Till Martin, min första och sanna kärlek!

Hela sju år med min kärlek! Min första kärlek. En kärlek som aldrig tagit slut, även fast det var några år mellan första kyssen, till vad jag tror på är livslång, äkta kärlek.

Du vann mitt hjärta när jag såg dig för första gången, det var på en resa till Liseberg med Zinkgruvans skidklubb som jag fick följa med Cissi Sjöberg på, augusti 2000!

10 november 2001 fick jag min allra första kyss. Det var en fredagkväll, vi var på ungdomsgården "Trikån". Jag gick ut, för jag ville så gärna ta kontakt med dig, men vågade inte. Och när jag går ut från byggnaden hoppas jag på att du ska följa efter. Och det gör du..

Egentligen har det aldrig funnits någon annan än du.

Nu har det varit du och jag sedan månadsskiftet september/oktober 2004. Upp och ner och upp igen. Är så lycklig med dig! Du är allt jag vill ha. Du är världens bästa!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, djupt och innerligt. Hoppas att de sju åren kommer att gångras 20 gånger om! Minst.



<3mme


Pyssla

Ledig dag. Gick upp tidigt för ett ärende och sedan har dagen rullat på. Skulle hunnit städat vid det här laget, men istället så hjälpte jag Mikaela med nytt utseende på hennes blogg, får se om hon gillar det..

Men nu ska jag väl ta tag i "arbetet", så man slipper i helgen.. Men egentligen skulle jag vilja börja med gardinen.. jaja den får vänta.

Nu skiner solen, man blir genast piggare! I förmiddags var det så grått och dystert.. men nu sprakar löven!

<3mme

Gardintyg

Spanade in detta tyg igår i Stockholm och idag när jag var i Götebrog slog jag till. Det fanns i hissgardin, men den tyckte jag var för dyr och hade krånglig uppsättning. Sedan fanns den som längd, och det var inte vad jag var ute efter. Så det fick bli metervara, så nu ska här sys! Ska införskaffa två breda sidenband i mörklila, så blir det en sådan gardin man rullar upp i nedkant och banden håller längden på plats. Tina har sådan modell på några av hennes gardiner och dom är så fina!
Gardiner är såklart till det glömda rummet.
Åhléns, här går att klicka sig fram till detta finfina tyg!

<3mme

Ledighet är det bästa jag vet

Igår var jag med Sofia och Tina på bio. Vi såg "Friends with Benefits"
Riktigt rolig!



Idag har jag varit på stan med Sofia, småshoppat. Kom hem med en hallsduk, vantar och en stickad långärmad (som jag fick rabatt på, för Indiska är bäst, haha!)

Strax dax för jobb. Har lång rast i Stockholm..så efter jag varit en snabbis på Åhléns, åker jag till Midsommarkransen och hälsar på sötaste Ruth och mor Rebecka! (Bror Marcus jobbar, tråk..)

<3mme

Sofföverdrag


Nu är det beställt, det nya sofföverdraget. Nu är det bara att vänta och se hur det blir. En bit påväg med att äntligen få i ordning det glömda rummet.

Ikväll när jag kommer till Stockholm och har rast, ska jag skynda mig in på Åhléns innan de stänger för att se om det finns någon gardin som jag vill ha, eller tyg som jag kan göra gardin av.

<3mme

Knytblus

Den är mer ljusrosa på bilderna, i verkligheten är den mer beige. Men jag gillar den ändå!

 



<3mme

Det ljusnar

"Bakom molnen skiner alltid solen." Trots att vädret är lika grått som igår så är mitt sinne mycket ljusare, sköntt! Dags att tjäna pengar igeen då..<3mme

Det är annorlunda nu

Jag saknar dig. Det var evigheter sedan vi sågs. Jag hoppas vi möts igen någon gång.

<3mme


Hjärnan känns blank..

En sån här dag när man inte orkar mer. När man önskar att allt ska vara lugnt och rulla på, vara som vanligt. Biter ihop, blundar och hoppas det går fort! <3mme

Tänk på avståndet

Så när man väl får åka ner till Göteborg och träffa Karolina en sväng på rasten, så strular det på hennes jobb så hon måste jobba över och hinner inte träffas. Åh så otroligt tråkigt och dumt! Men men, den som väntar på något gott, sägs det ju..

Längtar till helgen, jag är ledig!

Nu får jag väl underhålla mig med wordfeud igen, så rasten går fort så man får komma hem..

Såg förresten en "skylt". Den satt över tunneln, när man kommer från Centralstationen här i Göteborg och ska gå in till "Femmanhuset". Det stod "Tänk på döden.", det var ju upplivande. Vad är detta? Funderade på om det skulle vara någon utställning i tunneln, men icke. Bara samma gamla tiggare som alltid sitter där. Sorgligt.

<3mme

Vackert



<3mme

Tråkväder

Om solen tittar fram så struntar jag i om det blåser. Men att det småduggar och är grått OCH blåser, det blir för deppigt!

