Lek med de fula 90-talet! <3



<3mme

Just give me!







Skor

<3mme

Bijans place

Ja vilken dag! Nu är jag iaf hemma!

Ska va på jobbet kl.8 igen..slutar kl.16, och på söndag börjar jag vid ettsnåret..Lite helg blir de ju iaf.

Inte lika mycket värk längre, men den finns där och gnager lite smått..

Vill shoppa, men jag vet att jag ska spara för att kunna shoppa allt jag vill ha i maj..kanske känns tjatigt, men jag längtar såååååå till den 1 maj!!!

Bijans Place i Degerfors var en ny upplevelse. Ett litet café i stationshuset. Jag fick vara där i 15 min, 31:- för en stor baguette och en pucko, billigt! Med tanke på de priser som brukar vara på alla tågstationer..Tjejen i kassan var rolig..Hon skulle till Stat i Karlskoga och se på Nordman, hon blev tvingad av sin mamma..Haha! Vilken dialekt hon hade, jag började nästan skratta! Men det är ju underbart med dialekter!
Denna blonda lilla tjej gjorde min dag minnesvärd...Det tackar jag för!

Nattinatti!
<3mme

Äckligt tungt!

Fredag och dax att hoppa in i duschen, för en kvart sen! Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag vill bara ligga här i soffan och tycka synd om mig i min ryggsmärta.

Depp depp..

Men musikalbiljetterna till West Side Story har kommit till Mikaela, känns underbart! Något att vara glad över!

Hela helgen består av jobb, inklusive idag..riktigt tunga tåg! VILL INTE!

Hoppas ni har de bra och får vara lediga och ha det gott!
<3mme

Snälla ge mig en slagpåse!

En halvtimme sen till Sthlm, får se hur de går hem..Vill bara hem, så måtte de gå smärtfritt! Och snälla låt det vara platser så det räcker..hatar när folk får stå..PLÅGA!

Ska försöka hitta någonting att äta, men vet inte riktigt vad jag är sugen på..

Ser inte fram emot helgens jobb..snälla sluta snöa! Jag älskar snö! men just nu ställer det till för mycket!

Gårdagen var iaf mycket bra, men fullt upp! Musikquizen var på Harrys, skrev fel..

Nej, nu ska jag ta mig samman och hitta det där leendety igen, det kan behövas..

Hoppas ni har en smärtfri dag!
<3mme

My M <3

Saknar dig idag!

<3mme

Springeling, you're more then welcome!

När det är snöstorm utanför fönstret har jag ingen lust med någonting! Dagen aktiviteter går alltså sisodär..

Det jag hunnit med är:
Frukost
Lite städ
Dusch
Lunch

Duktigt va, haha!

Jag skippar:
Tvätt
Mer städ
Garderob
Hindersmässan

Pallar inte!

Det jag har kvar:
Till Askersund
Present till mor (Kan tyvärr inte hälsa på mor på jobbet idag, hon är visst utlånad till ett annat apotek..)
Rummet
Scouterna
Till Örebro
O'learys

Inte allt för ansträngande..



Längtar till våren! Vill så gärna kunna använda min klänning som jag köpte förra året, men som inte är använd än..Jag inhandlade ett nagellack i förrgår, och har upptäckt att det matchar klänningen..
   Så inför kvällens middag på O med musikquiz skulle jag gärna ha på mig den..men det är alldeles för kallt!


             




Glömde berätta att jag var duktig igår..Jag och Mira var på F&S på ett pass, egentligen skulle vi gå på core, men det var fullt så det fick bli dans..O sen vilken dans! Haha! Vi måste ha sett rubbade ut! Men roligt var det och svett blev man!

Nej, nu är det bara att rycka upp sig och strax bege sig ut i snöyran för att försöka hitta bilen någonstans...
<3mme

Ledig ?

Då är man ledig idag. Känner mig lite smått stressad, ska hinna med så mycket idag. Blir lätt så när man endast har en ledig dag på en vecka.

