Så kanske att jag lever mitt liv för mig.

"Jag når Örat, jag kör E20 norr, det är en stad i mitt hjärta av lycka och sorg.
Men alla dom drömmar jag har finns ej där.
Jag måste ta en chans i mitt liv.
Måste ta det där tåget innan det går förbi.
Men jag förblir passiv står kvar där jag är.
Fast jag sagt till mig själv: "jag gör det jag svär".
Jag vet att det är tragiskt att inte leva så som man lär.

När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå?
Så när kommer jag leva mitt liv för mig?

Så säg att du förstår mig.
Säg att du känner dig lika liten som jag.
Säg att du förstår mig och jag gör det idag."

Millencolin-E20 Norr

<3mme

"Jag tror aldrig jag varit brun"

Efter en svettig dag på tågen var jag hembjuden till Hanna, en härlig kollega!
Hon åkte och hämtade upp hela laget (Robert också kollega och Malin kollega från Gbg) och sen hem till hennes lägenhet, där hon och Michaela (en till kollega) hade fixat mat. Ungsbakad lax och färskpotatis med någon form av chilisås och sallad. Mycket gott! Till efterrätt bjöds det på kladdkaka och vaniljglass...ÄLSKAR desserter!!!!!
Så TACK! för mycket god föda! Och TACK! För god dryck snubbel-Bob, haha, bjuder igen nästa gång!



<3mme

Yes!

"Say yes to the Dress" är bland mina favoritprogram just nu. Det sänds på Discovery-Travel&Living(min nya favoritkanal också!) kl.11.45 vardagar.
   Programmet handlar om bröllopsklänningar. Vissa brudar är helt galna, andra är så lugna och söta. Det bästa är alla fina klänningar...jag dör! Så vackra! Om jag nån gång gifter mig(vilket jag hoppas) då vill jag ha en klänning från den butiken, Kleinfeld! Kan bli problem eftersom den är i New York(om jag inte fattat fel).

Jag bara älskar programmet helt enkelt!
<3mme

Spana in klänningarna, vilka kreationer...så fina! Dock vill jag själv ha en enkel, men de lär ju dröja!

Trallande glad!

Denna dagen har varit bra!
Inga datorer som krånglar (har inte brytt mig om och fixa min, kan va därför, haha). Bra tåg med trevliga kollegor!
   Mailet jag väntade på har dimpt in i inkorgen, så glad! Dock har jag inte hört något från kursen, men skit samma, får la gå i min egen målarkurs de måndagar jag fixat istället..eller börja träna på riktigt så jag slipper få småkrypande ångesten varje gång Martin går till gymmet(men de går ju inte mäta sig med honom egentligen, men...ja..)

Idag är en bra dag helt enkelt! Och imorn blir det ännu bättre, hoppas jag! Då åker jag på Göteborg igen, inga 4h dock, bara 2h, haha...Men Bob ska bjuda igen på glass när jag kommer ner, gott! (Jag bjöd i måndags, hihi)

Ha en skön kväll!
Och jag hoppas att Hannah får en lyckad öppning på sin nya salong "FÅFÄNG"...En annan jobbar så man kan inte vara med...Men lycka till nu! Får komma in en annan dag och kika lite...

Over and out, love love love!
<3mme

Nytt dygn!

Nu har klockan passerat midnatt och jag har nyss anlänt till Hallsberg.
   Nu är det en ny dag! Och idag ska bli en bra dag!

Servering ska jag ha senare idag, de blir bra. Till och hem från Göteborg, börjar bli mitt tredje hem nu, härligt!

Funderar på om man kanske ska hinna med en sväng på stan i Örebro innan jobbet...börjar 15 igen...Får se, eller så blir det en underbart lååång sovmorgon!

Längtar tills jag får se mina änglar igen. Så skönt att få umgås med er i helgen som var...och förhoppningsvis nu till helgen som kommer. Så glad att just Ni finns och att jag får ha just Er till mina Vänner<3

Snart börjar det ljusna, och dagen gryr...men först mot macken! Sen hem till älsklingen som ska få massa kärlek som plåster på såren, för jag har varit jobbig....Han är BÄST<3 Och ska man ha kvar honom måste man ge, ge och ge...och inte bara ta! Ge mer!

