Hot white chocolate<3

Dina ord är alltid så underbara att se.
De värmer mitt inre som en kopp söt, varm choklad i snöyran.
Saknar dig!

<3mme


Ett tåg kvar..

..sen får man äntligen komma hem igen!

Snöstorm utanför fönstret här i huvudstaden. Åkte några vänder på Uppsala i morse, de va riktigt kallt och blåsigt..många tåg norr ifrån som är sena..Har en känsla av att jag ska börja samla energi redan nu till mitt sista tåg för denna dag. Förseningar att vänta?

Har tänkt på en sak. Såg på nyheterna förut och då var det om att många flyg inte kan lyfta pga vädret. Då blir jag irriterad över hur folk kan ha så himla bra tollerans för det, när de kanske blir ett dygn sena och de inte kan ha tollerans med att tåget blir en timme sent. Ibland förstår jag inte hur människor tänker. Jaja, jag ler och är glad! Och försöker låta det rinna av innan jag kommer hem i stugvärmen till nära och kära.

Önskar alla en trevlig vecka!
Btw, Jag ÄLSKAR snö!!!!!!

<3mme

Breathe

Förutom att jag satt barnvakt på dagen i fredags så hade jag en toppenmysig kväll! Den spenderades med de bästa SofiaTinaKarolinaAnnie! Först så åt jag och Karro på McD(andra gången för min del, haha) trevlans! Sedan var det invation på snygga brudar hemma hos Karolina. Vi såg på Idol och överföll Karros säng, den va bra skön! Fattar varför du har så mycke äventyr bruden(hoppas du ser det komiska i det jag just skrev...kan inte släppa idioten som har det "perfekta" livet...bara ett ord åt honom: PUCKO! och då är det inte chokladdrycken jag talar om!)

Synd att Anna åkte ut, men hon får nog kontrakt ändå. Så länge Alice och Kevin är i final så skiter jag i resten! Haha! De är duktiga! Fast Kevin kan ju få kontrakt ändå, kan va svårare för Alice. Så Alice ska vinna och Kevin ska komma på silverplatsen! fattar inte att Robin kan va kvar? Nog för att han är ser riktigt bra ut och har en hyfsad röst, ska man väl ändå ha det där lilla extra som gör att man nåt fram till lyssnarna och ut genom tvrutan, eller?? Och Johan ska vi inte prata om...Haha! Han är så osäker på sig själv den stackarn så att jag mår illa! Men visst, jag har alltid gillat hesa röster, men de ska vara kontrollerade inte upp och ner som en riktig karusell!

Nog om Idol. TACK! för att ni finns tjejer, ni är bäst! Helt underbart toppenbra! Försvinn inte<3

Åkte hem till Martin i snön, vad jag ÄLSKAR när det blir snö! Slask är det värsta jag vet, men snö! Me like, me LOVE! Sussade gott. Tyvärr har jag jobbarhelg så det va upp tidigt och iväg till tåget! Helt okej jobbardag.

Idag har jag haft det mycket bra med. Som jag skrev om hamburgaren förut, mmm, gott!
Har jobbat med riktigt bra kollegor, både från Hallsberg och Stockholm, alltid en stor fördel!

Nu ligger jag på Uplandia i Uppsala och är glad att jag kan mysa i sängen, för utanför fönstret yr snön som aldrig förr! Blåser svinet ute! Hoppas det inte blir så mycket komplikationer med detta vädret, för då blir det inget bra för mig att jobba och åka tåg imorn. Då blir det säkerligen förseningar och dom vill jag hålla mig borta ifrån!

Jaja, nu är det dags att göra sig i ordning för natten. Alltid så svårt att slita mig från datorn och sova när jag sover borta, kanske va dumt att skaffa sig en bärbar, haha. Neje! Verkligen inte egentligen...den är toppen! Men kan va så att Mathilda behöver lite mer självdiciplin, hehe!

Sleep tight!
<3mme


Tänkvärt
"All you touch and all you see,Is all your life will ever be."

VildaVille med FasterMathilda på bravader

I fredags var jag barnvakt till Ville. Vi började med att busa lite hemma i huset. Sedan bar det av till Alléhallen för med bus. Vi simmade, hoppade, åkte rutschkana, kasta boll, lekte haj, lekte i bubblorna och åt glass. Efter det ville han basta. Sedan blev det duschen och McD! Då fick han välja precis vad han ville ha. "Kyckling och sås att doppa, pommes, morot och äpple och LEKSAK!!!" Själv åt jag min standard, QP Cheese endast ost, pommes och garlicdip. Så gott så! När vi ätit upp var det dags för lekhörnan...då tog faster Mathilda en latte och vilade sig. Sedan var det dags för hemfärd till Hallsberg igen. Då blev det lite lek igen och lillebror Svante fick va med en stund. Efter det filmtajm! Iceage...inte någe vidare enligt mig, ser inte de roliga, hm...Efter kvällsmaten blev det Hitta Nemo!Ett bättre val, hehe!

