sista dagen av tjugohundraelva

Igår var det lite försenat julklappsmys med hela familjen. Älskade familj, ni är bäst!
Idag är det 3 år sedan som lilla farmor fick åka till himlen, hon har det nog bra hos farfar...

Idag jobbar jag. Försöker hålla humöret uppe, men kan inte hjälpa att jag tycker det är skit. Jag och Martin skulle ju vara med vänner i Idre nu egentligen, men nu går jag runt på tågen och Martin får roa sig bäst han kan.
Jag var och handlade lite smått och gott nyss, så jag får lite nyårsmys idag trots jobb och en natt i Stockholm. Det blev päronscider från Kivik, kex, ost, godis, choklad och chips. Kvällsmat blir soup in a cup.. Kommer upp 23, då blir det att gå till hotellet, byta om (tänker inte fira in nya året i uniformen!). Sedan beger jag mig till Slussen för fyrverkeri..tror inte jag hinner bort till Skansen nämligen.

Nu blickar vi fram! Nytt år, nya möjligheter! Gott slut till er alla! Och så gör vi nästa år till ett riktigt bra år! Puss <3mme

strålande jul

Julhelgen var toppen. Julafton spenderades hos familjen Dahlberg med god mat och massor med godis samt Tomten, Kalle och härliga skatt. Juldagen hade jag lugnt och skönt i soffan med tv-tittande och Elle-läsning. Kvällen hängde jag med systrarna Larsson i Tinas soffa och vi fick rädda hennes balkong från Dagmar som ville åt den.. Hann att träffa Benbrott ca 1h innan hon skulle ta tåget hem till Stockholm. Men på torsdag har jag rast i huvudstaden och då ska vi shoppa på rean, kul kul! Annandagen är idag och jag jobbar. Den enda dagen jag är ledig nu i mellandagarna är på fredag, då ska jag träffa familjen och på kvällen träffa tjejerna förhoppningsvis. Nyår talar vi inte om, jag är inge bitter, inte alls. Haft en lugn dag på jobbet hittills slutar om 1h så får väl inte säga för mycket. Åkte åt rätt håll tydligen, Dagmar är argare norröver.. God fortsättning fina ni! <3mme

Naglar och Coldplay

En nagel hade gått sönder, så behövde fixa den nu innan jul. Passade även på att fylla på de andra, så att de blev fräscha. Tog ett annat glitter denna gång, som syns lite mer. Supernöjd!
Tackar Bea denna gång på JSBK-naglar! (Förra gången var det Julia)


Härom dagen ordnade Lena biljetter till mig och Martin till Coldplay, nästa sommar. Ska bli riktigt kul att gå på en så stor konsert! De var väldigt eftertraktade dessa biljetter hörde jag. Så tack snälla som fixa dom till oss!



<3mme

juligt och kuligt är här!

Skrev ju för några dagar sen att jag väntar på paket från posten..hämtade det igår, här nedan är innehållet!

<3mme

Jobberbjudande

Ja, min bror Mathias ringde mig idag. Han hade en idé, dels på skoj men ändå på allvar. Färg och tradition i Askersund är tydligen till salu. Han tyckte vi skulle köpa det och att jag skulle arbeta i butiken. "du har ju jobbat mycket med folk." "Ja men inte att sälja.." "Joho, i inredningsbutiken." "Det är sant. Vad erfarenheter jag har." Så nu funderar jag om de skulle funka, drömmer lite. Färg och tradition är för övrigt en butik där det säljs tapeter och färg och en hel del annat smått och gott. <3mme

Christmas carrols


<3mme

Hårmodell - EGO

I våras var jag hårmodell för hårsalongen EGO här i Örebro. Resultatet får ni se nedan, väldigt långt efter dock, men ändå kul att visa upp. Nu har mitt hår växt, men jag är glad att jag vågade ha så kort hår, att Sandra fick göra som hon ville.
Den överstabilden tog jag igår när jag var och kippte mig hos Sandra. De två under är salongens bilder, klicka på bild två för att komma till deras hemsida och bild tre för att komm till deras facebooksida.
Blogginlägg från i våras: Innan plåtningen Efter plåtningen
<3mme

För vad ska jag bli när jag bli stor ?

