inte som jag tänkt

Bion har in´te öppnat än, tråkigt! Och Marcus jobbar och Camilla är i skolan, ännu tråkigare! Så det får bli hotellrummet, kanske kan se på lite Nyhetsmorgon och eftertio..

<3mme

11,5 h-thanx man!

Jag skulle ha suttit jour idag från 8-15. Men igår ringde personalfördelaren, tyvärr.
"-Hej! Jag har en tur till dig imorn.
-Ja okej, vad är det för tur?
-2501...det var de jag skulle säga.
-Ja okej, men när börjar jag då?
-05.05.
-Och när slutar jag?
-'Harkel', kl. 16.35
-Oj den va lång!
-Ja men du får ju iaf tidsförskjutningstilläg(ca 150kr)"
Tack, tack, tänkte jag och eftermiddan blev genast mycket tyngre...

Så nu sitter jag uppe i Stockholm, och har 5h kvartstid!! Så jag har ätit frukost #2, toast igen, inte nyttigt men o så gott! Som liten tröst för den långa turen..Ska snart gå och sussa på hotellet, men är alldeles för pigg för det just nu...så ska nog ringa Marcus och Camilla och se vad dom har för sig, kan inte dom så tror jag att jag ska gå på bio...jag menar 5h!!!

De snöa flingor som dasslock i morse, och blött var det med! Bra med sommardäck då, not! Men jag körde lungt och tog god tid på mig. lite ironiskt åkte en ambulans förbi mig, inte på utryckning men ändock...då tänkte jag...de i bilen måste tycka att jag är duktig som kör sakta så de slipper rycka ut i olycka, hihi. De tänkte de säkert inte, snarare sätt på vinterdäck idiot och kör i rätt hasighet! Och vinterdäcken ska på nästa vecka, har inte tid tidigare...

Ha en bra dag och en skoj helg! Och kör försiktigt!
<3mme

imorgon blir det skoj!

Gick som på räls!

Har nyss slutfört min första, alldeles egna tur som ombordansvarig på tåg 620.
Nu har jag rast, och det bästa med det är att när man jobbar tidigt hinner man med en McD frukost, hihi. McToast, så himla gott!

Efter frukost #2 så ska jag åka till Uppsala fram och tillbaka, sedan hem med tåg 174. Då ska min produktionsledare ha medåkning med mig. Så då får jag visa mig från min bästa sida!

I eftermiddag får jag mysa med min pojk! jag ska laga gourmetmat till honom, hihi. Köttfärssås och spagetti! Gott är det iaf!

Time for breakfast!

<3mme


58 weihoo!

Då är man tågvärd med funktion 58 nu då, känns toppen! Så nu är utbildningen slut, jag kan andas ut och imorn har jag min första tur som ombordansvarig på loktåg, spännande!

I måndags åkte jag ner till Motala, till Mikaela. Vi åkte vidrae till Ikano-huset i Linköping...Där blev det mycket shopping, skratt och bus. Hon är underbar! Hon är så nära men så långt bort, min lilla Micco<3 Me love my friend, mucho grande! Om vi kunde ses mer skulle mina dagar va ännu bättre!

Igår tog jag mig en tur till Åmmeberg och hälsade på Tina. Kul att se henne, va alldeles för länge sen! Vi tog oss en promenad och pratade om allt och lite till! När vi kom in från promenaden hade Pernilla (Tinas mor) bakat bullar. Ni ska bara veta hur goda dom var! Helt nygräddade och ljumna! Mums! Tack för de, hihi. Mycket trevlig stund, måste ses snart igen vännen min! Du är toppen!

Nu ska jag hjälpa bror städa hans bil, han ska sälja den fina...så får han fixa min bil, den låter som en raggarbil igen, haha!
och efter det fixa lite för morgondagen och helgen, ska bli skoj!

<3mme

Let your emotions be your guide

Haft en härlig helg! Nu är det slut, eftersom jag snart ska svira om till uniformen och styra mot Hallsberg för att jobba 18.00-00.30!
Missar massa bra program ikväll, världen går ju inte under men ibland vill man bara sitta i soffan och ha det mys, istället för att häva sig ut i regnrusket mitt i natten...

