiden. Kan bero på för lite sömn konstant i 2 veckor! I natt får jag sova minst 8h iaf. På lördag får jag sova ut, det ska bli riktigt skönt!

Valborg firas i Linköping hos fina vänner!
Träningsvecka är det också. Anmält mig till Vårruset. Idag Gympa jag med Emma på friskis, imorn ska vi starta dagen med att springa en runda.
Martin har sagt att han vill springa med mig, haha de får vi se hur det ska gå..

Igår köpte jag blommor och gjorde lite fint på balkongen. Även en ny bänk med förvaring till hallen. Vi letade efter nya utemöbler, men kunde inte bestämma oss. Det är lite väl dyrt de vi vill ha, men får se.. brukar inte nöja mig med något mindre så..

Imorn blir det att röja här hemma. Till Askersund på den årliga vårmarken. Scouterna på kvällen. Så måste jag tvätta bilen, tänkte låna pappas högtryckstvätt så all ingrodd vinterskit försvinner, för nu är det vår på riktigt!

Jag är lycklig.
<3mme

Antingen helhjärtat, annars kan det va. Ja så är det faktist i slutändan.

Annandag påsk

Såååå trött! Somnade 20:15 igår. Vaknade till av sms vid 21. Ringde kärleken. Somnade om. Vaknade 00:30, hoppsan tvn är fortfrande igång..stängde av och somna om. Klockan ringde 5:30 - jag är helt förstörd! Duschade och fick skynda mig till tåget, somnade nästan stående i duschen! Bla bla bla. Inte så värst lång dag idag. Uppsala Stockholm rast och sen hemåt. Slutar straxinnan 12. Då ska jag och Martin åka och spana efter nya möbler till balkongen. Köpa jord och planter och göra fint! Ska försöka träna ikväll..men är lite förkyld, igen. Otippat? Inte ett dugg! Har bestämt mig för att det ska bli en bra dag, så nu håller jag mig till den planen och hoppas på det bästa. Behöver lite frulla, så fixar sig allt. Nu får ni njuta av sista lediga dagen, sen är det dax att tjäna samhället igen, precis som jag har gjort heeela helgen haha! <3mme

Påskdagen

Hade en väldigt trevlig kväll igår i goda vänners lag, tack alla sköningar!

Idag är det 12h pass som gäller och på de en natt i Stockholm.. Hoppas alla som är lediga njuter riktigt mycket av värmen, jag får lapa sol på plattformarna i Mälardalen, inte fy skam haha!
<3mme

Påskafton

Precis ankommen till Hufvudstaden, vad ska jag hitta på till klockan 14? 3h.. Hm.. Vi börjar med en sväng på stan och sen lite mat på det så är det löst!

Glad Påsk mina söta!
<3mme

Skärtorsdag Långfredag

Igår var jag på på JTF, säkerhetsutbildning inom järnvägen. Klarade provet galant så jag får förtsätta med att ha säkerhetsarbete, känns bra haha!
Jag var helt slut när jag kom hem på kvällen men jag ville ändå se på film.. Inglorius Bastards- va vaken en timme sen sov jag så gott i soffan haha!

Idag har varit en lugn och skön dag, min enda lediga dag denna vecka. Jobbar resterande del av påsken tyvärr, men de hoppas jag visar sig nästa lön..
Varit på 60-års kalas i Zinkgruvan. Martins far fyllde. Han gick i pension i och med detta, han är gruvarbetared och jobbat under jord i långt över 20 år, skönt för honom att bara glassa runt numer. Så tårta blev de, gott! Och lite bus med Martins systerdotter Elsa, så söt.
När vi kom hem blev det "rosa tur" på balkongen, så härlig temperatur ute. Kvällen har avslutats med en middag på Efesos, alltid lika mätt och belåten efter ett besök där. Snart sängen, tidig dag imorn.. Men får fira lite påsk på kvällen ändå.

Hoppas ni alla har en lång och skön ledighet när jag sliter på för samhället, haha. Så vill jag bara att ni ska tänka på varför vi firar påsk..
<3mme

Nu kör vi tjejer!