Frukost NU!
Städ Sen
Dusch 11
Tvätt 1145
Garderob 1150
Lunch 13?
Hinersmässan 14
Till Askersund 15
Hälsa på mor 16
Present till mor 1615
Rummet 1630
Scouterna 1730
Tillbaka till Örebro 1850
O'learys 1945

Någon som vet hur man får tiden att gå sakta och mig att jobba fort?

Idag drogs alla räkningar..Internet, Elle 12nr, Försäkringar, Hyra, Årskort på F&S, NYC..Vill inte titta på kontot nu..Det går ingen nöd på mig, men det känns jobbigt att två dagar efter lön så är två tredjedelar av lönen borta..så är det, endel har mycket mindre kvar, så jag ska väl inte klaga..men men..kanske får bli lite extra jobb ändå för att kunna shoppa loss i NYC..får se nästa löning..

Hoppas ni får en bra dag! Själv känner jag mig lite nere..men de är bara för att man måste betala dessa räkningar, har tusen saker att göra och att solen inte syns till..

<3mme

Jäsp!

Jag la mig halv nio igår kväll, men jag har nog aldrig varit tröttare! Klockan ringde halv fem, jag var helt borta..Hoppade in i duschen och stod där i en halvtimme, så skönt!
   Nu är man på jobbet, ska till Stockholm (ovanligt!?). Där har jag "rast" från niosnåret till strax innan två..alltså ca 5h! Då har man "dagbädd" på hotell, så jag ska sova!

Ha en pigg dag!
<3mme

Träningskort

Då försökte jag vara duktig och köpa träningskort på F&S, men så gick det inte för att jag inte hade "dosan" med mig, typiskt! Får göra det ikväll, när jag ska betala alla andra räkningar..

Ska köpa mig något att äta, hungrig igen! Snart får jag åka hem! Börjar bli tröttsamt det här..

Funderar över vad jag brukar titta på måndagskvällar, och har kommit på att det är ingenting förutom söndagskvällar jag följer någonting..Vart har alla bra program tagit vägen? Och när börjar Gossip Girl?

<3mme


Mögel?

Nu har jag åkt fram och tillbaka från Karlstad. I Ks spenderades tiden på bästa sätt! På Espresso House med smörgås, te och elle. När klockan slog tio hängde jag på låset till Monki. 10 minuters shopping resulterade i en stor gråvit kofta som hade kostat 350, nu var det 50%, sedan ett svart smalt skärp med guldrosetter, som hade kostat 150, nu var det 75%. 212:- tror jag kalaset slutade på, mycket nöjd!

sitter och väntar på att matlådan ska bli varm, så jag får lite lunch. Luktar mögel här i lokalen jag är, men snart ska jag "upp på stan", som de säger här i Hallsberg (knepigt, say no more!). Alltså, jag ska ta mig en vända på Lindex för att få tiden att gå. Ska spana efter något fint nagellack, billig shopping idag..och framöver, för allt som blir över ska gå oavkortat till New York<3 Då får jag shoppa loss hur mycket jag vill!

Förtsatt bra dag!
<3mme


Måndag morgon

Kan man bli tröttare än så här?
Jag säger bara måndag morgon efter ledig helg, ingen hit! Men lönen kommer idag, weihuu!

Nu ska jag bege mig till Karlstad för att ha 2h rast där, sedan tillbaka till Hallsberg för att ha 2h obetalt här, efter det upp till Stockholm, ha rast 1h, sen hem! 12h pass idag, uch!
   Det sämsta är att affärerna i Karlstad inte öppnar förns jag åker igen..men jag har med mig min Elle, så jag kan nog sysselsättas ändå.

Trevlig dag!
<3mme

Biomys

Snabba Cash 4 ½av 5 (½=för hunk de lá hunk J.K).. Men av dom som läst boken tror jag inte den får mer än 3..Jag tyckte den va riktigt bra, vissa grejer va en aning skumma..men bra skådespelare!

