Visa

Oroskänsla som jag inte kan sätta fingret på..jobbigt. Hoppas jag kan somna någon gång, samma visa varje gång.. Jaja får sätta på lite lugn music så kanske jag slockanr snart.. Nattinatt.. <3mme

Så länge dom är goda bryr jag mig inte om hur dom ser ut!

Men kakorna Emma och jag bakade idag blev både fina och goda! Det blev Hallongrottor och Ryttarkakor, dom ska vi festa loss på imorn kväll när vi har picknick i Stadsparken 19:30. Vi ska smaska i oss Kycklingpastasallad också, Fresitan får följa med oss också! Fina vänner joinar hoppas vi!

Imorn ska jag få träffa Ruth för första gången. Då kommer hon vara 3 dygn gammal! Som jag längtar efter det, fått några bilder och hon är sötast av oss alla-såklart!

Tallinn-trippen var toppen! Morsdagfirande var mys!
Nu är jag på väg till Sthlm för att sussa där.. Trevlig kväll gott folk! Ses i sommarnatten!

<3mme

Välkommen!

Idag är ingen vanlig dag. Idag är det en flickas födelsedag! GRATTIS! <3mme

Tallinn

Jag har så ont i min jumske (eller Martin säger att det är höftböjaren, jag skiter i vad det heter, jag har ont,haha). Fick de igår när jag sprang, då gjorde det bara lite ont. På kvällen blev de bara värre och värre och sen kunde jag knappt gå. Känns som jag fått ett spjut rakt igenom till baken. Aningens bättre idag, men vilken smärta. Hoppas de ger sig fort för vi ska ju på minisemester, palla va gnällig då, näe!

Nu ska jag packqa, vad ska man ha med sig? Blir så trött på mig själv, aldrig någonting som duger, suck! Jag lär ju kunna fylla min week-end-bag utan problem, men ändå..

Kommer hem på söndag em, och då bär det iväg till Askersund för att fira lilla mamma, morsdag..glöm inte det!

Bäst att sätta fart, ska va klar om en timme! Tåg till Stockholm, så skönt att slippa åka buss eller köra själv. Sen är det färja som gäller i helgen. Hoppas dom har den parfymen jag vill ha taxfreeshopen, jag hann ju aldrig spana på den påväg hem från London..

Trevlig helg mina fina!
<3mme

Mat

Sitter på O'Learys (!) av alla ställen och kollar på Norrköping-Örebro, hur hamna jag här? Tre hungriga tvågvärdar skul gå på matjakt, kött ville dom ha, långt orkade de inte gå..ja så nu sitter vi här, 3 av 10 tjejer, bland minst hundra män. Rolig underhållning att se och höra denna stämning. Hoppas maten är god nu bara..väntan är låååång. Men som sagt, har de rätt bra med Emma och Sara. <3mme

Blickar framåt

Att i den positionen säga att man ska få ett samtal hur det än går, en viss "tidpunkt", och sedan skicka ett mail en vecka försent, det gör mig så otroligt besviken.
   Visserligen bestämde jag mig redan efter första "förseningsdagen" att säga nej, och det var uppenbarligen rätt beslut. För att inte stå fast vid sitt ord, det finns inte för mig.

Lättnadens suck. Bara att leta vidare efter något som håller måttet..

<3mme

T.rusty I.ncredible N.ice A.wesome

Haft en superbra em/kväll med min underbara vän!



<3mme

Pippin n' Merry

Extremt långa filmer, bitvis sega men i slutänden bra. Vissa namn och kommentarer maler fortfarande i huvudet, brukar bli så när man snurrar in och ser eller läser serier.

Inte bortslösade dryga 9h mao, jag får ge vika.

<3mme

2428








<3mme


Hur bra som helst!