Gårdagen spenderades med Sofia, Karolina och Annie. Först var det shopping i Örebro, sedan vidare till Marieberg..vi är alltid lika sent ute med out-fiten, haha! Får bättra oss!
Sen var det att göra sig snygg inför kvällen...Först Jc-fest och sedan utgång på Klaras! Tycker kvällen blev lyckad! Hade skitskoj och fick dansa hela natten lång! Underbart! Träffade även Ido, skojskoj! Då ska vi försöka med utgång 16nov och få med Karin rarin!
Efter krogen blev det McD, gott och behövligt! Och efter det en plågande gång hem till Martin...och med plågande menar jag att mina tår höll på att ta kål på mig!! Sen regnade det och det värsta var ändå när en bil åkte förbi och skvätte ner hela mig med vatten! Kände mig som i Bridget Jones i slutet av andra filmen, ojoj!
Men ett gott skratt blev det iaf, haha! Vill verkligen se bilderna ni tåg på mig då Annie och Karro, kan va intressant, haha!

Tack för en mysigdag tjejer!

Idag har jag slappat framför tvn och haft det mys med Martin, finns inget bättre sätt att spendera sin söndag på!

Imorgon bär det av till Motal..Ska få en heldag med my Micco! Vi ska till Linköping på IKEA och shoppa! Ska bli skojigt värre!

Nepp nu får jag göra mig anständig för resenärerna!
Hej hopp gummi...boll!

<3mme

"On and on 
This love I feel for you goes on and on

This world can be a scary place
And so much love goes to waste
One moment everything is clear
The next it all could disappear

We need something to hold on to
I wanna be that thing for you
'Cause you're not in this all alone
Your heart has finally found a home

On and on
This love I feel for you goes on and on
It's something you can't lose
You're gonna find, this heart of mine
Will stand the test of time
On and on
Can't you see, this is where you belong
I've got so much to give
And down you've gone and let these arms
Shelter you tonight

Words can be so hard to trust
They made a fool of all of us
Let your emotions be your guide
And go with what you feel inside

I know that what I feel is deep
And when I play, I play for keeps
I know that you've been hurt so bad
But this is something made to last

I can feel us moving
Closer by the minute
This is so amazing
Have a little faith and
Let me lead the way
I can promise you that "

½liter cola

Japp, köpte lite gottigt från Subway innan jag styrde mot Martin...Och innan jag ens kommit in i rondellen så var kladdigheten ett faktum! En halvliter cola utspilld över tändningen, växelspaken och golvet...VARFÖR MIG?

Nu myser jag i soffan framför Idol, håller på Alice, Kevin och Johan!
Ska återgå till Martin, han är lite putt för att jag sitter här när jag kan mysa med honom, hehe..

Trevlig kväll!
Imorn blir det fest!

<3mme

SÄO-check!

Sitter på tåget hemmåt nu...Och provet gick hyfsat smärtfritt! Härlisch! 54 av 58 rätt, 43 va minsta...Så de va ju toppen, tycker jag iaf! Nu är det bara examineringen på onsdag, sen så blir det åka av!

Lön idag, tjotjohohoo!!!!!

Hoppas resan går smärtfritt idag! Så vi slipper någe bussar och så, tyvärr så hörde jag att en kontaktledning var nedriven åt Malmöhållet, och där ska vårat tåg passera, så vi får se hur det går...Om de går bra är jag hemma 17...Ikväll blir det mys med Martin<3

Nu ska jag spana runt lite på nätet och få inspiration till shopping imorn!

Ha en skön helg!
<3mme


Energislukande dag...

