Ta en alvedon, in your ass!

Jag blir så fruktansvärt provoserad när jag får höra från vårdpersonal "ta en alvedon". Tror dom på fullaste allvar att man inte redan har testat de? Och om det nu skulle hjälpa mot något annat än värk att man inte redan borde vara frisk? Det är det sämsta man kan säga, en tioåring kan komma med samma förslag på tillfriskning! Jag har varit förkyld i över 4 veckor! Jag vill bli frisk någon gång. Så säger puckot, man kan ha otur. Men det skiter jag i! För jag har varit förkyld till och från hela våren också, det måste vara något som stör så att jag blir förkyld så lätt och att det aldrig går över! Men nej, återigen så är det för att man kan ha sånna perioder och ha otur. Är han läkare eller är han en pajas? Är riktigt upprörd! Jag skulle ha struntat i att söka, för jag vet svaret och dom kan aldrig hjälpa mig. Så har det alltid varit med Vc! Tyvärr så är svaret oavsett sjukdom att ta en alvedon.. Tragiskt!

Mamma är bättre på att kurera mig, det har hon alltid varit. Så jag ska se till att jag får träffa henne, om bara för några minuter, så får vi se om hennes kramar hjälper mer. Det är högst troligt faktiskt! Mamma är bäst!
<3mme

En, två, där var arbetsveckan slut, sweet!

Magkramperena är borta och jag känner mig lätt som en fjäder (nästan iaf, haha). And why is that? Kan de va för att jag är ledig i 5 dagar nu, Yes I think soo!

Imorn ska jag till mitt älskade Askersund, då är det höstmarknad wooop!

Fick fika hos bästaste E förut, sockerkaka och te, hon vet att jag inte kan säga nej till de och hennes sällskap! Blev på riktigt bra humör, av hennes vänliga nuna!

Life is good, det är endast en del som ska förändras, inkomstkällan, sen så har jag ingenting som jag vill byta!<3mme

Jag vill inte!

Snoozat i 1.5h, vill inte gå upp. För gör jag det så har jag inte semester längre. 4 långa sköna veckor är slut. Usch usch usch, jag vill inte!!!!!! Men man får väl sparka igång dagen ändå. Jag jobbar ju bara en strecka ikväll, och imorn slutar jag 15, sen är jag ledig igen. Det har jag fixat, just för att jag inte vill tillbaka. 5 dagars ledighet till är snart här, jag får tänka på det när jag är iväg på jobbet.

Dags att kliva upp, måste ju upp för att hinna allt annat som måste göras innan jobbet. Måsten är skit.
<3mmee

Jag skjuter upp allt tills imorn

endast av en anledning, jag orkar inte idag.

Saknardag och då klarar jag inte alla måsten, jag skiter i dem. Det är inte så viktigt helt enkelt.
<3mme

Linkan

På väg hem från en mysig dag i Linköping. Har haft endel tur idag, vissa saker blev inte helt som planerat men jag kommer dit jag ska ändå, det är ju toppen. Dock har jag ett byte kvar men går det bra ska jag nog köpa mig en trisslott eller nått haha!

Dagarna går för fort nu.. Vill inte att det ska bli måndag så snabbt som det tycks bli. Jag älskar att vara ledig och jag är inte ett dugg rastlös. Jag gillar att ta dagen som den kommer och fylla den med umgänge, pyssel eller tvtittande. Jag får nog satsa på att bli en bra konstnär så jag kan leva i denna fantastiska vardag, hehe!

Vad som händer imorn är lite öppet.. Antingen fika och bio med vänner eller Tupperwareparty i Hullsbörg, dra ner medelåldern lite, fniss. På dagen ska jag städa och köpa en tröja på Monki som jag sneglat på ett tag nu.

Fredag är oplanerad. Lördag kväll ska dett bli inflyttningsfest hos Tina. Söndag kommer vara ren och skär ångest, blääääääää! Men det är långt dit, Carpe Diem, right?

<3mme

just shoot for the stars, if it feels rightGillar den skarpt! Älskar videon, haha!

<3mme

Last week of freedom

Sista veckan på semestern inleddes med en rolig roadtrip till Gränna och Visingsö med Emma. Kom hem med massvis av polkagrisar såklart!Idag är det min älskade Martins födelsedag, så den ska börja firas nu.

Imorn bär det av till Linköping för ett besök hos Mikaela och Fia!

<3mme


with your high heels onGillar musiken, texten är väl sådär. Men videon..rätt obehaglig!

Men Lilla Ladyn har ju den förmågan att fastna på min hjärna, just för soundet. Så får man tycka vad man vil om det. Hon är en artist och hon gör det artister bör, vara egna.