Emma åker med till jobbet idag, sällskap i bilen är aldrig fel. Så ska vi jobba ihop upp till Stockholm, sen har vi rast där och så åker vi på varsin sträcka hem.. Så när jag kommer tillbaka till Hallsberg är hon där och jag får sällskap hem i bilen också! TOPP!

Ska strax iväg och hämta ett paket från H&M, skulle varit två saker i, men det ena är restnoterat så det ska jag få om en månad, surt. Vi får se om det som finns i paketet sitter som det ska, hoppas.

Får göra det bästa av denna tråkiga gråa dag.. TJOHO!

<3mme

Njuter



<3mme

"Farlig" nostalgitripp





<3mme

Vamp



<3mme

Högskoleprov

Då har jag anmält mig att skriva ett prov för pengar. Något jag var helt emot på gymnasiet, men förutsättningarna förändras. Vissa utbildningar kräver högskolepoäng eller att man skrivit högskoleprovet, så då får man väl ta och skriva det där provet..

Får se till att öva lite innan, hört att det ska va rätt svårt första gången man skriver det, och jag vill helst inte skriva det fler gånger så. Öva, öva, öva...

Nu tittar jag runt på utbildningar, det finns så otroligt mycket! Så svårt att välja! Men någon gång så vet jag att det blir rätt.

<3mme

Anmälan för att skriva Högskoleprov den 29 oktober, sista anmälningsdag 15 september!

WordFeud

Yes, I'm hooked! Varför skulle jag slippa undan? Jag gillade ju verkligen Betapet, och nu kan jag spela Scrabbles när som helst, toppen! Arbetsdagarna kommer gå så mycket fortare haha. Inte att jag ska sitta och spela ist för att jobba, nej det är att få tiden att gå när man är på jobbet och väntar på nästa tåg etc. Nu är det dags att natta sig, för nu leder jag 3 av 4 spel, känns som ett bra läge att sluta då. Längtar tills kommer hem imorn em. Då får jag kramas med Martin och så ska vi iväg på middag med trevliga vänner, likielike! Ha en grymt bra helg! <3mme

Min dag idag

09:30 Vaknade, duschade, åt knäckemackor och drack juice, sminkade mig och klädde mig.
11:15 Lunch med Michaela och Emma på Gröna Grodan, åt en sallad med kyckling, parmaskinka och självklart fetaosten som är den godaste som finns!
13:15 Sa hej då till tjejerna, handlade kakao med mera till att baka kladdkaka.
14:20 Kladdkakan var färdig och då begav jag mig till Hallsberg för att fika med den underbara familjen Dahlberg.
17:00 Begav mig till Askersund för att köra igång scouterna för denna hösttermin.
19:45 Hemma i Örebro igen. Martin lagade god mat till mig. Tittat på True Talent, Efterlyst och nu Breaking News. Pratat med Annie i telefon och fått uppdatering om hennes nya liv som student.

Snart sängen efter en toppendag med ledighet!

Imorn blir det jobb hela dagen och på kvällen svänger jag förbi Petra för lite PartyLite. Jobb hela långa helgen. Ledig på måndag igen, längtar!
<3mme

Make up är en härlig del av livet

Stannade på Marieberg på vägen hem. Behövde en ny pincett, min är spårlöst försvunnen. Så köpte jag lite filar och nagelgrejer, så har fixat dem så de är fräscha och hela..två timmar flyger förbi. Älskar ju sånt här "pyssel", blir lugn av det. Rogivande.
jag köpte även ett nytt läppstift! I färgen Vamp från Make up store, love it! Men det gjorde inte Martin. Han ser inte det estetiska i make up, han vill ha naturlighet och det är ju fint. Men eftersom jag är väldigt naturlig nästan varje dag så älskar jag att flippa lite med sminket emellanåt haha. Så jag bryr mig inte om den åsikten, hihi, busigt!

Får lägga ut bild på de snygga läppstiftet någon dag! Vamp, jag gillar de, blodrött..vampyrigt haha! Passar utmärkt nu när Martin och jag kollar säsong 4 av TrueBlood!

<3mme

Lilalalala!

Galet rolig lördag! Segsöndag. Men vilken helg! Vilken ledighet jag haft. Tippelitoppenbäst! Tidiga mornar i början av veckan men onsdag är jag ledig, då drar scouterna igång, så kul! <3mme

Fab 5

Igår hade jag, Annie och Tina tjejkväll hemma hos Tina. Supermysigt, ni är så underbara.
Idag lunchade med systrarna L på Gröna grodan. När jag sa hej då till dom kunde jag inte hålla mig från tårarna. Annie flyttar ännu en gång ifrån oss. Men denna gång är det åtminstonde i Sverige, närmare bestämt Malmö. Så glad för henne! Men det är hårt att säga hej då till vänner. Kommer nog aldrig vänja mig med det. Det blir en liten del som känns tom i hjärtat. För mina närmsta vänner, min familj och självklart min kärlek, har en liten del av mitt hjärta och när de inte finns nära, så fattas en pusselbit i mitt hjärta och då blir det tomt. Men vi ska hälsa på Annie under hösten, så hälsar hon på till Jul.. Men saknaden är stor ändå.

