Lite färg på hösten?

Sitter på tåget till Linköping för att hälsa på Mikaela. Roar mig med att leta olika frisyrer. Nedan är en bild på två olika frisyrer som jag gillar, färgen med. Den till vänster visade Annie mig och den till höger hittade jag själv. (Båda är lånade hej vilt från sökning på google, hahaha!)
<3mme

Bröllopsgäst

En halvbra/halvdålig bild på mig från gårdagens bröllop. Förhoppningsvis finns bättre kort tagna med riktiga kameran. Då även på brudparet, Rebecka och Emanuel. Min helg har varit toppen, den gick bara väldigt mycket för fort haha! <3mme

Istället för Barcelonaresan

<3mme

Snart ska jag få ordning..

..på kaluffsen! Det ska bli skönt! Tror det var i februari eller mars jag klippte mig senast. Långt och ganska slitet. Nu är ju frågan om vilken frisyr det ska bli? Lugg? Rak? Sned? Page? Långa längder? Etappklippt? Får finurla på de i 2 veckor, sen blir det kippt! <3mme

"Lillebror"

I början av september ska vi hämta hem denna goding om allt går som planerat. Han är en Maine Coon och har färgen rödtabby. Rostorange skulle jag säga, så vacker! Snart har vi alltså två små tabbypojkar som busar i hemmet och som förgyller vår vardag!
 
Längtar massor! <3mme

Känns rätt stort

Ikväll har jag skickat ut min första kallelse till styrelsemöte. Tanken är att jag ska slussas in och ta över rollen som ordförande för FSAstud i Örebro. Så kul. Ganska nervöst. Jag klarar det!! Så jag är stolt över mig själv.

Har även skrivit in alla tider för första kursen i min kalender, även de dagar jag ska jobba i september och oktober. Jag har även fyllt i dagar med FSAstud. Så vet jag att dagar med scouting kommer in med.
Fullspäckat men SÅ kul ska det bli!
Välkommen höst, jag har väntat på dig!
<3mme


Övertidstur..

..en helg dessutom. Jag hade ju gjort min sista helg på bra länge ju. Tydligen inte.
De ringde med paniken i rösten och bad att jag skulle hjälpa dem. I gengäld får jag bra med cash och så har de lovat att fixa nästa helgs strulande med en tur som är utlagd på mig men jag ska ju på bröllop. Så nu verkar allt vara i sin ordning. Inte jobbat en dag mer än vad som jag haft på schemat på de dryga 5 år jag varit på stället. Men någon gång är väl tydligen den första.
Nu känner jag att det är lugnt att kurslitteraturen till första kursen är snuskigt dyr, efter idag har den betalat sig.
 
Jaja, jag gick med på att ta turen för att den är till Göteborg, inte varit där sen i vintras. Sedan slutar jag innan 15 och Martin skulle på trav med några kompisar idag så vad gör det att jobba då? Dessutom dubbelt upp mot vanlig penning.
Det jag missar är tid med vänner, känns aningens surt, får ta igen det en annan dag, i höst har jag ju tid!
 
Så istället för frukost på Fröken Brogrens så såg min frukost ut som bilden nedan visar, inte så illa ändå..
 
<3mme

Bara 5 minuter till, snälla!

Tröttast i stan!
Längtar efter ledighet, sover i Uppsala i natt och slutar 10:30 imorgon. Så det är bara att härda ut.
Hann inte busa med Benny innan jag skulle till jobbet. Plutten får leka själv till 16, när Martin kommer hem. Kändes jobbigt att lämna honom. Snart börjar jag ju skolan, då kommer jag vara hemma mer. Det känns skönt för i mitten av september kommer en till kissemiss som ska bo hos oss!
 
 Min gose och jag!
<3mme
 

Almost Unreal

Perfekt namn, så känns det!

Längtar till september, bara roligheter!
<3mme

Stulna år..