Vaknade hyfsat utvilad på hotellrummet i Karlstad, vid 6 tiden i morse. Gick upp och åt frukost i lugnan ro. Började vid halv 8. Då började dagen krongla...Vårat tågsätt hade fått byta ut vagnar pga att de va vagnsfel och tekniska problem med de vagnarna vi skulle ha. Så vi fick åka med en vagn mindre, men de gick helt okej, de hade stoppat bokningen som tur var. Smärtfritt fram till Hallsberg, där jag hoppade av. Gick till personalrummet och redovisade min kassa. Kollade schemat för helgen och nästa vecka. Fixade ledigt i december, 4-10 och 18-24! Ska bli skönt att va ledig!
Insåg när klockan var 10 att det var långt tills mitt tåg skulle gå, så jag ringde familjen Dahlberg och hörde om de var hemma, så jag kunde hänga där tills mitt tåg ner till Kalmar skulle gå. Det fick jag så gärna!

Gosade med Svante och busade med Ville, fick smarrig mat av bror Micke och trevligt tjejsnack med Petra, svägerskan.
När jag ska byta om från min uniform till civila kläder inser jag att jag inte fått med mig några skor. Så jag får använda jobbskorna, så heta är dom, haha! Jaja, bara en dag...eller vänta, hade ju tänkt åka direkt till Martin efter jag kommit hem från Kalmar imorn(fredag), jaja, får väl ta en onödig sväng tillbaka till Askersund innan jag får köra vidare mot Örebro.
Visserligen kan jag passa på att tvätta lite innan jag åker då också.

Åkte iväg till stationen, hoppade på tåget mot Mjölby, snackade skit med Madde och Anders och vips så var vi i "pling ding - Mjölby, Mjölby".
Hoppade av tåget, gick till pressbyrån(svindyr butik men va goa grejer dom har!) köpte färdgodis och dricka+lepsyl som jag hade saknat i över 1 dygn!
Hör en skön kille säga på bred östgötska "tåget till Avesta, Malmö föörsenat, beräknad ankomsttid xx:xx" Jahopp, då va det bara att vänta i 20 min.
Sen kom vi på tåget...fick bli stående för tågmöte pga av enkelspårsdrift. Hopp, 30 min sena, vilket innebar "Ni som ska vidare från Avesta till Kalmar, för er blir det buss(?!?!) som avgår från stationshuset" Jippi! Istället för 1h på ett skönt tåg, där man kan plugga till provet inför morgondagen så får man byta till buss, som tar 2,5h och som jag inte kan plugga på, för jag mår illa om jag läser på bussen! Tack för det! Ibland vill jag bara ha en boxningssäck i ett ljudisolerat rum och skrika och banka skiten ur! Ska se till att skaffa mig en sån!

När vi väl var framme i Kalmar blev det att äta lite, prata med Martin och sen, PLUGG!
Så nu har jag läst massa skittråkiga saker i nästan 2h, och har kommit till insikt med att "det jag kan, kan jag. Det jag inte fått in, kommer jag inte få in." Man kommer alltid till den fasen när hjärnan är mättad på ett visst ämne, och då spelar det ingen roll vad man gör, för det är totalt stopp!
Så jag hoppas provet imorn går vägen, annars blir jag jätte ledsen...Så håll tummarna för mig kära vänner!

Ja och det sista klagomålet för dag är att utanför mitt hotell ligger ett stort torg...och idag verkar de vara fjortisarnas afton med något disco som spelar skithög musik och massa små kids som är ute och gapar och skriker! Tänkte ringa polisen först, sen tittade jag ut genom fönstret och såg att det redan var 2 polisbilar där och några poliser i röresle...så de va ju ingen idé...
Jag har ingenting emot att folk roar sig...tvärtom! Tycker ju själv sånt är kul...MEN! Var det tvunget att det skulle vara just ikväll/natt när jag måste sova som goast? Ibland har man otur..
Har dock öronproppar, men vet inte om jag vågar använda dom, för tänk om jag inte hör mitt alarm imorn bitti, och försover mig, de skulle vara piss!