Kärlek åt folket! I Love You!
<3mme

Någon gång, någonstans, nån dag...

"Se dig omkring, var det de här vi drömde,
drömde.
 Är det någonting, någonting vi glömde,
glömde.
Var vi, en planet fylld av mänsklighet.
Hela mitt liv, har jag försökt att fråga,
fråga och få ett svar.

Det är dags att börja tänka om för tiden rinner
ut den kanske snart tar slut.

Jag vill så gärna ha ..

En tro på, framtiden, en tro på sanningen,
en tro på gemenskapen, nångång, nånstans,
nån dag.
"

<3mme

Inte på mitt bästa humör...

Vaknade på fel sida idag...sen har imngenting blivit som jag tycker...
   Började med datorn, tangeterna skriver fel bokstäver och jag lär mig aldrig vad det är jag ska trycka på. Lyckas avinstallera ljudspelaren, så det finns inget ljud på datorn längre. Ingen bekräftelse har kommit på den lilla kursen jag vill gå. Mailet jag vill ska finnas i min inkorg kommer aldrig. Tanken på att ha 651 hem gnager min hjärna så jag blir tokig.
   Till sist får Martin ut för detta och jag är allmänt störd! Förlåt.


Ingen bra dag helt enkelt...be nice!
<3mme

Love Friends Music

Kom nyss innanför dörren. Har varit på Marieberg en sväng med Karolina. Blev en sjal, duschgrejer och puder. Sedan var bror Marcus med och luncha, taccobuffé, helt okej!

Nu blir det att rota runt i garderoben för att hitta någonting att ha på sig ikväll. Sedan kommer Karolina, Tina, Annie och Tobbe hit.
   Sedan blir det att plocka upp så det ser lite fräscht ut här iaf, haha.

Ha en trevlig kväll, btw har jag sagt att jag ÄLSKAR att vara ledig? Och ännu bättre när lönen kommit, hehe...

<3mme


Make up!

Älskar hennes make, vilken sprakande färgklick!...Nu kommer hoppet till mig...det gör mig gott.



<3mme

Vill bara skrika-Timeout!

Det har hänt för mycket hemskheter nu...räcker det inte nu?! Snälla, bara sluta!

Sitter här med tårarna fallandes ner för kinderna och tänker på hur underbara människor jag har i min närhet. Jag vill aldrig mista någon av er! Och så har man så lite tid...bara jobb och måsten, som egentligen inte räknas i slutändan...
Så många saker har hänt sista tiden, många som har klarat sig oskadda, och det är det som gör mig rädd. För att snart kommer det...en smäll på käften! Och det är det som är så tungt. För allt kan inte sluta lyckligt? Jag vill inte! Jag vill att allt ska vara bra. Att inget hemskt ska hända någon i min närhet. 
  
Jag gråter fortfarande över att min morfar inte finns kvar på jorden, trots att det blir 8år sen i november, då han fick komma till himlen. 8ÅR! Helt sjukt, känns som det var igår jag satt där på trappen med honom. Pratade, skrattade. Klättrade upp på taket och gjorde mormor nervös. Snickrade och målade. Kommer aldrig glömma den vackra trädgården han hade, det finaste jag sett. Så många minnen som man älskar att minnas, men som ändå gör ont för att han inte finns kvar.
  
Det är 3 år sen, i december mormor fick somna in, och upp till himlen hon for. 3 år sen! Det känns verkligen som för 1 månad sen. Uch vad jag mådde dåligt då. Älskade mormor... Du som var så omtänksam. Lagade så god mat, pysslade om och fixade. Gjorde världens godaste pannkakor och den absolut bästa nyponsoppan!
  
Älskade farmor som dog nu i vintras...har fortfarande inte förstått att du inte finns kvar här. Du som diktade de finaste verserna. Du som älskade att va i skogen och plocka bär och svamp. Du som lärde mig att virka. Du saknas.

