12dec-08 till 4jan-09

Hade mysigt med tjejerna i fredags, idol-final och en skräckis...Silent scream, hette filmen. Riktigt obehaglig med "dummie"-dockor, uch! kan verkligen inte se skräckfilmer, men utsätter mig för de då och då...måste ju testa känslan, hehe.

Lördagen spenderades hos Martin på förmiddagen och på eftermiddagen bakade jag lussebullar med mamma, de blev otroligt goda!
Söndagen var det födelsedagsfika hos herr och fru Jelmbark. Johanna fyllde 28 i måndags, så vi firade henne dagen innan, på söndagen. Det serverades lussebullar, pepparkakor och kex. Sedan blev det Marängswisch(ingen aning om hur det stavas...) Hon fick ett par söta örhängen, hjärtan i vitt skimmrande glas från www.designrummet.se och även en "väderstation" i plåt med ett snöre, hon blev glad iaf!

Måndag, tisdag och onsdag har varit riktigt tidiga mornar på jobbet...och igår så hjälpte jag Susanne på Designrummet efter jobbet, på eftermiddan. Ska hjälpe henne imorn med mellan 14-18, kom in och hälsa på, hon har jättemycket fint!
   Arbetandet har gjort att jag var välförtjänt av en sovmorgon idag!

Idag ska jag hinna med en hel del!
Städa
Tvätta
Äta
Duscha
Klä på mig (haha!)
Ta en titt på Letex
Tanka
Åka till Marieberg för de sista julklapparna
Klippa mig, förhoppningsvis..
Besöka Claes Olsson, pappigift
Svira om inför julbord med jobbet
Träffa arbetskamraterna på Bishoparms
Äta julbord på Scandic med SJ
Sova

Imorgon blir det lite mer tvättande och städande inför julen. Och Designrummet, som sagt.
Lördag blir det kanske att baka julgodis med herr och fru Jelmbark(foto från bröllopet är på g, måste bara ta mig tid..) på kvällen blir det förhoppningsvis skoj med tjejerna!

Söndag ska jag åka till Motala och gå på bio med goaste Mikaela!

Måndag blir det finstäd inför jul.

Tisdag- KLÄ JULGRANEN, ÄNTLIGEN!!!

Onsdag.....Julklappar och familjemys!!! det är ju JULAFTON!

Torsdag, Juldagen- Jobba 10-17

Fredag, Annandag jul-LEDIG!

Lör-Sön, LEDIG!

Mån-Tis, Jobba

Onsdag- NYÅR!!! Vad ska vi göra???????

Torsdag- Nyårsdagen, ledig!

Fre, Lör-jobba

Söndag, Its my birthday! jobba

Ja om jag inte hinner med denna blogg, så vet ni lite vad jag ska hitta på, jag är ganska mycket ledig, känns otroligt skönt!!

Så det är bäst att jag säger 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!
redan nu, så att jag inte glömmer det, hihi..

Ta hand om varandra och var snälla! Umgås med nära och kära och må toppen!

<3mme

Girl-team

Ser fram emot morgondagen!
Idol-final hemma hos Karolina med de bästa<3

Bara lite internutbildning i Hallsberg på dagen, lunchen betald...skön jobbdag, helt enkelt!

På lördag blir det att städa hemma i min lilla "lya", snart jul och har ingen lust med de när jag har semester...då måste jag hjälpa mor att baka och fixa i övriga delar av huset...

Köpte julklapp till Martin idag, hoppas han blir glad för "den va inte billig", hih!

Livet känns ganska skönt ändå, mår gott nu när lägenheten är kirrad, skickade in kontraktet idag...

Slutligen vill jag bara säga att jag håller på Alice imorn, Kevin har redan flera kontrakt som bara ligger och väntar...men hon behöver detta!

Ha ett härligt veckoslut!
<3mme

Professional Make-up Design

Drömutbildning-drömjobb!



www.delamaracademy.co.uk

<3mme

"Puh, drömma kan man ju..250 000kr, du är ju knäpp..och du tror du får jobb sen?"
Detta är ord som gör att man slutar drömma, önska och hoppas..men jag är starkare än så.
Men de gör extra ont när de hårda orden kommer från sin egen mamma..

Äntligen lägenhet!

Martin och jag har ÄNTLIGEN! hittat en lägenhet. 3rok, 78kvm, 7730kr/mån, 2vån, bygd 2006. Restalundsvägen 20, Örebro..Precis bakom Behrn arena, det höga orange-röda huset.
Hyresvärden har skickat kontraktet, så när vi får det ska vi bara skriva under så får vi flytta in 090301.

Så nu har jag någonting att se fram emot 2009. Ska bli riktigt roligt och skönt att flytta, och med Martin<3

En förenklad bild av ritningen:



Detta blir nog bra för oss, eller hur?