Dagens uppsving var när jag fick ett sms från min söta Annie! Hon bjöd med mig på JC-fest på lördag! Ska bli skitskoj! Träffa mina underbara, snygga och bästaste tjejer och nytt trevligt(hoppas jag) folk!
Så tack Annie för lite ljus i min sega dag<3


Och så är jag glad att jag har mina två små gosekillar, Ville och Svante! Dom är bara för underbara! Stolt faster!!Varje gång! Håller tummarna för Ville imorn, han ska operera sig lillen. Hoppas och tror de går toppen!

Nu är det dags för skönhetssömn och bearbetning av säo-jockset i sömnen!
Som sagt, håll alla tummar, fötter, händer och tår för mig imorn vid 9-12!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Det börjar bli kallt hörni, eller hur? Och i helgen får vi tillbaka en timme, skönt!

Nattinatt!
<3mme

25min, sen är detta dygn av omtumlande händelser över

Whirlwind

skönaste introt som finns!

http://www.youtube.com/watch?v=kl8ZLhEEVBU&feature=related

"the only one I love
she was a superstar

I dream a dream that can't come true
I can never be with her
I dream a dream that can't come true

if I was a whirlwind
I could sweep her heart away

I am
a weak heart
I am a weak heart
a weak heart to break

and a lost love to take
a lost love to take
I was a whirlwind
and she, she was a superstar

the only one I love
the only one I love"

Förkylningen älskar mig..

Övningsåkningen igår och idag har gått jättebra! Fått gott upp tidigt i svinottan! Igr började jag halv 6 vilket innebar att jag gick upp 4,uch! Och idag började jag 5, det innebar att jag gick upp halv 4! Jag hoppas ni andra låg och sov då, helt sjukt skumt att gå uåå så tidigt!
Imorn blir det lite mer human tid, tror jag började vid 11, så blir det överliggning i Karlstad och sen kort tur på torsdag, slutar vid 10, så ska jag åka vid halv tre till Kalmar, för att på fredag skriva provet, som jag förövrigt inte pallat med att plugga till så mycket som jag borde...som sagt, märker verkligen att jag inte ska börja plugga på högskola eller liknande, de är jag alldeles för omotiverad för..och nu lockar ändå löneök på 2000kr, vad lockar då när man pluggar? Inga pengar, nudlar och böcker i högar?
Måste säga att jag är imponerad av dig Sofia, som orkar! Du är fuktig! Keep up the good work<3

Nu ska jag inte ha ett helnegativt inlägg..Jag har nämligen fått ledigtpå Julafton! Weihoo!!! Sen har jag 6 semesterdagar att ta ut, så om nån är sugen på en sista minuten? Det är iaf jag! Ska undersöka saken!

Nu ska jag ta tag i mig själv, äta lite mat så att jag blir pigg och sen blir det plugg(vad jag tjatar, jag vet!sorry, nästa vecka blir det bättre, hoppas jag, hehe)

Om ni ögnar igenom detta mina tjejer, så skulle de va kul och se er, på lördag? eller fredag kväll? Let me know!
"I'm sending you an sms"

<3mme

tog ett klokt beslut idag, det är skönt att göra det rätta<3

Timmarna går fortare på helgerna!

Helgerna går verkligen för fort!
I fredagskväll var jag helt slut, somna tidigt, mycket skönt!
Igår var det mys med Martin, shopping med Marcus Camilla, vi hade skojsigt! Tycker om henne mycket! På kvällen blev det deg i soffan med Martin, Camilla, Marcus and mum ' dad...mys, va längesen!
Idag har jag hunnit med att äta frukost och börjat plugga lite till mitt prov, de är så mycket, vet knappt var man ska börja...men de får la gå. Snart kommer mum n' dad hem med lite gottig mat, efter lunchen blir det back to plugg!

Bävar inför morgondagen...ska börja 05.53, men jag tror jag ska va där 1h innan för att jag har medåkning, så det blir upp i ottan, suck! Inge kul att starta veckan så tidigt! Men jag ska försöka få tag på killen jag ska åka med och se hur dags vi ska ses...hoppas en halv timme före räcker!

