Med hår i ögonen och sol i sinnet!

Åh typiskt! Min frisör har semester..skönt för henne synd för min lugg. Jaja jag får väl "kolla under lugg" i två veckor till. Vågar inte ansa själv, de kan sluta hur som helst. Dunderhit eller katastrof, inte tillräckligt bra odds! Solen skiner och jag packar för fullt. Imornbitti beger jag och 14 scouter och 4 ledare oss ner till Vårgårdatrakten för en vecka på en äng och tält.. Ser fram emot detta. Man blir lugn i själen av läger. Perfekt start på semestern! Sen väntar Gotland, min älskade ö. Mitt paradis! Så nu glömmer jag luggen och njuter av semestern! Packipacki! <3mme

En lång väntan är över

Har nog aldrig längtat så mycket efter att få vara långledig som jag har gjort denna sommar. Det har varit långt till augusti. Men nu är dagen äntligen kommen. Semester i drygt 4 veckor. Jag blev så glad, tog en lättnadens suck och började gråta av lycka när jag insåg att 4 veckor är en fantastisk lång tid, underbart. Jag behöver verkligen det här. Så värd det. Tid för mig själv, för alla tankar. För vänner, för kärlek, för familj. För scouting, för Gotland, för uppvilning. Det är en obeskrivlig känsla jag har idag, jag hoppas lyckoruset fortsätter hela semestern igenom. Tacksam. <3mme

For altid

När jag inte känner mig behövd, välkommen, överflödig helt enkelt - då backar jag, för jag vill inte störa. Men en sak är säker, vad som än händer så finns jag kvar. Alltid. <3mme

Ja så äre nog<3mme

Vilken härlig dag!

Ligger på hotellrummet och väntar på tåget hem.. Är ledig i helgen, underbart! Nästa vecka jobbar jag bara måndag, tisdag och torsdag. Så man kan säga att semestern börjar nästa fredag, för jag fick ledig då, mycket skönt! Fick precis en nyhet till mig så jag började gråta av lycka! Livet är fantastiskt! Ikväll blir det filmkväll med tjejerna. Lyckorus! <3mme

Träna träna träna

Igår var jag ledig, mycket bra dag. Började med en morgonpromenad med Emma och Linda. Sedan blev det frukost och en tupplur i soffan. Efter det var det dax för lunch. Tog med Martin på stan, till Örebro Stories i Vågen gallerian, mycket gott. Jag ville ha efterrätt men Martin vill inte äta så mycket sötsaker då han inte får träna, han har problem med en disk i ryggen. Och då är han rädd för att han förbränning är sämre än förut osv. Vi gick hem och jag gjorde chokladbollar till mig själv, så gott. Kommer alltid älska sötsaker och jagg tänker inte sluta att de som är så gott, bara att ffortsätta träna så är de inga problem heller. Och träna det gjorde jag med Tina, riktigt svettigt och jobbigt. Men så starka vi var och skratta gjorde vi också! De blev tredje dagen i rad med medeljumpa, stolt är jag. Ont i varenda kroppsdel idag men de gillar jag, då vet jag att det tar. Efter träningen blev det hem och duscha och sen iväg till Emma för att bli bjuden på kvällsmat. Jag tog med chokladbollarna som var kvar. Fick taccos, jordgubbar och mörk choklad, tackar tackar! Snart semester. 5,5 turer kvar bara, finemang!
<3mme

Kapten Nemos bibliotek

Jag läste några rader skrivna av Annika Marklund, i Sofis mode nr25 (som någon snäll resenär lämnat kvar till bättre behövande, hihi). Raderna handlar om hennes "hjälte" PO Enquist. Och där kan man läsa att hon har en lapp i plånboken, ett citat ur hans bok Kapten Nemos bibliotek, "Kastar man bort smärtan var den ju förgäves. Då gjorde den ju bara ont.". Tänkvärt och något som fick mig nyfiken på en ny författare som jag aldrig läst, men som jag väl vet vem han är. Så jag får nog försöka hitta den boken och läsa igenom, kanske semesterns bok?

När det bara är 8 resenärer på ett morgontåg, som ändå går i human tid, då kommer jag i en slags dvala där jag bara njuter av livet och funderar på allt, stort som smått. Härlig känsla ändå. Livet är bra harmoniskt emellanåt, det är ju fantastiskt!
<3mme

dagarna går

Låter kanske som en gammal tant, men vad dagarna går fort nu för tiden. Mestadels fylls dom av jobb, men tänka sig nu är det bara 14 dagar kvar till semestern!

Idag är det halvtid på sommaren, som sagt, det går fort. Men det är den bästa halvan kvar hoppas jag, iaf med tanke på vädret. Längtar så jag nästan spricker efter min älskade ö! Jag och Martin är där samtidigt som Marcus, Rebecka och Ruth. De blir kul.
Första veckan blir de scoutläger, det var 6 år sen senast, det blir roligt att åka som ledare denna gång, förut har jag ju varit deltagare.. De två sista veckorna är oplanerade, de känns hur bra som helst, avkoppling och energipåfyllning!

