Vilken kalas-helg!

Då har man jobbat på tåget upp till Stockholm, nu har jag rast en stund. Ska äta lite lunch tänkte jag, sen funderar jag på att slå till med en glass i vårsolen!
   Efter rasten åker jag tillbaka till Hallsberg för att ännu en gång åka upp till Stockholm för att sova. Och imorgon är det bara ett tåg hem, så slutar 09.48 innan ledig helg, kan inte bli bättre!

Imorgon blir det även att plcoka det sista i lägenheten och sy gardiner!! På lördag så blir det kalas för bror Mathias som fyller 24. Och sedan blir det fort hem till Örebro, för det ska bli "hej då-middag" för Sofia, Sara och Carro, och innan vi beger oss till Efesos så tror jag att vi ska va en sväng uppe i lägenheten, om de inte kommit på något bättre, hehe.

bara drygt en vecka tills Sofia åker till Turkiet, känns roligt för henne, men lite sorgligt för oss som får stranna hemma...Men som sagt, det blir en vecka i Turkiet i juni tack vare henne, inte helt fel!

På söndag blir det kalas igen. denna gången i Hallsberg. För världens bästa Ville fyllde 4år i måndags, så han ska firas med tårta, ballonger och paket!

Så jag har, som ni nyss har läst, en kanon helg att se fram emot, fylld med släkt och vänner...Livet känns så underbart!

Ha en underbar dag i den härliga solen!

<3mme

Kommentarer
Postat av: Caarry

tycker det låter bra att vara hos dig innan! :)

kul att få se nya lägenheten!

2009-04-02 @ 16:31:25
URL: http://caarry.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken fullbokad helg :D

2009-04-02 @ 21:35:56
URL: http://karolinawelinahs.blogg.se/
Postat av: Sara

Ska bli kul att få träffa er brudar! och få se lägenheten =)

2009-04-02 @ 23:11:08
URL: http://saaracl.blogg.se/
Postat av: Rossi

Ska bli skoj att se dig på lördag Burton ;D

2009-04-02 @ 23:34:53
URL: http://fiy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0