The Boathouse

En bra start pa dagen var den maktiga brunchen jag och Mikaela tryckte i oss! Amerikanska pannkakor med sirap, bagels och bacon och agg smorgas! Sedan var det bara att ga in i Central Park for att leta reda pa "The Lake".
Efter minst 20 minuters promenad hittade "The Mall", den langa stigen med bankar pa bada sidor, som visas i manga filmer och serier.. sedan kom vi fram till statyn dar ganget i "Vanner" leker i introt.. och dar var aven sjon..
Vi hyrde en bat fran "The Boathouse", och rodde ut pa sjon.. Vi stekte oss ordentligt, for de va stralande sol och klarbla himmel samt sa var klockan 12.. inte sa smart utan solskydd, men de ska vi strax inforskaffa oss.. Riktigt harligt, val vart varenda $! 12$ for 1h.. Jag rodde mestadels medan Mikaela kunde slappa i solen och branna pa, haha! Jag imponerade pa uthyrningskillen, for jag var sa duktig pa att ro och styra.. I know, I'm good!

Efter vi hade svettats och stekt sonder oss gick vi till tunnelbanan for att aka och se pa "High Line", den gamla hoghojdsjarnvagen.. tyvarr var det bara ca 300m oppet, resten var stangt for upprustning, men de va fin utsikt iaf..

Vi har gatt och gatt och gatt idag, sa fotterna bloder nastan.. Men jag lovar, allt ar underbart och fotterna far garna bloda nar man kommer hem efter en lang dag av upptackter, det ar vart det!

Just de, igar akte vi in till "Tima Square".. vilken upplevelse! Neon, ja Lena ska vi dansa sa ar det har man ska gora det! Vi gick in pa "Hard Rock Cafe", vilka fina saker alla artister skankt! Riktigt tufft!

Imorn ska vi till "Coney Island" och sedan sa ska vi ju pa den efterlangtade musikalen!

Dagarna gar fort, men dom ar anda langa.. man somnar i samma sekund som man slacker lyset, haha! Vilka intryck och vilken stad!

Living my dream, it's awsome!
<3mme

Kommentarer
Postat av: Inger Karlsson

Hallo there!

So nice to read your "story" ....... va kul att veta vad ni har för er ...... varmt och skönt åxå .... hoppas förkylningen har gett sig i värmen!!!

Kramar från Inger

2010-05-06 @ 02:00:10
Postat av: Anonym

Låter som att ni har en toppen resa =)

Kul att få läsa vad ni har för er!

ha det kanon nu resten av tiden, och hoppas att musikalen är bra :)



Kram cissi

2010-05-06 @ 18:19:58
URL: http://ciissib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0