<3mme

Pigg och kry

Nu är jag frisk och imorn blir det jobb. På fredag åker jag och min fina till Tallinn med Johan och Lena, gött! Ikväll har jag bakat Macarons hos Emma, så himla goda blev dom! Dock en liten brännskada i handen, Mathilda 5 år testar om plattan är varm. Emma 95 år tar margarin ist för diskmedel. Har så otroligt kul med mitt Blåbär! <3mme

Mår bättre







<3mme

Tomtar och Troll

Jag har vägrat att se Sagan om ringen triologin av ren principsak, alla ville se filmerna - jag blev anti. De är så jag fungerar oftast.
   Men nu sitter jag här i soffan, hopkrupen med filten över mig, och har blivit övertalad att se den första filmen. Hur gick de till? Jag måste verkligen va sjuk...
   Men eftersom den snart är 10 år gammal, så är det väl okej. Men jag gillar när folk säger, "Du vet den och den eller så och så som i sagan om ringen", och jag kan svara "Nej jag vet inte för jag har inte sett dom filmerna".
   Martin gick inte med på att se Red riding hood, så då kom vi in på denna. Han jämförde med Twilight osv.. Dock tror jag jag gillar vampisarna mer..
   
 Ger den en chans. Det värsta är väl att man kommer vilja se de andra två filmerna, hur bra eller dålig den första va.. Min nyfikenhet är min svaghet.
   Återkommer med utvärdering. 9h med tomtar och troll, då kör vi! Eller ja, vi börjar med 3h.

<3mme

Låt mig ta dig dit upp, där stjärnorna bor

Då jag fann dig var det som att hitta hem.
Du har visat mig var regnbågen slutar.
Om du vill ha stjärnorna, ska jag hämta dem.
För att du tar mig närmare himmelen.


Älskar texten, så fin..
tættere på himlen

<3mme


Ny skogarderob?

JA TACK!



<3mme

Skräp!

Blivit magsjuk, trevligt! Irriterad, vem smittade mig? Den kan väl göra mig frisk också isf..mutter mutter mutter.

<3mme

girlsgirlsgirls



<3mme

Ojojojoj

Ja garderoben får vänta för nu bär det av till bror i Askersund!



Lämnade bilen på service förut, usch vad tidigt man va tvungen att gå upp för det. Gick hem, tog 50min, så det lär ju varit några km iaf..

Nej nu ska jag hänga tvätt och så ska jag lämna Bläbärspajen i Hallsberg så hon får jobba lite..

Sol underbara sol!
<3mme

Ledighet vad är väl de..

Ja imorn är det fullt ös hela dan! Ledighet är tydligen överskattat, haha! Lyckas alltid boka upp mig till öronen..men de är kul att ha mycket att göra. Det som inte är så kul är att jag ska lämna in bilen på service, kommer bli så fattig på en så tråkig grej men det är bara att ta. Dock fick jag med mig en vän som promenerar tillbaka till stan med mig, Emma-söta! Sen ska jag hinna tvätta, rensa garderoben och snygga till i vår boning. Plus att jag ska till Askersund och hjälpa bror Mathias. Men jag hinner nog allt, hoppas jag.. Bäst att sova om man ska ha energi hela dan imorn. Sov sött! <3mme. Psst! På lördag jobbar jag till Göteborg, då ska jag äntligen få träffa min fina vän Karolina, alldeles förlänge sen vi sågs<3

Komplimang?

Jag beundrar dig att du klarar av och orkar att jobba för ett så ruttet företag.
Ja vad svarar man på de? Tack, eh?
<3mme

stjerneskud





<3mme

Hon som försvann

I helgen fick jag reda på en mörk "hemlighet" som finns i min släkt. Det gjorde ont och jag ville bara kräkas! Jag blev förbannad och ledsen. Så illa berörd! En lättnad för mig är att det inte är "helsläkt" det handlar om, så man får hoppas att denna oförsvarbara gen ligger i den halva som inte är min släkt.. eller bara hos den äckliga idiotens vidriga hjärna! Men det spelar ingen som helst roll för henne.. för det är för sent och det är allt för länge sedan det gick att göra någonting åt.