Köpte förresten mössa, halsduk och tumvantar igår på h&m, så nu kommer jag va varm och söt i vinter! Och så är det clubvecka nu, 10% på allt fram till 22okt. Så det kanske hinns med en till titt innan dess.

Åter till paragraferna med avgångsprocedurer och bromshänvisningar etc.

Just ja, såg i kalendern idag att de är nästa söndag vi går tillbaka till vintertid..då ställer vi tillbaka klockan och det betyder väl ändå att vi får en timme, eller har jag snurrat till det som vanligt?! Jag har min jobbhelg då, fast jag är ledig ändå på lördan så tror inte jag påverkas av det, mer än att jag får sova en timme till, och de är ju aldrig fel!

Hoppas ni spenderar er söndag på ett roligare sätt!
<3mme

Thank God, It's Friday!

Sitter på tåg 792 mot Hallsberg, via Västerås och Örebro...Är hemma om dryga timmen...OM det ska bli skönt att komma hem till Martin och bara gosa ner mig i hans soffa, så ska han få ta hand om mig, har jag bestämt!

Förkylningen idag är lika illa som igår, dock har halsen slemmat igen, så en slamsug, någon? Min röst låter inte som den ska göra, men omväxling förnöjer heter de ju, hehe!

Imorn blir de att umgås med Martin, och morgonkvällen ska spenderas lugnt hemma i Askersund framför tvn, how lovely!
Söndag hoppas jag på lite tjejmys, vi får se!

Nästa vecka bli det att övningsåka mån-tors, torsdag kväll blir det Kalmar igen för SÄO-provet på fredag morgon...Så tuff vecka framför mig...

NU! är det helg och jag är ledig..Jag ska njuta till fullo!

<3mme

Höst=host, snörvel och prosit!

Förkylningen går åt fel håll! Verkar inte som de där pillrena för att stoppa upp förkylningen hjälper, tyvärr..Började dagen med att jag knappt kunde ta mig ur sängen, för jag hade så ont i nacken så jag kunde knappt röra mig...efter en kvarts masage, med egna händer, lyckades jag pallra mig in i badrummet...Skulle aldrig tittat mig i spegel för min reaktion blev- Gaah! Vit som snö! Hoppade in i duschen för att slippa se på min eländighet...Drar på lite varmare än vanligt för att få igång blodcirkulationen och därmed musklerna...plus lite färg i ansiktet...Kom ur duschen, tittade mig åter i spegeln och konstaterade, bättre att se ut som jag sprungit 1 mil och se ut som en gris än att se ut som ett spöke, eller hur?!

Dagen fortsatte men frukost. Buffén va så stor att jag bara hann med halva, snopet...Så imorn blir det 1h frukost så jag hinner äta allt smarrigt! hehe...
   Sen var de vagnsteknik...Och ni ska tro vad det är mycket att kunna om vagnarna i ett tåg! Om ni tror att det enda en tågvärd gör, är att klippa biljetter, så har ni så fel så att det bara sjunger om det! Vi ska bli elektriker, "rörmockare" och tekniker på en och samma gång känns det som just nu...Så om en toalett i en vagn inte funkar, hämta mig så fixar jag den..för jag VET hur man gör..imponerad? Hehe! Och om de är för varm så är de bara att be snällt, så fixar jag en behaglig temperatur i vagnen åt dig, de ni!

Kvällsmat på Statoil, korv och mos, mumma, haha!

Nu har jag så ont i halsen, så om jag andas med munnen hostar jag, och det gör ONT! Som om en söt liten igelkott fastnat i min "smala" hals...Och andas genom näsan funkar 2 minuter, sen blir det att snyta och ta nässpray med menthol! Härligt!
Och det där med att whiskey ska hjälpa mot förkylning är jag tveksam mot...tänkte som så om jag köper en liten skvätt i botten av ett litet glas, ur baren innan jag ska sova, kan den nog kanske göra nytta...De gjorde den, i en halvtimme och det var ju skönt...men man kan ju inte dricka massa wiskey en gång i halvtimmen, de blir ju tok då...Så nu är den effekten som bortblåst...kan ju hoppas att den tog död på lite bacilusker iaf, för så äckligt och starkt som de va så måste det göra nytta!!!

