Vad jag ska bli när jag blir stor

"Arbetsterapeutyrket är fritt, självständigt och ansvarsfullt, med fokus på människans hälsa, aktivitet, delaktighet och miljö. Du hjälper människor till ökad livskvalitet och ett självständigare liv."
 
 
Är laddad inför höstens nya kapitel. Ska bli så spännande och roligt att få använda hjärnan igen! Det här kommer bli bra!
 
<3mme

Hösten

Då är det klart. Arbetsterapeutprogrammet ska jag tacka ja till. Kom på reservplats 29 på Sjukgymnastprogrammet, vågar inte chansa. Under hösten kommer jag veta om arbetsterapeut är något för mig, om inte får jag söka om till våren. Jag är glad och nöjd. Känns skönt! Nu ska jag fortsätta njuta av min sista semester på år! <3mme

spontan tisdag

En glass i Wadköping gick över till spel hos Johan och Lena, Cloedo. Som gick över till kvällsmat som blev 3-rätters på Harrys. Martin och jag trivs minst sagt med semester!
<3mme
 

Jag tror inte att jag förstår..

att min semester äntligen är här!
4 veckor av ren njutning att vänta. Känner mig lyckligt lottat att få ha semester.
Åt morotskaka till frukost kl.12:30. Bara för att jag kan haha!
<3mme
 

inte långt kvar nu

Dagen har gått hyfsat fort. Ligger i sängen på hotellrummet i Eskilstuna. Funderar över hur jag kommer känna nästa tordagskväll, då jag har fått svar vart jag hamnar i höst. Sedan skakar jag av mig de tankarna och tänker på att imorn är det jag som går på semester (för sista gången på 4 somrar? Vad har jag gett mig in på?)!
Som jag har längtat efter denna semester, som jag ska njuta!
<3mme

skärp er blogg.se!

Jag tackar nej till att komma till blogg.se mobilversion när jag logga in. Väl inloggad är de ändå mobilversionen. Blir tokig! Skräp er blogg.se! Gör något åt att ni är kassa att använda från mobilen innan ni tappar fler trogna användare! Morr! <3mme

summa sumarum eller nått i den stilen

Måste börja med att säga att min nya mobil är fantastisk! 
 
Fashion Pack på Strömpis var toppen! Middag med fina tjejer på East West Sushi i fredag var vardagslyx i bästa slag! Haft en tung jobbhelg, skönt att det var den sista på över 1 månad! Igår var jag och E i Köping hos M o N, alltid så härligt skönt och avslappnat att hänga med dom.
Idag har jag jobbat och haft en kanondag. Middagen var klar när jag kom hem. Åt och kollade på Allsång på Skansen. Sen gick jag och min fästman ut på en kvällspromenad, 50min ca.
 
Nu har jag och E bästamt att vi ska ge oss på den omtalade trappan som finns på/vid Kvarntorpshögen. Fredag efter jobbet ska de svettas! Bra start på semestern!
 
3 dagar med jobb kvar, eller 2.5 eftersom fredagen är så kort.
 
Jag tror och hoppas att det går fort. Dessutom kom sommaren idag, så nu är det bäst för allas skull att den stannar!
 
<3mme

RSS 2.0