Life

"Yesterday is history, tomorrow is a mistory and today is a gift of life - so enjoy the moment"

<3mme

Spinn and shake!

Igår var det bowling som gällde!
   Jag, Martin, Tina och Tomas var en vända på Strike...Mitt mål var att inte komma sist, men det gjorde jag i alla fall...Men kul var det ändå! Fick allt några strike, helt säker på att det blev 4, eventuellt 5...men förmodligen 4, haha! Detta måste vi göra om, riktigt kul, och jag måste träna lite innan så jag kan slå dom nästa gång, haha!

Nu ska jag strax iväg på stan, handla lite smink inför kvällen och förhoppningsvis hitta ett par byxor, annars vet ni ju hur det går "man får gå med rumpan bar", haha"
   Ska även handla två presentkort på SF-bio á 100kr, åt Petra, så slipper hon åka in till Örebro bara för det..Vad gör man inte för familjen!

Ikväll blir det att "skaka rumpa" med Karolina och Sofia! Och kanske några fler? Ser fram emot det, var allt för länge sen jag var ute och dansade! Ska bli KUL!

Hoppas ni har en bra helg. Jag njuter av att vara ledig! Och jag verkligen ÄLSKAR det!

<3mme


Bilder från gårdagen:



Tina





Tomas



Martin





Och jag!


Can't help it

Ayo Technology
Something special...Can't explain...

<3mme

715 Hpbg-Cst

Nu sitter jag på tåget, har jobbat gärnet med att kolla biljetter, sjukt mycket folk! Är alldeles strax framme i Stockholm, då blir det en frukost nr.2 á la Mathilda, toast på McD! Kan inte rå för att de är så goda! Man får unna sig något när man gått upp så tidigt!! Haha...sen närmar sig ju Beatch-09, men jag har tidig semester så då kan jag ligga blek på stranden, rätt ensam, så då kan mnin mage vara lite "svullen" haha! Nä, när jag flyttar till Örebro är det dags för hårdhandskarna! Då får jag ju upp min boxningssäck också, det blir kul!!!

Detta är tredje dagen i rad jag har 5 timmar kvartstid I Stockholm, men idag har jag i alla fall en annan tur än de två föregående dagarna, det är ju bra...Men jag får stå ut med den evigt långa rasten...

Hur fördriver man då tiden?
Jo i tisdags så var det enkelt.. jag åt lite, sedan gick jag till mitt hotellrum(för det har man tillgång till, viket är tur!) där kollade jag på O.C och pratade med Mikaela. Sedan så hade Sofia haft en intervju i Stockholm, så då mötte jag upp henne, så åkte hon med mig hem...
   Igår var det lite segare, sov i 3h och tittade på tv i 2h..kuuul...
   Idag ska jag däremot har rooligare än igår...Min bror Marcus sambo, Camilla ska underhålla mig en stund. Hon började inte skolan förns 13. Så hon kommer in till 10, så då får vi se vad vi hittar på...Det är alltid kul att träffa henne, hon är en riktig ballerina, hihi!

Imorgon kanske det blir bowling med Martin, jag hoppas någon ville följa med oss...

Lördag blir det nog utgång med Karolina och Sofia.

Söndag, ska jag göra så lite som möjligt...skönt det ska bli!

Ha en härlig dag och en riktigt skön helg.

<3mme

Kör försiktigt!

Fick nyss reda på att Johanna, min bror Mathias fru, har "krockat" idag. Hon fick sladd på bilen, vilket ledde till att hon touchade en annan bil.
   Det hände ingenting med vare sig Johanna eller bilisten i den andra bilen, mer än att de båda är väldigt chockade! Skönt att änglar finns!

Vad ni än gör, kör försiktigt! Speciellt på riksväg 50, den är livsfarlig!

<3mme

Att jobba är inte så jobbigt..

..när man har nära och kära som väntar där hemma!


Gårdagen spenderades på tåg från Eskilstunda till Stockholm, sedan vidare till Hallsberg. Därefter åkte jag hem till Askersund. Då fick jag hjälpa kära mor att göra mat, hon har opererat karpaltunneln i högra handen, så hon är lite handikappad för tillfället. Då får man vara en duktig dotter och hjälpa till! Efter maten fick jag åka ner med henne och handla mat också, och efter det hjälpa henne med att hänga tvätt. Så nu har jag gjort mitt duktiga denna helg, men vad gör man inte för världens bästa mamma? Jag skulle kunna göra vad som helst!(näst intill iaf, finns ju en gräns, men min mamma skulle aldrig be mig om någonting som går över den gränsen ändå...)