<3mme

Grannens nationaldag

Och jag är tacksam för att jag inte åker på Oslo, haha! Strax uppe i vår huvudstad. Då ska det bli matlådedejt med Michaela, kanske en glass slinker ner också. Nästa helg blir det förhoppningsvis en weekend till Tallinn, bara personalplaneraren gillar mitt byte så jag blir ledig fredagen.. Längtar till semestern, så kan va skönt med minisemester nu eftersom det inte är förns augusti jag får va ledig.. Börjar bli lite småfförkyld, hoppas de går över på en dag eller nått. Orkar inte va mer förkyld..vill ju hålla igång träningen. <3mme

Trötthet

Jag är trött. Vädret känns trött. Alla runt om mig verkar vara trötta. En sån dag helt enkelt. Och den kommer aldrig riktigt dra igång heller, de känner jag redan nu. Det blir väl bättre imorn förhoppningsvis! <3mme

Vadå söndagsångest?

Så är helgen slut.. Avslutade den med att böla mig igen P.S. I love You, inte sett den förut. Den va fin. Många känslor att ta in denna helg. Bra och dåliga. Många händelser som slår en ner i skorna, så man vet att båda fötterna på jorden är bäst. Jag tänker på hur mycket jag vill göra. Men hur svårt de kan va att ta sig för. Det ska jag bli bättre på, jag intalar mig själv det årminstonde. Det är en bra början. Nu är det dags för sängen, galet trött. Imorn väntar vardagen. Som jag längtar tills nästa lediga helg! <3mme

Äntligen helg

Nu kan jag andas ut.. Nu har jag en helbra helg framför mig! Bara att börja den!

Dags att plocka upp blåbär för vi har fixar aw.. Så nu är det bäst att vi blir snyggast av alla, haha!

Ha en fin en! <3mme

Konstig

Mår inte alls bra, min kropp gör uppror. Nej jag är inte sjuk. Bara nervös. När jag gick upp så va jag så trött att jag mådde illa. Nej jag är inte gravid. Har fått den frågan säkert 100 gånger de senaste tre månaderna.. Ser jag tjock ut eller? Nä, just de man kan må illa och ha ont i huvudet utan att vara gravid! Jag har en sån konstig känsla i kroppen, olustig. Men jag hoppas på att de går över efter kl 16 iaf. Kom ihåg, håll tummarna hårt! Snart framme i Stockholm. Då ska jag köpa mig en andra frukost och sen passa hem. Ikväll är det aw med jobbet, de blir skoj! <3mme

VÅR RUSET

Jag är nöjd med gårdagens lopp. Uppnådde mitt mål med att slå tiden från förra året.. Med hel 2,5 minut. God fikakorg efter loppet förtärdes med trevliga och trötta kollegor. Men jag har kommit på att jag kanske inte är gjord för sånna här evenemang. Stör mig fruktansvärt mycket på folk som startar i första startgruppen där man ska SPRINGA. Jogga är ju acceptabelt men gå, nej icke! Då startar man längre bak! Nu fick jag ur mig de med. Det var roligt när man kom i mål iaf, så otroligt mycket folk högt och lågt! Jo men såklart jag ska göra om de nästa år, tredje gången gillt i år iofs men då är de tradition med va? Nöjd iaf! <3mme

K1K2

Blåbär och Hallon



<3mme

en kväll i juni

Morfar, just idag saknar jag dig. Så otroligt mycket. Jag klev upp ur sängen, kände mina vanliga skavanker, då kom din röst från ingenstans och påminde mig om att "de goar öiva snaarjt". Behöver dina kloka ord just nu. Du är nog den klokaste jag vet. Så finns du uppe i de blå och inte på jorden. Önskar jag kunde ringa till dig. Sitta vid garageväggen och filosofera med dig. Min älskade moffa, du va så stark. Varför skulle du behöva plågas så av alla sjukdomar. Varför kunde inte du få fortsätta leva hos oss? Efter snart 10 år kan jag fortfarande höra din röst, dina skratt och känna din lukt. Men jag vet att du är med mig.
Ja de va en kväll i juni, då när sommarn är som bäst. Hon dansade för morfar som hon gillar allra bäst. Hennes morfar satt och nynna på en sommarmelodi. Plötsligt spratt de till i gubben, han blev ung och han blev fri!
<3mme

snart helg..

Dumt att ha tre timmar rast på kvällen som man ska försöka få gå undan, slutar i att man kommer in på hemsidor och klickar hem fina saker. Ooops! Men men, jag höll i tyglarna ändå, blev bara en kjol..kunde ha blivit så mycket värre haha.