Och dessa tre som jag älskade och älskar så högt, finns inte kvar hos mig. De går ändå att smälta det, men det tar tid. Och jag får gråta hur mycket jag vill, så länge jag minns dem med glädje! Och de gör jag verkligen! För jag måste minnas! Jag vill aldrig glömma hur deras röster var. Jag vill aldrig glömma deras leende. Jag vill aldrig glömma deras ansikten och inte deras humor<3

Men tänk då, de var "gamla". Så ledsen som jag har varit för deras bortgång...hur skulle de då gå om någon annan försvann som var alldeles för ung?

Jag är rädd! Jag vet att man inte ska tänka så här, men jag är rädd! Det har hänt för mycket olyckor kopplat till mig och mina nära nu...Jag vill inte. Hör de!!!

Den lugnar när allt känns skrämmande


Jag är så glad för att jag har så underbara människor i min närhet. Jag är så glad att jag ska få träffa alla i helgen<3
Jag älskar ER<3
<3mme

Ni måste höra, stick ner ett öra! Havet är djuuupt!

"Du tror att i grannens vatten, 
är sjögräset alltid grönt.
Du drömmer att simma opp dit,
det är inte mödan lönt.
Nej se dig omkring i viken,
här finns ingen ytlighet.
Du kan inte bli besviken,
det framgår med tydlighet!"







<3mme



Trip till DK?

Jag skrev med Annie här om dagen och vi har kommit på en liten tripp som vi vill göra. Jag hoppas den blir av, och hoppas några av de andra tjejerna vill med också. Planen är shopping i Köpenhamn och en visit på CPH Vision Terminal 2 om den är något att ha? Vi får se vad som blir...Men det skulle va riktigt kul! Helgen 7-8aug...Får prata mer om det i helgen...

Jag sitter nere i Göteborg, och "regnet det bara öser ner".
   Det positiva med denna dag är att jag får åka med en av de bästa kollegor jag har, det ska bli kul! Vi ska luncha när hans tåg kommer ner vid 16. Så halva tiden är snart gjord, så nu börjar det bli den rätta sidan på denna dagen, haha.

Så de som återstår för mig denna dag är 3h rast innan tåget hem avgår. När jag kommer hem blir det att tvätta, äta, plingelinga med luren och nanna kudde.

Ha en bra dag gott folk!Snart helg!
<3mme

I need You guys<3

Sitter i Stockholm och väntar på att åka lite Uppsalapendel. Jag ser fram emot att jobba på fredag, då ska jag ha 4h kvartstid i Göteborg. Kanske inte låter så lockande men till saken hör att världens bästa ska åka med mitt tåg!
   Mikaela ska åka ner över helgen till en kompis i Göteborg, hon ska åka med mitt tåg ner, och jag kommer gå i den vagnen hon sitter i. Kan det bli bättre att jobba då? Sen ska vi få luncha ihop och kanske ta en sväng på stan? Vi får se, men ska bli så skönt att se henne!

I helgen ska jag även träffa Tina, Karolina och Annie<3 Det var alldeles för länge sen nu, fy skämmes på mig!

Martin är iväg och fiskar med Johan och Armin utanför Gävle någonstans, så jag är själv i lägenhetn...tror nästan det är första gången sen vi flytta ihop att det är jag som är hemma och han som är ute och flänger, haha...Men det är bra att det får vara så med...

Var hemma i Askersund igår och hälsade på mor och far, bror var också hemma. Älckar att komma hem och få lite kärlek utav min familj, blir för sällan, så dålig på att planera in tid hemma och bara prata och umgås. Får bättra mig.

Förra veckan kände jag mig lite depp, förstod inte riktigt varör, men nu har jag kommit på vad det var. Det var för att jag inte hade pratat med mina älskade vänner! Och min familj. Visserligen har jag ju Martin som ger mig kärlek...men jag behöver mina vänner och min familj lika mycket!
   Så nu mår jag bra igen, nä'r jag vet att jag ska få träffa mina guldkorn till helgen!

Ha en fin dag, nu ska jag fylla på min mobil, dra iväg några sms och sen mot tåget!
<3mme


Rädd

Jag hade aldrig trott detta. Och om det kan hända X, kan det då hända mig?
   Jag blev chockad och rädd men ändå lättad att X lever.

Det får en att tänka efter, och X hade änglavakt!

<3mme

Jag ler och har det gott!

Det är tur att man har trevliga arbetskamrater som gör, min första dag på tågen efter semetern, som en dans på törnfria rosor!