Jag bestämde mig, efter mycket om och men, att jag skulle åka in till Örebro. Tänkte att om jag inte åkte skulle jag ångra mig, så det vara bara att sätta sig i bilen och åka till min blivande "hemstad".
   Väl där så åkte jag hem till Karolina, och Sofia var också med. Sedan kom Tina och Tomas också.
Tack för en mysig kväll! Skönt att få prata en stund!

Kvällen blev inte så sen, jag skulle nämligen upp ganska tidigt idag. Jag sov hos min älskade Martin. Jag är så enormt lyckligt lottad att jag har fått honom! <3

Nu sitter jag i Stockholm, ska åka om drygt 1½h. Så strax är det dags för lite mat, börjar bli hungrig igen(inte så konstigt när det gäller mig dock, hehe)

Resterande del av dagen ska jag bara slappa hemma framför tvn och kanske hjälpa mamma lite till...

Jag hoppas att ni alla har en bra dag och kväll!

Ett fint påstående/ordspråk, hörde jag för ett tag sen, tyckte det va så sött:

"Kärleken stavar aldrig fel när den skriver, ty den kan alla språk"

<3mme

Lovely words

"Feelin' the way I do
It's hard to keep focused
One minute staring at the moon
Next into your eyes
It's no surprise
That my knees weaken
At the lovely words you're speaking"


<3mme


I'm dreaming again...


Jobbar-helg

Då sitter jag i Stockholm igen. Har nyss ätit en onyttig, men ack så god måltid från PizzaHut. Ska alldeles strax åka till Västerås, sedan tillbaka till Stockholm och sedan till Eskilstuna för att sova där.
   Så jag har mycket grejer med mig idag, har ju datorn med mig så jag får lite underhållning ikväll, O.C boxen är med, wei! Ifall det inte är något bra på tv, så måste man ju vara säker på att man får lite bra innan sovdags.
 
Sänder åter en tanke till den omkomnas familj, släkt och vänner. Ofattbart, finner inga ord.

Ha en bra helg ändå, vad ni än gör.

<3mme

Orättvist!

Det är skrämmande hur fort ett liv kan släckas.

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1435973&wpa=ung-man-fran-sydnarke-omkom-i-trafikolyckan

Jag tänker på hans familj, som har haft sin båt hos oss på vinterförvaring så länge jag kan minnas, jag tänker på alla hans vänner och alla som kände honom.

Ta vara på varandra! Tänk inte "Jag ringer imorn", ring på en gång!
Livet är inte för evigt, det kan ta slut väldigt fort.

Sov gott unga du...

T-finns ALLTID för Dig, vad det än är!

<3mme


04.23

Omänskligt tidigt!
Jag var sjukligt trött nät klockan ringde 03.00 i morse, tittade på den, snooza(livsfarligt så tidigt, men jag gillar faran, haha).
   Tog mig ur sängen i alla fall, skippade duschen, orkade helt enkelt inte, jag har duschat nu, jag är inte så sunkig som det lät, haha. Åt lite frulla, klädde mig i den vackra men o så opraktiska uniform, men det är ju utsidan som räknas, man måste vara representativ. Eller ja, inte utseendet, mer att man ska va hel, ren och struken, haha.
   Körde till jobbet, alldeles för fort, men det är det bästa med att jobba SÅ tidigt, att det inte är en kotte ute och kör ens. Men aj, aj Mathilda. Polisen kanske sitter i ett hörn vid 4 på morgonen, speciellt mellan Askersund och Hallsberg.
   Om de gjorde det, alltså poliserna, skulle jag säga åt dem att fånga de riktiga bovarna istället för mig, som bara gillar att sova lite längre, haha!!