Let's go to Ritz!
<3mme

September i April

"Sovit" i Stockholm i natt, rätt seg, har inte tid att vila idag.. Träffade min Mikaela idag, vi åt lunch på Jensen's, mysigt! Inte varje dag vi kan ses inte. Slutar vid 16, då ska jag förbi bror och hämta Påskägg som mor och far lämnat där innan de åkte till Gotland. Vore fint att fått åkt med, min ö är alltid underbar! Det blir hårdträning med Emma ikväll och de belönas med en spelning på Ritz, September gästar nämligen-så kul! Solen älskar jag, som alla andra haha, tack för att du skiner just idag. <3mme

I <3 Sweden



<3mme

Seghög

Usch, borde börjat tvätta och städa för flera timmar sen, men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Bäst och sparka mig själv i baken och sätta fart, annars blir det tajt att hinna innan jobbet.. Men vill verkligen INTE! Som vanligt är det jag som stökat ner, så jag får ju skylla mig själv.. Jaja seså, på med musiken och kör hårt!



<3mme

London

Michaela och Emma var mina resekompisar och personliga guider, tack för en oförglömlig resa, skrattat mig till minst 10 år till i livet!

Starbucks



Camelot House Hotel


Buckingham Palace




Ikoniskt


Sevärdheter



Hyde Park




Shop til you drop



Vi kom till hotellet torsdagskvällen. Försökte sovam riktigt risigt hotell, kallt som i isvaken! Vi sov knappt någonting alls. Vårt mål blev att hitta en pyjamas på fredagen, då vi skullle shoppa.
   Fredagen shoppade vi, hade mulet men varmt-perfekt väder för att gå i affärer. Vi höll på 8h. Primark<3 På kvällen åt vi gott, men vi var helt slut så det blev tidig kväll ändå. Kröp ner i våra fina kaniner och dalmatiner och sov SÅ gott i dom.
   Lördagen turistade vi. Gick hur långt som helst! Lite till shopping och massa fika och mat!
   Tidig söndag "morgon" begav vi oss till flygplatsen och fick springa till gaten, för att få vänta där visade sig sen. Så ingen Taxfree, men vad gör väl de..
   Vill hit igen. Hann inte se allt, London är rätt stort ändå. Så himla rolig resa. En riktig energiboost. TAck igen tjejer!

<3mme


byMalina

Inväntar bröllop i höst, förmodligen oktober. Inte jag, en i familjen. Och jag började spana efter klänningar redan när jag fick nys om det, i vintras.
   Jag vill verkligen ha en Malina-klänning! Bara att börja spara!

<3mme

Danza Kuduro!

Kan nog va den sämsta videon på länge, haha. Men låten kommer spelas sönder, en riktig sommarplåga! Och jag gillar den skarpt även fast jag inte begriper ett ord dom sjunger. Många sena dansnätter till denna tack!



<3mme

Måndag morgon är redan här..

London var en riktig energikick! Har haft det så roligt och sett en hel del. Bilder och mer om London kommer i veckan.

Igår fick jag träffa Annie! Vi har inte setts sen i maj förra året. Vilken glädje att få krama om henne! Jag hängde med systrarna Larsson hela kvällen, mystjejer!

Nu är det dax att dra på sig uniformen och komma tillbaka till verkligheten.. Idag blir det kjol för solen skiner och det känns varmt ute, det är ett plus!

<3mme

the day is here

Varför ger sig aldrig min förkylning? Kan den inte släppa taget och förstå att jag inte vill ha den, så irriterande! Ena dagen bra, nästa täppt i näsan, tredje ont i halsen, sen bra igen. Trött på de!

Men nu skiter jag i den.. Nu är de bara fokus på resan! Fattar inte att dagen är här. Som jag har längtat, känns som evigheter sen vi beställde resan.
Först blir de frukost, sen blir de affär för reskost mm. Lunch och sen är resan igång.