Nu har min lediga helg tagit slut, ska bara borsta tänderna och sedan blir de nanna kudde..Ett fenomen jag inte gillar, är att lediga helger går tio gånger fortare än de helger man jobbar..men det är ju så att, "det går fort när man har roligt"

Sweet dreams
<3mme

Snabba Cash!

Jag, Martin och Emil ska gå på Snabba Cash nu i eftermiddag. Hoppas och tror att den är bra! Har inte läst boken, så ingen risk att bli besviken..Läser nästan aldrig böcker, framförallt inte om de finns på film istället, haha!


Ett plus är ju att huvudrollen spelas av Sveriges just nu snyggaste skådespelare, Joel Kinnaman<3

Mums!

<3mme

WSS

Har ju glömt att skriva att jag och Mikaela inte bara bokade flyg och boende till NYC i onsdags, utan vi bokade även en musikal på Broadway! För oss små musikaltokar är det ett måste att se en när man har chans att se en på Broadway!!



Längtar och längtar! Hoppas de går fort till maj!
<3mme

Ledig <3

Det finns så många utbildningar, men ingen som jag vill gå. Vad är det för fel på mig? Är jag bara petig eller är de så att jag är kass på att hitta det som är rätt för mig? Är det så att det finns för många utbildningar så man inte hittar rätt i den otroliga mängden?
   Hur som helst så ger jag upp för denna dagen med att leta..

Gårdagen bestod i att tillbringa förmiddagen springandes upp och ner för trappor (tredje våningen utan hiss) för att hjälpa Karro med hennes flytt..tror jag räknade till 65 trappsteg..och idag har jag en massiv värk i vaderna! Haha! Men det är bra med träning! Hoppas de gick bra för henne ner mot Göteborg..Happy to help<3

Efter att ha varit flytthjälp så var det dags att laga lunch. Fläskfilé, klyftpotatis, kryddig gräddsås och sallad - utsökt!

När jag hade proppat i mig allt gott så jäste jag på soffan och spelade mitt älskade DS..Varvade SuperMario, men har fortfarande inte fattat varför jag aldrig kom till värld 4 och 7?

Kvällen bestod av tvätt och tv. Martin och jag "hyrde" film via boxen, "Sommaren med Göran". Ganska rolig faktist, hade inga förväntningar, brukar bli bäst då när de gäller filmer.

Morgonen idag har jag spenderat i soffan, kollat på tv och som sagt letat efter utbildningar. Dagen fortsätter med tvätt och eventuellt bio? Hoppas på "Snabba cash".

Helgen går så fort när man är ledig..så långt till nästa lediga..Jag ska njuta av söndagen och skaka bort den gamla hederliga "söndags ångesten".
<3mme

Filbunke.

Sitter och degar i soffan..pysslat med att göra en ny layout på sidan, ganska nöjd..
   Är seg som långfil nu. Ska hoppa in i duschen så jag inte luktar skunk, för Tina ska komma hit en sväng, Karro med? Skönt med en lugn hemmakväll!

Jag är ledig i helgen, underbart! Det blir att hjälpa till med Karros flytt imorn, sen tvätta och andra sysslor..

Ha en mysig kväll! Det ska jag ha.
<3mme

New York here we come

Då är det bokat och betalt!

Flyger 14:10 från Arlanda, mellanlandar på Island och kommer fram till JFK 19:00, den 1 maj 2010!
Åker hem 20:35 från JFK, mellanlandar på Island och kommer fram till Arlanda 12:45, den 10 maj 2010!

Jag och Mikaela på nya äventyr!!!!

<3mme

Tisda.Onsda.