<3mme

Veckoslut

När jag som bäst låg och snoozade vid niotiden ringde Annie och skaka liv i mig. Hade bestämt frukostdejt med henne. Så upp och hoppa och igång med sconesbakning. Koka ägg. Tevatten och tillbehör till mackorna. Sen kom fröken strax efter tio och vi hade en snabb men trevlig frukost på balkongen, för jag hade tid hos frissan för att ansa luggen så nu ser jag igen - tjoho!

Strosade runt på stan och konstaterade ännu en gång att höstkläder är det bästa! Så är det bara, så mycket valbarhet och sprakande färger!

Tack fina Annie för idag. Och tack Tina för igår, standup på Strömpis, Henrik Schyffert - han var inte nådigt grov, haha!
   Önskar så att jag kunde följa med er till Cypern och hälsa på Sofia, men icke..

Ikväll blir det att kolla på handboll, ÖSK damer, med bla Emma. Skoj o'hoj!

Imorn lockar Askersund och lördag blir det kräftskiva hos Johan och Lena. Jag tar nog med Kumlakorv och ketshup, haha! Skaldjur = usch!

Söndag tror jag att jag på något konstigt vis tacka ja till att komma på nått klädparty? Det är hos min fina svägerska Petra, så om inte kläderna är nått att ha så är sällskapet och fikat gott nog, fniss!

Det var detta veckoslut de.
Jag säger bara SEMESTER JAG ÄLSKAR DIG!

<3mme


Sköning<3mme

110817Harmoni!

<3mme

Inspirationsonsdag

Sitter och målar, tavlor fingrar och tår, haha!

Underbart att kladda!<3mme

Lång väntan..Snart är väntan över! (Tråk att man får vänta ett helt år på del 2 bara.. men men, den som väntar på nått gott..?)

<3mme

Monday Riot en tisdag<3mme

Lyssna, njut och minns!<3mme

huldasDenna supersöta pudriga topp fick hänga med mig hem idag. Efter att jag tagit en fika med Michaela på Hälls, var det bara att gå tillbaka in i butiken, varför skulle jag ens tänka på det, haha! Kan inte motstå 70% rea på en fining som denna!
   Köpt på "huldas, stallbacken" i Örebro. (Ska smita dit igen efter löning, hon hade fler kläder på superrea som jag inte vågade titta närmre på idag, hihi.)

Ni som vet hur det ser ut hemma hos mig har även lagt märke till att "den där fåtöljen i bakgruden känner jag inte igen". Jag fick med den hem från Gotland. Min morbror ringde upp mig dagen efter vi varit där på fika och sa "Du kan få fåtöljen, ni tyckte ju den var så fin." Vem kan tacka nej till det? Jag svara "Bara vi får in den i bilen så tar vi gärna med den hem om ni är helt säkra på att ni inte vill ha den?"
   Den fick plats i baksätet. Han fick en hundring och en Lindh's Sea Salt chokladkaka som tack. (Han sa att de hade köpt den för max 150:-, billigt! Martin kollade på "nätet", där säljs dom för 500:-, men den ska inte säljas, den ska sittas på och vara fin.) Min gamla fula vita fåtölj, som visserligen är skön, den åker snart ut.. Skulle gärna vilja hitta en till fåtölj som den nyinskaffade, det skulle va pricken över i!

Got to love it!


<3mme

Se till mig som liten är..

Vad ska jag bli när jag blir stor? Och när blir jag stor?

"Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd?
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar.
Jag tror du söker efter mer än du ser..
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar."

<3mme


I <3 H&M<3mme


Sorg

Det ter sig olika för alla men det är likt för vi alla går igenom det. Livets gång.
Mitt hjärta brast när jag åkte förbi mormor och morfars hus. De som köpte de efter mamma och morbror har nu sålt det. I min önskevärld så skulle huset aldrig sålts. Eller så skulle jag vilja köpa tillbaka det nu.
Jag är glad över att morfar slipper se hur förfallen trädgården har blivit. Hans mästerverk, helt igenvuxet. Jag grät när jag såg det och önskar att jag kunde fått fler år med Eva och Sture, mina fantastiska morföräldrar.
När jag besökte deras grav kom känslorna och bilderna från deras begravningar tillbaka. Det gjorde så ont. Saknaden kommer aldrig försvinna.
I höst/vinter är det 10/5 år sedan morfar och mormor gick bort. Men deras röster finns kvar i mitt minne. Lukten de hade, huset och trädgården, finns kvar i minnet. Skratten och leendena. Ja allt finns kvar i mitt minne och i mitt hjärta. Jag plockar fram det när jag behöver deras trygghet eller när jag känner igenn någonting från någon av dem, och minns med glädje och värme.
Hoppas ni har de fint i himmelen. Jag saknar er!
<3mme

RSS 2.0