Discgolf, definitivt en rolig sport!

Sitter här framför skärmen och inser att jag nyligen avslutade ett träningspass!

Mina kära bror Marcus skulle ta med mig på en ny erfarenhet av idrott. Först åt vi på La Bagutte, så gott! Han bjöd, så snäll, TACK!
   Efter maten skulle vi leta oss ut till Hästhagen för att spela Discgolf. Haha, vi snurrade runt lite, fick se Karlslunds herrgård, den var fin...Vi hittade rätt efter en stund iaf.

Han visade hur man kunde kasta, hur man "puttade" och sen testade jag ut en disc som fick bli min partner runt banan.
   Inte visste jag att det skulle bli terrängvandring när jag började. Men är man kass så får man leta i skogen efter discarna, haha!

18 "hål" senare, eller korgar kanske man säger, hade jag kastat dryga 150 kast, 70 över par. "Skulle man inte ha så många kast som möjligt?". Nu är träningsverken väldigt påtaglig i min högra arm, men det var det värt!

Väldigt kul och ska defenitivt göras om! Tack för en rolig dag Marcus! Ska öva till nästa gång så du får lite match iaf, haha!

Nu ska jag vila mig framför tv:n medan ÖSK spelar hemmamatch och det väsnas utanför rutan...

<3mme


Fullbokad helg!

Mikaela kom efter jag slutat jobbet i lördags. Vi fixade oss (TACK söta du för att du orkade locka mitt hår<3) sedan var det dags för att äta på Pitchers. Det blev hamburgare, så otroligt goda och mättande! efter mat var det dags för att gå mot söder igen.
   Inflyttningsfesten var riktigt trevlig, Emelie du har verkligen en drömlägenhet! Tack för att vi fick komma!
   Det blev Frimis för mig och Mikaela efter festen. Vi träffade några vänner till mig och även Ida, från Vadstenatiden...

Innan vi skulle gå hem tänkte vi att det va bäst att besöka toan. Utanför stod en kille och undra om vi kunde se om det fanns en tjej vid namn E där inne. Vi såg att det var en toa upptagen. Så vi knackade på utan svar. Sedan gjorde vi våra behov och efter det knackade vi på iegn, utan svar. Då gick vi och hämtade en vakt. Han kunde inte få upp toaletten, så jag fick försöka. Säger bara tur att man har snits i fingrarna! Upp gick låset, och där inne sitter en tjej helt deckad. Helt borta, halvnaken...Så hemskt!
   Stackars vakten blev generad(han var av de manliga könet...) Han ropade på fler vakter...Innan de kom fick vi ett livstecken...ett ynkligt "Ja" när jag hae ruskat på henne och sagt att hon måste vakna.
   För en stund trodde jag hon var död, riktigt läskigt!

Vakterna kom och gav mig i uppgift att klä på henne, de sa att det inte var passande för dem. Så den snälla medmänniska jag är, får henne att torka sig själv. Hjälper henne upp från toalettsitsen och på med alla kläder... Sedan tog vakterna hand om henne, och hon fick åka polisbil...förhoppningsvis till akuten för magpump, för hon var helt väck! Blåa ben, så läskigt! Om inte akuten, blev det garanterat fyllecell...

Hoppas ni har insett sina begränsningar och inte gör om samma sak en gång till...Nästan gång kanske hon försöker gå hem själv, och någon annan som har andra avsikter vill "hjälpa" henne...vad händer då?
   Vill inte ens tänka på det!

Söndagen spenderades framför tv, sen åkte Mikaela hem och jag rullade på Åmmeberg för välkomstmiddag för Sofia. Tack för det fina Hamamgrejerna och tack för det söta armbandet!
Och TACK! för otroligt god mat! Mums!

Det gick bra att jobba igår, men uch vad trött jag var när jag åkte hem...fick veva ner rutorna...

Helgen var toppen! Har nog aldrig förut hunnit med så mycket förut under en helg! Jag älskar att ha mycket att göra när det gäller att umgås med vänner och familj!

<3mme

En jobbarfredag

Charlortte sjöng som den drottning hon är! Hon har grymt bra röst! Hennes klänning var superfin, luskat ut att den är från Sass & Bide och självklart hade hon Christian Louboutin, svarta med öppen tå. Så snyggt!