Igår var det jobb ca 8-16, kände mig som ett normalt jobb! På kvällen åkte jag till Karro, Tina var med också, vi fick taco och glass..så gott! Proppmätt än, hihi! Så skönt att sitta bara vi, prata om allt och inget. Även fast vi inte ses så ofta, så kommer de kännas väldigt tomt när K flyttar till Göteborg. För nu har man vetat att hon finns i stan, om man skulle vilja ses..så kommer tankarna om varför man ses så sällan..mitt svar till de är att man inte orkar för allt jobb och plugg..Men även om vi ses sällan så vet både jag och ni att vi finns för varann, och bättre än så kan det inte bli! Ni är underbara<3



Idag ska jag ha hem en man som ska berätta för mig om hur man börjar pensionsspara. Nu har jag åångest, för nu känner jag mig 10 år äldre, haha!

Efter det är det raka vägen till Motala och Mikaela! Allt handlar om Nyw York och Manhattan..boka flyg, boende och musikal! Skoji skoj!

Nej nu måste jag fräscha upp mig innan snubben kommer...9 ska de ringa på dörrn'...

Idag kommer bli en bra dag, om jag får välja!

<3mme

Leder dig från natt till dag



<3mme

Så bara kom som du är..

Var ni än är mina vänner, så är ni alltid välkomna hem! Jag saknar Er ikväll..<3



<3mme

Så här är det

Jag måste börja träna...nu kanske ni tänker -Vilket tjat, skulle inte hon göra de innan jul?
   Och jo, de skulle jag..men träningskort är något de kan ta betalt för, helt sjuka pengar..Och jag har inte haft lust att lägga så mycket pengar på de..men nu är de så att jag är sämst på att träna hemma, även fast jag har möjligheten...Så när lönen droppar in om en vecka, då är det första jag ska göra, betala hyra och övriga räkningar och sen gymkort på friskis..Sen får jag väl svälta, haha! Nej, så illa blir de inte..

Varför skriver jag det här bladdret ikväll?
   Såhär är det, man mår bra av att träna. Och om jag ska shoppa massa fina kläder när jag är i USA, då får jag se till att va i den storlek jag planerar att ha minst 5år framöver, haha! Alltså, trimma lite här och trimma lite där. Men mest strama till mig lite igen..för "forever21" är ju tyvärr förbi när de gäller passet..däremot kanske inte hjärtat är det?

Förövrigt så kanske jag inte vill va 21forever? För vad hände under förra året egentligen?
   10 snabba:
   21. 80's-fest. Sambo. Helsingfors. Gotland. Turkiet. Page. Fotosession. Jul. Nyår.

Ja, vad jag nu vill få fram efter min sena och ofullständiga nyårsresumé, och tjatet om USA, är att jag har motivationen och ett mål..Det känns som en stor fördel!

Så friskis, här kommer en som ska bli svettis! En vecka kvar alltså med usel förtäring..ska nog njuta!?

<3mme


På spaning..

Suger åt mig mer info om NYC..en resa som kommer bli klockren!

Att spana in:
~¨Visum¨~
~¨Helikoptertur¨~
~¨Rabatthäfte¨~
~¨Annorlunda sevärdheter¨~

Någon som varit där får gärna tipsa..på något vis måste man väl hålla liv i smeknamnet Svampen, hahaha!




<3mme


Erased!

Helt rätt låt, de som återstår nu är min boxningssäck som borde sitta uppe, så jag kunde få ut allt!



Don't worry, be I'm happy!
Jag är glad att ha min kärlek, mina vänner och min familj...you make my life soo much better<3<3<3

<3mme

8h helg

Hem och njuta av den lilla stund av helg jag får!

Hoppas ni njuter, ni som är lediga...för de är ju underbart att vara ledig, de har jag alltid sagt, haha!

<3mme

Tappat vantarna



Tappade bort mina vantar igår, de va så sköna och bra, ledsen för de..hoppas de kommer fram, men de är nog nästan hopplöst...

De börjar närma sig verkligt med NYC snart! Längtar!!!!
<3mme

Take the phone off the hook..

and dissapeare for a while..

                                                                




























<3mme


Ge mig mer, tack!

Då var mitt marathon med GG första säsongen avklarat...nu vill jag se de andra säsongerna på en gång! Vill ha mer av Chace Crawfords leende, yammie!