Nu är det bara två timmar tills man slutar. Ska försöka hålla mig vaken med en bok och fyra magasin som jag fått eller hittat. Det är en fin bonus, när resenärerna lämnar kvar roliga tidningar på tåget, dom tar vi tacksamt emot.

Förutom 37minuter i natt så är jag ledig imorn. Så skönt så. Och så är loppet på kvällen kl 19, kom och hejja på alla tjejer, ganska kul att se, eller det är kul att det är så mycket folk när man springer för då vill man inte stanna..

Extremt uttråkad just nu, får väl öppna den där boken kanske, skulle hellre ha nån att bubbla med, otippat? Haha!
Ha en god natt fina ni!
<3mme

Tomat

Så sjukt varmt att springa mitt på dan. Gör jag nog inte om på ett bra tag (när jag glömt hur varmt det var får jag säkert för mig att göra om samma "misstag"). Svetten forsade, blä! Men nöjd är jag att jag tog mig ut, brukar ha svårt för att träna själv, inte lika skoj då. Man hör bara sitt eget flås, mycket roligare att höra andra flåsa ikapp hehe! Invigde mina "cykelbyxor", mycket bra men så otroligt fult men vem bryr sig? Inte jag iaf. Däremot så brydde jag mig mer om en annan sak som hände. När jag precis kom upp på bron vid Harrys, då släpper min sportbh! PANIK!!!! Mitt i stan, i lunchtrafik! Men jag sansade mig och fick ihop den igen. Men usch vilka jobbiga sekunder innan jag fattar vad som händer! Hann att måla upp skräcksenario.. Men men det gick ju bra haha! Måste sett väldigt roligt ut ändå, den bjuder jag på! Nu får jag allt duscha och slänga i mig mat..dax att jobba, ingen som helst lust. <3mme

Give me everything



"Reach for the stars
And if you don't grab em, at least you're on top of the world
Think about it
Cuz if you slip I'm gonna fall on top of you girl"

<3mme

"You've reached the limit of how many times you can listen of this track"

Jag ger fingret till Spotify och lägger upp denna ännu en gång, då kan jag lyssna hur många gånger jag vill, så de så!



Puss
<3mme

sweet

Jag gillar att få som jag vill, säger inget mer än så. God natt <3mme

musik i mina öron

Låtar som för tillfället spelas sönder så fort det finns möjlighet till det är
High and low-Tove Styrke
Call your girlfriend-Robyn
The moment I met you-Vincent

Bara så ni vet, bäst att anteckna sånna här viktiga grejer..
<3mme

Knäppis

Det är inte konstigt att man inte hittar sina nycklar om man lägger dom i en kollegas väska istället för i sin egen väska, där de borde läggas. Måste varit väldigt trött i lördags efter jobbet helt enkelt. En sten föll från hjärtat när de blev återfunna. Så skönt!

Idag ska jag ha superlång rast i Stockholm och större delen av den får jag hänga med fina Michaela! Det blir toppen!

I morse slogs jag med min väckarklocka. Fattade inte attt de va den som ringde och drömde konstigt om ett brandlarm istället. Sen när jag väl kommer underfund med att det faktist är min klocka som ringer suttar jag den i väggen, hahahaha! Hoppas den gick sönder för den förstörde min morgon.

Idag ska jag äta glass har jag bestämt, för det är så himlans gott! Hoppas ni har en fin dag..<3mme

springasprangsprungit

Jag har förmodligen fått en smäll i huvudet. Eller solsting är också troligt. Sprang 5km med Emma vid halvtolv runt ån. Nyss sprang jag 5km med Martin i Karlslund. Och nu ska jag ut på sista 5km för dagen, med Emma igen. Känner mig stark! Härligt härligt! Vårruset blir en piss i havet, skönt! <3mme

Uppdatering, gett allt..kommer somna ovaggat i natt, gött!

Underbara måndag!



Lunchade med Emma efter vår klassiska runda, gottis!
   Sedan fyllde vi faktist på med lite smaskens från Baravara också. Vi är så taggade för helgen! Det kommer bli så kul, jääää!