..riktigt bra film, såg den alldeles nyss, visades på kanal 5.
Tänk hur olika världen kan upplevas av oss människor. För mig var det en sk. "fell-good"-film, det gillas!
Dags att försöka sova, åker bara hem imorgon. Sedan är resten av dygnet fullbokat med fotbollscup som min coola och duktiga brorson Ville ska spela. Hinner se en match innan jag och Martin ska till Motala och fira hans systerdotter Elsa. Sedan ska vi passa på och besöka en eventuell kompis/"bror" till Benny. Vi får se hur det går. På kvällen ska jag träffa Tiny-finy!

En bra lördag mao. Natti!
<3mme

Gammalt mönster

Japp nu är det igång igen så som det var innan jag började plugga. Samma mönster repeteras. Jag får ont i magen kvällen innan jag ska till jobbet, segar hemma så att det så tajt att jag ska hinna till jobbet i tid för jag vill inte dit.
11 turer kvar och jag försöker hålla mig flytande. Just nu är det tungt. Väldigt tungt. Trots att jag försöker hitta på roliga saker när jag inte är på jobbet så tar jobbet så mycket energi så jag orkar knappt något mer.

Biter ihop och kämpar. Överliggning Stockholm väntar och jag vill verkligen inte!! Som en kursare sa till mig i våras innan terminen slutade: "Men Mathilda, du borde ju verkligen inte vistas i den där miljön där du har mått så dåligt förut. Du måste ta hand om dig."

Jag lovar mig själv en sak, att jag ska göra allt jag kan för att detta är sista sommaren som jag kommer vara tågvärd.

<3mme

Blod och annat kroppsligt

Förra veckan var jag och lämnade blod. Det var min andra gång. Jag har pratat om det i många år att jag ska bli blodgivare men det har bara varit prat. Tills i början av året,  då kom jag iväg tillslut. 
Jag skulle vilja uppmana att alla som har förutsättningar för att ge blod gör det. Tänk den dagen du själv behöver, då känns det nog extra gott om man vet om att man bidrar själv också. Sedan vet jag att alla inte kan/får ge blod men jag tycker ändå ni ska ta reda på om det är en möjlighet.
 
Jag har även funderat på om jag ska bli organdonator, om det finns något användbart när jag dött. För även där tänker jag, om jag skulle bli sjuk och behöva någon nytt organ. Jag känner att jag kan ju inte ta om jag själv inte skulle ge. Så jag ska försöka hitta var man kan fylla i ett sådant papper. Även i denna fråga uppmanar jag er att i alla fall tänka över saken.
 
Små funderingar på kvällskvisten som kan ha stor betydelse. 
<3mme

Vilken lyster!

 
Haha så snuskigt varmt! Men vilken sommar vi haft, underbart!
 
Nu är vi inne i augusti. Jag längtar efter att höstterminen ska starta, tycker jag har jobbat tillräckligt nu hehe!
 
Imorgon ska jag till Ge-Kås och Ullared med Michaela. Två hetlevrade,  folkilska, varma tokar, haha hur ska detta sluta? Jag tror vi kommer få oss en rolig upplevelse iaf!
Jag har en lista med grejer jag ska kolla efter om de har. Den börjar bli ganska lång nu, hoppsan! M sa att hennes var kort, för kort. Jag frågade vad hon menade med det. Till svar fick jag att det kommer bli alldeles för mycket annat som inte står med på listan, hahaha!
 
Hoppas ni kan njuta av värmen, jag är glad över sommaren även fast jag flyter bort på tågen, det har ju sin charm det med.
 
Snart kommer hösten. Med varma färger, stickat och många koppar te, mys! Sedan vintern som jag hoppas blir relativt kort men med lagom snö och kyla. Så snart är det vår igen och sedan en ny sommar. Jag lovar, så fort går det numer. Jag tror det är vuxenpoäng att känna så? Haha!
 
Trevlig helg!
<3mme

RSS 2.0