Jag inhandlade bokstäverna som ska pysslas med när ja hinner nu nästa vecka. Mikaela giissade rätt på de resterande tre, svår nöt där.
   Sedan blev det en svart top, likadan som jag har i gräddvit, från MQ. Och en till svart topp, med volanger på axlarna, också från MQ.
   Volanger på axlarna kanske inte låter så fint, men den är söt, tycker iaf jag! Det är ju det som räknas!

Nu sitter jag i Stockholm, har nyss ätit matlådan, makaroner och kumlakorv, smaskens!
   13.41 bär det av mot Uppsala, tillbaka till Sthlm, U, Sthlm, U-sedan ska det sovas där, på Scandic...frukosten suktas efter redan nu.

Imorn blir det att åka frpn Uppsala till Stockholm, tillbaka till U och sedan Sthlm igen. För att sedan ta sista tåget för turen och sluta strax innan 14.

Sedan blir det hem och göra i ordningen för kvällen. Mikaela kommer på besök! Wei! det ska bli så skoj. Vi ska på inflyttningsfest hos en kollega till oss! Det kommer bli kungligt!

Söndagen blir det att åka till Åmmeberg. Sofia har semester 1 vecka och är hemma! Ska bli så kul att träffa henne, catch up! Dock jobbar jag på kvällen, börjar 17.57, men det får väl gå. Ledig måndag och tisdag, onsdag börjar jag och slutar tidigt...Känns mycket bra just nu!

Ha en kul fredag gott folk, en annan jobbar, men jag kan ha skoj ändå!
<3mme

Denna hunk sitter på en vit t-shirt som jag införskaffade mig i onsdags..njut!


Höst = Kent <3



<3mme

Invigning!

Var på Mariberg förut, mycket bra rabatter...Men jag spanade mest, för jag insåg att de flesta affärerna har ännu bättre rabatter mellan 20-22.
   Så jag ska åka dit igen, miljöbov som man är...Då ska jag inhandla bokstäver från Panduro som jag ska måla i guld och sedan sätta in ett foto på mig och Martin i bokstaven O, så den blir som en ram .Ni kanske kan lista ut vad de andra tre bokstäverna är då?
  Lite pyssel framåt kvällningen, det blir skoj!

Sedan spanade jag in en topp från MQ. Jag har den i benvit, men såg den i svart och tror jag ska slå till. Hittade även en svart klänning från ParisKate&I, den ska iaf provas.
   H&M ska jag försöka hitta en jacka/kavaj som jag sett på shoponline och i katalogen, men stor risk för att de inte har den tyvärr. Sedan kanske det kan bli underkläder, behövs alltid!

Kl.20.30 ska Charlotte Perrelli spela, det måste jag se såklart! Någon som är sugen på att följa med mig?

Hoppas ni ha en bra kväll! Jag ska ha det lite festligt!
<3mme

Torsdagsledig!



Ska alldeles strax se "Say YES to the dress", älskart!
Sen styr jag mot Marieberg och invigningen där!

Ikväll blir det att tvätta och göra matlåda, haha...sen tvmys med Martin!

<3mme

"Min klocka har stannat

Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår"




<3mme

W w w w

"Oh when we were seventeen
Oh life was like a film
When we were seventeen
The sky was always tangerine
We ran through streets at night
Under starlight
We ran through streets at night
When we were winning
---
Now my friends are unemployed
Not needed in this world
Pushed down by this town
And always turned down
But in dreams at night
They can sometimes recall
When we were heroes
When we were winning

What have we done to our lives?
We could've been anything
We gave it our love for what?
This is the time
---
Soon I grow older
But God knows
I haven't lived yet
Before tonight's a memory
Let's go out
I am still young "

<3mme

I could always try to reach you...



<3mme

TÄNK!

Om ni skaffar barn, tänk då på vem ni skaffar dem med! Tänk även på att de kan bli en avbild av dig själv eller en avbild av den andra föräldern, i både sätt, sinne och utseende...

Jag såg en bebis idag på marken', den var så lik sin mamma, de va så synd...för hon såg så nedgången ut...Get me?