Spanar utbildningar på Örebro Universitet.
Dessa blev jag intresserad av:
Spa-programmet
Turismutvecklarprogrammet
Medicinska sekreterarprogrammet
Arbetsterapeutprogrammet
<3mme

Sol, städ och ledighet

Vaknade av att det tutades utanför fönstret. Irriterad tittar jag ut. Aha ja, det är lastbilarna som är vid ombyggnationen av Idrottshuset som tutar och mullrar. Jag som trodde det skulle bli lugnt nu efter 1½ år med byggnation av ett sexvåningarsbostadshus utanför fönstret, men icke!
Strunt samma, jag behövde ändå komma upp, för idag är det den stora julstädningen som ska göras.. Ja klart vi ska städa igen innan jul, men idag är det sånt som torka skåp och putsa fönster och piska mattor damma blommor, torka kylskåp. Inte den vanliga "veckostädningen".
Så första maskinen tvätt är snart klar. Jag var ute på morgonpromenad med Emma för att komma igång. Nu ska jag äta brunch, för jag har inte ätit frukost och det är lunchtid, haha.
Sedanär det spark i baken och bara att sätta klorna i det. Och jag vet hur stolt jag kommer vara efteråt och hur fint det kommer vara.
Sätter på julmusik på högsta och bara gört!
Solen skiner, härligt! Ha en fin dag.
<3mme
(svinirriterad över att inte bloggen funkar som den ska, när man gör mellanrum mellan textstycken så blir det ändå inte så när man publicerat..morr)

Cuz you're my rockstar!

Down And Away – Safe and Sound
<3mme

juligt och kuligt

Precis beställt någonting jag såg hos Madde. Och jag önskar att de kom imorn med posten, men jag får ge mig till tåls 5-14 dagar..
Visar när jag väl fått hem de.
<3mme

O, Helga Natt

Vi hade så himla mysigt, och dansade loss till alla låtar för att hålla oss varma.
Nu har jag och Martin gjort hans mammas pastalåda, ska bli smarrigt! Och så PAN AM på det.
Andra advent, så mysig!
<3mme

Tjuvarnas jul

I'm hooked!
Älskar årets julkalender. Jag har till och med spelat spelet på svt:s hemsida, och klarat det. Tyckte det var underhållande, Martin bara skrattar och skakar på huvudet, men jag tycker om sånt här. Jag struntar i att det bara  är en månad kvar tills jag blir 24 år. Man ska bejaka sitt "barn-jag", så det så!
svtplay is the shit, så att säga..
Klicka på bilden så kommer ni till spelet..
<3mme

Naglar

Här kan ni se resultatet av mina (och Emmas) naglar!

Vi är nöjda!! Mina glittat så fint emellanåt, alldeles lagom för mig!

<3mme


L lö lör lörd lörda lördag!

Jag är så glad för jag får helg fast jag har jobbhelg. Skulle sitta reserv imorn men testade att skicka in en ledighetsansökan och den beviljades, hoppsan! Toppenbra! För jag är ledig på måndag, då ska jag städa, så imorn får jag vila upp mig, perfekt!

Jag slutar 15:48, ska strax åka från Stockholm. Sovit i Uppsala och har haft rast här i Sthlm, år lunch med Emma då hon hade rast samtidigt. När vi gick på matjakt så mötte vi Linköpingsborna (läs Mikaela och Robert). Haha, så roligt och otippat! De skulle på julmarknad på Skansen, lät riktigt mysigt.

Själv får jag ha julmys hemma, har Hammars julmust i kylen nämligen, love it!

Ikväll blir det soffhäng, ska bli riktigt skönt! Nästa helg är det julbord, skoj ohoj!

<3mme

RSS 2.0