Nu ska de dammsugas och brännas kalorier, gick nyss med Emma i 50 min, i duggregnet - duktiga vi. I onsdags var jag och Tina på jympa, svettigt värre, love it!
<3mme

brev

"något som man inte får kämpa för är inte värt att få vara en del av"

Hittade en gammal mailkonversation, förstår varför jag har sparat den.

<3mme

Proppmätt och lycklig!

Kycklingsnittar, miniomelletter, kucklingvingar, natchochips med salsasås, piroger, slamiinlindad brieost, jordgubbar och chokladfudgekaka!

Rätt fint väder i början, sen kom regnet vid nio. Då fick vi hänga med till Lena och Johan. Vi spelade Cloedo och kort.

Lyckad kväll, tack alla deltagare!

<3mme


mig och dig

"Det dig og mig for altid..
Dig og mig for altid, du har mit hjerte lige her.
Mig og dig for altid, det eneste mine øjne ser..
dig og mig for altid. Hele livet har jeg ventet her
mig og dig for altid.

Dybt inde i mig, ligger her en rådden sjæl..
Jeg har det allerbedst når jeg,
kan mærke at du gør mig hel.

Min mave kilder, når du er her.
Jeg er afhængig af det du gir,
lige meget hvordan så tror jeg på når du siger

Det dig og mig for altid.."

<3mme


Gott i parken

Ikväll blir det picknick, love it!
   På menyn står Tapas, eller ja, plockmat.
   Jag ska göra kyckling med någon slags philadephiaostgegga på bröd samt miniomeletter med bacon.
   Emma gör chokladkaka med fudgeglasyr och piroger!
   Tina ska göra salami/brie och något mer.
   Annie ska koka ihop något hon med, haha.
Det kommer bli hur gott som helst, och hur trevligt som helst!

Det kanske ansluter någon mer? Hör av er om ni vill komma så meddelar jag tid och plats..

<3mme

Medina den fina<3mme

seven to go..

Har åkt fram och tillbaka på Stockholm. Vanligtvis brukar turen vara slut där. Men jag har fått den stora äran att åka tillbaka till huvudstaden för en natt där. Sedan börjar jag imorn bitti med att väcka tuppen...Åker lite Uppsala och får sluta i Hallsberg kl 14:45. Jag vill hem NU!

23 dagar kvar till semestern. 7 till ledighet. Bara så ni vet, mycket intressant!

<3mme

Kärlek

Tårarna bara rinner, det är så vackert och så hemskt. Underbar låt, kan inte sluta lyssna.<3mme

Onsdag

Fick en söt lapp av min fina vän och kollega Michaela, när hon "lämnade över" tåget till mig. Det gjorde min dag, tack snälla du<3

Modig
Assöt
Tycker om godis
Hulda
Iq:t är högt
Lång
Duktig
Att vara hennes vän är lyxHar duktigt ont i mina stackars fossingar. Efter ca 1 månads uppehåll från träning pga förkylning till största del, så tog jag upp den igår.
Emma och jag har gått morgonpromenader flera mornar i rad, även förra veckan, och det har gått hur bra som helst. Men igår orka inte hälarna längre. Jag gick in mina nya skor, och fick småont i hälarna, när jag och Emma åkte och hälsade på Michaela i Köping.
Morgonpromenad i Sörby, utejumpa i Skytteparken samt kvällspromenad i Karlslundssåret, gjorde så att mina hälar resulterade i skrikande smärta. Knappt kunnat gå idag, men vill man bli fin får man lida pin.. Lite bättre är det nu idag när jag haft skoskavsplåster men väldigt ont gör det fortfarande. Och så har jag blåsor på stortårna från mina jobbarskor. Stackars fossingar vad dom får stå ut..Nu har jag gjort första dagen av 9 i rad, 8 to go! innan jag får vara ledig nästa gång.

"The train leaves at half past ten,
but it'll be back tomorrow same time again.
The conductor, he's weary,
still stuck on the line.
But if I can save you any time,
come on, give it to me,
I'll keep it with mine."

<3mme

mina bästaste

Idag får jag träffa Sofia Brottsjö, tjalalalla laaa! Hemma en snabbis från Cypern. Och jag får även träffa flera utav mina andra favootjejer! Längtar tills ikväll, synd att jag slutar så sent..men jag börjar även sent imorn, så då kan man hinna med frulla med bruttorna förhoppningsvis! <3mme

Allt blir guld som jag tar i, såklart!

Dax att sätta på lite musik och ge gärna med städningen nu innan jobbet, för nästan gång är de Martins tur mohaha!

Jag börjar med lite musik från min gamla musiklärare från mellanstadiet, "Eva Eastwood".<3mme

Resa

New York, New York - Jag längtar efter dig..

Önskar jag kunde åka i höst.. kankse ska övertala älsklingen, hihi!
<3mme

saker och ting

Mår så bra när jag får arbete med kroppen. Jag gillar att fixa, blir så glad när jag löser saker. Får ta mig ännu en funderare! Dags att ta tag i saker och ting. <3mme

RSS 2.0