Jag tycker vad jag vill-det har jag alltid gjort!

"fattar inte hur man kan tycka saker om folk man inte känner, men men.." Lite känslig kanske? Om man tar åt sig så, då borde det ligga någonting i det hela...eller?
   Jag fattar iaf att man kan tycka saker om folk man inte känner, man kanske inte borde göra det. Men det gör man ju hela tiden, vare sig man vill det eller inte...men om folk säger att de inte gör det är det deras problem, för då ljuger dom! Jag lever i ett fritt land och med yttrandefrihet. Sen behöver man ju inte säga/skriva allt man tycker...Dock har jag ju faktist träffa denna männsika flera gånger, så jag har all rätt att tycka vad jag vill! Så det är bara att acceptera.

<3mme

Ny vecka-nya tag!

Godmorgon gott folk! Hög tid att vakna nu, vilken sovmorgon ni har...själv gick man upp 04.30, inte så tidigt ändå...

Klänningen var slut på de tre olika hm-butikerna jag tittade, det är ju Sthlm, där försvinner kläderna fort...så det får bli att prova den hemma i Örebro, den finns nog kvar hoppas jag!
   Men jag gick inte lottlös för det...Köpte ett par skor som jag har suktat efter ett tag nu...eller ja, två veckor sedan jag såg dem för första gången...Men detta var det sista paret, så jag passade på...för nästa gång jag kommer skulle de vara slut...De är från monki, super fina! Dock väldigt hög kilklack, men om man redan är lång kan man lika gärna va ännu längre, hehe...

Nu sitter jag i Uppsala och väntar på att tiden ska gå så jag får åka tåget till Stockholm för att sedan ta ett till tåg hem...Får jobba med bror idag, de ni!
   Slutar tidigt, skönt! För jag är ledig imorn, så det blir som två lediga dagar! Jag ska nog sova en stund när jag kommer hem, så jag orkar och greja i lägenheten, så det blir klart någon gång! Imorn måste jag ta tag i min träning, stranden närmar sig ju trots allt med stormsteg!

Veckan har börjat bra iaf...Hoppas den fortsätter så, har ju bara gått drygt 6½ h...men de har varit bra!

Ha en kanon dag!
<3mme


Sommartider hej hej!

Ja eftersom sommartiden trädde i kraft i natt så är det bara att le! Nu är det inte långt till vårsolen stannar längre,  värmer upp vindarna och vattnen och sommarn närmar sig...Livet känns underbart idag, trots solen lyser med sin frånvaro...

Så nu ska jag gå och testa en klänning på hm och se om den passar min figur. Den var i alla fall grymt snygg i skyltfönstret igår natt! Färgsprakande och somrig, lite exotisk...låter inte helt fel, nej, nej!

<3mme

Jobbarsöndag

Då är det bara att hoppa in i duschen och fräscha upp sig för att sedan åka till jobbet. Jag ska sova i Stockholm i natt...behöver jag säga att jag är så osugen på att åka, vill gå och lägga mig igen, de skulle va så himla skönt!

Förövrigt verkar det som det blir en grå dag, ingen sol som tittar fram nu på morgonkvisten...
   Hoppas på snälla resenärer idag...och att dagen går fort! Så att det blir måndag så jag får komma hem och vara ledig! Alla andra hoppas på att söndagen hänger i sig lääänge, så de får njuta länge av sin ledighet...men varför va som alla andra? När vi hade APT(arbetsplatsträff) på jobbet så är man en liten grupp på ca 8 personer som sitter och pratar och blir informerade om nya saker som händer i företaget...Då var det en man som vid ett tillfälle sa: "Man föds som orginal men dör som kopior, tråkigt men sant, eller hur?"
   Och så vill inte jag ha det med mitt liv...Jag föddes som ett orginal och jag ska dö som ett också, hoppas att jag får uppleva många roliga/nyttiga/värdefulla saker innan jag trillar av pinn! Men ett orginal vill jag vara, med all säkerhet!

Ha en skön och slapp söndag nu...njut av ledigheten ni som kan ochni som jobbar, gör det bästa av det..."Det går fort när man har roligt" och då blir det snart en ny dag med nya möjligheter, som för mig betyder ledighet, hehe!

<3mme

Go for it!

Man är faktist bara ung en gång! Den gamla klychan stämmer! Så nu är det dags att rycka upp sig!