Var en riktig mysdag! Och Ville kallade mig FasterMathilda hela dagen, han är så söt och duktig! Kan bara tänka mig vilket stoj det kommer bli i huset när Svante blir lite äldre och kan va med och leka, haha...dom kommer brottas för jämnan! Himla goa ungar mina brorsbarn, fler sånna tack, hihi!

Bästa citatet från Ville:

"M: Känner du igen vem som sjunger?
V: Är det Aldén?
M: Ja precis. Vad heter hon i förnamn?
V: Sonja...Aldén. Hon är bra. Hon sjunger
"så kom närmre mig".(Ville sträcker ut armen mkot mig)
M: Hihi, just det. Är den bra?
V: Mm. Hon låter nästan som Amanda Jensen.
M: Haha, är Amanda också bra?
V: Ja det är hon faktist."

Pinsammaste citatet:

"V: Titta fasterMathilda!
M: Vad ska jag se på?
V: Va TJOCK! han var...
M: (tomatröd) hehe, så får man ju inte säga Ville
V: Hahaha! Joho!"

<3mme

"Lätta spår i sanden
Och en vind som smeker ömt
Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
Så kom närmre mig
Låt mig värma dig

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen"


Paltkoma

Ja nu är jag så mätt att jag kommit i koma, bland det skönaste och jobbigaste som finns, haha. Det är skönt om man är hemma och kan knäppa upp knappen i byxorna och bara låta magen jäsa, ligga och slöglo på tvn i soffan. Det är jobbigt när man ska iväg och jobba. När man inte hinner smälta maten och jäsa ifred innan man ska ut till tåget, som jag ska nu.
   Maten var iaf otroligt god! Jag och Ros åt på Oleary's på centralen. BBQ burger med ost, glödande hett!

Nu ska jag åka fram och tillbaka Stockholm-Arboga. Efter det lite rast och sen ska jag åka till Uppsala för att sussa sött på Hotell Upplandia! Det ska bli spännande, har inte haft överliggning där förut, har min älskade dator med mig med så det är nog inga problem att trivas, hehe.

Tyvärr så missar jag det alla mina tjejer, inklusive mig, ser fram emot på söndagar. One Three Hill, Gossip Girl och (halft om halft för min del) Ensam mamma söker, efter det en film också, men filmen hinner jag nog se! Tror det kanske kan bli Parlamentet också!

"There is a time for play and a time for work. Let's work!"
<3mme

Lövbit

I förrgår fick jag äntligen tag på hyresvärden. Då fick jag reda på ett det är en kille som har stått i kö som måste få titta på lägenheten först, eftersom vi inte stått i  kö så går han före, ibland blir man knäpp!
Visste att det var alldeles för bra för att vara sant att hitta en lägenhet så fort...blev så irriterad, men mest ledsen faktist. Vill ju verkligen ha den och vill verkligen flytta hemifrån och vill verkligen flytta ihop med Martin.PRONTO!

Men men, livet går väl inte under men veckan suger än så länge! Men det hoppas jag vänder imorgon. Ska nämligen sitta barnvakt åt sötaste Ville på dagen och på kvällen ska jag träffa mina underbara, sockersöta flickor och ha myskväll framför tvn!

Sitter för tillfället i Göteborg, ska snart äta "lövbit" från Familjen Dafgård, smaskigt hoppas jag. Sedan är det 188 hem och tv resten av kvällen. Tyvärr är ju inte torsdagar egentligen någon tv-kväll, kan inte komma på någe bra just nu som sänds ikväll...får la kolla tvguiden sen.

Ni får hålla tummarna för att "killen" inte vill ha lägenheten, så vi kan få den!

time to eat!
<3mme

Tinis, mina ögon och öron är på helspänn, just for you babe!

Segaredag

Gårdagskvällen blev inte riktigt som planerat. Karin mådde dåligt så hon kunde inte komma, tråkigt!
Så Ida och jag åt Taccos, så kom några vänner till henne lite senare. Det blev lite singstar, alltid kul! Sedam drog vi vidare till Klaras, fast jag och Ida hade skakat hand på att vi inte skulle dit för en gångs skull, haha. Träffade på Askersunds skönaste killar, mina favoriter, Emil, Simon och Jonatan. Härliga killar! Fick skjuts av Johan(Emils bror, min brors kompis) hem till Martin, det tackar man för! Trevlig kväll.

