Forever börjar här

Sista föreläsningen är imorgon. Idag kom hemtentan ut, den avslutas med seminarie 3 juni. Känns konstigt att det snart är slut. 3 år har snart gått. De har gått så galet fort. Jag fattar inte själv hur fort det gått. Jag gillar att plugga. Jo jag vet att det inte alltid känns så men nu när det snart ät slut så känner jag att jag kommer sakna det. Alla klasskompisar, sprids likt vinden över Sverige. När jag tänker på hur få jag faktiskt träffat från gymnasiet är det lite skrämmande. Fast jag kände alltid på mig att den jag skulle fortsätta ha kontakten med var Mikaela. Och så blev det. Nu har jag lämnat SJ bakom mig också, därifrån kommer jag alltid vilja ha kvar kontakten med Michaela. Och från utbildningen Maria. Ja det finns självklart fler men er kommer jag kämpa hårdast för. Eller kämpa är fel ord för det är ingen kamp. Ni bor i mitt hjärta vänner!
Jag ser fram emot sommaren med skräckblandad förtjusning. Gå upp 4:30 i 10 veckor i sträck, tur att det är den ljusaste årstiden haha! Komma hem 17:30 i 10 veckor. Halleluja för helgerna! 10 helger!! Är jag verkligen klar nu? Ja snart.. 13 dagar, då är jag minsann klar arbetsterapeut! 1 juni lämnas uniformen in. Sista tåget åktes i söndags. Jag grät när vi rullade från Stockholm C mot Hallsberg, mitt sista tåg. Jag grät av lättnad. Men också över att jag aldrig mer kommer utföra det jobb jag känner så väl, som jag kan blunda och svara på frågor om, ja väck mig mitt i natten så kan jag utföra det. Förstår ni hur läskigt det är? Hej då trygghet! Hej äventyret, jag ska allt bli trygg med dig med, tids nog! Ända in i kaklet!!! <3mme
"I natt ska vi dansa. Det finns inget annat. Du vet jag skulle ge vad som helst. Vi får bara denna chansen. Ta vara på varandra."

Välkommen maj...

...med allt som du har att erbjud!
Första maj hjälpte jag och Martin pappa att tvätta huset, vi tvätta överallt vi kom åt, nästa steg blir att ha hustvätt, nu körde vi bara högtryckstvätt som första steg kan man säga. Benny och Bosse var med och satt i köksfönstret och tittade på fåglar och sprang av sig lite ute.
 

Andra maj vaknade jag och tittade på telefonen, glädjebesked om att jag blivit faster igen, till en flicka. Så otroligt roligt och så fint litet underverk!
Sedan jobbade jag min näst sista tur...17 maj är sista och avrustning 1 juni (känns skönt men overkligt)!
 


Idag är det tredje maj och min underbara vän Mikaela fyller år! Stort grattis, hoppas vi ses snart❤
Jag ska plugga lite, rensa skafferiet och kanske ställa iordning balkongen.
 


Maj började i fullt ös och kommer så fortsätta! Heja heja!
<3mme

RSS 2.0