You and me baby!

Hon är solstrålen som lyser upp dagen.
Hon är stjärnan på himlen om natten.
Hon är min ädelsten - ovärdelig!

Och idag är hon min för en stunds shopping i Göteborg!




<3mme




You name it!

Då är nyår bokat, känns lite nervöst, eftersom jag knapt känner någon..men det har väl aldrig hindrat mig förut så..

Min dräkt till julfesten den 5 december var slut..vad gör jag nu? Får leta vidare helt enkelt, men jag får snabba mig på!

Igår var jag i Stockholm, 4½h "rast". Då handlade jag julklappar i Martins räkning åt hans "lott" i julklappslottningen. Han ska hjälpa mig med min så, haha..
   Jag smög in en sväng på H&M, hittade en fin klänning som jag kan ha till julbordet, julafton och nyår, precis det jag har letat efter! Nu är de bara rätt strumpbyxor, skor och smycken som ska "matchas" till de olika tillfällena..
   När jag sprang runt på stan så gick jag förbi NK. Det var fullt med folk utanför, fatta ingenting..Men sen såg jag, vad de alla stod och tittade på. Årets julskyltning! Så fint! Massor med djur, bland annat Isbjörn, bäver och möss, haha! Verkligen fint!

Idag ska jag försöka rensa lite här, på fredag blir det storstäd! På fredag ska Martin och jag julhandla också, hoppas på att alla paket blir inhandlade..

Imorn ska jag åka till Göteborg, bästa Mikaela följer med mig! Vi ska inhandla julklappar!! Bästa sättet att tillbringa sina 4h "rast" på!

Torsdag är det 4h i Stockholm igen, måste hitta någon som vill tillbringa lite tid med mig, blink-blink!

Lördag är det dagen D för många på företaget. Julbord!

Söndag firas pappa, som fyller år på fredag!

Måndag är det bästa Sofia som fyller 21! (På Lanzarote..)

Summering, en bra vecka! Kärlek, vänskap, familj, kalas, mat, fest, shopping-you name it!
<3mme

Halvnaken hunk...

Mikaela har skrivit världens bästa blogginlägg! Jag säger bara att jag också måste på bio snart, blev riktigt sugen, hehe, om man så säger!

Klicka här, så får ni se vad jag pratar om!

<3mme

"I hope you feel it too"

Sköna rysningar längs hela kroppen...Jag bara ÄLSKAR denna låten!



"Why be alone
When we can be together, baby
You can make my life worthwhile
I can make you start to smile"


<3mme

Home No.1

Hittade nyss en superfin webbutik! Klickade runt på bloggar och vips kom jag dit. Upptäckte att det är en gammal väns mamma som har den. Blev så glad, himla kul! Så fina grejer har hon!
   Verkligen värd ett besök! Home No.1 

Trevlig helg!
<3mme

Lilla Öret

Nyss hemkommen från Karolina. Jag och Tina hälsade på, Tina hade med bullar, sedan bjöd Karro på te och Alecks chokladbollar, hihi. Mycket mysigt, tack tjejer, precis vad jag behövde<3 Ni är bara för bäst!

Sköna låtar som spelades ikväll..just enjoy!





<3mme

Designat..

Mikaela undrade om jag kunde hjälpa henne få en lite mer vintrigt intryck på hennes blogg..så jag började med en av de som finns och ändre om den...
Nedan är det som den ser ut med den färdiggjorda designen som finns på blogg.se redan, under den är mitt resultat..Ganska fin, man är ju rookie så Mikaela, du får inte förvänta dig för mycket, haha!




<3mme

God morgon!

Ja, då står man här på jobbet igen, redo att ta sig an morgonpendlarna. Trött som skrutt och förkyld är min personliga status just nu. Men jag har lite nyponsoppa som ska pigga upp mig..

Ikväll ska jag på tjejkväll, de kan jag behöva. Liva upp vardagen lite, ser jag fram emot!

Tidiga turer hela vecka och jobbarhelg...men snart är det nästa vecka, då blir det julklappsshopping, julbord och pappas födelsedag!