Min förkylning har blivit värre och jag har degat hela dagen. Jag har världens bästa pojkvän! Han gjorde frukost till mig. Och efter ett tag även lunch! Han är så snäll och tar hand om mig!

Karolina ringde och hörde om jag skulle med henne och Sofia på promenad. Det skulle varit skoj men jag pallade inte, sorry girls. Får bli en annan dag.

Eftermiddagen ska spenderas med mys med Martin, ikväll blir det hemfärd så jag kan fixa hela dagen imorn hemma med tvätt och skit. Sånt som kommer efter när man aldrig är hemma(eller det känns så ofta iaf).

Väntar med spänning på ett samral imorn från hyresvärden, hoppas det går vägen! Vi ser verkligen fram emot att flytta ihop!

Må gott!
<3mme


samll-town-girls in the "big" city

Nu är det att speeda upp tempot lite!
Dags för en genomgång av gerderoben för att hitta någe till kvällen, finns inget så är det burn-out till Marieberg, för sista sekunden shopping(as usual).

Ikväll blir det reunion med Ida och Karin! Mina blonda sköningar från Vadstenatiden! Ser fram emot detta! Först blir det Taccos, god dryck och småprat hemma hos Ida på väster. Efter det blir det något "mysigt" pubhäng och så tar vi nog på oss "our dancing shoes"!

Ikväll är det "tribute to the old time", som gäller! Askersund, Östansjö, Degerfors möttes i Vadstena. Small-town-girls goes crazy in Örebro! Morgondagens rubrik, haha!

Vi ska ha skoj ikväll!

<3mme

3h sömn 9h jobb

Jag ska vara glad att min tur idag inte är "så" lång. Står i serveringen, trodde det skulle va kul nu eftersom jag hade varit ifrån det ett bra tag, men icke. Än så är jag riktigt less på det! Så har man Oslo-tåget hem. det är det värsta du kan ha en fredageftermiddag! Och så är det restaurangvagn, men det är ju tur att det inte bara är en liten kiosk! Och det är tur att det börjar gå mot slutet av månaden så folk inte har pengar!

Jaja, jag överlever...men jag är TRÖTT!

Blir nog ingen "dejt" med tjejerna ikväll tyvärr, jag orkar nog inte det. Känner mig så taskig för det, men va ska jag göra. Kommer bara stirra i väggen och va osocial och det är ju inget bättre
Hoppas ni har det bra ändå<3

Nu ska jag få i mig mat så jag kvicknar till! Men jag är grymt trött på att äta ute! Det är inte ens gott längre...Längtar efter mammas mat, himlans va gott!

Ha en underbar helg gott folk!

<3mme


still in my dream

Finns så många saker man borde sagt och gjort..it's never too late, right?

Stop think! Just sleep!

<3mme

"The store is not open, trees have fallen but you still giving light, to me."

Apartment

Lägenheten var precis i vår smak!
Badrummet var renoverat för ca 4 år sen, ganska litet men fräscht och fint! Det minsta rummet behöver byta färgskala, enligt oss och köket var inte renoverat på många år, men ändå fräscht...Lägenheten var jättefin och priset är nästan ofattbart! 5000kr/mån, 87kvm, parkering, balkong, 3rok och klädkammare(mini walk-in-closet), 3tr utan hiss(hello nice ass, hihi) och den ligger lagom mycket i centrum- mellan Oskarsparken och Bhern arena. Vi vill ha den! Så nu skulle hon som hade lägenheten be hyresvärden ringa oss och så ska vi komma överens...så håll tummarna för oss!

<3mme

En trevlig dag!

Nu ska jag iväg och träffa söta Tina! Ska bli skoj!

Sen ska jag hem och tvätta och packa för kommande dagar. För ikväll ska jag till Martin och vi ska se på lägenhet, weii! Och imorn ska jag jobba i serveringen och sova i Karlstad.

Skrev fel dag om kyssen, de va den 9:e inte 10:e...men man kan ju kanske ta fel efter 7år, hehe..

Time for fun!
<3mme

4h Gbg

Ja idag så har Göteborg äran att låna mig i 4h!
Den första timmen har jag ätit, sedan suttit i massagestolen och sett på "Vänner".

Nu tänkte jag gå ut i de kyliga vädret, dock vet jag inte vart jag ska, det får bli som det blir...

