Miss Blue

Fastnar verkligen..lalalaa..

Helt otroligt att Roger Pontares son kunde va så mycket bättre artist än han själv! Bättre stil har han också!

image8
"Sweet is the smile that paints your lips
Happy are those jeans to be shaping your hips,
it's true I'm stuck on you
Lucky is the shirt that covers your chest
You wouldn't have the ego to discover the restof you
I'm stuck on you, yeah yeah

Ref: Sweet miss Blue, how do you do (how do you do)

Sorry I know it's late, sorry but I can't wait
Are you lying
Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying
Sweet miss Blue
Sweet miss Blue
I'm begging you

Rich is the head that shapes your face
And I would do whatever to get on your case,
it's true I'm stuck on you
I'm jealous of them heals that carry your feet
Oh if only they came walking right up to me,
it's true Oh I'm stuck on you
Sweet miss blue, how do you do (how do you do)
Sorry I know it's late,
sorry but I can't wait
Are you lying Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying
Sweet miss blue
Sweet miss blue
I'm begging
I'm beggin you
Yeah yeah
Sweet miss blue (How do you do)
Sorry I know it's late, why
Are you lying Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Sweet miss Blue, how do you do (how do you do)
Sorry I know it's late
Sorry but I can't wait
Are you lying Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying
Sweet miss Blue
Sweet miss Blue

I'm begging you..."
Vincent-Miss BlueJobba hela dagen

Japp, då har man varit på Aspa i 1½h redan och min dag har ju knappt börjat...
Började 12 idag, helt otroligt...när jag kom hit kändes det som jag nyss hade åkt här ifrån.
Men det blir ju pengar och så jobbigt är det inte att bara sitta still, dricka en kopp te och småprata till och från med gästerna... Senare blir det full fart, från 16 tiden, så det är ganska skönt att slappjobba ett tag innan.

Har ont i käken på högra sidan, fick gå till tandläkaren igår och kolla vad det vra...självklart visdomständer som trycker på från både övre och nedre käken på högra sidan..jätteskönt, eller kanske inte...Känns som jag har fått en redig käftsmäll men så är det bara tänderna som gör uppror...

Nästa helg ska jag inte jobba...första helgen ledig på 1mån, skönt! Men jag ska jobba dagen innan och efter julafton (23 och 25) men då är det dubbelt betalt så man kan ju offra sig...så länge jag slipper jobba julafton, den är helig!

"Vad jollrar du om, börjar du få mjölktänder"
Min brors arbetskamrat kan tydligen säga så ibland när han inte håller med om någonting, haha

<3mme

Julstäd

Då har man städa hela sitt rum! Bara dammsuga och skura golvet kvar, men de får vänta tills imorn för brorsan sover i rummet bredvid så kan inte väcka honom...han måste ju sova som sagt...Men jag är stolt över mig själv! Försökt städa mitt rum sen i september...och idag lyckades jag-ångesten var över och jag skaka om mig själv och fixa de! Måste ju va skinande rent till jul, de går ju inte annars!

De senaste dagarna har jag varit tokförkyld, inge kul alls, men jag börjar vinna över förkylningen nu och förhoppningsvis kan jag jobba imorn!

Längtar så till julen nu! Börjar få julkänsla...de hjälpte med att de låg lite florsocker utanför huset, på backen i morse...
Och alla fina ljusstakar och stjärnor i hus och hem är så vackert!

Sakanar min mormor bara, va ett år sen hon somna in för att aldrig mer vakna, natten mellan 9 och 10 december...hon va så mysig och snäll! Vet att hon har de bra med morfar och Stampe i himlen!

Nu ska jag strax krypa till kojs!

"Första advent ljuset är tänt.
Stake på bordet, stjärna i fönstret.
Vi längtar efter tomten,
med alla hans paket...
Mörkret faller utanför.
Första advent, ljuset är tänt igen"

Jag och min dåvarande bästis skrev denna när vi gick på mellanstadiet...hon är en stjärna och hoppas hon får sina drömmar inom musiken i uppfyllelse! All lycka till henne!

<3mme

Julhandla

Jag har snart fixat alla paketen och nu ska jag ut en sista sväng i Örebro för lite shopping..
Är dunderförkyld och tokvarm, men inge kul att bara sitta hemma i Martins lägenhet medan han jobbar..
Eventuellt blir det att träffa gamlaIda på stan för en fika...ska iaf handla paket åt min kusin kajsa som önskar sig en blockflöjtsborste(ja ni, hon är lite "vuxnare" än andra 8åringar..) sedan ska jag kolla lite på paket åt mor..pappsen får mina bröder fixa så är jag med och betalar, för dom vet vad han vill ha...verktyg och sånt är jag inte så haj på...
Mickes paket är kvar, Petras fixade jag nyss...sedan är det farmor kvar, får bli en blonmma eller något sådant...det får mor hjälpa mig med...

