Väck inte en björn som sover!!!

Att bli väckt en timme innan man ska gå upp, gillas INTE! Det gillas ännu mindre när det är på ett lyhört hotell...och ännu mindre när det är skitfulla 30plusare som härjar i koridoren kl.05.30 en lördagmorgon i Eskilstuna!
   Sen förstår jag inte att man inte respekterar när jag kommer ut och ber dem snällt och yrvaket, att va lite tystare för jag ska upp och jobba! Klart de inte tystnar. Då ringer jag ner till reciptionen, för tålamod så tidigt...det har jag inte!
   När jag hör receptionisten tar ett snack med dem blir de tysta. Skönt att det kan respektera en kvinna i 40 års åldern i alla fall, när det inte lyssnar på en i 20 års åldern!! Blir så trött! Är så trött!!

Jaja, nu ska dagen bli bättre! Madde ska åka pass med "mitt" tåg hem. Bror Marcus ska också åka det tåget hem. Vad mer kan man begära? Inget! Detta blir bra!

Idag ska mammi och pappi komma som sagt. Skönt att få upp några av lamporna! Först ska de köpa skinnställ åt mammi så hon kan åka säkrare på hojjen!

Ikväll får jag se vad som händer...Tina och Tomas kanske kommer hem till mig och Martin ikväll, men jag funderar på Åsbrorocken där bror och hans band spelar, DownAndAway och några fler band, dock vet jag inte vilka fler...Men jag tycker det kan va kul och hör lite punk en lördagskväll! jaja, vi får se vad som blir...

Hoppas ni har en skön helg!
<3mme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0