f y r a . k ä r l e k s f u l l a . å r . m e d . u n d e r b a r a s t . i d a g<3

"Oh, once in your life you find someone
who will turn your would around,
bring you up when you're feelin' down.
Now nothin' could change what you mean to me.
There's lots that I could say..
Just hold me now,
'cause our love will light the way"

"Still feels like our first night together,
feels like the first kiss, and it's gettin' better baby..
No one can better this.
Still holdin' on, you're still the one.
First time our eyes met - the same feeling I get,
only feels much stronger - I wanna love you longer.
You still turn the fire on..
So if you feelin' lonely - don't.
You're the only I ever want!"

" 'Cause you'll allways be my dream come true, Oh my darling, I love you! "

Jag har den finaste människan vid min sida! Så lycklig att jag har honom!

Jag älskar Dig Martin<3 Du är allt!



<3mme


Om helgen kunde va längre..

så skulle jag mysa med Martin..fika med tjejerna..hälsa på farmor, ringa vänner och städa bilen, tvätta bilen, fixa med kläder och fundera ut va just jag är ämnad för att göra...eller varför inte bara ligga och titta i taket? Skulle va skönt om helgen hade några fler dagar i vilket fall som helst!

Gårdagen var riktigt skoj, men slutade tyvärr med några tårar som tog ner stämningen..men om man får va lite ego så var det skönt att det inte va jag som grät tårarna..jag mådde tipptopp hela kvällen!
Tack tjejer!Ni är underbara!

Ska bjuda på den söta bilden på Tina och mig, som togs inne på Klara's igår...även en bild på några av tjejerna som var med och svängde på sina lurviga! Och den grymt snygga?(haha) bilden som Sofia tog på mig innan utgång...












"Remember yesterday, dream about tomorrow and live today"

<3mme

Twisted-strawberry vanilla

Vad är det för snurrat med jordgubb vanilj? Hehe!

Har skitkul med vänner nu! Jag älskar er tjejer!Ni är BÄST!

Hoppas ni har en kul lördagkväll!
Jag ska "skaka rumpa" på Klaras snart! Ska bli så skoj!

<3mme

"So what? I got my rockmoves!!"

Slipper jour!

Vaknade av att min mobil ringde..de va personalfördelaren..han undra om jag ville va ledig söndag istället för idag och ha överliggning i Sthlm..Jag funderade en stund och tackade ja..för jag slipper ju sitta jour!!Ville verkligen jobba istället! Så istället för att glo in i väggen 13-19 lördag och 12-19 söndag så börjar jag 13.45 idag och slutar 20.00 sover i Sthlm och åker hem imorn vid 8tiden och slutar 10.45..ledig söndag..Om det var bra!? TOPPPEN!

Tyvärr fick jag ju avboka mina planer för dagen, filmmys och så..men det tar jag igen imornkväll istället! Utgång i Örebro förmodligen, trevlans!!

Tack! för gårdagens fika i strandparken Tinis! Får vi göra om!!

Ha en härlig fredag!

<3mme

psst..lönen kom igår, nice!

Träning,utbildning och fika!

Igår var första dagen i mitt sundare liv!
Tränade för första gången sen 30 januari!! på gymmet...kändes OTROLIGT skönt! Ska träna imorn med! Nu ska jag bli mer trimmad än någonsin! Ska bli så sund och go!

Iadg blev jag erbjuden att bli 58:a...jag tackade självklart ja! Utbildning är alltid bra, mer variation på jobbet är också kul, sen blir ju lönen lite bättre också! Härligt härligt!!!Så den 13oktober åker jag ner till Kalmar för att gå på utbildning!Ska bli riktigt skoj!!!

Ser fram mot morgondagen! Slutar hyfsat tidigt och sen efter jobbet blir det ett träningspass, fika med Tina och eventuellt Sofia och sen blir det V.I.P-kväll på Letex! Så skoj eftermiddag/kväll imorn!

Kan man va på bättre humör än vad jag är nu? Det är frågan! Allt går toppen just nu! Letar fortfarande lägenhet i Örebro, 2a helst 3a, nära centrum i Örebro, let me know if you know, hehe!!

Ha en underbar eftermiddag och kväll!

<3mme

psst!om en vecka åker jag och älskade Mikaela till ullared för shopping! Så skoj!!

Haft en bra helg!

I fredags besökte på min rast, som jag hade i Stockholm  min kära bror Marcus..tog tunnelbana och en buss..De hade så fint och mysigt, dock litet..på vägen tillbaka till Centralen satt en skön gubbe med på bussen och pratade med ett skönt gammal par..så härligt att se...det bästa citatet på hela veckan kom från dom...skriver det sist som ett bra avslut!