Jag försöker mig på flygvärdinne-looken idag, tror jag lyckas skapligt, haha. Inspirerad av min senaste resa! Och med lite Dior-boost sitter leendet där det ska!

<3mme

Min bil gick igenom besiktningen idag, yes!

Att önska och drömma är inte samma sak

Jag önskar att jag stod högst uppe på ett berg med en gudomlig utsikt över havet. Jag önskar att jag kunde stå där alldeles själv och bara få vara. Jag önskar att jag kunde få skrika ut all min frustration. Jag önskar att det skulle hjälpa mot den sten som trycker så hårt mot min strupe. Jag önskar att jag visste vad jag ville. Men mest av allt önskar jag att mina drömmar kom tillbaka, så jag visste att jag hade någonting att sträva efter. Sen önskar jag att du förstod mig, så som jag försöker förstå dig.
<3mme

David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over

"It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

When love takes over, yeah
You know you can't deny
When love takes over, yeah
Cause something's here tonight

Give me a reason I gotta know, do you feel it too ?
Can't you see me here on overload, and this time I blame you...
Ohhh... Looking out for U to hold my hand, it feels like I could fall
Now love me right like I know you can, we could loose it all

When love takes over, yeah
You know you can't deny
When love takes over, yeah
Cause something's here tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight

I'll be loving all the time, it's true
Cause I want to make it right with you"

<3mme


Älskade sommarplågor!

Du kan inget annat än att "go with the flow of the summerheat music", skaka rompa!













 

 

Japp så här uttråkad är jag medan jag väntar på tvätten...but I like how the music makes me feel. like a dancing queen!

<3mme

"Lad mig se lidt sved på din krop"

Vill tillbaka till Turkiet, Alanya, Sofia, Solen och Crazy Hourse!!! Jag har nog inte riktigt fattat hur bra jag hade det! Det var helt underbart!
Ännu en favorit från resan...



"Mere at se på, flere piger uden tøj på
Vi' vilde i varmen
Sig ikke det er hot nu
Mere aircondition, flere drinks i skyggen
Flere piger der viser g-streng på cyklen
Der er hot i din bil, på din club og i din seng
Der er hot overalt så lad mig høre jeg synge:

Lad mig se dig gå
frem og tilbage
Fra side til side
Lad mig se dig gå op og ned
Kom nu,
bliv ved
Lad mig se lidt sved på din krop
Baby, lad være at stop'
Temperaturen stiger
For vi' hot, hot, hot, hot, hot"

<3mme

Ångesten sliter mig i stycken!

Jag har nog aldrig haft så här mycket ångest för att börja jobba igen. En vecka till är allt jag begär, åh, vill inte jobba! Har haft så underbar semester, men skulle behöva en vecka för att bara vara hemma och slappa också!

Jag har så mycket ångest att jag blir handlingsförlamad...vad gör man då?

Åh...tänk att få ha en vecka till, vilken dröm!

<3mme

Anmäld

Då har jag anmält mig, bara att vänta och se om de vill ha mig...

Så länge lyssnar jag på denna låt och funderar på som vanligt...



<3mme

Grattis T!

GRATTIS Tina till antagningen! Du är BÄST<3

<3mme

Kun for mig

En favorit från Turkietresan...



<3mme

Back home...

...eller nästan. Sitter i p-rummet i Sthlm, väntar på tåget hem till Örebro. Tyvärr är det ca 1h sent redan från start, eftersom tåget från Gbg är 3h sent pga av någon olycka neråt i landet. Så ja..funderar på att åka till Hallsberg och be Martin hämta mig där istället, hm... Har ju minst 1h på mig att fundera på den saken. Under tiden blir det mat och sedan fylla på mobilen...

Jag har haft det helt underbart hos Sofia! Grät när jag sa "Hejdå". Hon har gjort min vecka! Tack Sofia för en av de bästa veckorna i mitt liv<3 Har haft det så skönt! Sola, bada, nattliv, sevärdheter...allt som en semester bör innehålla!

Hoppas ni har haft det bra här hemma! Hoppas vi ses snarast...Blir nog lite rundrigning ikväll eller imorn.

Wish me luck with the train...
<3mme

RSS 2.0