Längtar tills imorn...då ska jag fika/luncha med Tina!
Och på kvällen ska jag och Martin se på en lägenhet som sagt. Den ligger i centrum och verkar vara perfekt! Nästan för bra för att vara sann, så vi är lite misstänksamma just nu, men ska bli så kul!

Igår beställde jag och älskade Mikaela biljetter till musikalen Footloose! Och vi ska sova på 2kronor i Gamla stan! Så en riktig tjejhelg med musikal, god mat och dryck samt shopping, ser jag fram emot nu! Den 28-29 november blir Stockholm city erövrat!

Snart får jag åka på bröllop också! Ska bli så kul!

Och på lördag ska jag träffa Ida och Karin, tjejkompisar från Vadstenatiden! Vi ska ha skitskoj och rumlarunt i Örebro!

Bara roliga saker att se fram mot!!! Livet känns så skönt idag!

<3mme

Kiss and love!

På onsdag ska jag och Martin se på lägenheten, weii! hittade en till igår, så hoppas de också hör av sig!

Idag är det 7år sen jag kysste Martin för första gången, de ni! min första riktiga kyss! And I still love his kisses<3<3

<3mme

7h one to go...

Nu är det bara 1h kvar av min otroligt långa da som spenderades följande:

Kollade på Confessions. Tog en promenad med Moa till GodSmak för att köpa en kycklingbaguette för att sedan förtära den. Tog en till promenad, till Konsum denna gången för att inhandla godis. Tittade på DirtyDancing2 och svulla godis. Fick kramp i rumpan av soffan jag satt så vandrade runt inne i personalrummet. Resten av tiden satt jag vid datorn och surfade lite...dock ingen som underhållt mig, fy skäms!

Nu är det Pearl Harbor på tv, slutet då de två hunkarna är som sexigast...så det blir att se på den och svulla mer godis, för att sedan åka hem och kolla ännu mer på tv.
Martin kommer också, så jag måste plocka på mitt rum, blä! Men de är ju mysigt att va med honom, hoppas han fixar god kvällsmat, hehe.

Ha en bra helg! Hoppas ni har mycket roligare än mig!
<3mme

Ticeklitack-klockan går sakta men säkert

Det blev inte DirtyDancing1 som första film, det blev Confessions...Den va riktigt skitbra! En klockren tjejfilm som jag lägger på min favoritlista bland tjejfilmer i stil med How to lose a guy in 10 days!

Ingen som ringt än, men de är lugnt eftersom jag såg på film...men nu får det gärna ringa i min privata mobil, inte jobbmobilen, är för seg för att göra något vättigt!

Time for föda
<3mme

Jour 10-18 = Entertain me!

Har precis börjat mitt jour-pass...Jag har bunkrat upp med min älskade dator-därmed internet, 13 filmer, de två senaste ELLE-tidningarna och en bok. Så jag ska väl klara mig. Sen har jag ju min mobil med mig också, och laddare till den! So feel free to call!

Nu ska jag börja se klart Dirty Dancing 1, den började jag se för någon vecka sedan när jag åkte hem från min utbildning. Efter det kanske det blir att köpa sig lite fika, om det inte har ringt mig så jag får åka på en tur...men idag vill jag bara njuta av denna soffan och de jag haft med mig som underhållning, och inte alls jobba!

Men som sagt, ring mig gärna eller om du har vägarna förbi Hallsberg idag så kan vi ta en fika, hihi...

Ha en härligt regning dag i lugn och ro!
<3mme

Att få tiden att stanna upp

Ibland kan jag känna att jag bara vill vara, i en liten drömvärld, högt uppe bland de rosa molnen, lycklig och glad där tiden står still.
Det är inte det att jag inte är glad och lycklig, för det är jag. Men det är hela tiden den här jobbiga känslan av att tiden inte räcker till. Man ska jobba, hur många timmar som helst! Sen ska man träffa familjen, vännerna och kärleken. Man ska även ha tid för att tvätta, städa, diska och fixa med bilen. Samt ha tid för sig själv. Och jag blir förundrad varje gång jag inser detta, att tiden inte räcker till, hur är det då för småbarnsföräldrar? Tanken skrämmer mig! Och det får mig att inse att än på minst 5år blir det inga småbarn här inte! Och då är det ju tur att jag inte är så gammal än, eller hur...

Men jag skulle vilja ha mer tid till att bara umgås med mina nära och kära. För det är dom som betyder något!
Man måste ju jobba, och då är det tur att mitt jobb är bra. Men va skönt det skulle va om alla kunde ha semester samtidigt, att alla samlades hemma hos mig en hel vecka och bara umgicks!