<3mme

saknaden är fortfarande lika påtaglig

Exakt två år sedan min älskade mormor dog. Saknar henne så mycket! Saknar allt som hade med henne att göra. Långa sommardagar på Gotland i världens finaste hus och trädgård. Saknar hennes skratt, hennes goda pannkakor och den ofattbart goda nyponsoppan hon gjorde! Saknar hennes söta gestalt och hur hon pratade med Stampe(katten) som om han var en liten pojke, hur hon matade igelkottarna på somrarna och hennes uttryck i språket! Saknar henne och morfar, när de satt sena sommarkvällar, på trappen upp till huset, och pratade med mig och Mathias. Vi skojade och skrattade..

Jag älskar dig så mormor! Saknar dig! Är livrädd för att glömma bort din röst och ditt skratt..Jag hoppas du har det bra i himlen med morfar och Stampe. Jag saknar morfar med..
Ni var och kommer alltid vara världens bästa!!<3<3


"Kan du vissla Johanna?
Javisst kan jag det!"

"Ja, de va en kväll i juni, då när sommar´n är som bäst.
Och hon dansade för morfar, som hon gilla allra mest."




<3mme

Senaste veckan

Tisdagen var fylld av jobb. Onsdagen var en ledig dag, på kvällen var det scouterna-vi övade inför julfesten som är i kväll. Torsdagen var det GRATTIS! till pappsi.. Han fick en fin slipover tröja av mig. Va även lite shopping på Marieberg.

Fredag var det upp i ottan, 03.00, jobbade till 14.00. Efter det var det att svira om till lättsammare kläder. 15.30 bar det iväg till Stockholm för andra gången den dagen. Dock var det med Mikaela! Vi skulle på musikal!

18.00 anlände vi till vårt vandrarhem 2kronor, Gamla stan. Då blev det uppfräshning och klädesbyte. Sedan tog vi taxi till Intiman, där såg vi på en helt klockren musikal! Den bästa vi sett! Till och med bättre än MamaMia!!! Då är den bäst! Footloose hette den, älskade en karaktär som hette "Micke"!Så himla rolig! Hunken Brolle va ju med och gjorde Mikaela knäsväg också, hihi!




På lördagen var det att checka ut från vandrarhemmet och så frulla, mums! Älskar frukost när man är helt avstressad!
Sen var det SHOPPING SHOPPING SHOPPING!!!
Hittade en superfin tubklänning som var "hjärtformad" vid bysten. Lila med lite skimmer, I LOVE IT!!! Ska ha den på Mathias och Johannas bröllop på lördag!

Söndagen var det GRATTIS GRATTIS! till Sofia som fyllde 20år! Fick väldans god mat hemma hos Sofias föräldrar och tårtan var min favorit, såklart! Mycket grädde och frukt, mums!!!

I måndags var det dags att jobba igen! Och igår var det också jobb! Har sovit i Uppsala, vilket innebär att jag jobbar idag med.

Just nu sitter jag och väntar på sista tåget innan min semester!
Ja tänka sig, jag har 1 hel vecka semester!! Efter den så jobbar jag 1 vecka och efter det har jag ännu en vecka semester! Så december blir en (l)ju(v)lig månad!!

Nu laddar jag för luciafest på scouterna, som jag skrev ovan.
De är så himla söta!
Så det blir lussebulle och pepparkaka, riktig julfika!

Nu ska jag sluta skriva strunt och hitta något ätbart så jag är snäll och tålmodig mot resenärerna!

Må gottans!
<3mme

En tung dag skulle bli tyngre

Jag gick ut från jobbet till bilen. Bilen var täckt av snö, så det var bara att borsta och skrapa. Startade först bilen för att få igång värmen. När jag gjort så att jag kunde se ut, var det bara att köra iväg till macken, för lampan lyste om att det var lite bensin.
Stannar vid macken och tankar. Sätter mig i bilen, vrider om nyckel-inte ett ljud! Helt svart. Det enda som jag hör är mina naglar mot nyckeln. Panik. Vad gör jag. Tur att jag är på en mack!
Går in i macken, killen i kassan följer med ut och kollar. Vi konstaterar att batteriet är helt dött. Går in igen. Ringer pappa-inget svar, stressad. Ringer bror Mathias, han svarar, tack för det! Även han tror det är batteriet.
Killen på macken hade en kompis där, med startkablar och en stor Jeep. Vilken tur i oturen man kan ha!
Sedan kom det en till kille som visade hur man gjorde med startkablarna. De tre muskitörerna, haha! Vilka räddare i nöden. Tack till dem iaf!
Sedan körde jag hemåt. Stannar bilen utanför garaget utan att stänga av den, skulle öppna dörren så jag kunde köra in. Sätter mig i bilen igen, gasar-biler tvärdör!
Så mor och bror hjälpte mig senare att putta in bilen i garaget. Problemet var att det va ca 15cm snö, så jag slirade och la mig raklång bakom bilen, haha! De va rätt skoj. Måste sett sjukt kul ut, jag tog i som en tok och sen, pladask raklång!

kvällen efter köpte Mathias ett nytt batteri åt mig och pappa hjälpte mig sätta i det. Det är tur att jag har så händiga människor runt om mig i mitt  liv! TACK! Klarar mig ju inte utan min "Bettan".

Sammanfattning:
700 kronor senare går alltså bilen kanonfint!

<3mme           


RSS 2.0