<3mme

U-518

Ligger i ännu en hotellsäng och ska sova..saknar mina nära och kära..Med andra ord, en vanlig "dag" på jobbet. Önskar så att jag kunde vara hemma hos Martin nu..för jag känner mig väldigt ensam just nu. Hela dagen har jag strosat runt ensam..funderat, ältat, tänkt "om", sagt till mig själv att inte bara tänka utan agera och ta tag i saker och ting! Känt mig hopplös..och gör de fortfarande. Tittar mig i spegeln och den enda tanken som slår mig, som ett hårt knytnäveslag, är-Hur kunde de bli så här? Vänder bort blicken, fortare än kvickt, för att slippa besvara denna ångestfyllda fråga. Ja ni, var har allt blivit av? Jag insåg här om dagen att en gammal vän till mig, som jag inte pratat med på länge, har gjort/gör allt de jag har funderat på att göra, men hindrat mig själv för jag har varit för rädd för att de ska bli fel och tänkt att de kanske inte passar mig, och jag vill inte lägga pengar på något som kan gå helt fel. Au pair, reseledare och nu blivande Make up-artist..och vad har jag gjort, medan jag har tvekat om allt detta skulle passa mig? Jo, jag har arbetat, slitit och lärt mig att människor kan vara så fruktansvärt lea, helt oberoende på ditt agerande. Hur trevlig, hjälpsam och förstående du än är, så har de ställt in sig på att vara elaka, så elaka att deras ögon svartnar. Och de enda man ser i dom är ren mörk ondska. Jag är inte missnöjd, bara oerhört stolt över denna kvinna som har vågat gambla, medan jag har sagt safe och skaffat mig yrkeserfarenhet och stabil ekonomi vid 21 års ålder. Lärt mig tackla människor på rätt sätt, hur elaka de än är. Vad är rätt? Vet inte! Vad är fel då? Ingenting! Tankarna bara snurrar och jag vill vara liten igen..slippa alla krav, måsten och förpliktelser. Har ni någon gång tänkt på, att när man var liten, iaf jag, ville jag inget hellre än att bli vuxen och få göra alla roliga grejer som vuxna gör.. Nu vill jag vara liten, pärla pärlplattor, gunga och åka rushkana, fingermåla, leka kurragömma, jaga, duken, rödavitarosen.. De är så enkelt, man blir aldrig nöjd.. <3mme

Vardagslyx = Frukostbuffé

Dagen började med att slänga på sig lite kläder för att äta frukostbuffé på caféet Java med Martin. Han skulle få det i födelsedagspresent, men den dagen han fyllde år, orkade vi inte gå upp så tidigt...men nu har han fått den andra delen av presenten...ca 1½ månad senare, haha!

När vi hade tjockat ordentligt så åkte vi hem...jag la mig i soffan och småtittade på Efter tio, medan Martin spelade något nytt spel (?!)..

Nu är det dax att frächa till mig och på med uniformen för en tripp till Göteborg och hem. Jobbardagen räddas från ångest, tack vare att man får jobba med bästa Madde!

Ska lägga i en maskin tvätt också, som Martin får hänga upp, hihi! Han får allt slita sig från det där spelet..

Hoppas solen tittar fram snart! Börjar bli trött på den grå himlen!

<3mme


ps. I helgen ska jag ner till Dyrön, på västkusten. Ska besöka min faster och hennes lilla familj, ska bli roligt!

Affordable Luxury

Lindex har gjort en kollektion som endast har strl S och M. Visst kan man tycka att det är lite konstigt. Men då ska man inte glömma bort att de har en hel avdelning där strl S och M inte finns alls. Det finns människor som känner sig diskriminerade av att inte de kan handla från deras kollektion, för att de drar en större storlek. Så då ska en annan som har storlek M alltid känna sig diskriminerad?
   De har gjort en enda kollektion som har S och M, medan den "stora avdelningen" tror den kallas för "generous"(inte helt säker eftersom jag själv inte handlar på den avdelningen, eftersom det inte finns i min storlek!) alltid finns, året runt! Så ni som känner er diskriminerade av just denna enda kollektion, lägg ner! Ni har ju en hel avdelning där inte jag kan handla!



Här finns en artikel från Sofis mode

Och så får ni en länk till kollektionen det handlar om..

Topp tre
              

<3mme

5 december - längtar!

Temat är Disney...Vilken karaktär ska jag välja att klä ut mig till? Det är frågan..Finns så många bra!



<3mme


Till Tina<3






Kan tyvärr inte trolla vännen, hade också mer än gärna varit där nu!
<3mme


Leighton Meester - sångfågel ?!

Såg på ZTV igår och då kom denna upp på tvskärmen..Blev paff, visste inte att den söta Gossip Girl-stjärnan kunde sjunga!
   Videon är skön..låten är helt okej, men jag tror den får ett litet uppsving bara för att Leighton Meester är med. Dock bra danslåt, kommer nog spelas mycket nu i höst/vinter! Och den fastnar definitivt, sitter och nynnar nu..kommer nog nynna på den hela dan, om jag känner mig själv rätt..