Jaja, trött, sjuk och ensam...ska bli skönt att åka hem nu, efter 1 veckas utbildning, sovandes på hotell och knappt kontakt med normala människor...

Så skönt att veta att man kommer hem till världens underbaraste pojkvän och familj och vänner! Ni är bäst, Ni får mig att stå ut! Älskar er!!!

<3mme

Miss my girls<3



Ni



är



underbara



<3mme

Kalmar-58

Ja ni, utbildningen går ganska bra tycker jag, börjar falla lite på plats iaf. Avgången tror jag sitter nu, och de är ju de jag ska jobba med dagligen så de är ju bra. Nu är de bara att lära sig vad man får/inte får göra och all säkerhet! Måste sitta nästa fredag, annars blir de inte så bra..Så håll tummarna! Får ta fram mina bästa memoreringsmetoder, och fram med pluggsinnet igen! Tjho! Vad man känner att man inte ska börja plugga än på ett tag, är trött efter 2 dagar, bra, haha!

De som stör mig med utbildningen är att det är en smittohärd av basilusker! Tjejen bakom mig sitter med feber, nyser 10 gånger i minuten och hostar, snyters sig och äcklar! Tjejen snett framför mig snyter sig och gör konstiga dova ljud från näsan...Och stackars Madde bredvid mig snorar lite hon med...Så jag ska va glad om jag klarar mig undan!
Har ju haft ont i halsen en vecka, sen gick de över till näsan/huvudet...nu är de halsen och näsan..Så jag tog tag i saken och bestämde mig för att jag ska klara utbildningen iaf, sen kan jag bli sjuk..måste bara hålla mig på fötterna i ca 3 veckor till, hm..good luck! Gick iväg till Apoteket och inhandla lite tabletter för att stoppa upp förkylningen och sen nässpray! Blir nog kalas detta!! Atchsjoooo,hu!

Imorn eftermiddag lämnar jag Kalmar för att åka till Stockholm. Där ska vi lära oss allt om lokvagnar, nice nice! Hem på fredag kväll, kommer bli skönt!

Nästa vecka är de övningsåk och på torsdagkväll åker jag ner till Kalmar igen för att skriva SÄO-prov på fredagen, vilket jag bävar för, uch uch! Så mycket att kunna! HUr vagnarna får gå låsta, vilken typ av vagn de är, om de är skivbroms/blockbroms, hjulplatta, UIC-kabel, slutsignal, boggie och inte tala om alla skåp som finns på tåg, som ingen resenär har en aning om att man vet! och massa, massa mer jocks!
 Vet ni vad det bästa av allt är? Jo det är att allt som vi ska kunna om säkerheten står i § (paragrafer!!!) alltså som i en lagtext! Bara för att de inte ska finnas några kryphål om det händer någonting som inte får/kan hända..Som sagt, håll tummarna! och tårna med kanske!!!!

Men nu tar vi en dag i taget...Så nu blir det att sussa sött, fast de är fullmåne(drömmar jämt skumt då, av nån knepig anledning..)
Imorn blir det att gå upp vid sju och packa, frulla vid åtta och börja vid nio...så blir det tåg strax innan tre..

"All I know
Is everything is not as it's sold
but the more I grow the less I know"

Sov sött!
<3mme

Nalle Puh i all ära

Ett Nalle Puh citat gav mig dagens humor..
"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre."
 Klokt sagt tycker jag...sen skrev jag detta till min kompis och tyckte det passa in för att jag inte är ett "big fan" av att ut och springa...
"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken."
Och då skriver personen i fråga, "Är det också ett Nalle Puh citat?"..Klockrent!
Och nu blir den citerad själv...så lustigt...iaf denna tid på dygnet..

Och helt plötsligt ser jag tydligt hur ironiskt nästa citat blir (detta är dock Nalle Puh igen)
"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."