Bara ett tips som sagt, tänk efter vem du får barn med!

Nattinatti!
<3mme

Ship, shup, shoppa!

Har shoppat loss i älskade Askersund med mor. Först tog jag en sväng förbi H&M, de hade clubdag med 10% på allt för alla medlemmar, och då missar inte jag att bunkra på mig shampo, deo, smink och basplagg!

Inköp från marken - honung, bröd, marknadsgodis, blommor och ett set med 11 glas en karaff och en kanna(som jag suktat efter i över 1år!) De är från 30-talet, så himlans fina och nu är dom mina!


Har haft en underbar dag!
Är ledig imorn med, då kan det eventuellt bli en sväng till Marieberg, det är ju invigning denna helg med start imorgon!

God kväll
<3mme

808

Att höra din röst var precis som om igår
Att se dina rörelser var precis som då
Några år mer, en annan frisyr, men ändå...
så overkligt, så vrickat...808

<3mme

Rumor has it...

Den tog tag i mitt hjärta, jag föll pladask! Detta var verkligen en Mathilda-film. Jag älskade den!



<3mme

Marmelad!

För tillfället har jag en helt mosad hjärna, tack vare uppvaknande 02.40 i morse, sedan när jag kom hem sov jag i ca 4h. Så jag är som marmelad just nu...Tål inte tidiga mornar, just för att jag blir så trött och lägger mig och sover på soffan, alldeles för länge...Tur att jag börjar vid 15-tiden imorn, så jag hinner bli människa igen. Dock sluta jag ju då mitt i natten, men det har jag så mycket lättare att ta.

Vad har hänt på senaste? JOBB! Inte så mycket mer än så faktist.
Jobbade ju på Aspa i lördags, det gick toppen. Det var ritkigt kul, men skönt att det är en engångsföreteelse...för jag vet varför det inte är mitt kall i livet. Men det är kul att hoppa in på bröllop där allt handlar om kärlek. Härligt att se, så fint brudpar!

Söndagen spenderades med Martin. Han fyllde ju 22 år! Det påminner mig om att jag har ca 5 månader tills jag själv är ännu ett år äldre, dock ej klokare på vad jag vill bli...Kanske hinner komma på det under hösten? Kan ju alltid hoppas!

Vi firade iaf Martin genom att åka till hans mor i Motala och äta mat och fika med tårta, så himla gott! Svängde förbi mammi och pappi med, så skönt att se dom! Man behöver en kram från dom ibland, så glad att jag har just dem till mina päron!

Helgen gick alldeles för fort, insåg inte att jag var ledig...nu till helgen är det jobbhelg...men jag ser fram emot den ändå..för lördag blir det fest och söndag får jag träffa Sofia, och självklart de andra brudarna! Ska bli så kul att se henne! Prata med henne och uppdatera varandra på riktigt!

Nu ska jag se klar på "Ryktet går" på nian..den är faktist rätt bvra hittils..Grabbarna ser på fotboll, Martin, Jakob och Calle..Skönt med två tvapparater!

Ha en fin kväll!
<3mme

Sunday-working

Dags att göra sig redo för att jobba. En tripp till Göteborg blir det idag. Åker ett riktigt bra tåg hem! Karolina åker med plus att det stannar bara på ca 4 sationer, de ni, lycka!

Imorn är jag ledig, ska bli skönt!
   Då måste jag städa här så det är fint till helgen, Martin fyller om en vecka...den 23. Så om det skulle vara så att han bestämmer sig för att bjuda hem folk, blir det inte panikstäd, utan då är det skinande rent redan innan. Planerat och bra! Ingen stress, skönt!
   Sen måste jag verkligen tvätta, har en hel hög! Börjar bli tomt i garderoben, haha!

Ha nu en skön dag! Och Mikaela, njut av din sisa semesterdag!!!!

Kärlek till Er!
<3mme

Vad har jag nu gjort?

Jo jag har lovat bort min arbetskraft till Aspa Herrgård. Vem kan tacka nej till ett bröllop för en kväll?
Så den 22 augusti kl.16 blir det att springa runt med fat och hälla dryck...blir lite nervös, var över ett år sen jag serverade...Så länge jag slipper att servera brudparet är jag glad! Så ni får hålla tummarna för mig!