Får lägga upp bilder och berätta efter resan hur vi hade det. De jag verkligen vill se är BigBen, Londoneye, Backingham, telefonkiosk och dubbeldäckarbuss, och bron-fick hjärnsläpp och kommer inte på vad den heter. Sen shopping självklart. Afternoonteabuffe occkså! Ja vi får se vad som hinns med haha!

Solen skiner idag, så skönt, nu är våren verkligen här på riktigt! Vintern är så långt bort som den någonsin kan bli, underbart! Så taggad nu! Weiiihoo!Puss <3mme

Det sitter i huvudet

Trots jobbig morgon så har dagen blivit rätt bra ändå. Uppföljning på jobbet som jag klarade galant, säkerheten först så klart! Jag har bytit däck. Ringde bror Mathias för hjälp. Smart drag visa det sig va. Vi höll på i 2h för att få loss vinterdäcken, de hade rostat, tydligen vanligt med plåtfälgar.. Jaja loss kom dom efter pappsen kommit hem och burnat loss på uppfarten (han tyckte de nog va rätt kul, jag såg allt pojkleendet när han gjorde handbromsvändningar för att däcken skulle lossna). Sen var de atyt va lite ledare för de härliga scoutern! Myst med mammsen en stund också. Nu packar jag inför Londonhelgen! Bara 12 h tills jag hämtar Michaela vid centralen och packar in Emma. Lite lunch sen en bilfärd till Skavsta. Måste ha sömn nu snart, får skynda mig packa. Sov inte allt för många timmar i natt. Sprang i Hallsberg efter jobbet, fick en PT som pressa mig så jag kom runt. Med en hand i ryggen blev jag pressad sista biten till mål, jag hade gett upp för längesen annars. Uppskattas! Det här med andning är överskattat haha! Nu ska jag leta på min gamla mobil också, vågar inte ta med min lilla darling, vill inte ha någon chockräkning efter resan.. De är mycke nu.. <3mme

Skräck

Vaknade av den otäckaste drömmen på länge. Så otroligt obehagligt! Tio sekunder efter jag slagit upp ögonen och känt så att jag lever, ringer mitt första larm. Får hjärtat i halsgropen och flyger upp. Nej usch vilket uppvaknande denna morgon/natt fick.. De är synd att kalla halv fyra för morgon tycker jag, när är det natt isf? Jaja, iväg för att jobba min enda arbetsdag denna vecka. Ska inte klaga, har de ju bra, men sova lite till hade ju inte varit fel. Ha en fin dag mina kära <3mme

1,5 dag till London!

Vad ska man ta med sig? Ryktas om att de går i shorts på Londons gator.. Härligt isf! Så taggad!



Bästa träningslåten! Ja okej då, bästa partylåten med haha!

<3mme

kvällen

Nöjd med dagens träning, bara se till att fortsätta såhär så blir de snart sommar och lättklädd träning-de är målet.

Tog en kaffe med finTina vid slottet och prata av mig. Så härligt att hänga med henne. Också en tänkare.. Dras nog till sånna människor, och jag gillar dom extra mycket för att de förstår mig och jag dom.

Nu får de snart bli sängen, upp innan 4 imorn-blä!<3mme

Tisdagsledig

Började dagen med en en löprunda med Emma, grymma är vi!

Sedan blev det att bege sig till Hallsberg och bästa familjen Dahlberg<3 Bus med grabbarna och mycket god mat och fika. Tackar!

Nu blir det att röja och packa inför resan..

Ikväll blir det gympa med Emma, yes vi kör stenhårt, emellanåt iaf haha!

Älskar att vara ledig!
<3mme

Nytt, fräscht och kul!

Kanske är bäst att rensa i badrumsskåpet..


Nya produkter för håret fick jag som tack för i lördags, testad dom idag och jag gillart!




Sen har jag blivit lite fattigare på kontot och rikare på fräsch hy (i hope!) genom Maddes Mary Kay-party



<3mme

Måndagsledig

Extraledig idag, love it!