Enjoy!
<3mme

01.11.09

Just idag är det hela 8 år sedan jag fick min första kyss någonsin!
Vem var den lycklige?
Martin såklart<3 Min stora kärlek!

Jag älskar Dig oerhört!!!!


Nu ska jag hem och kyssa Dig!

<3mme


Götebort!

Då har jag nyss smällt i mig kinabuffé här nere i Göteborg, med mina kollegor. Är så mätt, så mätt!

I morse var det att gå upp tidigt. skulle hem till Askersund för att se/hjälpa till när scouterna hade sin minimusikal. De va så duktiga! stolt! Efteråt var det sopplunch. Har kommit på att soppa kan vara riktigt gott emellanåt.
   Hann att se pappa och säga Grattsi till honom på fars-dag! Micke hade uppgiften att leverera paket från alla barnen senare...

Nu ska jag få åka hem, har en känsla av att de kommer vara proppfullt på tåget! Men jag överlever som vanligt! "What doesn't kills you, makes you stronger!" Så är de va, haha!

Ha nu en slapp söndagskväll. Och se på Gossip Girl, för det missar jag, så får ni skvallra till mig sen...För jag jobbar imorn med när reprisen är..
   Längtar till tisdag, då får jag vara ledig!<3

<3mme


Julbord 28 november, med bowling!

Som tidsfördriv, eftersom tv-tablån inte lockar, sitter jag och spanar efter någon klänning som kan passa till julbordet med jobbet, och även till julafton. Men jag har inte hittat så mycket som imponerat på mig. Faktiskt lite besviken, trodde det fanns en uppsjö av fesliga julklänningar vid det här laget... Blir att gå ut i butikerna och rota runt lite istället. Kanske får bli tvådelat annars... Lika bra att börja fundera nu, för det är bara 20 dagar kvar tills startskottet!

De här var de bästa jag hittade, och så "jul"iga är de ju inte, men ljuvliga, haha! Lite sugen på den till höger...

TopShop

Jaja. tror jag ska åka och käka lite, drive-in på Max, miljöbov! (Max ligger 150 m ifrån..till mitt försvar är det lördagkväll, jag är själv och det har hänt alldeles för mycket otäcka grejer mot unga kvinnor här i Örebro på sistone...)

Max får et bli! På med ett par byxor, fram med kort och bilnycklar, här ska ätas!
                                                                                                                              
<3mme


Ett gott skratt!

En vän tipsade mig om de här klippen, haha! Det är ju bara hur bra som helst!





När inget underhållande finns på tv, kan man alltid räkna med Youtube!

<3mme

En natt i Eskilstuna...

Förhoppningsvis har jag haft min sista överliggning någonsin i Eskilstuna. Som bekant gillar jag inte hotellet för fem öre. Frukosten är väl godgänd, men rummena är så sunkiga, uch...Hem och ta en lååång dusch!

Ser även fram emot kladdkakan, ska bli så gott! Kanske ska slå på stort och göra två? det vattnas i munnen på mig redan!

Sitter i Stockholm och väntar på att få åka hem. 10:25 rullar tåget mot Hallsberg. sen blir det gamla Bettis till Öret.
   Här om dagen hade jag fått punka, blev tokig. Hade varit vaken sen halv tre på morgonen, sen när jag slutade vi två på eftermiddagen, kommer jag ut och hjulet är platt. En snäll "Post-gubbe" hjälpte mig byta. Sen var de bara iväg för att köpa nytt. Dock visade sig att det var fälgen och ventilen som var för dåliga. Så jag behöll däcket men köpte ny fälg. Kom undan mycket billigare då...

Min jobbarhelg fortsätter imorn till Göteborg, i serveringen...Söndagar är work-your-ass-off-dagar på tåget! alla som varit och hälsat på familj, vänner eller varit på annan underhållning, åker hem söndagar...det vill säga-halva Sverige!



Hoppas ni har en bra helg!
<3mme

Kladdkakans-dag..7 november!

Imorgon är det den 7 november, vilket innebär Kladdkakans-dag! Det är ju UNDERBART!
   Jag ska definitivt baka mig minst en kaka, a la Mathilda, imorgon...Då blir nog Martin glad, och min mage blir överlycklig!(Har avstått godis hela veckan...)



Mitt recept:
Ugn: 150 grader Tid: 35 min

100 g margarin
2 st ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1 krm salt

Smält margarinet. Blanda ner resterande ingredienser i det smälta margarinet. Rör noga, så smeten blir ordentligt blandad (inga klumpar här inte!). Häll i smord form (bröa om ni så önskar). In i ugnen!
   Äts helst med grädde och gärna bär, hallon, blåbär..(eventuellt glass).