På jobbet åkte jag tåg, nähä? Otippat! Efter jobbet åkte jag hem och kollade på de första två avsnitten av The O.C säsong 3. Jag bara älskar det!
   Jag duschade och så blev det en tripp till Letex också, som har konkursutförsäljning, idag var det 60% rabatt! Det blev en stor svart kofta, ett sommarlinne, en t-shirt och en sommarklänning, allt för endast 349kr!! Fick över 500kr i rabatt! Vilka kap!!! Så nöjd så!
   När jag kom hem var jag vrålhungrig! Så jag åt och såg två avsnitt till av The O.C säsong 3. Det sista avsnittet för dagen var när Marissa och Ryan skaffar "sin låt", och inlägget till ära ska jag ta ut de fina delarna  ur den sångtexten!
   Jag började gråta när den gick igång, där är en utav mina absoluta favoriter! Den är så sorglig och lycklig på samma gång, helt underbart!!!

Nu sitter jag och skriver lite med Sofia på MSN...pratar jobb... Och på tal om jobb så blev Martin av med sitt. Han är ju snickare, jobbar på Skanska..Han plus 9till fick gå. De har redan sparkat 10 i höstas...SJUKT vad lågkonjukturen kom som en överraskning på posten, en brevbomb!!!
   Men jag har lösningen, och den va inte svår att komma på! Läs noga nu och sprid vidare så kommer jobben tillbaka, de borde va så i alla fall!

Om alla fortsatte att handla så som de gjorde innan idioterna i USA paja allt(japp jag skyller på dom!!!) så skulle inte Sverige beröras så mycket som det nu gör. För om alla fortsätter att köpa så fortsätter folk att bygga och det ger jobb som ger lön som ger köplust!!!

Så min uppmaning till folket, KÖP, TILLVERKA och JOBBA!!!

Och till mina nära och kära som trots deras skickligheter blivit av med jobbet;
Sök så skall ni finna-så uråldrigt att det til och med finns med i Bibeln, de ni!
   Håller mina ögon och öron öppna för Er!! Ni är bäst, ge inte upp hoppet! Jag tror på Er!!!

För de underbaraste!


Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies

Hoping for the best, but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

Let us die young or let us live forever
We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse

Youth is like diamonds in the sun
and diamonds are forever


So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?


<3mme

ps. det är inte så himlans viktigt att få jobb på en gång om man tänker efter, för jobba kommer vi hinna med hela livet, tyvärr, haha, men det är ju ett nödvändigt ont...

..can't buy back yesterday

Kom hem för en stund sen..Har varit en sväng i Åmmeberg. En kär vän, vid namnet Tina, skickade ett sms förut idag och undrade om jag ville se söndagsfilmen med henne..vem kan tacka nej till det? Inte jag iaf!
Så jag tog mig en sväng hem till familjen Larssons hus.
   Tina och jag pratade lite innan filmen, mycket mysigt! Och så var det dags för filmtajm...A lot like love...den va fin och bra! Riktig tjejfilm, me like!
Tack för en trevlig kväll gumman<3


I fredags var det begravning för lilla farmor. Den var mycket fin.
Igår flyttade vi ur grejer ur hennes lägenhet, vi delade även upp det vi ville ha. Jag fick bland annat några tallrikar, skålar och uppläggningsfat som min pappas faster har målat för hand, en stor fin byrå som min farmors morfar(tror det var så) har gjort för hand, mycket nöjd!..måste ju spara på sånna ärvda grejer med lite rolig historia! Sedan fick jag ett plättlagg, glas/ljuslyktor, halsband, strykbräda och en gammal fin symaskin från Husqvarna, riktigt retro!
Det var blandade känslor att plocka bland hennes saker...men nu sover hon i lugnan ro.

Igårkväll blev jag firad av familjen, hade ju fått paket av mor och far men inte av mina kära bröder...
Av Micke och Petra med barnen fick jag O.C säsong 3, man tackar mycket!! Måste ha marathon snart!!! Av Marcus och Camilla fick jag en tjock locktång, som även var plattång, riktight fiffig! Så nu kan jag bli snyggt stylad i håret. Tackar så mycket!! Av Mathias och Johanna fick jag ju andra delen av boxningssäcken, tack!

Nu är det dags att sova. Har ju varit sjuk, haft riktigt hög feber och rethosta samt en envis täppt/rinning näsa, från i onsdags fram tills igår. Snuvan är kvar men feber är långt borta och hostan är så gott som väck! Skönt! Så imorn blir det jobbet igen, då blir det utbilning, rep. biljetter, så lite mjukstart, perfekt!