Jag slutade tidigt från jobbet, sen bar det av in till Örebro...Va hos Martin en stund, mös och åt lite mat..Sen åkte jag vidare till Sofia...Hon hade det jättefint i sin studentlya! Så började festen!!
Jag, Sofia, Annie och Karolina styrde vår kosa till Conventum för konserter och dans, hehe..såg  Looptroop och Teddybears STHLM..De sistnämda va kanon, de första va sådär, för tänkte bara på hur äckliga dreads den ena hade, blä!
En kväll som va skoj och slutade med flöt på MAX!

I lördags så fick jag Äntligen! sova ut...Sen åkte jag och Martin till Marieberg..jag handlade inget, trot eller ej, men Martin fick 2par byxor och en shorta med sig hem..jag visade honom mitt älskade H&M nämligen!! Haha!
På kvällen blev det chirre och film! Myyys!

Idag har jag också tagit det lugnt! Fika en sväng med Karolina och Annie innan jag åkte hem till Askersund för att "fira" min farmor som fyller på tisdag..Efter Jag, mamma och pappa varit hos henne blev det glass i hamnen, så gott så!

Och nu sitter jag här och väntar på att lite roligt folk ska logga in på msn! Sen blir det nog tv och sängen...

Imorn blir det jobb, men det glömmer vi för en stund...

"-Man dansar inte nykter.
-JO, på tisdagar!"
för sköna gubbar!

TACK FÖR EN BRA HELG!

Njut av de sista timmar nu!
<3mme

psst...grymt fint väder idag! blir på så gott humör! fler sånna septemberdagar TACK!

När löven faller

Längtar till helgen...ska bli så skönt och va ledig hela helgen!!!
Sen längtar jag till den 1 oktober, då jag och Mikaela ska ut på äventyr!

Vill ha sol! Varför är det så grått? Hm...Hoppas det är fint i helgen så man kan ta sig en höstpromenad, skulle va härligt!

Have a nice one!
<3mme

Jag e frisk - en 20årig tjej som kämpade

Jag skulle logga in på min blogg och se hur den blev när jag hade ändrat utseendet på den..funderade på och greja lite till...Men innan jag hann logga in såg jag ett bloggutdrag på första sidan...Lät intressant så jag läste det..vilket ledde till att jag kom till en tjejs blogg...En blogg fylld med positiva tankar och livspepp! Denna tjejen hade en aggresiv cancertyp, hon var bara 20 år..Hon hade skrivit så bra saker! Satt i över 1h och läste...Sen såg jag att hon somnade in igår...Då började jag gråta...Även fast jag inte har en aning om vem hon var så gjorde det så ont att veta att en tjej som har en sån livsglöd och kämpar så hårt för att bli frisk igen, ska gå bort...Det är sånna människor man önskar ska få leva och sprida glädje i världen..
Hittade denna dikt på kommentarer, och den är så på pricken!
"vi måste lära oss att den tid vi fått
är några år som snabbt försvinner bort.
men själen som vi har,
den lever alltid kvar.
den kan aldrig dö bort
som den kropp vi har fått.
den får vara för evigt hos gud."

Ta en titt på denna tjejs sida, även om hon somnade in för att resa till himlen så hann hon få ner många fina tankar och bra ord! Bara ett tips...

http://jagefrisk.blogg.se/

Hoppas hon har det bra i himlen och att hennes familj, släkt och vänner får sörja i fred och "gå vidare".

<3mme

trohoppkärlek


Kommer jag verkligen använda den?

Spara den, släng den, hm..bättre behövande, användbar?

Japp, nu ska garderobfyllarna bort! Och alla kläder som jag ska använda in!

Wish me good luck! För jag är en liten hamster när det kommer till garderobsränsning...men jag ska va modig denna gången! Eller iaf försöka!!

<3mme

rysningar, på ett grymt bra sätt!

Right into my heart...

"It's really good to hear your voice
Sayin my name
It sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel"

"I kept my whole life in a suitcase,
Never really stayed in one place.
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a Gypsy.

I've said it so many times,
I would change my ways, no never mind.
God knows i tried..."


<3mme

Seg i starten, men sen så..

Ja, tidig morgon och knappt någe folk som ville besöka mig i kiosken...men efter Hallsberg blev det full rusch pga ett x2000 som hade lagt av, så vi fick massor av resenärer över till oss..och ALLA vill ha KAFFE! Så många koppar kaffe blev det!

Nu sitter jag och tar igen mig...har rast ända till 11.40...dryga 2h..Så det blir frukost nr. 2 alldeles strax..Toast från McD och en moccachino med grädde från Wayne's coffe, jammie jammie och tack säger magen!