Jag längtar tills morgondagen!!!!

<3mme

Idag är det verkligen grått ute...

...men jag har hittat en ljusglimt!

Den 21 november, kl.21:00, på Strömpis här i Örebro, är det Nelly High Heels Party. Det enda problemet jag har stött på, så att jag kanske inte kan gå är åldersgränsen-22 år! Men man kanske kan lägga på charmen och komma in ändå, jag fyller ju trots allt 22 om mindre än 2 månader..

Jag ska ändå anmäla mig dit, så får jag väl bli nekad, fast jag står på gästlistan..Man kan ju i alla fall försöka!
(När det står ett par skor till de 99 första tjejerna som kommer på spel, och goodiebags till de 200 första, då VILL man försöka!)

<3mme

Concrete jungle where dreams are made of..these streets will make you feel brand new!





       

2010 - New York I'm coming!

<3mme


Nya prylar och helgmys

Kappa, stövlar, inredning, smink och ansiktsprodukter. Ja detta är min shopping denna månad, så nu är de mat och bensin resterande del av lönen ska gå till.

Helgen som var spenderades med vänner och familj.
   I lördags åt jag och Martin lunchbuffé med Tina, Tomas, Karro och Aleck, på Kinamuren. Efter de åkte jag hem till Askersund för att byta till vinterdäck och Martin åkte till Zinkgruvan för att göra samma sak med sin bil. När jag hade fått lite hjälp av snälla bror Mathias så åkte jag till Zinkgruvan för att äta kvällsmat. Martin syster Johanna och hennes sambo plus de tre barnen var där, samt Martins pappa såklart, eftersom de var hos honom vi var. Vi åt taccos och blev proppmätta. Sedan fick jag leka lite kurragömma med barnen. Martin och jag åkte hem och det slutade med att han gick ut med sin vän och jag gick ut med mina kollegor. Trevligt värre!
   I söndags åkte vi hem till bror Micke och hans söta fru Petra, i Hallsberg. Lekte och busade med Ville och Svante, underbara brorsbarnen<3 Vi åt god soppa och smarrig äppelpaj. Sedan gjorde vi vår julklappslottning. Eftersom vi är så många att hanla till, så lottar vi syskon med respektive, så vi får en person att handla till, istället för 8. Mycket bra tycker vi alla!

Helgen innan de var de jobbhelg, men jag lyckades klämma in ett besök av Mikaela. Vi var ute och dansade natten lång på Frimis. Alltid toppen!!! Hoppas vi kan ses snart älskade vän<3

Vardagarna där emellan har jag endast gjort de vardagliga så som matlagning, tvätt, städ, disk, sova, jobba, duscha..ni fattar, haha!

Nu är det dags för att göra någonting åt min lediga dag..laga mat och plocka ur diskmaskinen.
   Jag håller mig inne idag, visst är snö fint och jag älskar det och det hör vintern till...men jag beskådar den gärna innfrån värmen, om man inte får åka snowboard...

I helgen blir det att sova i Äckeltuna och kanske bio på lördag? Söndag är det farsdag, hoppas jag hinner se pappsie en sväng<3 Jobbarhelg med andra ord, skulle gärna vara ledig varje helg, men så bra får inte jag ha det...Men ja ä intä bitter!

Trevlig kväll!
<3mme


Clinique - Magnifique







Köp två produkter - få en bonus, I like!

<3mme

i.d - new glow on the face

   

            



<3mme

Sleep in style, cutie-pie..

   
               
ÖoB, Indiska x3

<3mme

Some light in the grey


          

            

ÖoB, Indiska, Lagerhaus, Ikea, Indiska

<3mme


.¤*` I'm dreaming of a white Christmas ´*¤.



<3mme


Sweet dreams

Ni får ursäkta mig, har ingen lust eller inspiration..Och nu är det dags att sova för klockan ringer 02.30 imorn bitti. Så nu blir de "sju kvart i timmen" som min älskade mamma skulle säga åt mig, haha!
   Hoppas att jag drömmer sötare i natt, än natten som var. Då sov jag i Uppsala på hotellet, sover aldrig bra där. Drömde om att någon tog självmord i rummet intill, vilket senare på morgonen visade sig vara mord. Sjukt? Jomen visst! Någon sömn? Inte nämnvärt! Antar att jag får skylla på fullmånen igen..men visst är den vacker!

Sleep tight my darlings, in Närke, Östergötland, Sweden, Lanzarote and Hurghada...and Sweet dreams

<3mme

RSS 2.0