Kollade runt på gamla inlägg i bloggen, mycket roligt! Haha! Då hittade jag inlägget som jag skrev efter Tjejmilen i höstas. Det är tillräckligt för att få motivation för att träna!

Idag blir det en runda och svetten ska rinna!
   I eftermiddag har jag lovat att komma till Madde på någon Mary Kay grej, de blir skoj, det har utlovats fika, vem tackar nej till de? Inte jag iaf!

Nu ska jag försöka göra en ny layout här.

Inlägget från Tjejmilen hittar ni här.

<3mme


Pierrot

Michaela tyckte att jag påminde om Pierrot, hihihihi!

Tog inte så många egna kort i lördags under dagen på EGO, men hoppas jag kan få några exemplar av fotografens när de är klara. Ett smakprov (?) nedan..




<3mme

Om 4 dygn..

är jag i London och har skoj med Michaela och Emma. Då är det bara bus som gäller och allt annat lämnas hemma!

Hoppas dagarna går fort till torsdag!

<3mme


ingenting är givet, för sådant är livet

det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar, svaren är en viskning från en värld långt bort. <3mme

Näe!

Jag kan inte sluta tänka. Det finns ingen av/på-knapp! De har jag alltid vetat. Jag har alltid varit en tänkare. Ibland orkar jag inte tänka mer, men huvudet snurrar på ändå. Kan man inte bara säga det som är sant? Orkar inga spel. Inte min grej! <3mme

EGO plåtning

Dagen är äntligen här! Som jag har varit nervös och tyckt att det ska bli kul!. Kl 12 ska jag vara på salongen. Då blir de styling och efter de ska jag fotas i en studio. Hoppas, hoppas, hoppas bilderna blir så som dom vill ha det! Nu först frukost, om jag får i mig någon.. Wish me luck! <3mme

Storm

En runda idag med Emma blev det. Vi sprang snabbare idag, de kanske inte så svårtt att förstå.. Blåste galet mycket, grus i mun och ögon - blä. Men jag är glad varje gång efter jag har tränat, så de så. Nu mat och sen jobb. Ha en fin fredagskväll! Om ni inte har nått för er kan ni underhålla mig när jag har rast i Sthlm mellan 19-22 så jag inte somnar tack. <3mme

vi förtjänar att bli lyckliga

jag låg på sängen, du va bredvid mig
vissa saker är lätta att ta för givet
speciellt det man har eller människor man älskar och det som är bra i livet
det är lätt att man glömmer varandra
det är lätt att man drömmer om annat
sånna stunder man tvivlar och allting känns skit är det lätt att man glömmer att stanna
och tänka efter, frågor och svar finns det någonting kvar alla dåliga dar
--
väntar du på mig
så väntar jag på dig

<3mme

6 dagar till stora London!



<3mme

KENT-dag


 
Bilder från KENT-kosert 30/4-2010



<3mme

Rastlös

Det känns som jag har ledig dag idag med. Men jag måste sluta lura mig själv. Jag jobbar ju kväll/natt. Dumt att gå upp halvnio, när man måste klara av att vara pigg, trevlig och jobba till halvett, sen köra hem! Nu slappar jag efter frukost. Hinner eventuellt med lite spring innan jobbet, blåser så bara men de klarar jag, jag ignorerar de. Rastlös till max är jag just nu! <3mme

Gullpojkar



Underbara The Pinks!

<3mme

Resultatet

(Ska tilläggas att jag varit på gympa 60min och sprungit 40min precis innan bilden är tagen)
Hoppas jag kan lägga ut bild på lördag, när styling och kläder och allt klart.



<3mme

Torsdag är här!

Riktigt bra dag! Först långbesök hos frissan, 3h och 45min! Ny hårfärg, mörkchoklad typ, fin. Och kort rundad page. Kanske ingen frisyr jag hade kommit på och valt själv, men jag passar i den iaf! Nu är de bar alla bilder som ska bli fina på lördag med, ingen press! Dagen fortsatte med promenad till naturenshus för lunch med Emma. Sen gick vi hem, svira om, och nur är vi på Friskis och ska köra lite gympa. Efter passet blir det mat och slapp. Som sagt, riktigt bra dag! <3mme

Uppdatering: Efter passet blev det en löprunda på 40 minuter, sen mat och slapp. Så nöjd att de nästan är äckligt! Hahaha, bara att fortsätta så här så blir sommaren en dans på rosor!