Dusch, make, fön, doft, plagg, gå, umgås!

Ses snart tjejer!



<3mme


Spökar-not soo much!

Magnus vann Let's dance igår, inte så otippat som tidningarna verkar tycka...Folket tycker Laila är för tuff och har lite attityd medan Magnus är en krambjörn, svårt vem som går hem då? Inte direkt. Jag tyckte det var roligt för honom, men jag tycker laila är så grym på att dansa! Speciellt i den dansen(´vet inte vad stilen heter) där hon hade vit klänning och dansade dramatiskt..Klockrent!

Jag har sovit på ett spökhotell nu...Om det spökade? Inte vad jag märkte...Men det var lite jobbigt när man släckte lampan för att sofa...När man börjar lyssna på alla ljud, då är det kört...Sen hängde det en tavla på rummet med en gumman, som stirrade på en åt vilket håll man än var...Men man inbillar sig ju så mycket när folk tutar i en...
   Till slut somna jag iaf, och jag sov riktigt skönt! Och untan några spöken, hehe...

Nu ska jag alldeles strax åka hem, det ska bli skönt. Är rätt trött nu ändå. Hoppas på lite folk, men det är ju önsketänk som jag vet går i kras...Lördag eftermiddag direkt efter löning, då vill alla åka tåg överallt!
 
Vad ska man göra ikväll då? Tjejerna ska ut på galej, jag vill med men tror inte det blir så...Börjar ju 10 imorn, så ska man ju ställa om klockan, så då förlorar jag ju en timme så jag "börjar" 9 kan man ju säga...Så det blir väl Robinson för mig då, i min ensamhet...för Martin ska se på fotboll och eventuellt gå ut efter...
   Kanske hänger med tjejerna en sväng iaf, för sällskapets skull..inge kul att sitta själv en lördagkväll när alla andra är ute och roar sig!

Jag ska nog försöka hinna förbi Marieberg på vägen hem, ska in på hm och uppgradera sminkboxen, det behövs nu! Och fick ju sånna där fina chechar här om dagen, så det blir ju nästan gratis, perfekt!

Nu är det dags att ta ett djupt andetag och sakta strosa ner mot tåget...
Ha en trevlig lördag!
<3mme

En god morgon!

Efter en riktig skön natts sömn, öppnade jag ögonen och undrade om flytten bara varit en dröm? Jag kände mig lite förvirrad. Solen sken in rätt i ansiktet, som den alltid har gjort i det rummet...
   Efter bara några sekunder så klarna min morgontrötta hjärna. Jag sov ju kvar hos mina föräldrar. Och lägenheten är en förverkligad dröm!

Igår var jag ledig. Eftersom lönen kom så bestämde vi oss, jag och Martin, för att storhandla. Vi åkte till Willys för att slåss med alla pensionärer, haha.
   Sedan var det bara att tanka bileb, vidare in i tvätten och sen hem och betala räkningar. Det är tråkigt när man ser hur fort de välförtjänta pengarna försvinner med några knapptryck. Men jag ska inte klaga, det finns ju pengar kvar på kontot, men det fanns så många fler kronor innan räkningarna...Det är bara att inse att vuxenlivet är en enda stor räkning. Jag får väl gotta mig i att jag har bättre betalt än en kvinna jag känner, även fast jag har den lägsta lönen man kan ha i SJ- i princip...Denna kvinna har pluggat i ganska många år och jobbat i mer än 40 år! Det är skevt att jag får ut mer efter skatt. Jag vill inte ha mindre pengar, utan jag tycker att hon borde tjäna mer helt enkelt! Behöver jag säga att hon jobbar inom vården? Mer betalt till systrarna!

Efter jag hade insett att pengar försvinner fort, så åt jag och Martin lite lunch, sedan var det dags för Bettan att rulla mot Askersund.
   Där blev det att städa bilen innuti och sedan hade min kära mor gjort våfflor! Det var ju som bekant våffeldagen igår. Det är fantastisk gott med våfflor, GRÄDDE! och sylt! Tack mor<3
   Efter det goda och nyttiga för själen var det dags att åka till kyrkan för att samlas med scouterna. Det var därför jag hade åkt hem från början. Vi skulle åka med dem och bada, i Hallsberg. Och när jag klev ur bilen rusade fyra tjejer fram och hoppade in i bilen och sa "Vi ska åka med dig! För du har så tuff gammal bil". Haha, de är för söta! Min Bettan är uppskattad! Den bästa kommentaren var när jag satte på "stereon" och 80-talsskivan, som jag vann för två helger sen, började spela: "Det är som vi reser tillbaka i tiden!"
  