Men tillbaka till verkligenheten nu. Jag ska försöka bli bättre på att hitta tid till allt. Och jag har en känsla av och även en förhoppning om att jag kommer få mer tid när jag flyttar till Örebro, och får bo med Martin. För mina vänner är mer i den staden än hemma, och familjen kan jag träffa över en dag. Så det skulle va mycket enklare, tror jag iaf.

Men det är väl som dom säger, att "gräset är grönare på andra sidan". Och jag hoppas att det stämmer och att ordet "aldrig" inte pressas in i det ordspråket...

Nu har jag och Martin tagit oss i våra kragar och skickat in annons i tidningen som kommer vara på sön, mån och tis, även på lokus.se från idag till 6:e jan. så nu hoppas jag det ringer för fullt i min telefon! Håll tummarna för oss och våran lägenhetsjakt, så att jag kan få känna att min tid räcker till.

Tack för att ni finns, vännerna, familjen och min kärlek!
<3mme

Unknown fotosession

Det är konstigt hur länge man kan sova egentligen... La mig tidigt igår, vid 22, jag var helt slut. Och för första gången på bra länge ställde jag inte klockan...Vilket resulterade i att jag vaknade strax innan 8 av Karolinas sms, haha...Hoppas hon har det bra i Sthlm på konsert! Jag tyckte det va alldeles för tidigt för att gå upp på min lediga dag, så jag somnade om. Vaknade och låg och "drog" mig...Sedan gick jag upp, tänkte att klockan kanske va 11.. Ojoj, vad jag hade sovit länge! 13.20!!! Nog för att det är skönt att sova länge, men inte så här länge!

Har gått runt och degat hela dagen, hade egentligen massor att göra, men har inte kommit till skott..Så nu får jag stressa som vanligt för jag ska iväg till Martin...och innan jag kan åka måste jag plocka i ordning massa saker jag har spritt ut över hela huset, för bror Marcus och hans flickvän Camilla kommer hem i helgen, så då får jag inte ha saker överallt..

Just ja, i tisdags eftermiddag när jag körde hem från jobbet så blixtrade det till...Blev mycket förvånad, satt i min egna värld och sjöng med till radion...Hoppsan, fartkameran tog visst kort, SKIT!!! Körde ca 10km för fort utan avsigt, jag hade ju inget brottom hem ens..Så kan det gå när man lyssnar på bra musik! Passa er, hehe. Hoppas det inte blir något, bilen står ju på pappa och jag "lånar" den ju bara...så pappa ser ju inte ut som jag, vet inte hur de där funkar men..har förvarnat om en fet räkn ing iaf, mor och far bara skaka på huvudet och fnissa...

Dags för en uppryckning med städartagen och sen "hopp in i duschen" för att skynda mig till min kärlek!
Blir en "milkyway" idag med, kan inte dimman bara försvinna? Otäckt att köra nu i skymningen när massa djur är i rörelse!

Glöm inte "tu padre" på söndag!

<3mme

Vaken

Ja nu är första sträckan avklarad. Nu väntar jag på ett tåg som går 07.33 mot Göteborg. Sedan har jag 2h där, så då blir det lite lunch, ingen shopping idag inte.

Kanske ska uppdatera vad som jag pysslade med i helgen?
Fredagen var jag helt slut efter min långa tur med 5h kvartstid...Så jag mös med Martin.
Lördagen tog jag tåget ner till Göteborg för att vara med på möhippa! Som ni kanske vet ska ju min yngsta storebror Mathias gifta sig, så det var för hans fästmö Johanna, som vi hade möhippa! Hon fick göra uppdrag på stan. Sedan åt vi på Meze en grekisk restaurang, supergott! Efter det blev det bowling på Star Bowling, vilket är IFKs hemmaplan, haha...
Sedan blev det en biltur ut till Tjörn för att äta igen...3 rätters, först en god soppa, sedan tacco och efter det åannacotta med hallon! Vi hade även "Mordmysterier" där...superkul! Jag var Sterling Brandy som blev mördad, sen blev jag Polis Bewitt, haha!
Söndagen åkte jag bil hem med Mathias, Johanna och Sandra. så sov jag hos Martin..Och mån-tis hade jag överliggning i Sthlm med Sabina! Det va kul!

Nu måste jag skynda mig ut till tåget!

Mer vaken nu iaf! fFrulla #2 har nyss glidit ner.

<3mme

Sova!

Åh vad jag är trött!
Vill bara sova!!!Men näe, nu ska man jobba!

Så dimmigt ute! Livsfarligt!
Men jag kom fram iaf...

Ha en bra dag! Känner inte alls för detta...vill sova, sova, sova!!!!

<3mme

RSS 2.0