Idag fick jag ett samtal som gjorde mig så sjukt glad! Bönesvar tror jag minsann! Håll alla tummar och tår ni kan för mig nu är ni söta, jag vill detta så!

Nu ska Martin och jag springa lite i Karlslund, det blir intressant..Vi har aldrig tränat ihop så nu får vi se vad vi pallar haha!

<3mme

pajen och prinsessan

Låg och småsnoozade lite och då fick jag ett sms. Från blåbärspajen som undrade om prinsessan fortfarande låg och sov? Haha! Klart hon gjorde, hon är ju ledig! Men nu är det dags att börja dagen och den nya veckan med en fin springtur! Förra veckan var bra, ja trots mina inlägg. Man måste få ur sig emellanåt för att kunna va på topp för det mesta.. Tror veckan kommer gå så otroligt fort! Längtar redan till helgen.. Men först tar jag och njuter av min lediga dag! På med trikåernaa och snabbskorna och bara kör! <3mme

Guess we both know



Jag blir så glad av denna låten. Love it! Vill bara dansa runt runt runt!

The moment I met you.
That moment I forgot about everything I've been through
Tell me how could that be, hey baby?

<3mme

Soligasöndag

Jag tror hela Sverige har klagardag idag. Är de inte äckligt kaffe så är det vagnsordningen eller biljettpris. Bara bita ihop, le och så sitter jag snart i bilen.. Bara 1,5h kvar. <3mme

Soppa

Ingen bra dag idag helt enkelt, skönt när den är slut. Ledig imorn, underbart!

Påminnelse till mig själv, hur vore det att testa att inte va som en öppen bok!
<3mme

be true to your heart

Man ska ju alltid lyssna till sitt eget hjärta... Men när människor ger en fina komplimanger om sin frisyr börjar man fundera.. Jaja, jag trivdes bättre innan ego fotograferingen.. Så de blir nog att spara. Menmen..<3mme

hem

Försöker hitta ljusglimtarna med dagen idag. Jag är bara trött. Om jag fick välja så skulle jag just idag vilja vara i mormor och morfars trädgård, i hängmattan som hängde under bigaråträdet och bara vara. Visby, Eugeniagatan 18 där var mitt paradis..

Nu till lite positiva saker. Jag är på väg hem med sista tåget för denna tur, tjohooo! Solen skiner och jag ska få mig lite Fresita! TACK till er som står ut med mig även fast jag är som en rollercoaster<3mme

Obehag

Jag blir upprörd och nästan rädd, iaf skrämd. Och det enda jag kan göra är att iakta, för jag har inte med saken att göra. Läskigt när det en gång var så nära och pga detta blivit som en snöglob. Men, jag pallar inte lägga ner mer energi för guld och gröna skogar så snögloben får duga..den går ju iaf skaka på.<3mme

Lammet och Lejonet

Blir knäpp! Jag klarar inte detta. Det här hotellet gör mig galen! Jag tänker och tänker. Försöker sluta tänka och tänker ännu mer! Jag får ont, ont på ett sätt jag inte kan förklara. Svårt att andas, tungt. Djupa andetag.. Det funkar inte. Önskar jag kunde skriva allt, säga allt. Men de misstolkas nog bara. Varför ska jag bli så påverkad? Varför ska jag vara en utav tänkarna? Kämpa med tankar har jag alltid gjort. Men ibland vill jag slippa. Ibland vill jag va en enklare filur. Ibland vill jag säga allt och då vill jag att det ska uppfattas exakt så som jag menar och ingenting annat.
Jag hoppas Twilight kan hjälpa mig i ensamheten, men jag tror egentligen det bara blir värre. "Så föll lammet för lejonet. Vilket dumt lamm. Vilket masochistiskt lejon."
<3mme