Ängel

"Nu sköter du dig." Yes sir, I'll try. <3mme

De räcker att du ler mot mig

Nej nu får ja ta och rycka upp mig! Schlager är de bästa då!

Jag förstår djupet i din text Linda!



<3mme

1142

Sätt mig inte på någon sorts pedistal. Jag vill inte ramla och slå mig.

<3mme

Kliar i knogarna, Ki-box borde va nästa aktivitet..

men jag ska jobba. Inte alls någon bra dag..
Springturen gick skit. Men jag kom ut iaf. Imorn är det Emma och jag som kör stenhårt!



<3mme

Inga ursäkter duger

Vaknade precis. Innan klockan ringde. Händer inte allt för ofta, men vad skönt det är när man gör det. Känner sig piggare, helt utvilad. Eller jag är väl fortfarande lite trött, haha men bara jag kommer ur sängen så är det ju lugnt. Smygtittar ut genom fönstret och funderar på om de regnar eller inte. Ser så grått ut, men förmodligen så är de uppehåll och jag som har skitiga fönster, haha. Ja de är bara att piska igång sig själv och på med träningskläderna. Inga ursäkter. Om de regnar spelar ingen roll, jag får hoppa in i en varm dusch efteråt och hinner ta en tupplur om de skulle behövas innan jobbet.. Ja så, piskipisk ut och spring! <3mme

Oreda lite här och var

Fick ett samtal precis när jag kommit hem från jobbet nu ikväll. Det var min frsör Sandra som ringde och berättade lite om torsdag och lördag! Vad hon tänker för frisyr och vad för typ av kläder hon tänker sig jag ska va klädd i.. Rotat runt i garderoben efter klänningar och skor mm och de ser ut som ett bombnedslag nu. Men ser verkligen fram emot detta. Håret växer ut och går att färga igen, om de nu inte skulle bli bra. Men hon är ju hur bra som helst så varför skulle de inte bli det. Nej nu får jag städa upp och sova. Min hjärna går på högvarv, mycket på g för mig just nu. Jag säger bara äntligen april! <3mme

Som jag tycker om er

Kan bara konstatera att jag har vänner som är undebara och som finns där oavsett. Jag hoppas verkligen ni förstår att ni är värdefulla för mig och att jag finns för er! <3mme

Cowboy!

"Du kan få låna min cowboyhatt, då skulle du allt bli snygg" "Haha, ja de vore nått de!" "Fast du är ju snygg ändå.. Men du passar nog i min hatt." "Haha, tack du!" Människor kan va helt fantastiska, han gjorde min förmiddag, gubbe 70 med fiskespö och cowboyhatt. <3mme

Snooooooooooooze

Jag som skulle springa idag innan jobbet! Varför älskar jag att snooza för? Skönt var de iaf, men då blir det ingen träning idag heller. Slutar ju för sent ikväll, så då får jag inte springa själv, vill inte de när det är mörkt. Örebro är en farlig stad helt plötsligt, tråkigt! Imorn innan jobbet då har jag inga ursäkter, piskipisk! De är jag och en lång löprunda, hur trött eller krasslig jag känner mig. 2 veckor sen jag träna för förkylningen. Jag som hade blivit så duktig. Bara att komma igen. Frukost, dusch och bilfärd, sen jobb hela långa dagen, suck! <3mme

Sötan

Sista inlägget för dagen, värst vad jag har uppdaterat, häng med!