Nä nu märks de att det är dags att sova hörni! Nattinatt!
<3mme

Just talk to me

Darling how are you?
Is everything okay?
Too many questions, so say?
I just want you happy,
smiling and enjoying your life,
cause it's not coming back,
no it's not.


Remember yesterday,
but live today.
Don't look too far in the future,
just be...today!
Too much preaching, so say!


I know it's hurting.
I see the pain in your eyes.
You are worth the best,
so don't get saddle with the chest,
of a man,
who hurt you inside out.


Sweetheart, I hear you,
screaming in the silence.
Don't!
I'm here for you...

<3mme


!chum oos kniht t'noD

Näe fröken Johansson! Nu måste du sova!!

Varför ligge man uppe och stirrar på en skärm och skriver massa lustiga inlägg när man är trött för? När man borde sova som sötast och drömma !?
Jo för man tänker, way too much!

Nu får jag stänga ner och sova!!

Nattinatt, en gång för alla...
<3mme

Unicorns, do they exist?

"vem är din unicorn?

det ska ju vara en person som man verkligen vill ha, men inte kan få...
finns faktiskt bara en...tro det om du vill eller inte
"

<3mme


Just the way you are beautyiful

Ligger i sängen på hotellrummet i Kalmar nu..kan inte sova, är inte trött längre..så typiskt när jag va så grymt trött förut..
Jag och Madde gick till McD och käka lite förut, kan nog vart maten som gjort att jag blivit pigg igen..inge bra..

Ska väl försöka sova snart igen...tänkte att nån trevlig och pratglad själ skulle va ute på msn nu, men icke..jaja, tyder på att folk sover och ska till jobbet imorn..får va glad att några trevliga vänner skrev en stund med mig när jag satt på tåget...Indien låter ju inte fel...dit ska ju S.T VALENTIN imorn på kvalitécheck på deras väskor..och idag åkte gamla Fia från Boxholm dit..Skulle ju va trevligt att resa dit "hurry curry"..finns nog mycke att uppleva där tror jag.

Dagen imorgon ser ut som så att det blir upp vid sjusnåret och duscha och frächa till mig, frulla vid åtta och utbildningen börjar 9 sharp!

Ligger och tänker och funderar, filosoferar och diskuterar med mig själv...Livet kan va så underbart, så svårt, så enkelt och härligt..jag är lyckligt lottat, de är så jag känner(säger) de, just i denna stund,när mina fingrar sveper över tangenterna i all hast...

Sweet deams good people
<3mme

Så sant..så sant..
"Hey little girl with your tangled hair,
Your tattered clothes
You're 15 and you're bound to bloom just like a rose
You're wishing that you had designer jeans
Like the ones you see in magazines
Yeah I know you'd give anything just to fit in
But your worth aint on a price tag, it comes from within

Hey there little homecoming queen
In that back seat
I'll bet his brown eyes are promising you everything
I know you wanna be just like your friends
But he'll still love you if you don't give in
If those girls were being honest that have been where you're at
I bet they'd tell you they wish they had their innocence back

So he left you for a girl that could be your twin
If you were 28 again
Let him go, let him fly
Keep your head up, get on with your life

Don't you know you're beautiful
Don't you know you're beautiful
Don't you know you're beautiful
Just the way you are"

Trött som Ior!

Uch! Va de ska ta lång tid till Kalmar...åkte 14.45 från hallsberg och ska snart vara framme, 15min kvar...20.21 ska vi va i Kalmar...men uch, uch, uch vad jag är trött! Och hungrig! Men de fixar sig väl snart, hoppas jag...

Imorn blir de "skola" igen, ska bli intressant!

Nu ska jag leta upp en toalett och sen packa ihop mina saker och så stannar tåget, tänkte jag iaf!

Hoppas ni haft en härlig helg!
<3mme


work hard, sleep tight!

Ligger på hotellrummet i Karlstad och är pisstrött! Har varit en hård dag, sålt för mer än dubbelt så mycket som jag brukar...och det ärju tecken för att jag jobbat hårt om någe!