"I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday

And Baby you know my hands are dirty
But I wanted to be your valentine
I'll be the water when you get thirsty, baby
When you get drunk, I'll be the wine

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you"



Sweet dreams!
<3mme

ps. igår var det Annies Birthday! Grattis i efterskott lilla Du!<3<3 Now we're OLD, not!

Tillbaks i Hallsberg

Äntligen slut på jobbardagen.
Kom 40min sent till Göteborg...anslutningar som sprck som ballonger, men...Mathilda hjälper alla, hihi..."så allt löste sig sa han som sket i badkaren", haha!

Däremot fick jag iongen rast, så det va av det första tåget och på nästa, så nu är jag helt slut..Ska sätta mig i en iskall bil och köra hemmåt nu. Det är nog det värsta med vintern...att upptäcka att alla rutor på bilen har ett tjockt lager av is och att sätta sig i den iskalla bilen, och det tar halvvägs hem innan man märker att värmen gör sitt.

God kväll
<3mme

30min till tåget..

Nu står jag och väntar på att börja jobba. Tyvärr är mitt tåg ca 30 minuter sent, kul att ta över ett sent tåg det första vättiga man gör på dagen, inte så värst!

Ska ner till Göteborg och hem igen, slutar ca 21.30, hoppas jag, om inte det tåget också blir sent.

varför är då tågen sena nu då, jo det är vädret! Det är för kallt för tågen att gå som de ska, typiskt! jaja, det är iaf varmt inne i tåget, värre för dom som får stå ute och vänta, stackars!

Nä, jag ska va på topp idag, vill inte ha skäll. Det är bara att lägga på sitt övertrevliga "jag" då kan de inte va arga, hoppas jag iaf, hihi!

Ha en fin dag och kväll!
Ta på er varmt om ni ska ut, det är svinigt kallt!!!

<3mme

21 år idag, hurra! eller?

Då är man ett år äldre, ett år klokare och ett år närmre pensionen. Det sistnämda kan vi ju stryka, för det är ju bara 44år kvar, haha...mer än dubbelt så länge till som jag nu har levt!

Åldersnoja, nja..lite..Men den går över när fler utav oss 88:or fyller 21, så man inte är ensam om det..som Annie tillexempel, hon fyller redan på lördag...så jag behöver aldrig va gammal själv, hehe.

Hur spenderas dagen då?
Hittills har jag gått upp ur sängen, ätit frukost med Mikaela som sov här från igår. Vi har suttit och pratat om allt från himmel till jord, som alltid..Hon är den bästa man kan ha!
Sa hejdå till henne för ca 1½h sen tror jag det redan hunnit bli.
Sedan satte jag mig framför datorn och svarade på massor Grattis-inlägg på Fejsan.
Har fått några Grattis-sms som jag svarat på också.

Snart ska jag äta lunch, vad det blir vet jag inte. Sedan ska jag duscha och så...jobba...FY!

Det borde vara förbjudet att jobba på ens födelsedag! Men, men...det får gå..Har ingen lust alls!

Så denna dagen känns inte riktigt som mina andra födelsedagar har gjort.
Ingen som gjorde frukost på sängen och kom insjungande med paket. Tråkigt.
Jag kan inte ens få träffa Martin och mor och far idag..fy!!!

Men det är bara att inse, när du fyllt 20 så finns inget mer att fira. Tråkigt, men resterande födelsedagar kommer nog vara liknande...Ivern om att fylla år är borta, och den förblir nog borta också...

Inlägget blev lite deppigt, men om man sitter själv i en lägenhet, det är svinkallt ute och man måste jobba, så är inte det den bästa födelsedagen an har haft...

Nä, upp med hakan..man får ju fina paket, bara att jag får vänta på dom tills imorn och tills nästa söndag!

HURRAY! IT'S MY BIRTHDAY!!!



Puss!
<3mme

Update me!

Jag har haft fullt upp, så bloggen har blivit eftersatt, tyvärr men nu så.