Väl inne i badhuset träffade jag på Carro och Cissi i omklädningstummet, de hade simmat och sa att deras ben va som spagetti. Min tanke då var " Det måste va grymt skönt att känna så, då vet man att man gjort något ansträngande som formar kroppen." Så nu är det dags för mig att hitta ett gym som är i min smak och köra igång!

Vi kom hem vid niotiden från badet, jag var helt slut! Tur att jag skulle sova hos mor och far, så jag slapp köra nästan en timme tillbaka, själv i bilen, till Örebro. Det är skönt att veta att här hemma förändras ingenting, det är de som gör att jag är säker på att jag alltid kommer känna mig välkommen och som hemma. Det har ju trots allt varit mitt hem i 16år!

I tisdags jobbade jag tidigt, det gick bra men uch vad trött man blir...gå upp tre på morgonen är ingen hit! På eftermiddagen träffade jag Tina för att följa med på jobbmässan, för att sedan fönstershoppa lite och ta en fika med Karolina. Det blev Java för oss, så himlans gott!
   I måndags var det jobba och inte så mycket mer..

Helgen som var spenderades i Örebro. Hade en slapp och skön helg! Fredagen var det jobb på dagen och på kvällen hade Sofia bjudit hem mig för att hjälpa till att äta upp hennes frys. Det bjöds på klyftpotatis och fläskfilé med beasås och sallad, lyxigt gott! Och som efterrätt hade hon bakad kladdkaka! Med grädde och hallon, jag som älskar desserter! Det var så himmelskt gott! Tack vännen för en mysig och god kväll, kommer skana dig mycket, men vi ska ju hälsa på dig, så då känns det genast mycket lättare<3
   Lördagen följde jag med Sofia en sväng på stan och sedan var det hemma och greja i lägenheten. På kvällen gick Martin till grabbarna och spelade tvspel och jag satt hemma och kollade på Robinson, som jag tyckte var bra! Sedan gick jag iväg till Sofia där några av tjejerna hade myskväll. Carro hämtade mig halvvägs och skjutsade även hem mig senare, tack!
   Väl hemma hade Martin kommit tillbaka, han hade med sig Johan. De andra grabbarna skulle vidare ut på krogen och de ade ingen lust. Så vi tre spelade kort, var längesen jag gjorde. Det var riktigt kul faktist!
   Söndagen tvättade jag och slappa. På kvällen kom Armin, Jakob och Calle för att se på fotboll med Martin, tur att vi har två tvapparater! Så de stängde in sig och jag fick resten av lägenheten för mig själv!

Och idag då? Vad pysslar jag med nu?
Det jag borde göra och som jag ska ta tag i så fort jag skrivit klart och ätit lite är att städa ur lite i mitt "flickrum". Sedan ska jag göra mig i ordning för jobbet, börjar 15. Tänkte försöka hinna med en sväng in till Designrummet, var ett tag sen jag var där, tror hon fått in lite vårnytt!
   Jag ska jobba till 23.33 ikväll, det blir ner till Göteborg och sedan till Örebro och pass till Hallsberg, för att efter det köra hem till Örebro(lite önödigt men så kan de bli ibland...)

Imorgon ska jag jobba, sover i Mora för första gången, de säger att det spökar där...hm, vet inte riktigt om jag vill? Men men, bara att ta tjuren vid hornen...

Så lördag kommer jag hem, och tror det blir en kort hemmakväll för att på söndag blir det att jobba och sova i Stockholm. Så helgen är uppbokad med jobb, så trist!

Hoppas ni njuter av solen, och jag lovar :våren kommer snart, den retas bara lite! Det är ju inte Påsk riktigt än, haha!
Ha en toppen dag och jag hoppas ni har en grym helg, vare sig jobb eller ledighet!

