Uppståndelsen

Resumé:
Mikaelas vistelse blev inställd pga att Martin var dålig, tråkigt men nödvändligt. Vi ska få in en annan dag snarast!

Onsdagskvällen spenderasdes hemma hos Karolina med Tina och Sofia. Jag Karro och Tina hade planerat att ha "picknick" och överraska Sofia, men det var dåligt väder så vi tog det inomhus istället.
   Vi åt korv med bröd och som efterrätt kladdkaka med grädde, jordgubbar och vindruvor, sedan drack vi päroncider. Otroligt gott och mycket mysigt! Sofia fick även en present av oss, 3-pack med vita strumpor, haha! Hon behöver det i sina vita skor som hon har till sin kommande uniform. Sofia hade också fixat en grej till oss, varsitt påskägg med godis i, hon är för söt! Tack<3
   Och idag åker hon ut på sitt stora äventyr. Trevlig resa vännen! Du saknas redan<3 Ses i juni! Ta hand om dig tills dess och ha det underbart!!

I söndags blev det inget kalas för Ville tyvärr, för Petra hade ramlat från en stol och slagit i magen och armen så hon mådde inte alls bra, nu mår hon bättre igen, skönt! Så vi får ta en annan dag så han får sina paket.

Lördagen var, som planerat, fullt upp! Först greja här hemma sedan hem till Askersund för att fira Mathias, tillbaka till Örebro för att tjejerna skulle komma hit innan vi skulle ut på Efesos. Kvällen blev mycket lyckad med god mat och dryck och ett umgänge i världsklass!


Nu till helgens aktiviteter:
Långfredag Tvättar för tillfället, betalat Helsingforsresan och snart dags för frukost. Sedan blir det att åka till Askersund för att hälsa på mor och far. I eftermiddag åker jag och Martin ner till Motalatrakten för att grilla hos hans mor med sambo och hans systers familj.
   Så jag har en trevlig dag framför mig.
Påskafton Jobbar 7-14. Efter det blir det påskmat hemma hos mor och far. På kvällen kommer förmodligen (som det ser ut just nu) lite trevligt folk hem till oss, för att sedan eventuellt gå ut en sväng.
   Trevlig dag med storhelgsob, nytta med nöje kallas det, haha.
Påskdagen Jobbar 15-23 och sover i Karlstad.
Annandagpåsk Börjar inte förns 14 och slutar runt 22.
   Hit med stålarna, härligt härligt!

Glad Påsk önskar jag er alla! Och glöm inte varför vi firar Påsk!!<3mme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0