Ikväll blir det att ta det lugnt och tvätta..imorn är jag ledig, oh yes!

Hoppas ni haft en bra helg!

<3mme

psst...var 15min på chokladsalongen igår, det enda jag hann med innan jobbet..och jag köpte värsta goda chokladkrämen, utan socker med honung..gottgott!! så den ligge roch väntar på mig hemma...ska bli så gott! Längtar, hihi!

vill på bio!

Sitter i Västerås och väntar på tåget till Sthilm, ´för att sen åka till eskilstuna som sagt..Har så himla tråkigt!
det blev inte bättre när Annie fråga om jag ville med på bio! Eller jo, det var ju snällt och så...men jag kan ju inte gå! Så nu vill jag inget annat än ta första bästa tåget hem och kolla på bio med Annie och gänget!!!
Hoppas ni får kul iaf! Och att filmen är bra!!

hoppas det är någe bra på tv ikväll..nån bra film skulle va kalas! ska gå till pressbyrån och införskaffa lite snacks till kvällen...Så jag kan ligga och tycka synd om mig som är helt ensam!

Martin hann hem förut så jag fick en puss! Så glad att han finns! Han är den bästaste som finns!! Älskar honom så himla mycket<3

<3mme

Chocolade

Håller på och fixar iordning mig för jobbet..ska snart äta lite smarrigt. Så hoppas jag Martin hinner hem från jobbet innan jag måste åka...

Helgen består av jobb! Men ganska bra jobb iaf. Först åker jag till Stockholm idag och sover i Eskilstuna. Sen åker jag från Et imorn bitti till Sthlm och sen till Hallsberg. Efter jag har slutat imorn ska jag skynda mig till Askersund för att hjälpa till på Designrummet! det ska bli grymt kul, va så längesen jag va där!!! För det är ju Chokladsalongen i stan och då måste man ju va där, eller hur!!?

I helgen får man hur som helst äta hur mycket choklad som helst! För de intalar en att det är nyttigt, och ingen är väl så dum och säger emot det! Hehe

Söndag blir det att åka kiosk till Karlstad och sova, me like..

Så frossa i choklá och må bra!

<3mme

Klipp, klapp, kluppi

Nu har jag klippt mig!

Jag var skitnöjd när jag gick där ifrån! Men nu...var är mitt hår???De som va så långt och fint! Jag sa till frisören, ta det som behövs..så visade hon, de va typ 3 cm, då sa jag, du kan ta lite till sa jag...Så tog hon 10cm ist!!!! Hjälp mitt hår!!
Och så tänkte jag klippa luggen kortare, för den är så himla ång...så sa hon att det va fint med en lång tjock lugg, så den toppa hon lite på bara...Precis tvärtom vad jag hade tänkt från början...Hade tänkt spara längden och korta luggen...Varför blir det alltid såhär? Varför går jag med på saker för?

Nu låter jag ju hur missnöjd som helst men frisyren är jättefin! Men jag ville ju ha mitt långa hår kvar, så jag kunde göra det lockigt och fint..dumma mig att jag inte kan bestämma mig och hålla mig till det..

Är nog bara lite missnöjd för att jag inte är van..det blir nog bra..
Men nån gång vill jag gå till frisören och gå därifrån med det största leendet på jorden! Och jag ska va nöjd på en gång och inte behöva tänka att jag vänjer mig!

Det fixar sig...och om man frågar nån så kommer de säga att det är fint, för det gör folk jämt! Bara för att man tror att personen i fråga vill höra det...men om ni ser mig, så vill jag höra sanningen! så om jag inte passar säg till!

Skönt att det slitna är borta iaf!

nu styr jag mot Martin, så får jag se om han ens märker att jag klippt mig, brukar han aldrig göra, haha!
<3mme

Yo, hello!

Sitter och surfar runt lite, ska snart fixa billet åt mammsen med tåget, hon ska åka själv till Gotland i helge, då blir bilen lite dyrt och tåget billigare och miljövänligare!

Måste klippa mig NU! Har inte klippt mig sen i februari! Vänta få se, hm...det är sisodär...MER ÄN ETT HALVÅR!!!! Mitt hår är en risbuske! Får styra upp klippet snarast! Har förträngt det för jag vte inte hur jag vill ha det, så kommer väl se ut som vanligt, som jag gjort sen jag var 15! Bra fanatsi Mathilda!

Ska tvätta och greja med garderoben idag med, dett projekt "is killing me!" Men det ska bli så bra när jag är klar! Lagom tills jag ska flytta kanske, HAHAHA!