Ska sova om en liten stund, har en tokjobbig huvudvärk, haft de i flera timmar nu, så hoppas den försvinner när jag sovit!

Saknar Martin...så skönt att bara vara med honom, han är bäst<3

Imorn kanske det blir bio om tjejerna, får se, hoppas iaf!

Sleep tight!
<3mme

2 år!

Nu är det bara att gasa, haha! Nädå man ska följa skyltarna...Ja, va pratar jag om..jo, min prövotid på körkortet går ut idag! De ni! nu är man vuxen då, hehe!

Ha en trevlig helg! Själv blir det JOBB!

<3mme

Mobilt bredband!

Nu har jag fått mitt mobila bredband till min nya fina dator! Wie! Nu slipper jag känna mig ensam när jag har överliggning, över allt i Sverige...Perfekt timing nu när jag ska åka till Kalmar och sen Stockholm på utbildning!

Är hos Martin nu, han sitter och suckar och väntar på att vi (eller snarare jag) ska göra mat(medan han duschar)..det blir hemmagjorda hamburgare, mums!

Ha en härlig kväll!
<3mme

Let's bowl!

Sitter i sthlm(ovanlingt?) och har rast...ska åka hem om 2h...
Sen när jag kommer till hallsberg måste jag skynda mig och svira om, för jag ska åka direkt till scouterna efter jobbet och så ska vi åka till laxå och bowla...det ska bli skoj och se hur de går för de små stjärnorna, hehe..

"Come on everybody, gather round...
I'm gonna show you how to knock 'em down.
When I'm on the ball, I'm the number one!
And I'm gonna show you, how it's done!

Let's bowl, let's bowl! Let's rock 'n roll!
Hey come on let's get this show on the road..
Let's bowl, let's bowl! Let's rock 'n roll!
We're sittin' on a bomb, that's about to explode!!"


Imorgon är jag ledig..ska bli så skönt! Ska tvätta, träna och må gott..åka till Martin på kvällen tänkte jag...

Jag kan också upplysa er om att mitt rum är fint nu, garderoben är resad och ett jobbigt avsnitt i mitt rums historia är avslutat och nu börjar den nya, rena och fina delen av rummets framtid!
Nu är de bara att skicka i väg de kläder jag rensat ut till bättre behövande! Så slipper jag tänka på de mer..
Så stolt att jag ÄNTLIGEN fått det gjort, och mamma är överlycklig! Än finns de hopp om mig, tänkte hon nog, haha!

Ska beställa tågbiljetter för resan ner till kalmar, ska ju på kurs nästa vecka..Ska bli skoj, men är lite nervös hur de ska gå..men om alla andra klarar det så varför skulle inte jag?! Så jag intalar mig själv att det är bara att ta fram plugghuvet och köra igång! Hänga med på vad de säger, läsa lite hemma och köra hårt!
Ni får ju självklart inte glömma att hålla tummarna för mig ändå, för det behövs alltid!

Hoppas ni har en skön eftermiddag och kväll, utan regn och rusk..bara sol!


Nu ska jag nog köpa mig en skvallertidning och godis, så att jag kan fördriva tiden på någe vis...
<3mme

ps. såg på grease2 här om dan...den är ju bara för underbart toppen bra! även dirty dancing2, också klockren!

Bland de finaste...

Denna dikt har följt mig sedan min högstadietid, den är så grymt vacker och mysig!

"I vårens tid, i sommarvind,
jag smeker ömt din mjuka kind.
När löven faller och blir mull,
jag kysser dig för kärlekens skull.
När vinterns flingor faller ner,
jag älskar dig mer och mer.
I alla väder, i alla dar,
är du det finaste jag har."

<3mme

(till dig martin<3)

Söker lägenhet i Örebro!

Snälla! Måste flytta snarast, orkar inte bo hemma längre!!!

Hör av er om ni hör något!!! 2a eller 3a i centralare delar av Örebro!!!!

<3mme

RSS 2.0