Ja Martin, Mathias, Marcus och Villes paket är klara..helt underbart att allt snart är fixat! Brukar aldrig vara färdig så här långt innan jul...


Imorn blir det julstäd...Tor-Lör är det jobb och söndag blir det att umgås med familj och pojkvän!

Trevlig jul"stress"

<3mme


Basket

Ja, jag har insett så här några år i efterhand att det vara ett dumt misstag att ge upp min då älskade basket...jag gav upp pga att tränaren var helt "sjuk"...när de senare fick en annan tränare, hade jag inte en tanke på att börja igen, hur många som än tjatade på mig...

Såhär i efterhand så saknar jag basketen. Jag kan längta så oerhört mycket till att få springa där med bollen, göra en lay-up och ett mål, att bara få dribbla runt och svettas en stund. 
   Alla gör vi misstag, och förhoppningsvis lär vi oss någonting av dom...Mitt misstag har gjort så att jag aldrig mer ska låta någon sätta sig över mig och säga att jag är värdelös..."Ni spelar som yra hönor! Det märks inte att ni har tränat i över 3 år vissa av er!"
Baskettränarens ord till oss, när vi inte var tillräckligt bra enligt honom...vi var max 12 år...Han kan ta sig nån stans!

Ha en trevlig helg! Idolfinal ikväll, har inte följt det så mycket men Amanda har jag tyckt om...Marie sjunger bra...Marie vinner ikväll men jag håller ändå på Amanda!

<3mme

Slit och slaveri!

Ja lite så känns det, men det kommer pengar in på kontot i slutet av månaden och det är de som gör så att man pallar...

Har inte hunnit skrivit så mycket här på sistone, jobbat en hel del på Aspa...Just nu är jag på turistbyrån, inte så mycket att göra så jag tänkte, 5min. kan jag blogga lite...

Idag och imorgon ska jag köra dubbelpass igen, varför utsätter jag mig för det? Ja just det, pengar på kontot var det ja...09.30-16.00 på turistbyrån sedan hem och byta kläder och fräscha till sig sedan ut till Aspa och jobba 17.00 till vem vet..minst 23.00...och likadant imorn som sagt..på lördag är det "bara" Aspa..suck, men man måste jobba så mycket man kan när man väl får några timmar här och där...för att sitta hemma och glo har jag fått nog av! Uch, man känner sig helt vrdelös och självförtroende åker ner till botten, inge kul alls!

Mitt jobbletande har avtagit lite i och med att jag fått så många timmar nu att jobba, men jag kollar lite smått, men de finns ju knappt någonting...illa!
Aupairandet tror jag får vänta, Kenneth på Aspa sa att det blir enhel del i Januari så jag får jobba då, så de känns väl helt ok..men vill ju hanågot "fast" eller iaf lite mer schemalagt, än från vecka till vecka-känner sig så osäker då..

Om ni hör någonting om något jobb så tipsa gärna mig, om ni tror jag skulle passa, alltid bra med tips och kontakter!

Förövrigt har jag hunnit med och handla ungefär hälften av mina julkklappar, nu är de bara resten kvar..dom får jag ta nästa vecka eller så...är förvånad över att jag hunnit så här långt så långt inna jul med klapparna, och ganska glad att jag för en gångs skull vet vad jag ska köpa till dom som jag inte hunnit köpt till än, så underbart!

Är så sugen på att åka bräda...helt otroligt!!Bara jag ser några snöflingor på tv:n så lääängtar jag till backarna och min älskade bräda...Hoppas det blir Branäs med tjejerna över nyår så man kan åka lite..annars får jag fixa det på annat sätt..Storstenshöjden nästa??Nej, någe måtta får de vara, så illa får det inte bli...

Må gott i regnrusket, Jag vill ha SNÖ!!!

"De flingor som faller,
så glimmande och förtrollande,
så ljusa och bländande.
De är så kalla men ändå värmande,
så vita och uppiggande,
de flingor som faller." Mathilda Johansson

<3mme


HÄRLIGT skulle det vara med pudersnö och solsken, nån enstaka minsugrad och vidstilla...och självklart ett åk med brädan!

RSS 2.0