Kan bli nostalgisk emellanåt, så jag kollade på lite gamla inlägg i april 2008 för att se vad jag gjorde då. Jag drömde, de är ett säkert faktum. Men himlans söt var jag.. så om 3 år till så kanske jag säger samma sak om något inlägg från detta året. För drömma mig bort, de älskar jag

Här får ni ett inlägg som jag fortfarande älskar.
Sweet dreams
<3mme


Bara att älska



<3mme

Stay

"But if you try to go alone, don't think I'll understand
-
When your pride is on the floor, I'll make you beg for more"

<3mme

Love

Hörde denna låten idag, aldrig hört förut..seg kanske men jag bryr mig inte haha. Den spelades på P3 i programmet Verkligheten. Jag gillar den skarp! Enjoy it my friends!



<3mme

definitivt en annan tid

På promenad, genom stan.. Så önskar jag att jag kunde fortsätta med lalalala som i Per Gessles låt, fast jag är inte på de humöret.. Sitter i Kronobergsparken och funderar. Solen skiner emellanåt, då är de rätt skönt. Behöver en av/på-knapp på hjärnan tror jag. Den gör inte som jag vill idag. Så har jag försökt att ignorera, tänka klart och nej de blir inte bättre vad jag än gör. Min lilla hjärna lägg ner nu! Torsdag blir en spännande dag.. Ser fram emot det. Kan det möjligtvis gå fort dit, snälla? Jaja, dags att leta sig tillbaka mot mer bekanta trakter här i storstan. Får bli att gå tillbaka till hotellet och läsa lite. "Den man älskar" läser jag just nu..<3mme

godmorgon måndag!

Vilken snurrig morgon! Vaknar i ett ryck, shit jag måste försovit mig! Kollar klockan, den visar 7:21. Jag skulle börja 7:52. Så egentligen borde jag vara på väg ut till bilen.. Men nej då, skynda skynda och duscha måste jag också! Herregud vad stressigt det blev. 7:28 kollar jag på klockan igen när jag låser dörren och springer ut till bilen. Så snabb var de längesen jag va hahaha! Matlådan fick jag med mig också, de ni! Och jag som lovat mig själv att ta det lugnt i trafiken, de gjorde jag enligt mina mått mätt men farbror blå, tack för att vi inte sågs! I bilen dundra jag på stereon på max för att vakna till och vem är det som förgyller första delen av bilfärden om inte bästa Rasmus Seebach! Då blev min tanke, denna dagen blir nog bra trots allt! Väl på jobbet hittar jag en gammal apelsin i väskan, mysigt Mathilda haha! Då funderar jag lite till, typisk måndag får jag nog säga.. Men i tid till tåget kom jag och bara bra människor ombord och peppar peppar så är vi snart på centralen i Stockholm igen och då får jag träffa bästa Emma, hon har också toklång rast.. Känns som jag blivit överkörd men jag piggar nog på mig när jag får lite mat, för frukost de hanns inte med.. Tankar från bakhytten, de är fina tankar de haha. Bara att tänka på efter helgens bravader, emellanåt dyker f.rågan upp - vad var det som hände? Och hur hamna jag där? Men vad ska man tänka så för. Nu som sagt dags för mat och Emma, då blir dagen tippelitopp! Have a good one <3mme

Dance dance dance

Jag hade så otroligt roligt igår! Hoppas mitt sällskap hade det med, haha!

 



Puss på er som förgyllde min kväll!
<3mme

En tanke

Nej jag är ingen tankeläsare. Ja jag har mina brister. Enklast att kommunicera är att öppna sin söta mun och få ut det, tack.
<3mme

Rainbowcupcakes

"Muffins are just ugly cupcakes"



<3mme


V.ackra I.ntelligenta P.artypinglor

I'm such a badass! I know you like it!



Bullets - Rebecka & Fiona
Born this way - Lady Gaga
On the floor - Jennifer Lopez & Pitbull
Letting go - Sean Kingston
Raise your glass - P!nk
Whatever you like - T.I.
Velkommen til Medina - Medina
I just had x - The Lonley Island & Akon
Bumpy ride - Mohombi
In the club - Danny

Styr upp morgondagen.. Kommer bli så grymt!
<3mme

RSS 2.0