Ska åka till Öret i em, till Martin<3 Jobbar ju i helgen så då hinns det inte, tyvärr...

Så skönt att va ledig och sova ut! Helt underbart!

Mikaela och jag ska försöka åka på musikal i höst och kanske till och med Ullared! Spännande! Måste få oktoberschemat först bara...

Nepp, nu får jag ringa någon frissa! Hoppas jag bli snygg!

<3mme

pappmuggar?

Sitter och har rast i Stockholm, väntar på tåget hem. Ikväll ska jag va ledare på Scouterna, de ska bli skoj! Något som var mindre skoj idag var att vi hade haft inbrott på tåget...i "min" kioskvagn! de hade slagit sönder runtan och snott vin och öl och pappmuggar(??) Så ingen bra start att börja vid 05.30 med att plocka glas utan några städredskapå mer än en disktrasa, hm..Vad finns det för puckon egentligen? Har man inte råd och köpa något så får man avstå! inte stjäla! det förstörde hela min morgon...Men nu har jag samlat nya tag inför kvällen! Så det känns bra!
   Rider fortfarande på lyckan om min tillsvidareanställning! Så himla glad är jag!!! Känns så skönt att svara JA, tillsvidare, när någon frågar om man fått veta hur det blir än...Däremot tycker jag det är synd att inte alla utav oss kunde stanna, men jag är glad för mig! Och det får jag!

Helgen var toppen! Tack tjejer för en skitkul lördagkväll!!!De måste göras om fler gånger, nu väntar man bara på leveransen, haha!!
Älskar er! Ni är så himla bra! Ni är underbara!!!<3

Hör gärna av er om ni vet någe om lägenheter, kollar upp allt! Som sagt, en 2:a eller 3:a i Örebrocentrum!

Ha en mysig vecka i regnet!
<3mme

min vecka

I förrgår var min dag toppen, igår med..jag ville "fir-mysa" lite så...
   Igår diska jag hos Martin. Efter det åkte jag och handlade mat för kvällen, som en överraskning. Så lagade jag maten och så fick han en pressent, för han är så underbar!
Jag hade lagat citronstekt kycklingfilé med klyftpotatis smaksatt med timjan, sedan var det tzatziki, tomater och feta-ost till. Så gott så! Sen hade jag gjort kladdkaka med chokladbitar i, och självklart vispgrädde till!
Efter vi hade ätit låg vi utslagna i soffan och kika på tv. Helt proppmätta! De va så gott så!

Idag så har jag nyss ätit frukost. Ska strax göra mig iordning för hemfärd. Väl hemma ska jag stryka de nytvättade arbetskläderna, för att därefter svira om till dem och styra min saab mot hallsberg och järnvägen!
Det blir x-40 idag, tjoho! Sen blir det övernattning i Eskilstuna och x-40 imorn igen, kan de bli bättre!

På fredag däremot så har jag lovat något som jag ångrar ganska hårt just nu...först ska jag jobba på sj, slutar vid lunch, helt perfekt innan ledig helg! Men jag lovade för någon vecka sen att jag ska jobba på Aspa på kvällen, Varför!? frågar jag mig nu...har ångest! Men men, de man lovar håller man! Iaf gör jag det! Så det är bara att bita ihop!

På lördag ska vi fira! Och så är det 20årskalas i Hallsberg för 2 tjejer...Så lördag med flickorna blir toppen tror jag! Ser vcerkligen fram mot lördag!!!!

Söndag blir det garderoben...har skjutit upp det tillräckligt nu! Uch!

Just ja, kollade på lägenheter i Örebro igår, på nätet..Men Martin måste säga upp sin först så han slipper dubbla hyror..Men om ni vet någe om lägenheter i Örebro, nära centrum, så hör av er..vi vill ha en 2:a eller 3:a...

Må gått!
<3mme


dreams can come true!

Igår var jag världens lyckligaste! Idag suger jag på den karamellen igen! Är så himla glad! Känns som man äntligen kan komma framåt i livet!

Have a nice one!
<3mme

I wish my dream come true!

I natt var det svårt att sova...låg och tänkte på vad jag får för besked om fortsättningen..funderade på hur jag kommer reagera om jag får/inte får stanna...så himla jobbigt är det! Hela helgen har jag tänkt på min domedag Måndag...
Det enda positiva jag tänkt om idag var min dröm jag hade mellan lördan och söndan...då drömde jag att 3 fick stanna och jag var en av dom...

Uch! Har en klump i halsen, nånting som drar i bröstet och magen ska vi inte tala om...Håll tummarna för mig!

"Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din"

Ha en toppendag!
<3mme

"like a shooting star you shine brightest of them all"

RSS 2.0