Snart kommer Sofia hem också. Dock stannar inte hon heller. Men hon flyttar till Stockholm, och där är jag ju nästan varje dag annars, så det är helt okej. Så glad för henne med.

Så har vi vår snutta Karolina, som bor i Göteborg. Saknar henne otroligt mycket, inte träffat henne sen Midsommar.. men jag hoppas kunna ses snart.

Men Tina är iaf kvar här hemma i Närke och pluggar hårt. Och i våras flyttade hon ju ifrån Kumla in till Öret, det är jag överlycklig för. Så skönt att ha henne nära. 20 minuters promenad. 5 minuters bilfärd. Ja nästan runt knuten. Det är hon och jag som håller ställningarna här hemma, och det ska vi göra med bravur!

Den här är till er tjejer! Enjoy.


Kärlek till er.
<3mme

Det glömda rummet

Rummet används mestadels av Martin, eftersom han har sin dator här. Min är bärbar så jag sitter oftast i vardagsrummet med den. Vi har den lilla tvn här också, den används när jag inte vill se på all fotboll som min käresta älskar att se på. Soffan är riktigt skön. Har några år på nacken. Den köpte jag för en billig penning av min bror Micke  och hans fru Petra. Tanken var att köpa nytt överdrag, det har inte hänt på 6 år!!! Soffan används när våra kära vänner övernattar, den brukar vara mycket uppskattad.



Vad finns det mer att säga, gjort fint på andra ställen och detta rum har liksom blivit som det blivit, lite glömt. Men nu har turen kommit till det tredje rummet, så nu ska det bli fint här med.

Vad ska förändras?
*Nytt sofföverdrag
*Omplacering av möblerna
*Byte av tvbänk
*Nya gardiner
*Lampbyte
*Fräscha blommor+krukor
*Ny matta

 
Som det ser ut nu. (Jämför med bilden ovan så kanske ni förstår vad de små kuberna är, haha!)


En vision om hur det kan se ut när vi är klara. (Tar bort två mattor, tvbänken, en lampa samt byter ut gardnierna, byter överdrag på soffan och skaffar en ny matta.)

Jag tänker mig jordiga toner men ändå ljust.
1.Nya sofföverdraget från Bemz
2.Min gamla låda som kommer användas som tvbänk.
3.Min andra gamla låda som vi fortsätter att använda som soffbord (en dag ska jag se till att vända på den och skaffa en glasskiva, det har tanken varit ända sen jag köpte den för 2,5 år sen...).
4.Ny matta, tyvärr har jag tappat bort hemsidan jag hittade den på, får leta upp igen...

1.  2.3.
4.


Bara att sätta igång att hitta allt och möblera om då, nu när jag gjort ett "modeboard".

Ser fram emot att få det färdigt, efter 2,5 år. Det är dags nu, haha! Det kommer bli tipptopp!
<3mme


Röhnisch

Lena frågade om jag ville med till fabriksutförsäljning av Röhnischkläder, who am I to say no?

Detta fick jag med mig hem;
vit jacka,
svart långärmad Ullmax,
rosa långärmad löpartröja,
grå kortärmad tröja,
grönt träningslinne.

Jag är absolut nöjd, dock hade jag önskat mig ett par nya långa löparbyxor, men det går ju få tag i billigt ändå. Det var 50% på halva priset, så det var alltså 75%, klockrent!



<3mme

al Forno Italiano

Mozzarella con Parma




Tagliatelle con Pollo




Vit chokladpannacotta



Restaurangens hemsida
Supergott! Trevligt sällskap i form av min älskade, samt Johan och Lena.

<3mme

Höstmarknad i Askersund

Igår var det den årliga höstmarknaden i Askersund. Jag åkte dit med Emma, Tove, Tina och Annie. Vi gick runt, åt lunch och fikade. Jag köpte självklart marknadsgodis. Sedan en "sprits", en sådan man dekorerar tårtor/cupcakes med. Sedan investerade jag i nya snygga "lådor/burkar". Mycket nöjd med visiten i min underbara hemstad!



<3mme

Filosoferar

"You must be the change you wish to see in the world."

Detta citat har jag sett två dagar i rad på helt olika ställen, och aldrig hört innan. Det är tydligen Gandhi som sagt det.
Igår såg jag det som väggord på mitt gamla "jobb" Designrummet i Askersund. Idag såg jag det på tv, i avsnitt 7 säsong 4 i Sjunde himlen (7th Heaven).

Jag har bett om hjälp, kan ju vara någon som försöker säga mig något? För det här med slump tror inte jag på.
Jag får fundera mera.. Så kanske det kommer en förändring i rätt riktning snart. Hoppas gör jag.

<3mme

RSS 2.0