Färgmodell

Igår frågade en av frisörerna på EGO (där jag har fått håret klippt i ca 5 år) om jag ville vara färgmodell. Såklart jag vill! Var ju så himla kul sist! Då var det visserligen hårmodell, både klipp och färg. Men det här blir nog en rolig upplevelse med! Ska bli så roligt att se vad jag får för färg i håret, chockrosa kanske, hahaa! Vem vet?
Jag gillar spänningen! På kvällen ska det tydligen vara visning av färgmodellerna på Södra Vattentornet, och jag fick instuktioner om att ha på mig helsvart och "lite afterworkigt inte partyparty eller myskläder" haha! Afterworkigt, dags att rensa min garderob för att se vad som finns!

Som sagt, kul med aktiviteter i kalendern!
Nu är alla datum ifyllda som jag vet om. Fullspäckad vår. Känner mig mindre stressad nu när jag fått lite ordning!

Nu ska jag slänga mig i soffan och bli potatis innan sängen väntar.
<3mme

Det är mycket nu

Jag gillar att ha saker att göra bara det att nu har det varit många saker som inträffat samtidigt så jag har inte riktigt räckt till.
Så tråkigt när det är samma datum, känns som att hela våren är sådan, att jag behöver delta på olika tillställningar samtidigt, konstigt att det blir så hm..

Nu ska jag försöka använda min kalender mer, känner att jag behöver det, annars kommer jag snurra till mina aktiviteter.

Vad gör att det är mycket nu? Jag skulle vilja säga plugget. Kursstarten var igår och jag vet inte riktigt hur de tänkt vi ska hinna allt. Det löser sig.
Jag prioriterar ju även att ha ett liv utanför universitetet, känns som det kommer bli eftersatt men jag ska göra mitt bästa!

Jag gillar att vara aktiv, det berikar. Med aktiv menar jag att jobba, vara scoutledare och sitta med i styrelser av olika slag.

Hej och hå! Snart är det sommar, härligt!
<3mme

Maria Åkerberg Deepskin organics

Så glad att paketet från Skincity hann komma innan helgen. Har provat produkterna och jag tror jag kommer älska dem! (Känns bra redan, går se om tre veckor när huden vant sig, först då vet jag ju säkert.)
 
Idag ska jag testa saltdeon, hoppas den är bra för vi ska bort idag så jag vill ju inte börja lukta svett haha! Så söt docka fick jag med och en provprodukt samt en påse och nessesär, jag gillar när det är packat fint och jag får något extra, känns lyxigt! <3mme

Skämmer bort min hy!

Nyss gjort en beställning på nya hudvårdsprodukter från Skin City. Märket på produkterna är Maria Åkerberg och det är ett företag som har ekologiska skönhetsprodukter. Nu väntar jag med spänning!! Hoppas jag får det innan helgen! Jag gjorde ett hudtest på Skin Citys hemsida och fick svar på mailen, toppenbra att kunna göra så och få tips om vilka hudprodukter som passar just ens hud. Som "tack" för att jag gjorde deras test fick jag 10% på hela sortimentet (förutom redan nedsatta varor). Säljknep jag vet men alla rabatter är bra när man är student och jag hade köpt produkterna ändå.
 
Kommer säkerligen lägga upp det jag beställt här när jag har fått hem grejerna.
Vill ha grejerna nununununuNU haha!!
<3mme
 

God morgon!

Dags att gå upp och göra sig iordning för idag bär det av till Linköping och familjen Fredriksson!! <3mme

RSS 2.0