Två av tre avklarade..

Bara en vecka kvar av semestern.. om jag vill ha 3 veckor till? Ja tack, de vore fantastiskt!

Legat sjuk sen jag kom hem från Montenegro i måndags, feber och magsmärtor.. frisknade till igår, då var jag på stan med Tina, rea är farligt, haha! På kvällen fikade jag med Michaela, de va mysigt!

Hur var då Montenegro? Eller rättare sagt Herceg Novi?
De var de jag hade förväntat mig och mycket varmare! Jag trodde jag svettades mycket i Alanya förra året, men de här tog priset! Underbart lanskap, väldigt vackert! Hotellet för toppen! Maten var god och shoppingen var precis godkänd.. inte min typ av mode, men fina smycken! Bra pris på saker och ting.
Martin och jag gotta rejält, underbar vecka.. bilder kommer i ett senare inlägg, inte hunnit eller haft lust att fixa med de..

Hunnit kollat klart på säsong 3 och 4 av the O.C, så himla bra serie! Är så glad att de slutade när de gjorde, för annars hade den som så många andra serier gått i botten.. men den slutade på topp! Bara älskar den.. och Martin älskar att jag äntligen har kollat slut, haha!

Nu är väskan ompackad.. Åker nu till Askersund för att städa bilen, sover där, för imorn bär det av mot Gotland, min älskade ö!
Plockar upp Mikaela i Linköping runt elvasnåret, bilen rullar mot Oskarshamn och där lämnar färjan hamn 15.10.. Är på ön strax efter 18..
Kommer hem nästa lördag, då är de "55-års kalas" för Mathias och Johanna, och jag hoppas jag ska hinna med "summerpartyt" på Holmen.. Men får se vad man mäktar med..

Nu håller ni alla tummarna för sol när bästis och jag är på Gotland!

Ha en fortsatt skön helg!
<3mme

S E M E S T E R ! ! ! !

Då är min lediga helg snart över..men ingen söndagsångest här inte. För imorn börjar min semester, officiellt (gick av tåget ca 10.30 i fredags) I fredags firades semestern in med picknick i Stadsparken med Emma, Moa, Mira och Robert.
Igår tog jag årets första dopp (sent? jo, jag vet!) Badade och solade med mamma i Harge. Sedan grillade vi lite hemma i Nordhagen, och min favorti efterrätt, jordgunnar och massvis med vispad grädde!


Taxin är beställd till 8.30 i morgon bitti. Den kör oss till centralen här i Örebro.. Tåget går 8.56. Är uppe i Stockholm ca 11.00. Sedan ska vi ta oss ut till Arlanda, flyget lyfter till Dubrovnic, Kroatien, 15.40. Sedan är det transfer till Herceg Novi, Montenegro. Vi är nog framm runt 20-21 tiden imorn kväll..

Har verkligen sett fram emot denna resa. Martin och jag, en hel vecka då vi bara får vara och roa oss, slippa vardagen.. Det kan inte bli bättre!

Ha det gott här hemma i hettan!

<3mme

Semesterlängtan

Maximun day temperatue: 28
Minimum day temperatue: 17
Hours of sunshine: 10
Hours of daylight: 15
Seatemperature: 24<3mme

Eclipse och annat bra!

Har nyss kollat klart på The O.C säsong 2.. den slutar så himla bra! Längtar tills jag får lägga i första skivan till säsong 3!

I onsdags var det Eclipse primiär! Det var jag och sju tjejer som gick.. Petra, Yani, Karin, Jana, Stina, Annika och Johanna. Vi möttes upp på O'learys för en Strawberryslusch, smaskens i värmen! Sedan var det dags för filmen.. och SÅ bra den var! Älskar den! Hittills den bästa filmen! Och det var ju bok tre jag tyckte var bäst.. så den motsvarade mina förväntningar! Vill se den igen och igen och igen och tusen gånger om!
Efter filmen åt vi på O'learys, jag åt Chicken Alfredo, riktigt gott.. Sedan drog jag med brudarna till Strömpis, för de var nog de enda stället i stan som hade Mynta, hahahahahaha!
Underbart rolig kväll! Ligger varm i mitt hjärta, så många skratt!

I torsdags åkte jag ner till Mikaela för att hänga lite.. Vi besökte Gamla Linköping, lunchade på ett café som var hur mysigt som helst och så lärde vi oss skriva skrivstil med gammeldags bläckpenna, hahaha! Vilken lustig kille som satt där i skolbänken alltså, ojoj!
Sedan åkte vi ut till Bergs slussar och spelade miniäventyrsgolf, jag förlorade, men de bjuder jag på..så länge man har roligt! Och när man spelar golf blir man hungrig, så vi tryckte i oss en flötpizza från Mozarella..
Hemfärd är alltid lika tråkigt..saknar henne så..vill att hon bor i samma stad, min lilla stjärna<3

Idag blir de jobb, medan alla andra jag känner har mycket roligare saker för sig, men snart semester, så jag håller ut!

<3mme

AS!

Rör inte grejer som inte är dina!
Var det värt att ta en stereo och par solglasögon och göra bilen obrukbar för att få med grejer av ett värde av 300kr?  Detta kostar mig MINST 3000kr! Idiot! Skulle jag få tag i dig din skithög så skulle du får känna att du lever!

Jag HATAR dig!

RSS 2.0