Pengarna från denna kväll ska gå direkt in på resesparkontot! (För Ullared med Mikaela!)
<3mme

Cancer är fruktansvärt!

I söndags fick jag reda på att en som familjen känner hade fått cancer, i bukspottkörteln. Han hade blivit dålig i maj tydligen. Mina föräldrar sa att han hade ganska ont.

Jag pratade med mamma nu och hon sa att han hade gått bort igår. Det gick så fort...Så hemskt, han var drygt 50...
Jag sänder en tanke till honom, jag vet att han kommer till himlen! Och jag tänker framförallt på hans familj, släkt och vänner. Han var en sån härlig person, så svårt att förstå att han inte finns nu...Gud ta hand om honom nu, så han slipper ha ont.



Vila i frid Tommy.


Jag sänder även en tanke åt de som har någon i sin närhet som har denna fruktansvärda sjukdom! Hoppas verkligen det kommer kunna gå att rädda fler från lidandet.

<3mme

Marcus 1979.08.11-2009.08.11

30 ÅR! GRATTIS min älskade storebror! You're my Rockstar!



<3mme

Tiden går fort!

Uppdatering...
Helgen var underbar!
   Lördagskvällen var det utgång med bland annat Tina, Karolina, Sjölinder och Martin. De flesta hamnade på Frimis och hade det skoj!
   Söndag var det dags för kalas. Bjöds på riktigt god tårta, marängbotten, grädde och bär, mmmmm! När vi åkte hem svängde vi förbi hemma i Nordhagen och grillade med mor och far, det var riktigt gott och mysigt. Mamma hade plockat massvis med blåbär, så det var efterrätten, så gott!

Måndag var det bara jobb.
   Tisdag var det jobb. På kvällen sprang jag med mina MBT-skor, helt slut blev jag...jag är så stolt över mig själv för jag stanna inte en ända gång, förns 100m från lägenheten. Det har aldrig hänt förut! Brukar alltid få stanna och gå, sen springa, stanna och gå...men inte denna gången, så glad!

Idag är jag ledig. Jag ska plocka lite i lägenheten innan jag åker hem till Askersund(ja, det kommer som sagt alltid vara mitt hem!) Tänkte ta med mina MBT-skor och ta en promenad runtom stan. Sen ska jag ju även försöka plocka ner lite böcker, papper, skolkataloger mm.

Imorgon ska jag jobba igen. Fredag-lördag sover jag i Karlstad(ska bli gott med frukost på lördan!)
   Söndag blir en färd till Göteborg...

Sen är denna veckan också slut...
   Det är 5 veckor sen, idag, jag kom hem ifrån Turkiet...fy vad tiden går fort!!! Jag är inne och jobbar på min femte vecka efter semestern, det är ju hemskt!

Dags att sätta igång med mina bestyr nu, så inte dagen försvinner ifrån mig framför datorn...

<3mme

Jag är så glad för Dig Mikaela<3
"When a man loves a woman,
He'll spend his very last dime"

Smuk som et stjerneskud

Tre dagars ledighet borde man ha varje helg!

Igår slappade jag hela dagen! Spelade minigolf med Martin, borta vid Gustafsvikscamping. Han vann med 3 slag, men det va väl bäst för husefriden, haha! Jag tar igen det nästa gång!
   Igår kväll var det utgång med några av det bästa jobbarkompisarna! De är klockrena!!!

Denna låten är min favorit just nu! Dääänks! Michela och jag behöver ingen danskkurs, vi klarar av de språket galant! Plus att man får stava som man själv tycker det uttalas!



Idag har det varit sol och bad i Harge med Martin och Tina. Jag och T hoppade från 3an (men vi tror det är 4m). Så läskigt, stolta över oss, det gjorde vi bra! Tack för en underbar dag sötnos!
   På stranden träffade vi självklart några "kändisar". Bland annat "Åmmekillarna" och min bror Micke med hans fru Petra och deras bedorande barn, Ville och Svante<3

Nu har jag dammsugit och ätit. Det är dags för att hoppa in i duschen, så jag hinner komma ut från den innan Martins kompis Emil kommer hit...
   Sen blir det finlir med smink och så, sen dans för hela slanten!