<3mme

80-talsparty

Då har vi äntligen haft 80-talsfesten! Och den blev en succé! Det är bara att spana in det härliga bildern nedan, haha!
Förövrigt så hade Mikaela städat och gjort fint i sin lägenhet för oss. Johanna och hon hade bakat goda taccopajer och dukat fint. De hade även tänkt bjuda på Marängswiss men det glömdes bort, men det gjorde ingentingen, för vi hade hur kul som helst! Jag fick för övrigt flest röster på bästa klädsel, det tackar jag för! Jag fik 3 röster, Mikaela 2 och Klara(tror jag det var) som fick 1...Kul! Mikaela hade fixat ett pris, det var en dubbel Cd med 80-tals hits! Kanon!
   Efter ett tag var vi redo för Harrys! Taxi dit och så blev det dans! Bra musik var det, många blickar fick vi, haha konstigt? inte direkt...
   Sen blev det lite mycket för Fisen så det blev tidig hemgång, men det var rätt skönt!
   Jag, Mikaela och Johanna somnade till en stund i en hög på Mikaelas soffa...Det var mysigt..Men sen vaknade vi till i ett ryck och då var det att ta av allt smink, ajaj..

På söndagen var det jobbardax...det gick kanon, bättre än jag förväntade mig! Tack snälla Moa som bytte tur med mig så jag kunde va med på festen! Och tack tjejer för att ni gjorde kvällen grym!


Jag och mitt pris!


Fia-Boxholm...Lina-Motala...Johanna-Göteborg...(Me-Örebro n') Klara-Kumla


The lovely host! Mikaela
-Motala


Me n' Micco shows our moves!


I know, we're hotter than hottest! And YES, you had to be there!
<3mme

ps.Måste ju berätta att min älskade snälla mor hade stickat de fina benvärmarna som jag hade på mig, hon är en riktig pärla!

Katie Holmes

"Du ser ut som en filmstjärna. Du vet hon Katie Holmes. Alltså det är en komplimang, hon är skitsnygg. Du ser jättebra ut, så ta åt dig. Man ska säga vad man tänker."

Ibland bara älskar jag mina resenärers kommentarer! Denna tackar jag extra mycket för! För jag tycker också Katie Holmes är skitsnygg och då spelar det ingen roll om jag är lik henne eller inte, haha. Tjejen gjorde min dag! Tack!

<3mme



En sköning..



Brukar vanligtvis inte gilla låtar där de "sjunger" på det skrikiga sättet så man inte hör texten...Men denna måste jag erkänna är ett undantag. Tycker den är grym!

Enjoy!
<3mme

Allways on the run...

Sitter i Göteborg och väntar på tåget hemmåt. 18.02 ska det rulla, hoppas jag kan fixa det! Förra gången jag hade denna turen blev jag 1h15min sen från Göteborg pga lokfel! Det var inte roligt någonstans!!
   Så idag gör vi ett nytt försök och håller tummarna!

Min blogg är lite eftersatt, jag vet. Hinner inte med, haft så mycket att tänka på...Men nu börjar mitt nya liv, haha! Martin och jag har flyttat in i vår nya lya, jag älskar den hittils och stormtrivs! Sover som en stock i den nya sängen och är allmänt lycklig<3
   Tusen och åter tusen TACK! till mina underbara som hjälpte mig flytta i lördags, pappa, Mathias, Michael, Karolina, Tina, Marcus och Camilla, ni är alla guld och ädelstenar värda! Och tack till Petra som hade bakat så gott och barnens underhålling, haha. Och tack mamma som gjort maten!!

Nu måste jag ta ut lite listor och rusa ner till tåget...får uppdatera mer om helgens bravader senare...

Jag hade iaf en kanonhelg!!!!!

<3mme


Lördagens förtsättning då...

På kvällen så var det dags att fira vår nyblivna 20-åring. Jag valde att följa med Karolina hem för att göra mig i ordning, det kändes smått kaosartat i min lägenhet..
   Vi plockade upp Sofia och sen bar det av till Kumla. Där det blev kalas! Vi lekte lekar och hade skoj, så småningom blev det taxi in till Örebro för en runda på Pitcher's.
   En lyckad kväll, dock var jag lite sliten, flytten tog hårt på krfterna...
   Jag hoppas Tina hade ne bra kväll och blev nöjd med sina paket...För det var ju det som var det viktiga!