Nyss smaskat i mig lite onyttigheter från Max, mätt och belåten!
Ännu en jobbarhelg är i faggorna..

Have a great one!
<3mme

Take care<3

Jag skriver samma sak idag som jag gjorde för ett år sedan...och jag måste bli bättre att lyssna på mina egna kloka ord...

"Ta vara på varandra! Tänk inte "Jag ringer imorn", ring på en gång!
Livet är inte för evigt, det kan ta slut väldigt fort."


<3mme

Got me ten feet of the ground



<3mme

Pianoklink



Så vacker att tårarna rinner och en tyngd faller från hjärtat. Att det kan finna så vacker musik, så man blir gråtfärdig, lugn och lycklig, bara av några pianoklink...Fantastiskt!

<3mme

Lullaby

Är jättetrött men jag har fastnat här framför skärmen..men ska krypa ner hos Martin om 10 min.

Helgen var toppen! Fredag mina bästa vänner på besök, fick fina paket, TACK! Lördag slappt och skönt. Söndag familj och stoj! Fick fina paket och varma kramar.

Jag har världens bästa familj. Jag har världens bästa vänner. Jag har världens bästa sambo.
Kärlek till er alla<3

Imorn blir det tillbaka till verkligenheten igen. Sover i Karlstad. Onsdag kväll hoppas jag på lite mys hemma hos Tina. Torsdag ledig, dejt på Skype med tjejerna-hoppas jag, haha!

Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag-Jobb!

Onsdag den 20-Till Motala och bästisen! Då är det NYC-snack för hela slanten<3 Kan inte vänta, är som ett barn, hihi!

<3mme


Njuter av den sköra rösten..vackert!

Gottar mig

Nintendo-nördar med de nya spelet som jag fick av Mikaela i födlsedagspresent, hihi, tack!

Njuter av en lördag utan förpliktelser, livet är soft idag...

Lyssnar på Nina P. och a camp, bra skit!

Have a great one..
<3mme

Nanna kudde

Då är det dags för sängen..

Idag är det Miras födelsedag, Grattis! och tack för tårta och andra bakverk<3

Imorgon blir det kalas här med vänner...Mycket att fixa innan...men det ska bli riktigt skoj! Så det är det självklart värt!

Då kommer de bästa hit, och de som inte kan komma finns med ändå, haha! Eller, de får höra vad de missa efteråt!

på söndag är det bästa Ancyfancys dag...Då tänkte jag lyssna till hennes röst, och som present från mig, får hon höra min, thihi! Du och jag Annie, vi får va tanter till de andra kommer ifatt<3

Sweet dreams
<3mme

This is the year!



Lets go!

<3mme

TvåTvå

 

 

 

<3mme


6 dagar, flera etapper!

Jag vill bara meddela att jag har klarat "Mario and Sonic at the Winter Olympic Games" och JA, jag är STOLT, lättad, har kramp i fingrarna och glad över att jag kan va himla bra på Nintendo DS!

Många timmar har jag tillbringat, så det är inte så konstigt att jag ÄR riktigt STOLT!

Nu ska jag sova, för om mindre än 5 minuter så är det någons födelsedag, undrar vems?

<3mme

el.ö.err.de.ah.ge-lördag!

Nintendo DS och plock, vad gör man när man är lite småsjuk?
Imorn blir det jobb iaf..då är jag frisk, för det har jag bestämt! Vill inte ens veta hur mycket pengar som gick förlorade på dessa två dar, men men..New York är ju ett tag kvar till, får väl gneta närmre, tyvärr..

Hoppas ni har en fin helg!
Nu ska jag krya på mig med att vika lite tvätt, kanske blir sämre av det förresten? Haha!

<3mme

Värk och feber

Hade en toppenkväll igår!
Men idag är jag sjuk...har feber och är förkyld, fint att inleda det ny året med...

Hoppas ni hade det bra!
<3mme

RSS 2.0