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Nä inte riktigt så.. Men nästan.
Gick upp vid halvniotiden. Satte igång med att göra scones för Emma skulle komma på frukostdejt. Så kokade jag lite ägg. Till de drack vi te, från Harrods fancy värre. Den kungligabröllopsblandningen med rossmak. Och lite juice. Planerade lite för nästa helg. Hade de så kul och lyssna på mycket skojigmusik! Och vipps var de 15min tills jag skulle sitta i bilen och jag stod med pyjamas haha! Så in i duschen och skynda skynd. Obotlig tidsoptimist javisst! Men självklart var jag på jobbet som jag skulle. Dock smått irriterad över att det var Hallsbergsmarken idag och jag inte visste om de, så jag fick ta en crusingtur som jag inte uppskattade.. Men men. Humöret på topp. Väl i Sthlm så skulle de ju självklart bli strömlöst för 16:11 avgånngen på Uppsalapendeln, värdelöst. Men jag fick beröm av resenärerna för jag svarade på deras frågor så bra. Ja men jag är ju rätt bra på mitt jobb så de tackar jag för att man blir lite uppskattad också!
Nu ligger jag i sängen på hotellet i Uppsala och är allmänt uttråkad! Kollar på riktigt kassa tvprogram. Kan tänka mig att sova, problemet är att jag inte är de minsta trött. Så underhåll mig någon?!!
<3mme

Sweet dreams



<3mme

Mary Kay

Ikväll var Karin här och först hade en smink"kurs". Och sedan kom Emma och Mathilda och fick "hudvårdsrådgivning".
För mig resulterade det i nytt smink, såklart. Vad tror man liksom. Försöka att inte köpa smink för mig, de är ju dömt att misslyckas!

Här är mina nya leksaker..




















Efter Mary Kay "partyt" kom Tina förbi. Då sprang vi (och Emma) rundan runt ån som är 5km. Kände mig riktigt stark och skulle lätt pallat sprungit ett varv till. Bådar gott inför torsdagens lopp, härligt! Nu blir de inte träning på några dagar tror jag.. 5 dar i rad, de får räcka. Nu måste kroppen vila lite, även fast jag inte har träningsvärk. Men som sagt, de blir ett beroende.. Och man blir så mycket piggare! Sluttjatat, haha!

<3mme


Baka baka chokladkaka!

Det luktar gott i köket. Jag har bakat ikväll. Smakade lite förut, smarrigt och maffigt.. Hoppas tjejerna som kommer i morn på Mary Kay tycker om det. Annars blir de ju mer åt mig, de är ju inte dumt de heller haha!
Chokladcupcake med blåbärsfrosting och min klassiska kladdkaka (med vispad grädde eller glass). Nog ska väl de falla i smaken?
Helt slut känner jag mig. Behöver all sömn jag kan få i natt. Men då borde jag lagt mig för ett bra tag sen. Jag är sämst på att lägga mig i tid.. Lär mig aldrig.
Imorn är det apträff på jobbet. Känns rätt jobbigt, vi ska på studiebesök i Sthlm, för där är man ju aldrig annars.. Jag ska inte gnälla, men jag hade sett fram emot en slapp dag i Hallsberg men nu blir de bara en snabbis på morgonen i H och resterande del av dagen i S.
Jag och Emma va och träna idag igen. Vi konstaterade att gympa medel är lätt som en plätt med hur de va när vi började. Och att Intervall/flex ger mer. Vi är grymma! Bäst att sussa nu..<3mme

Musicmusicmusic

Försöker knåpa ihop en bra lista på Spotify som jag kan ha när jag springer, tänkte skaffa premium så att jag kan använda mobilen till det. För någon mp3 har jag inte.. och den jag vill ha har ett löjligt pris, nöjer mig inte med nått skräp bara för att.. Så då får telefonen stå för spelandet ist.

Så om ni har en riktig going på lager, let me know!

<3mme

Christina

Kanske inte den bästa bilden på mor, men de gör inget för de vet hon ändå inte, hihihi.. Min söta mamma <3
Hon var här på en fika. Jag hade kööpt hem från Prinsesskonditoriet som ligger 50m från "mitt hus". Jag fick lite pause i mitt grejande här hemma, mys, händer inte allt för ofta att hon kommer in till stan.. Problemet är att jag fastnade framför datorn när hon gick, ooops..





Harrods Weddingblend rose med chokladwienerbröd och en blåbärsbeskwi, behöver jag säga att det var gott? Munorg...! 
(Ja bakelserna är förmodligen felstavat en del men de struntar jag i.)