Detta är svensk sommar när den är som allra bäst<3
Idag är jag extra lycklig, hela dagen har varit helt underbar! Och kvällen kommer nog hålla samma klass!

Imorn blir det kalas för Elsa som fyller 3 år, Martins systerdotter. Så det blir en tripp till Motala.
   Mikaela skickade ett meddelande för en stund sen, hon har det underbart i Sicilien-Nähe? Det unnar jag verkligen henne!

Ha nu en trevlig kväll och njut av sällskap från familj och vänner!

<3mme

"I'm the king of the world"

Nu är jag slut fast ändå allert!

Jag har avrit ute och sprungit i mina MBT-skor, wei! 28min, I'm impressed! Sedan när jag kom in i lägenhetn, flåsandes som en tok, tänkte jag att jag borde träna mage och armar mer. Så tog fram mina hantlar, min yogamatta och på med David Guetta (fick ju Spotify av min kära bror Marcus i förrgårkväll) på högsta volym! Så pumpade jag på som en galning och blev helt slut. Sedan streschade jag till Ted Gärdestad och körde lite avslappning (det var den bästa delen av allt, haha)

Så nu är jag nöjd med min dag! Man mår så bra av att anstränga sig, bara man kommer igång är det ju "inga" problem..även om man nästan svimmar av flåset...

Hoppas ni alla har en bra kväll. Själv är man nu "långledig", fredag till och med söndag! UNDERBART!

<3mme

 

skönt att tänka på små gruskorn, grässtrån, astfaltskanter, kvittrande sånger och skrattande barn, bara konsentrera sig på att andetagen inbte ska bli högre än ljuden omkring...istället för allt det där som kallas framtid...


Cph 09: Minimarket inledde modeveckan

Kul att ett svenskt märke inleder i DK!

Minimarket:
IMG_6807
Bild från visningen 5/8 Cph
minimarket
Bild från modeveckan i Sthlm tidigare i somras

(bilder från elle.se)

Läs notisen här: ELLE

<3mme

Tankar som snurrar...som vanligt-vad annars?

Om man kunde få testa på saker och se vad som hände, och om det inte blev bra kunde man hoppa tillbaka och få det ogjort. Vi har väl alla tänkt så? Eller så är det bara jag?
   I vilket fall som helst, skulle livet vara enklare då? Skulle man då aldrig få stå sitt kast och lära av misstag och skulle man aldrig få känna ångest? Och skulle det vara så fel? Det låter ju toppen, men skulle man lära sig någonting alls om hur man fungerar, egentligen?

Nu är det inte så, och jag hoppas att det blir mindre sådana tillfällen, när man vill spola tillbaka och få saker och ting ogjort eller sagt på ett annat vis...ju äldre man blir (som de så fint heter). Men om man inte vill bli äldre så fort? Får man fler sådana tankar då?

Ibland funderar jag på om jag gillar att plåga mig själv genom att tänka: "tänk om..." Eller att jag gillar att plåga mig själv genom att fatta "rätt beslut"(rent moraliskt) men ändå ångra mig...

Ja, mina vanliga konstiga tankar som ploppar upp när man är själv och har för mycket tid till att tänka...Inget att bry sig om egentligen, bara en inblick i mina tankar som är tänkta för mycket...

Ja ni ser hur snurrigt allt låter, dags att sova-eller vad tror ni?

<3mme

Jag tänkte ringa men häjdade mig i sista sund, jag insåg att det inte var någon bra idé...gjorde jag rätt? Förmodligen...


New sweethearts!

I måndags införskaffade jag mig i dessa skor. De är utformade för att ge en rakare hållning, avlasta knä- och höftleder, samt att de stimulerar muskler som i vanliga fall är inaktiva.

Jag tror de kommer funka för mig, gäller nog bara att tro på dem!

Martin tycker de är asfula, "platådojjor". Men jag tycker de ändå är lite charmiga. Visst de kanske inte är finskor, men jag har sett värre utformning på skor...Och så måste jag tycka om dem, för de va dyyyra, haha. Men jag köpte dem på rea iaf, de va tur de, annars hade de inte varit mina nu...