Söndagen hjälpte jag Martin och hans pappa att bära upp grejer i lägenheten...Det blev ännu mer kaos i lyan...Men vi började plocka upp lite smått och fick lite bättre ordning...Jag stormtrivdes hela dagen lång med att gå och pyssla!
   På eftermiddagen åkte jag och Karolina hem till Tina och Tomas i Kumla en sväng för att hämta lite grejer sen kvällen innan...Sedan bar det av till Marieberg/IKEA där jag inhandlade ett skrivbord till Martin...Jag och Karro fick lite små problem med att få in det i bilen...för jag hade även min stora tv som Karolina skulle få ärva...Men är man envis så går det!
  Så återstod en lång väg upp till Karros lägenhet med den stora tunga och otympliga tvn...men tror hon gillar den bättre än sin gamla...så det var mödan värd!

89.02.24-09.02.24=Tina Larsson 20 år<3

Tina Larsson fyllde hela 20 år tisdagen den 24 februari!
Och ja, fy skämmes att detta inlägg inte har kommit när det skulle...

Tina är världens goaste vän, så omtänksam, så glad, så snäll och godhjärtad människa är jag så stolt över att få vara vän med!
Du är ett föredömme för oss alla Tina, din glada personlighet och ditt leende lyser upp det allra mörkaste rummet!

Det är din tid att njuta nu...ta nya tag och uppleva och minnas året då du också fick gå på systemet för första gången!

Imorgon är det hög tid att fira denna unga, snygga kvinna!
Jag hoppas på en riktig Kalaskväll! Och det kan inte bli något annat när det är denna toppentjej vi skall fira!

Älskar dig, du är värd det bästa!
Hoppas du gillar gåvan, säger bara att du kommer fortsätta lysa, glimma och gnistra som den stjärnan du är!


!!gRatTisGRattiS!!
Shine like the star you are<3


<3mme

Vår nya Bamse!

Du är bästa Sofia! Håller tummarna för ett bra ställe!!



<3mme

Ursäkta röran:

jag försöker flytta och jobba och det blir inte så bra...

2 missar på en vecka, från att inte gjort någe innan, ajaj, inte bra! Jag återhämtar mig lite imorn och efter helgen är jag fit for fight igen! När flytten är ur huvudet!

Men det ska bli så kul och skönt att flytta!!!

Har flyttat grejer tre dagar i rad nu, min rygg har börjat gnälla lite..men imorn blir det inget bära, bara packa enormt mycket kläder...Det kommer bli tufft, men man får skylla sig själv att man är en hamster!

Nu måste jag fixa det sista innan läggdags, så jag kommer upp imorn!!!! Annars vore det katastrof!!!!!!!!!!!

Ser fram emot Tinis partaj! Ska bli himlans skoj!!! Så länge sen jag träffa er alla ordentligt...fy fy..

Sov sött!
<3mme

"I faild. I'm sorry...but shit happens, so don't blame me...blame the 'timestealing' job!"
I'm the only one you know in the world that won't be home

Mars, Mars måne..

..lura mig för allt i Världen INTE till Skåne!

Dags att vinka adjö till februari som började bra, innehöll många kalas och som tyvärr slutade depp...

NU är det bara att välkomna Mars, årets första vårmånad, med öppna armar och hoppas att det jobbiga löser sig inom snar framtid!

Vad är det då som är jobbigt...JOBBET! Det är skit! Ingen är på topp, skitdåliga turer, och jag kom i den värsta gruppen jag kunde tänka mig!
   Men nu ska jag bara härda ut till sommarn, då är det "vikarie"listan igen, det blir bra...Så får jag söka mig någonannan stans till hösten om grupperna är kvar(vilket dom ska i nuläget men som alla hoppas på att det inte blir!)

Jag blickar framåt med lyckliga tankar!

Martin fick nycklarna till vår lägenhet igår, han ska komma förbi och lämna dom till mig...Så imorn förmiddag, innan jobbet, ska jag åka in och njuta av den nya lyan!
   På tisdag eftermiddag när Martin slutat jobbet ska vi och inhandla säng, tvbord och lite smått och gott! Längtar så jag nästan spricker!!!

På lördag blir det inflytt och mina kära bröder med respektive ska hjälpa till, pappa också! och Karolina, Sofia och Tina har lovat hjälpa mig en liten stund med!
   Det kommer gå galant! Jag är så glad för att jag har Er!!!!
På kvällen blir det kalas för allas vår nya 20åring, hihi!!! Weii!!

Nu ska jag hoppa på mitt tåg som är ½h försenat, thnax!

Ha en skön söndagseftermiddag!!
<3mme

RSS 2.0