<3mme

telefonkö..

Skulle beställa service föt min lilla golf.. serviceindikeringen piper.. Så säger den lilla fröken i andra änden av telefonen att de är tre samtal före och om de går bra att vänta.. Ja de är väl lika bra svarar jag.. Men har stått i kö nu i 18 minuter och funderar på om man får dra av priset från samtalet på räkningen efter servicen?
   Nu ska jag inte va sån, men hur långa kan samtalen va till en bilfirma egentligen? 5 min var kan jag acceptera men nu tycker jag det drar ut på tiden lite väl.. Men de är väl för att det inte är någon rolig grej man väntar på som man blir lite bitter, bara en dyr och nödvändig, suck!

<3mme

Uppdatering: Efter 22 minuter kommer receptionistens röst, du det är fortfarande kö går det bra att vänta? Då frågar jag om de kan ringa upp istället. Självklart svarar hon.. Varför kom jag inte på det på en gång.. Jaja..

2411

Nej, du har rätt. Mina ögon sa inte samma sak som min mun. De sa något helt annat än god natt..

<3mme

Underbaraste M 23!

Grattis min fina vän. Hoppas att din dag varit toppen! Tack för helgen och vad roligt att du gillade min present.



Like a shooting star, YOU shine brightest of them all
<3

<3mme

mina LÅR!

Känner mig så himla duktig! Klapp på axeln ska jag ha och gärna en massage, någon? Mina ben är "smått" ömma och hosta eller skratta med måtta får jag nog göra för jag har fått träningsvärk vid revbenen haha! Men de är skönt att träna, ju mer man gör de ju mer vill du träna! Tjatar jag? Ja men de är för att jag är stolt över mig själv, med all rätt.. Så ja, lite egoboost! <3mme

Som ljus åt alla håll

"Vi borde sakta ner, men natten ber om mer. Och vem vill ha kontroll, under en spegelboll?"
Jobbar mig äntligen hemåt för dagen. Då är de bara att svira om för att svettas med Emma! Det blev ingen Skivstång igår för mig, passet var fullt. Men då sa jag till mig själv att jag allt får träna nu när jag ändå är här och har betalt parkering och inte åka hem och dega! Så det blev Aerobics ist, rätt kul och lagom jobbigt för mina stackars lår haha! Jag har kommit på att det är nästa vecka Vårruset är! Så måste ut och springa! Hur kom det så fort? Tyckt det varit så lång tid kvar ju, haha.. Jaja, lär ju komma i mål och på bättre tid än förra året, bara att se till att fixa! Det väntar ju fikakorg på en i målet så det är ju alltid en bra morot, fniss! Hoppas de blir lite varmare i luften tills dess,hoppas ju kunna ha mina nya spring"shorts", eller ja de ser typ ut som cykelbyxorna jag hade på gymnastiken i 3an hahahaa! Fått den jobbiga låten vill du ..... ... ... .. ur huvudet, äntligen! Nu är det bara Gessle, Roxette, GylleneTider, som maler och de gillar jag bättre, mer variation med fler låtar!<3mme

Tidig start på veckan

Måndag morgon efter ledig helg, alltid lika svårt att gå upp. Men på något vis kommer man ändå upp och iväg tiill jobbet. Idag har jag drygt 5h rast i Sthlm. Den första får jag hänga med Michaela. Sen blir det att slappa på hotellrummet.. Det är så skönt att solen skiner, även fast de är kallt, man blir mycket piggare då. Igår var jag och tränade. Räddade min träningsvecka i sista stund. Har ju som minimum att träna minst 2ggr.. Ikväll blir de eventuellt skivstång/intervall om mina lår pallar efter gårdagens intervall/flex vill säga. Men jag får ju vila upp dom i Sthlm så jag har väl inget giltigt skäl att skylla på, haha. Nu ser vi till att de blir en bra vecka! Hare <3mme

Pen som prinsesse Madeleine?

Två troliga sommarplågor till.. Ja, självklart kommer jag dansa som en galning även fast texterna är tveksamma, haha!




(observera att de åker tåg, dubbeldäckare för att vara exakt, de ni, fniss)

<3mme

RSS 2.0