Så nu hoppas jag att de kommer hjälpa mig ut och gå och springa! De är väldigt roliga att gå i, det känns som man studsar fram! Man känner sig lätt och som en fjäder på något vis.

Tyck vad du vill, men just nu är de mina "sweethearts", så de så!

Lets trim me, slim me!
<3mme

Danskt mode

Sötaste Annie Larsson, TACK!
Fick ett mycket fint inlägg tillägnat mig, Danskt mode, uppskattas högt!
Nu känns det bättre, känns nästan som jag redan varit på modemässan i DK.

<3mme


jag tänkte på alla dom drömmar man drömt

"O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent
---
För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar"




<3mme

CPH?-nope

Tar ett djupt andetag och inser att det inte blir någon "dansk modevecka" för mig...besviken.



<3mme

Jag vill spendera min Week-end i Köpenhamn!!!

Om jag ska komma iväg till Köpenhamn för att shoppa och gå på modemässa lär jag få göra det själv...ingen som har tid...

Men men, det funkade ju att åka till Turkiet själv, så varför skulle Danmark vara någon skillnad? Ingen Sofia-STOR skillnad!

Men men, får se om nån nappar, annars får jag väl ta mig i kragen och leva lite ensam en helg, har väl ingen tagit allt för mycket skada av vad jag vet?

Är Du sugen på att följa med mig? Säg gärna till! Vill gärna ha sällskap! Nu på fredag-söndag, 7-9 augusti...CPH-vision

<3mme


Sunny days

"They say that love is a drog
It can take you so high
It can make you strong

Sunny days, look around you now
Find a place where you can`t be found
Don`t be scared
Dreams will take you so far away"

<3mme

Take another little pice of my heart now baby!




<3mme

No I won't let you go, I changed my mind...


Augusti

Det är ju ganska sjukt att det redan är månad nummer 8 detta år! Hur fort har det inte gått? Och framförallt vad har man gjort av detta år?
   Känns som man bara jobbar, jobbar och jobbar. Men jag är glad över att ha mitt jobb i dessa tider. Men när jag tänker efter har jag ju ändå hunnit med endel.

Det sorgliga är att sommaren inte riktigt att slagit ut på riktigt. Visserligen var det fina veckor när jag hade semester, det tackar jag för. Men det skulle ju vara skönt med finare väder, så man kan sola och bada lite innan/efter jobbet. Men det är väl för mycket begärt kanske?

I alla fall är det nu Augusti, en månad med födelsedagar! Vet inte hur många som fyller denna månad! Men de som ploppar upp på 5 sekunder är
10: Elsa 3år! (Martins systerbarn)
11: Marcus 30år! (Min kära mellanstorebror)
12: Ida Wetterström 21år!(F.D klasskompis) S 24!
23: Martin 22år! (<3) (Denna dag fyller även hans kusin år...)

Det finns fler, jag vet! Så bli inte ledsen om du inte står med...Facebook hjälper mig hålla reda på resten, haha, tragiskt nog...

Snart börjar alla barn skolan, och vuxna med iofs...Då vet man att sommarn är slut...2veckor kvar då? eller något sånt.

Men ska jag vara ärlig? Klart jag ska! Jag är trött på den regniga sommaren och jag längtar tills jag får köpa mysiga koftor, kura med en kopp varm dryck och se på film, ut och gå bland alla sprakande löv...Jag inser att nu när jag är lite "äldre", så har jag börjat gilla hösten...när jag var yngre var det rena döden innan snön kom...men november har jag fortfarande svårt för, tur att det är några kalas som livar upp då!

Knasiga tankar härifrån Stockholm på min 3h långa rast, innan jag ska ha 651 hem, det tåg jag ogillar allra mest!

<3mme

Welcome august! Give us some sun and love...

en sorts kärlek..

Varje gång jag skänker dig en tanke.
Känner du det, kanske?
Ett leende jag aldrig vill glömma.
En sorts kärlek jag inte kan gömma.
Du kommer nog aldrig förstå,
hur svårt det är att låta Dig gå.

<3mme

RSS 2.0