Julafton var riktigt mysig! Vi firade hemma hos Mr. and Mrs. Jelmbark!
Det var Familjen Johansson, Dahlberg oh Jelmbark som var där, mycket folk, mycket mys och god mat! Fina paket bland annat boxningssäck från bror Mathias, digitalkamera från min älskade Martin och ett superstrykjärn av mor och far!

Mellandagarna har varit lugna, lite jobb då och då..

Nyårsafton spenderades i lokalen i Sofias studentlägenhetshus med många vänner.
Först var det god mat med Sofia, Annie och Martin. Senare kom Tina och Tomas och joina oss för efterrätt. Sedan var det gotterier, musik och lekar med många vänner.
Till tolvslaget tog vi oss in till Slottet för att se på fyrverkerier. Första gången jag och Martin spenderade tolvslaget tillsammans, så han fick en puss! Älskar honom så mycket!
   Efter fyrverkerierna var det tillbaka till lokalen och då hade Karolina, min vän, också kommit dit...stackarn var själv, letandes efter sin väska vid tolvslaget, gumman, gumman...

Jag ska ju berätta det tråkiga som har hänt nu också..för jag tog de bra sakerna först..

Min farmor blev sjuk ungefär en vecka innan julafton..hon fick åka in till USÖ på akuten. Hennes tunntarm fick inget blod, därför kunde hon inte ta upp näring/(ungefär som en hjärtinfarkt fast i tarmen). Vi fick veta att det bara var en tidsfråga hur länge hon skulle överleva.
Dagarna gick, hälsade på henne två gånger på sjukhuset, senast i söndags.
Vi hann alla(Pappa, mamma, Micke, Petra, Ville och Svante, Marcus, Mathias och jag. Faster Gunnel, Trygve och Kajsa.) träffa henne innan hon gick bort i onsdagsmorse. Hon somnade in på morgonen på nyårsafton. Så tråkigt och ledsamt men hon har det bättre nu! Hon slapp lida allt för länge, för på slutet mådde hon inte alls bra. Och nu är hon hos farfar igen, de får äntligen träffa varandra efter 21 års tid.

Så det blir begravning på fredag den 9 januari. Fy vad jag bävar för den, not a big fan of funerals, men vem är de?
Skönt att det är så pass fort efter ändå, så de slipper bli utdraget.

Petra åkte in på akuten förra helgen också...hon hade en irritation på hjärnhinnan, en mindre hjärnhinneinflammation..Men hon mår bättre nu, men fy..blev rätt rädd ett tag...

Första dagen på det nya året spenderades enbart med Martin, det var underbart skönt!
Andra dagenhjälpte jag Marcus och Camilla flytta från sin fina lägenhet som de hade här i Örebro...nu bor de på Ekerö, utanför Stockholm.
Den tredjedagen var igår, då jobbade jag och det var jobbigt! Men på kvällen kom Mikaela, Annie, Karolina, Sofia och Tina till Martin, fick låna hans lägenhet en stund. Vi firade nämligen mig! Av tjejerna fick jag presentkort på Entré, perfekt till flytten, TACK!
Av Mikaela fick jag en salladsskål från KostaBoda och salladsbestick från Fiskars. Fick även min julklapp av henne!  söta och fina småsnapsglas med tomtar på, från BodaNova. Tack, tack, tack!!!
Vi drog vidare till Pitchers där jag hade beställt bord till oss 6. Vi åt riktigt god mat och jag bjöd mina bästa på maten, helt enkelt för att de är BÄST! Karolina och Tina åkte hemåt lite tidigare. Vi andra skulle till Klaras och dansa loss..Så blev inte fallet, för det var abonnerat, SKIT! Björnstugan ville inte ha oss..vi va under 23 nämligen, GUBBSTÄLLE!
Så det fick bli Pitchers igen..Mycket trevlig kväll, Tack mina vänner<3

Allt detta innebär att slutet av 2008 var lite skakigt. Mycket bra som hänt tidigare under året, bland annat jobb på SJ som blev fast!

Början av 2009 har varit mycket bra. Och jag hoppas att det fortsätter i samma riktning!

Så jag önskar alla ett gott 2009, med många roliga minnen och upplevelser!

<3mme

ps. jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle klippa mig..de gjorde jag, på Nikita Hair på Mariebergsköpcentrum. Blev nöjd, men det var DYRT! 445kr för en toppning, det sved till i börsen de....

RSS 2.0